Suck, suck och åter suck...

Här sitter jag och ska försöka till att lägga ut den sista bildbomben, men självklart så har internet inte fixat sig än så jag håller på att bli galen!

Så har jag även köpt ett par skor idag och jag är tveksam om jag ska behålla dom. Får se vad systeryster tycker!

Sen har vi brudar även bestämt oss för att åka ner till a la Stockholma så då ska jag även passa på att få träffa syster. Kommer att bli grymt!!

Mer har det inte hänt, så jag ska nog ta och förbereda inför morgondagen.


Suck...

/enbjorn

prat i olikaformer, oj vad jag surrar i bland surrar jag alldelens för mycket. Borde nog hålla tyst i bland men vad äre för roligt med de?

åh ärligt talat, städhjälp sökes! Blir jäklar tokig, mitt rum är verkligen inte stort med jag orkar verkligen inte ta tag i de. Vill även göra stora förändingar går väl så där när man varken har pengar eller orken. Ojoj vad jag klagar, men jag är ett klagomånster mina kära vänner och kommer alltid vara.  Komplicerade saker tycker jag inte om, men ändå blir alltid allting så komplicerat som nu, detta inlägg skulle verkligen inte bli kompicerat. Nu har de blivit så pass komplicerat så jag har tappat bort mig själv vad jag ville ha fram i detta inlägg. Städhjälp var de typ?måste ändå skynda mig att städa för jag ska sen springa över till linn, jag saknar linn, blir även arg  på mig själv att jag inte sprang över och hälsade på fru björnstad igår och tog henne i handen och sa "de är jag som är emma och de är kul att äntligen träffa dig". Men linn behöver sin mammadotter stund de behöver alla flickor. Endel är verkligen bortskämda med den tiden. Ojoj vad jag surrar är de bara för att jag ska slippa städa och gruva mig i några minutar till? Jo de är nog så.

hareee / ett emooo


don´t say that you like me if you don´t mean it.

Idag håller jag på att försökta städa mitt rum som ser ut som ett helvtte. Jag försöker även hitta mig en laptop. Jag är även på världens sämsta humör och de går ut över mina päron. Nu ska msh bjuda mig på matfesten och de kunde inte kännas bättre!

Hare / ett emooo


de är svårt när huvudet börjar snurra, och man bara äter och äter. Men äter typ ännu lite mer.

Oj helgen verkligen bara flyger förbi.
Igår blev de käk på matfesten med familjen och erik. Sen drog vi hem till erik och bara chillade där. Sen följde jag erik på någon fest och sen drog han in mot stan och jag gick till morön till idde där även emy var. Så då blev de mys och tjejsnack där. Sen kom linn och hämtade mig vid 12 tiden och sen somnade jag som en stock.

Imorse hade jag ställt väckaren på 09:15 gick upp och kissade och sen gick jag och la mig igen. Jag vaknar av att pappa kommer och väcker mig, klockan 12:30..... med ett ledsent humör stiger jag upp och känner att jag sovit bort hela dagen, de som jag inte hade tänkt göra. Aja, sen far familjen på elgiganten för att kolla laptop och sen far vi och handlar på coop. Sen följer jag en bakiserik och käkar och sen blir de middag hemma hos mig.
Så ikväll har vi bara tagit de lugnt! Fick nyss besök av några filurer som tittade förbi, alltid roligt med gamla goa vänner.

Hatar att vara ensam nu förtiden, måste ha sällskap. Förut klarade jag att vara själv jämt och ständigt. Men nu, hatar att vara ensam. Ensamhet skrämer mig. Hatar även vänner som vänder mig ryggen.

haree/ ett emoo


 


Mor och dotter har ännu en gång lyckats!

Matfesten är i fullrulle och när jag och min kära mor skulle köpa en god kina buffé känner vi hur regnet börjar falla och hur åskan börjar mullra. Eller...?

Jag: Åh, jag vill inte att de ska börja åska nu.
Mamma: De är inte åskan...
Jag: Vad är de då?
Mamma: Det är soptunnor som dras över gräset!

Jag kunde trösta mig med att mamma trodde också att det var åskan till en början, men hon insåg före hon sa något att det var soptunnorna.

Sådan mor, sådan dotter.

/enbjorn

Hemska tider bjuder på otäcka saker!!

Vi var och såg P15 landslagskamp mellan Finland och Sverige idag. Där träffade vi även på Bergsten som kom med en spännande nyhet.


Han hade nämligen fått höra om Camel spider, eller Skorpionspindeln som den även kallas, och ville såklart dela med sig av informationen. Det visade sig att det är en spindel som är ungefär 30 cm lång och springer 50km/h (dvs snabbare är Bolt!!!!). Den har två munpartier och sliter tydligen av stora köttbitar.

Jag trodde han skämtade till en början, men efter att ha googlat bilder verkar det tydligen finnas något otäckt odjur där ute.



Skulle inte vilja ligga och mysa med den där i sängen..


Nu är det marddröms varning på det här...

/enbjorn


beslutsångest kallast de

åh jag hatar när jag inte kan bestämma mig...........
jag ringer en vän.
go natt.
ett emo


ja de är parkering, utan pengar de är växling och de är blod.

Då var man tillbaka i skolan igen. Var ändå en ganska lugn dag. Så de var skönt. På sista lektionen medverkade 7 st för de andra var och såg landskampen. Men inga sura miner för de, istället blev de diktstaffet och vi fick oss en del skratt. Själv fick jag även bekräftelse på att jag är sjukt dålig på att skriva dikter och rimma.
Vid 3 kommer linn hit och hon skjusar mig till sjukhuset, så jag kunde ta de omtalade blodprovet (ja jag vet att jag är världens mes) men linn tyckte jag var duktig iallfall. hihih
Nu ska jag sätta mig och äta ur min choklad sen ska jag möta linn för att se FF, Blir en bra torsdagkväll.

hare / ett emoo

dags att göra en ny roadtripp? Vi drar någon annanstans?

hatar blont, varför inte grått?

ja, de blev katastrof............
- camilla skrattade så mycket när jag sa att de blivit misslyckat.
-min så kallade frisörvän sa bara "ja de finns inget jag kan göra"

tur att jag har min choklad iallfall..................

