Dålig dag på jobbet:


Våran bil blev stulen imorse...


Kl 5 imorse stod mamma och pappa vid fönstret och begrundade hur tjuvarna tog vår Subaru. Mamma berättar att de funderade på att ta saaben för att förfölja tjuvarna:

- Ja, så jag sa till Perra: "Vi tar Saaben och följer efter!", Men sen insåg jag ju, det kunde vi ju inte göra så vi ringde larmcentralen istället"

Efter att dom hade förklarat situationen så sa de på larmcentralen att det hade begått inbrott i Vilhelmina under natten och hade därför många patruller ute redan för att få fast tjuvarna. Tjuvarna hade nämligen kört ner i ett dike vid Storuman trakterna och därmed hade de gått via elljusspåret och slutligen hamnat i Stensele. Där hade de kollat om de hittade någon bil de kunde ta, och slutligen kommit till Subban och insett "Aah, den här bilen är olåst och nycklar sitter i!". Därefter hade pappa vaknat och sen vet ni vad som hände...

Fast än är inte historien slut på!


Det roliga var att en av polistrupperna hade ställt sig längst bort i Stensele, mot Lycksele till, och just när mamma hade ringt till larmcentralen hörde dessa poliser larmet och just precis passerade en vit Subaru förbi. Packat och klart! Mamma och pappa fick tillbaka Subban och tjuvarna blev tagna.

Så när polisen ringde sa dom:
"Nu kan ni komma och hämta bilen... Och se till att låsa den sen!"

Som pärona brukar säga till mig, "Jaha, vad har du lärt dig av det här då?"


Dessutom tycker jag att tjuvarna var lite osmarta med att välja dag till att göra ett inbrott på och sno någons bil. Fredagen den 13, vad hade de förväntat sig egentligen?

Snacka om dålig dag på jobbet!


/enbjorn

Kommentarer
Postat av: Sara

Haha det lät spännande det där. ;)

2009-11-13 @ 16:24:57
URL: http://wiklundarn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0