Duktigt dumjävel!!

När jag kommit hem efter en urusel träning så börjar jag städa bort lite kläder så att brudarna kan titta förbi här senare ikväll. Det har gått exakt en vecka sedan vi kom hem och med handen på hjärtat så har jag fortfarande lite grejer kvar sen resan.

Något som jag inte hade plockat ur var min handduk i min strandväska. Så fort jag öppnade väskan så kände jag doften av Turkiet och fick många goa flashbacks (och till min förvåning luktade det inte mögel, utan rättare sagt stranden).

Nu blire coop och kanske lite Buzz senare ikväll?


/enbjorn

för de är hostningar, de är snor och de är slingor.

nu sitter jag med slingor i håret, kände att jag behövde göra någonting med mitt hår. Men jag hatar att göra blont hemma och nu sitter jag med en massa folie i håret. Så kära vänner bli inte rädda om jag är mörkhårig imorgon, för jag gissar att de kommer gå fel och jag kommer tjura och sen blir de att fara och köpa den mörkaste färgen på coop. Längtar till vecka 39 när moa ska börja ta emot kunder, då jävlar mos!
Ska även ta och städa upp gästrummet som jag har legat i två nätter. Konstigt att man hinner stöka till de så mycket.
Kan även meddela att skrovet och chokladen som erik kom med idag satt så fint! Fast har massa choklad kvar (var inte bara en chokladkaka jag fick) tack bullen!
Imorgon ska jag kriga mig till skolan, sen ska jag även på sjukhuset och ta blodprover och förbereda till operation, sjukt att de är så mycket prover och papper man måste fixa innan man ska lägga sig på operationsbordet.

hare / ett emooo


Var det SPID jag gick eller?

Har nyss kommit hem och hunnit slänga i mig en havregrynsgröt. Har träning klockan halv 5 till halv 7 och har nyss kommit hem från skolan, så jag känner mig lite stressad att ta mig till sjungande dalen. Valde  jag inte SPID för att få ett grymt schema med mer tid över efter skolan?

Jo, de gjorde jag, men då kanske jag är lite halv idiotisk att lägga till Matte C så i slutändan får jag kanske skylla mig själv. Funderar däremot att lägga ner den kursen, tillsammans med Cash då, men vi får se...

Dags att börja byta om till träning.

/enbjorn

för lönen har kommit och man är hemma och är sjuk och en björn som är efterlängtad.

De blev inge skola för mig idag, har hostat hela natten och nästan var igentäppt. Nu på morgon har jag bara legat i sängen och sett gamla avsnitt av paradis. Även planerat att följa camilla på stan till helgen så hon får sätta sprett på sin lön. Nu kommer världens bästa pojke med skrov och choklad. Kunde inte bli bättre!

haree / ett sjuktemo


Nu har jag gjort dagens insats. Vad blir morgondagens?

Efter att ha kommit hem med en seger så ska vi nu, om jag inte har helt fel, till och spela i DM-finalen. Mot vilka de blir lär jag nog aldrig ta reda på. Det lär väl komma fram förr eller senare!

Sen har Jennys bildbomb från Alanya blivit uppskjuten. Ska ta tag i det innan helgen är slut så får vi det överstökat.

Annars så har min kära mor inte sagt något mer roligt så jag har inte heller så mycket mer att säga.

Kan väl avsluta med ett gäng riktiga Björnar.


Saknar dom jävlarna ♥


/enbjorn


flickor

när styr vi?

♥♥♥

brist på annat........

Gjorde du någonting i sommar som du aldrig gjort förr?
roadtripp med bara vänner.
Dog någon som stod dig nära?
ja tyvärr.. en i släkten.
Vilka länder besökte du?
mallorca
Är de någonting du saknade sommaren-09 som du vill ha sommaren 2010?
pengar,längre sommarlov och super väder.
Vilket datum kommer du alltid att minnas från sommaren 2009?
är så dåligt på datum men när vi samlades sörböle brudarna. Var en sjuk kväll
Största misstaget?
att inte fara på pdol.
Har du varit sjuk eller skadat dig?
förkyld har jag varit.
Bästa köpet?
måste bli mina glajjor
Vad spenderade du mest pengar på?
mat typ........
Gjorde någonting dig riktigt glad?
oj de är myckte de.
Vilken låt kommer alltid påminna dig om sommaren 2009?
svennebanan............. (tack jenny)
Var du gladare eller ledsnare i sommare gemfört med tidigare sommrar?
Gladare tror jag fast, fick väl sina svackor
Vad önskade du att du hade gjort mer den här sommaren?
farit på olika saker
Vad önskade du att du gjorde mindre?
klagat
Hur tillbringade du midsommarafton?
hos lovisa med världens skönaste gäng.
Hur många förhållanden?
zero
Favorit program på TV?
hahah så klart allsång på skansen( vet camilla att du tycker om mig)
Bästa boken du läst i sommar?
måste väl säga, om jag kunde dröma
Största musikaliska upptäckten?
lite sjukt men beyonce
Något du önskade och fick?
tillbaka en vänskap.
Något du önskade dig men inte fick?
att vara 18 heheh
Vad gjorde du första dagen på sommarlovet?
jag var i mallorca och glassade med världens bästa pojke
Finns de något som kunde gjort din sommar bättre?
jobbat mindre och njutit mer
Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2009?
typ vanlig?
Vad fick dig att må bra?
vänner,familj och stuga
Vem saknade du?
hemlis
De bästa nya människorna du träffat?
Oj svår fråga
Sommarens sötaste?
hahaha jensp helt klart
Sommarens hetaste?
finns många i boviken
Sommarens kärlek?
tomas ledin hahah
Sommarens besvikelse?
stadsfestivalen
Sommarens bästa?
hemliss


host och snor, glass är grejor typ som knark kanske? jag vet faktiskt inte..

snor och host, host och snor. 
Blev att vara hemma även idag. Så idag har jag bara legat framför tvn och degat och sett oth. Har även blivit kompis med våran fjärrvärmekille så är här och stökar i huset. Nu sitter jag och dricker en kopp kaffe, sen ska jag ställa mig i duschen. De har varit ett av problemen idag inge vatten i kranarna,duschen eller toan. Får även hoppas att jag får besök ikväll, känner mig lite sällskaps sjuk.
Nu ska jag ta och ringa och höra med min camilla och höra hur vi ska göra imorgon. Vi har ju tagit på oss körskoleteori och vi har ingenaning om vars vi ska och vilken bilskola. Kan ju bli en liten sovmorgon istället. Inte helt omöjligt när jag och camilla slår våra kloka (dumma) skallar ihop.

hare / ett emoooo


ett par slitna lirare


Så fel det kan bli ibland!

Under helgen har ju vi spelat match (som vi förövrigt vann) och dagen före så ringer jag till mamma och säger att jag ska vara med i truppen. Efter att ha hört rykten på stan, förklarar jag för mamma att jag kanske måste stå.

Mamma: Men vart är alla målvakter då?
Jag: Ina är typ skadad och Cissi är i Stockholm och ser på Coldplay.
Mamma: Va?
Jag: Cissi är nere och ser Coldplay.
Mamma: Är hon nere och leta Cornflakes?

Tro det eller ej, men vi har det redan här uppe också!

Nu blire att fara och se hockey med Mallan och Lollo.


/enbjorn

jag hatar att min bästa kompis går i spsk, ibland önskade jag att allting var som förr och jag satt med hon i 34:an och vi snackade skit.

lördag: middag hos anders och boel och några andra familjer. Sen kom bästa vännen och hämtade mig och sen blev de bad, varmchoklad, sång och mys. Sen på natten skulle vi åka båt hem, pappa håller på att köra på land och jag och mamma sitter och skriker för livet.

söndag: vaknar med världens förkylning, ringer turd och säger att jag inte kan spela match. Vi städar ut stugan och förbereder den till vinter. Sen kommer favooidde och vi ligger och degar framför tvn hela dagen sen far till till camilla och myser ner oss med film.

idag: Gick skola till lunch sen drog jag hem för att förkylning tog över. Sov två timmar när jag kom hem sen har jag bara legat och degat. Blir väl att ligga och degga ikväll också.


för vi går mot fel årstid, väck mig i maj igen när jag har tagit körkort och vi går mot sommar.



I don't wanna run away, baby you're the one I need tonight,
No promises.
Baby, now I need to hold me tight, I just wanna die in your arms

Vad ska man säga efter en sådan fullspäckad dag?

Dagen har bestått av jobb och fotbolls match. Kom hem för ett tag sedan och ska alldeles strax ta och hoppa in i duschen. Imorgon väntar skolan och jag är redan less.... Detta bodar inte gott!!

Förövrigt så erbjöd jag stjärterum åt Malin igår och när jag ligger och läser bok så läser hon på aftonbladets hemsida. Där hittar hon en rubrik som säger:

SVENSKAR FAST PÅ FLYGPLATS I TURKIET

Vår första tanke går till våra nyfunna vänner från Västerås. Efter att ha läst igenom texten så blir vi informerade om att det var flygbolaget DeTur som hade strejkat och att dessa flyg gick till Stockholm, Göteborg och Sundsvall.

Det vi då inte visste var om dom skulle landa på Arlanda eller i Västerås.

Nu kan vi andas ut efter att ha fått veta att dom är hemma. Får ta ett snack med dom någon dag framöver och kolla om dom lyckades ta sig hem utan minsta problem eller inte. Kan bli intressant att höra deras historia!


Nu är det iaf en annan historia som gäll. Dags för duschen och sen sängen!

/enbjorn

BILDBOMB

Bildbomb ur mina alla bilder..
















Imorgon ska vi bjuda på sista svängen ur Jennys bilder.

Sedan äre slutt!!

/enbjorn

Eat this!!

Det har kommit kommentarer på en bild från Lollos Bildbomb:

Postat av: Italiano

oväntat att linn dricker ur två drinkar samtidigt...


Låt mig nu förklara...
Efter att ha ätit en god måltid
väntade vår nästa strid.




När vi bestämt oss för en Strawberry Daiquiri
ropade vi dit Zackari.



Sista kvällen var här
och jag blev jätte kär.
Med en förälskad blick
fick vi oss alla ett kick.




När våra drinkar hade anlänt
glömde vi allt som hade hänt.
Med två drinkar i hand
kunde iaf inte jag finna land.
Det blev en massa söl
och en stor jävla pöl.



Under vår sista kväll
kunde vi ju inte hamna i någon fyllecell.
Med mättad mage begav vi oss hem
men dessvärra kan ingen förklara vad som hände sen...

Som jag brukar säga:
Det är inte lätt när det är svårt!!

/enbjorn

en del tappar tänder, andra skriver dikter frågan är ju vad gör du ?

igår hade jag tänkte försökt göra en tidigkväll. Istället blev de att jag kom hem vid halv 2 och somnade efter de.
I morse vaknade jag med ont i halsen och kände mig inte allt för pigg. Gissar ju på vilka som har smittat mig..
Idag bär de av till stugan för stugsista och surströmming.

hare / ett emooo


Vidarebefodrad från lovisabr.blogg.se

Efter att mitt besök dragit sig vidare till Lollo och slutligen ha farit hem från henne, hittar Lollo en lapp med en sammanfattning av resans alla låtar:

Hej Lovisa

När du läser detta ska du förmodligen gå och sova. Jag vill bara önska dig en god natt och tacka för en trevlig vecka i Turkiet. Både Day 'N' Night. Ibland hände det även att love takes over. Kul att få fara dit i sommartid(er). Även om det inte är summer of 69, behövde jag inte visa mitt pokerface. Det är som att leva i en fairytale. Kanske skulle ha tagit en tur till the YMCA eller the doors. Tur att vi känner no stress i alla fall. Nu är man tillbaks i svennebanan-land. Mamma Mia så fort tiden går. Kom bara ihåg att alla som inte dansar är våldtäktsmän och att just dance.

I know you want me

/ Malin- i'm so excited

/enbjorn

BILDBOMB

Bildbomb ur Lollos alla bilder..












Blev lite fler än Malins bilder.

Imorgon ska vi bjuda på mina egna bilder.

/enbjorn


mysfredaaag

Oj så skönt med fredag. Tandläkaren gick bra, inga hål (tackar gudarna för de). Efter skolan mötte jag upp camilla på stan för att inhandla lite skoltjafs. Sen hjälptes familjen lindström åt att göra go´middag och nu sitter jag mätt och belåten och ska väl snart ta på mig lite kläder och bege mig till linn där jag hoppas övriga av gänget också är. Så de blir som lugnt och skönt!

hare / ett emooo


Tjejsnack inne på toan

Vi fyra tjejor går på toan och tre av flickorna börjar bli less medan den sista har krafter kvar att stanna.

Person A: Ska vi börja bege oss?
Person B: Nää, inte än. Ett litet tag till!

Person C kommer till toadörren och förklarar för Person B att Person C:s gäng ska börja fara. Därefter ger dom varandra en avskeds puss och sen drar sig Person C vidare.

Person A: Nå, kan vi börja fara nu då?
Person B: Ja, nu far vi!

Person A säger inge mer...
/enbjorn

That '70s show

Sitter och tittar på That '70s show.



Ååååh, så jag har saknat det!!
/enbjorn

Where you from?

Det var en fråga som frågades konstant i Turkey. Vart man än gick så fick man höra det efter sig: "Where you from?"

Det var inte alla som fick något svar av oss men kunde ändå gissa till sig något. En av våra förföljare tog oss iaf med storm:

"Where you from? Heaven?"


Just efter det blev vi även kallad för Spice Girls som vi inte riktigt kunde komma i underfund med.


 1. Vi var bara fyra, inte fem.
2. Nog för att vi var bruna, men inte äns Malin var som Mel B.
3. Vi kan prata engelska, men de betyder inte att vi är några engelskkvinnor.
4. Våra falska stämmor är inte i närheten av deras sångröster.
5. Och den sista anledningen kunde jag inte komma på...

Nog har jag lyckats lagt upp några argument till varför vi inte är i närheten av att vara Spice Girls. Det var fler än vad jag trodde...


Nu ska jag lägga mig ner i sängen med en bok och honungste.

/enbjorn

BILDBOMB

Bildbomb ur Malins alla bilder..




Blev inte så många med tanke på att de flesta bilderna inte var barnvänliga.

Imorgon ska vi bjuda på Lollos bilder.



Förövrigt har vi fått en åsikt om våran Alanya-låt av någon som kallar sig för "pesimist":

jävla skitlåt :@


Vad säger du Lollo, ska vi sätta ett "Care" på det eller? Haha!


/enbjorn

ojoj, är de inte husmor så säg. SÄG SÄG SÄG!

emmali säger:

DÅ KAN PERRY OCH GERTRUD ÅTER FÖRENAS !

Nicke säger:

precis blir bra..................

(tur att vi har världens fulaste smeknamn på varndra och tur att du verkligen trivs i mitt sällskap)

Då var första skoldagen avklarad, och inte blev jag ett dugg taggad på skola. Fy fan säger jag bara. Aja de är ju bara ett år kvar till nästa sommarlov. Vad fick vi göra idag då? Joo sista och lyssna på betygskriterier hela dagen. Vi gick även till 3 caman skärp er atorp.... Fredag imorgon, de tackar jag gudarna för! Kanske blir att återförenas med gänget då? Skulle vara trevlig (bara så ni vet gänget).  På lördag ryktas de om att de bli stugsista, försöker även få med mig att nicke ska ut till renbergs då så jag har någon att umgås med.
Nej nu ska jag till linn och hoppas att hon kan pigga upp mig lite och så hoppas att jag får träffa resten av tjejligan.
 
hare / ett emooo



de är svårt att veta vars jag ska gå, när vägen framför mig inte finns.

I'll do you like a truck!!

Dagen börjar med att bli väckt av en våg... En stor sådan!!

Alanya vågorna sitter fortfarande i, men denna gång fick jag inte Peter över mig. 

Då vi var där så var det vissa gånger vågorna var större än dom andra och vi låg ganska mycket ute luftmadrasser och sola. Så när vi låg där och bara njöt av solen började jag höra skrik och oroliga röster. Jag öppnar ögonen och ser bara en jätte våg, som blir förstärkt av en ur Västerås-grabbarna, komma mot mig. Ärligt talat trodde jag inte att jag skulle överleva när jag var under vattnet men jag lyckades ta mig upp och mötas av en orolig Peter

Jag sa ju att jag skulle drömma om detta hädanefter...


En annan händelse var efter att ha varit ute och dansat på the doors går vi och tar ett nattbad med grabbarna. Därefter letar vi efter vårt hotell och pratar om vart vi brukar ligga och sola om dagarna. Efter att ha fått beskrivat vart dom solar och tagit oss upp till rummet får jag ur mig:

"Vi ligg med dom imorn. De bli skit roligt!"

Jag möttes av tre vidöppna käftar och förklarade sedan att vi kunde ligga och sola med dom. Vi fick oss ett gott skratt iaf :)





Årets Alanya-låt blev nog denna.


Grym låt, går inte att sätta emot!
/enbjorn

love song

en solbränd flicka har just varit förbi. Underbart skönt att hon är hemma och jag kan verkligen inte annat än somna med ett leende på läpparna. Skolångest släng dig i väggen!

hare / ett emoo

jaha spfl2a, då taggar vi på ett nytt år med nya möjliheter.

Home sweet home!

Nu var man tillbaka till verkligheten efter nästan 12 timmars resa. Veckan har varit helt underbar!!

Vi har solat, vi har badat, vi har dansat, vi har nattbadat, vi har sjungit, vi har förfesta i underkläder, vi har blivit sjuka, vi har åkt båt, vi har dansat macarena-dansen, vi har ätit (inte minst säga en äcklig frulle), vi har träffat på Snoppen och Mehmet. Vi har gjort allt man kan tänkas göra och lite till!

Fan, jag saknare redan...



Tack för en jävulsk underbar vecka!
/enbjorn

då var även sista dagen av sommarlovet avklarat, och skolångest är allt för jobbig.

Jag har faktiskt gjort mycket idag om man gemför med alla andra dagar. Idag kom min efterlängtade erik och hälsade på och självklart blev de en macka på subbway. Därefter for vi till bergsbyn och hälsa på hans mamma och små syskon. Jag och pontus blev polare och vi lekte affär. Mycket mysigt var de! Sen skjusade erik mig till PMS-david  (hans nya smeknamn) och där blev de att vi såg johan glans med challe,jens och malin.  Nu har jag nyss ätit middag och ska nu gå och städa lite sen ska jag och far bege oss mot klutmark för att se klutmark-sunnanå. Trevligheter blir de!


hare/ ett emooo

LINN RING MIG SÅ FORT DU ÄR HEMMA!!!  VI SKA UMGÅS, SPELAR INGEN ROLL VILKEN TID DU ÄR HEMMA FÖR VI SKA UMGÅS!


peppade tjejer på kyrkstigen, men även på skola...................

en kropp som inte fungerar som den ska, men jag lever och brudarna kommer ju hem idag !!!

matchen slutade 2-0 igår. Har nog aldrig varit så död efter ha spelat en halvlek. Igår räddade jag ett friläge genom att glidtackla en tjej, tjejen ramlade så fel så mitt huvud kom underst. Så där var de färdigt spelat för min del.
Idag är jag lite yr och hur stel som helst i kroppen. Sista sommarlovs dagen och de blir väl som alla andra dagar att jag gör INGENTING! Med idag kommer även turkietbudarna hem! Nu ska jag gå och klä mig och ta mig någonting i magen.

Hadeee / ett emoooo

spöreng, skolångest och en mathunger. "Ta tag i ditt liv" som din mor skulle ha sagt emma.

Träningen igår var bara skrattretande, de svider verkligen att man tappar allting så fort. Men vi fick oss endel skratt iallfall. Och Mos verkade bli taggad på fotboll igen! Efter träningen for vi hem till mig, och då gjorde mamma go´mackor åt oss. Sen kom emil och hämtade oss så då for vi till mos och gjorde chokladbollar och såg tv. Sen vaknar jag att emil pekar mig i huvudet, med dåligt morgonhumör klättrar jag upp i moas säng och somnar om lika fort! Sen vaknar jag av att hampe sitter och sjunger och spelar gitarr så jag myser ner mig i sängen och njuter! Sen packar jag ihop mina saker och börja den långa promenaden hemåt, blir inte bättre av att de börjar spörenga........... Så nu sitter jag här blöt och äcklig.

Ikväll blir de tydligen match, turd har övertalat mig att jag kan spela. Själv tycker jag de är helt galet efter en träning..
aja, de får väl gå som de går...

haree / ett emooo

en väldigt söt flicka=)


KOM TILL MAMMIIIII


kom till mamiii, men oj vad de svider!!!!!


Nu ska jag ringa mos&cam för träning!

hadee / ett emooo


då var de bara ner räkning kvar.

2 dagar kvar tills brudarna kommer hem
3 dagar kvar till skolan börjar om
4 dagar till helg
10 september operation

Igår efter matchen for jag och emy hem till mig camilla skulle även komma men orkade inte trotsa regnet (som jag har helt förståelse för). Blev iallfall myskväll med emy. Idag är de en ny dag. Tydligen så har jobbet ringt mig imorse, så egentligen kunde jag ha varit och jobbat just nu. Åh vad jag suger!  Men i stället blir de en heldag med moa och kankse camilla (?) hoppas även på att jag kan övertala moa att slinga mitt hår. Förstår inte varför jag ska göra blont när vi går mot mörka tider... Ikväll blir de kankse träning camilla (?). Sen fick jag även veta idag att 10 september blir de operation för mig........... fy tusan jag är livrädd. Hoppas iallafall camilla finns vid min sida då med choklad och gosedjur (känn ingen press från alla gånger tihihi).

haree / ett emooo

jag gissar på hur de har de i turkiet, jag vet att de är nu jag ska säga att jag är avensjuk.

Tack ida för att du meddelar läget i turkiet, men som sagt tror inte de går lugnt till.

Gissar på att...
Lovisa har redan har tappats bort ett antal gånger för hon har säkert träffat några trevliga typer och prioterat de före och därför lämnat övriga gänget.
Malin har tagit för många drinkar och därför börjat tänkta för mycket på MJ och slutar med att hon sitter och stortjuter på turkiets bästa partyställe.
Jenny har lämnat de berömda partystället för hon har hittat en skoaffär som lockar mycket mer, jenny kommer hem säkert hem med 10 par nya skor.
Linn har satt på  sig en ring på ringfingret för hon är less på att killar som raggar på henne, hon  har nu börjat funderart på att bli lesbisk.

Ska bli spännande och få höra hur de egentligen var i turkiet, men som sagt snart kommer de hem!

/ haree ett emooo





ett samvete, ett helvette och en vänskap som känns helt försvunnen.

När man är med världens bästa brudar så kan inget gå fel. Blev en riktigt kanon kväll med ta hål i öronen och tatueringar.
Sen att killar är skit har jag sagt länge så jag förstår inte varför jag slösar så mycket energi på dem då. Men de är iallafall en helt annan sak. Tack mina fina vänner som ställer upp så mycket för mig=)

Idag blir de nog ganska lugnt, ska nog ut och gå med mamma. Gör nästan allt hon säger till mig nu för samvetet inte är de bästa. Sen ikväll blir de nog fara och så dm-match. Om någon vill umgås ikväll så hör av er!


SEN VILL JAG BARA MEDDELA ATT DE ÄR 3 DAGAR KVAR TILLS FLICKORNA KOMMER HEM!!!!!!!!!

haree / ett emoo

jag och min efterlängtade vän


Medans emma sitter i kalla sverige och bloggar ligger linn på en solstol och har de underbart.

De var riktigt trevlig att umgås med aggelitooo igår kväll. Synd att de blir allt för sällan nu förtiden.
Nu ska jag fara till camilla och sen ska vi förbi stan en snabbis. Ikväll blir de middag hos agge och sen vidare till emy. Kvällen har mycket att erbjuda!

Om någon har har hört av linn så kan ni gärna få skriva en kommentar så jag vet att hon lever.

hare /ett emooo

De är svårt att se framåt när man bara ser bakåt.

Mycket skönt att få komma till faster och bara känna lugnet och stänga av mobilen. Idag for vi in till stan för att de hade lite ärenden. Men sen fick jag även maggan att prova en massa kläder så hon fick med sig endel hem.
Nu sitter jag här, och trodde jag skulle få världens tråkigaste kväll men har nyss pratade med aggelittoo så jag ska ta mitt fläsk och sätta mig på cykeln och cykla till henne. Var år och dar sedan vi bara satt ner och snackade. Så de blir mysigt! Har inte så mycket mer att säga.

hareee / ett emoo

De är bara att börja söka.

En ny dag och ny möjligheter. Tur att jag har vänner som har pratat vett i mig nu. Livet går vidare och nu har jag faktikst bara nya möjligheter.  Nu ska jag sluta se de negativa.
Gick förbi camilla en snabbis på jobbet, hon gav mig en kram och sa att jag var lika bra ändå. Tur att jag har henne.
Sen mötte jag upp mamma och maria för en lunch på stan. Nu hade jag tänkt städa lite och vara ett duktig barn, kanske även fortsätta rensningen i min garderob. Sen ikväll blir de övningskörning till tvärtjärn och övernattning där.
hare / ett emoo


en väldigt söt klasskamrat

Spontant brukar vara de bästa, och man får sig verkligen på bra humör.

Igår skickar jag ett skämt sms till david "ska vi fara och se på flotten?". Självklart  tar han de lite oseriöst också men för vi båda var ensam vargar igår så åker vi upp mot falket för att kolla på skapelsen. Sen sätter vi oss i bilen igen när david frågar "vad ska  vi göra nu då?, vill du hem eller?". Och för att jag var på mitt sämsta humör så ville jag verkligen inte hem, så david gör en riktigt spontan grej. Han svänger höger och kör mot renbergs. "Har ju inte sett din stuga i sommar, så de är väl lika bra att vi far och kolla". Så vi åker mot stugan, kollar in stugan och sen tycker david att då är de väl lika bra att fara och kolla på hans stuga i björnliden. Kan ju säga att de var verkligen öde och jag var livrädd.
Sen på vägen hem börjar vi bara tokskratta och vi börjar ju förstå, hur sjuk är inte de här? Vi far och åker 8 mil enkel väg för att fara och kolla på två stugor. Måste nog har varit de mest spontana på hela sommaren och david fick mig att glömma för ett tag. Så tack david för våran lilla roadtrip runt stugbyarna de var riktigt roligt!

tack mina kära vänner för att ni ställer upp.


m

Fötterna stod som fast frustna i backen. Ta mig bara här ifrån, spola tillbaka tiden i 10 minuter så skulle de här ha aldrig ha hänt. Då skulle jag ha varit samma gamla emma, som fortfarnade hade en dröm som visste att en dag skulle hon ta tag i de och satsa järnet. Istället blev de som ett slag i ansiktet, inga ord skulle bli rätt längre. Jag bara nickade och låsades som allt var okej. Jag visste att de här skulle hände någon gång. Men inte nu trodde jag. Den ända jag kan beskylla är mig själv och ingen annan. Jo, kankse min far att han skulle ha varit hårdare mot mig och pressat mig mer. Men sån far har jag inte, och de har jag alltid varit tacksam för. Men just nu skulle de vara skönt att få skylla på någon annan än sig själv. För fan vad jag känner mig besviken på mig själv just nu.


Dagen D är kommen!

Nu bär det av. Dagen då fyra stycken tjejor ska åka till Turkiet har kommit. För ungefär åtta månader sen tog vi stegen in till Resia och beställde efter en resa till Alanya. Jag kan knappt förstå att vi ska åka nu. Helt sanslöst!

Däremot så kommer jag sakna vännerna och familjen. Jag tror man kommer inse hur bra Sverige egentligen är när man har kommit hem därifrån, men nu ska jag bara dit och NJUTA!!

Då tackar jag för mig i en vecka och hoppas på att Emma håller ställningarna!


/enbjorn

om jag hade haft en bössa så skulle de ha blivit blodbad på klostergatan.

Efter ha väntat ihjäl mig på david så kom han vid halv 12 och plockade upp mig, blev en french på statiol.
Sen ville inte maja se paradis hotell själv så då fick jag sällskap. Var nog första gången på hela sommaren som bara jag och maja har suttit ner och surrat. Men mysigt var de!

Klockan 7 i morse började helvettet om igen, fjärrvärmepojkarna var tillbaka och idag levde de om ännu mer än igår (skyller ingenting på dig nu kvirre). Så klockan 9 var jag uppe men världens sämsta humör.
Halv 11 avbryter jag linn med städning och packning och de blir en promenix, gud vad jag kommer sakna min bästa vän en vecka nu. Bara jobbigt att veta att jag inte kan ringa henne. (men köp gärna en addidas jacka åt mig hihi=])
Och för att alla mina vänner jobbar eller ska utomlands (hör ni så synd de är om mig) så kunde david slita sig från sitt jobb ett tag och vi for på frasses och käkade, mycket mumsigt! Sen fick jag även se huset de är och jobbar i, de kommer bli skit läckert! Sen efter de blivit förnedrad för david säger fel namn åt mig..........

Så nu sitter jag vid datorn och gör typ ingenting, funderar på att lägga mig framför tvn och slå på P.S i love och gråta lite (även där kvirre du ska få tillbaka din film, kan bara inte släppa den än).
Känner även att de är tung luft över skellefteå idag, ikväll vankas de derby sörböle-morön bottenlagen ska nu möttas. Lycka till säger jag till sörböle ni kommer krossa ikväll!
/ hare ett emooo


Igår pratade jag med erik i telefon vår konversation lät ungefär så här.

emma: åh jag är så ful,dum och äcklig.......
erik: nej emma, du är go och glad precis som kex choklad.
emma: erik, du tål inte änns kex choklad.........
erik: precis som jag inte tål dig.
emma: fniss, fniss HAHAHHA IDIOT!

kommer sakna dig bästa vän.


Resfeber eller psykisk störning, det var frågan?

Det är någon som har tyckt till om mitt taggande till resan. Jag gav två alternativ:
  • Resfeber
  • Psykisk störning
Självklart trodde hon att det var psykisk störning. Faktum är att det är nog det.


Happ, då äre väl dags att ta tag i det också... Förbaskat!!

Annars så har jag just städat klart lägenheten och packningen är alldeles strax klar. Ska ta och hoppa in i duschen nu, sen blire att packa det sista och äta något. Måste även hinna med att hämta ut pengar och fara på EM åt mamma. Detta kan bli tajt. Kanske dags att börja hoppa in i duchen då.


/enbjorn


Rubrikerna kan faktiskt vara svåra ibland!

Det blev helt enkelt en Michael Jackson kväll ikväll tillsammans med Malin, Jenny och Emma, fast Emma såg man inte till så mkt! Kanoners var det :)

Nu är det inte länge kvar, inte. Vi åker om mindre än 24h och ärligt talat är jag inte taggad. Antingen har jag fått resefeber eller så har jag fått någon psykiskt störning. Vilket som så går jag inte med på detta!!

Ska försöka lugna ner mig över en godnatts sömn, för imorgon ska det packas och städas. Helt otroligt att jag inte har varit mer hysterisk när det gäller packningen. Vi får se hur de urartar sig imorgon!


/enbjorn

rubriker och sånt kan vara svåra ibland och då är de bättre att bara flumma och inte se MJ-konsert...

nu sitter vi i den berömda källarn och ser en MJ-konsert jag sitter inte klistrad som övriga sällskapet gör men jag njuter av deras sällskap. Lovisa jag behöver ditt stöd att negga vars håller du hus?
Iallfall så hoppas jag att herr Lindgren kommer och plockar upp mig snart så vi kan fara och äta jag är hungig och är sysselös och då funkar de alltid att äta =D
Idag har jag även blivit klippt av fröken hollström, har däremot inte fått se hur de blev för hon gjorde en frisyr på mig och har kört på den hela dagen.
Ja, jag har inte så mycket mer att säga. Om någon vill hitta på något med en 17 vårar stor tjej så får ni gärna höra av er!

haree / ett emoooo

Gårdagen blev lyckad och resan närmar sig med stormsteg!

Gårdagen blev riktigt lyckad! Vi firade Malin över ett glas vin, chips, morötter, dipp, ostkrokar, digestive, saltakex, smör och självklart Sprite. Kanon :)

Nu är det sista dagen innan vi åker. Eller egentligen skulle man kunna säga att det är två eftersom vi inte åker förrän 22.50 från Umeå. Jag säger som Lollo:

"Imorgon går flyget, 22.50 från Umeå. Det har inte varit närmare nu!!"

Fast det är väl ganska logiskt med tanke på att varje dag, timma, minut och sekund tar oss bara närmare resan och när vi har tagit oss hem igen så har vi ju redan gjort bort resan och kan verkligen inte komma nå närmare.

Jag säger bara att det är ganska logiskt...

Dags att möta upp brudarna :)

/enbjorn

hörre du björn kvirre och dina arbetsK kan ju slänga er i väggen (inte i min vägg bara) för jag vill sova.

Linn hade gjort de super mysigt i lägenheten. Underbart mysigt att träffa flickorna igen.Ringa halva skellefteå vid 2 tiden bara för jag inte kan somna är ingen bra ide.Att bli väckt av att fjärrvärme som är och bankar på andra sidan väggen, björn när får jag döda dig? Imorgon åker brudarna. Nu ska jag ställa mig i duschen och möta upp brudarna på stan.
hade.

taggad på livet och sånt.


Tiden går alldeles för fort ibland.

Mindre än en timma innan gästerna kommer. Kanske bäst att ställa iordning lite här och ta på sig några anständiga kläder. Kan nog komma å bli en rolig kväll :)

Pratade med syster för ett tag sen och tittade på några bilder från trästock tidigare idag. Det fick mig att inse hur mycket jag saknar henne.

Hon är min vän, min syster och mitt allt.

Det är inte många som har det som vi...

/enbjorn

Jag gjorde de, jodå jag gjorde de och jag gjorde de lite mer med linns hjälp.

I natt sov jag 12 timmar, så kan de gå när man inte har sovit allt för många timmar i helgen.
Idag har jag mest bara chillat hemma och gjort ingenting. Mötte upp linn och malin på stan vid 3 tiden. Gick en snabbis på stan sen for jag hem. Som linn redan har meddelat så blir de "de efterlängtade brudarna" (iallfall så jag ser på de), har inte träffat alla samtidigt på över 1 månad. Så jag längtar järnet! Även jag får säga GRATTIS TILL MALIN! Känns ganska surt bruden att du lämnar mig själv i 17års stallet med simpeeee.
Nej nu ska jag ta och fixa lite.

haree / ett emooo

Dagen alla älskar och hatar!

Jag har två gratulationer att dela ut.

Först och främst Malin som fyller hela 18 år idag! En mycket efterlängtad dag, Grattis gumman :)


Sedan ska vi även gratulera Emelie Marklund som till allas förvåning, inklusive henne själv, lyckades ta körkortet. Trots att man måste akta sig från vägarna hädanefter så förtjänar även du ett stort grattis, Kakan :)



Kvällen kommer att bjuda på kalasfirande hos mig. Inbjudningskorten är skickade och bli inte besvikna om ni inte får något, det är endast högt prioriterade personer som är bjudna. Därför bli vi inte speciellt många, men ett mer eller mindre underbart gäng kommer vi bestå utav iaf.


/enbjorn

En trött krigare håller på att packa sitt pick och pack, och gör det förvånandsvärt bra!

Dagen har bjussat på lite inslag av sol, träning och packning. Vi åker om tre dagar och för att veta vad som ska tvättast tänkte jag kika vad jag ska ha med mig först och främst. Dessvärre ryktas det om att det var Lollo som skickade förstärkningen...

Mallan kom förbi och hjälpte mig, men jag klarade mig faktiskt ganska bra på egen hand också. Jag hade lagt upp lite kläder som jag hade tänkt ut innan och t.o.m. Mallan blev alldeles till sig när hon insåg att jag faktiskt har skärpt till mig när de gäller packningen.

Däremot så rasade allt hopp om att jag har skärpt till mig när jag började leta bland gamla trasor i garderoben och hittade en hel del, så vi får nog börja om med packningen imorgon...

Nu är jag trött iaf så en godnatts sömn förtjänar jag, sen imorgon ska jag handla och packa. Så fyller ju Mallan faktiskt år så vi ska fira henne! Kan inte bli bättre :)


/enbjorn

bildbomb

För jag har så lite att göra blir de bildbomb för de senaste dagarna.
(bilder tagna från mig, camilla, empy och fridde)

Onsdag
camilla kom till stugan, på kvällen fick vi besök av poppe och erik.


Torsdag
Jag och camilla badar i spöregn,städar och åker hem till stan. På kvällen blir de sörbölebrids


Fredag
Blev de mys hos camilla med flickorna. Men tidig kväll för vissa...


Lördag
Födelsdagsparty för lisselus.

men bilderna verkar inte vilja samarbeta...
god natt.

De finns så mycket att säga och ännu lite mer, men så är de.

Idag har tröttheten tagit ut sin rätt, men gårkvällen kunde inte blivit bättre!
Kul att träffa alla brudar igen och bara mingla och snacka.
Ska ta och försöka gå och lägga mig tidigt ikväll för jag är rätt så trött.
Sen har jag även kommit på att brudarna far om 3 dagar...Hur sjukt är inte de?
Pojkar? Ni måste umgås med mig.

hareee ett emooo


"Detta fält måste fyllas i"

Dagarna går som dom gör och resfebern börjar ta ikapp. Vad mer kan man säga?

Har iaf fördrivit tiden med fotboll och bilkurragömma idag. Matchen gick värdelöst, men vi ägde på bilkurragömma (om man får jämföra sig med Jerreperre och Simpe).



/enbjorn

KÖR BAAH!

"Man mår som man förtjänar"
men vad fan, vi KÖR BAAH!

<3


tack för att du är min bästa vän, och jag lovar att jag ska försöka komma tillbaka.

man har en längtan,man har en dröm och man mår som man inte ska. Är de nu jag ska säga att allt inte är okej?

Gårdagen spenderades först i boviken med maja,moa och camilla. Självklart drack camilla för lite vatten så på eftermiddagen blev då både illamånde och på dåligt humör. Men sen fick jag och jacke henne att tagga om, och då kom en massa bruds hit (till camilla, har ungefär flyttat in här.) Sen drog vi vidare till några hockeypojkar. Trevligheter var de iallfall!
Tack även linn som är som en räddande ängel=)
Nu ska jag ställa mig i duschen för jag stinker, sen ska jag träffa MSH på stan för att köpa present till lisse, verkar bli tårta och mingel där ikväll även de trevligheter!

Jag har allfall kommit hem till skellefteå nu igen, skönt att höra att linn iallfall har saknat mig! Men som sagt jag skulle hellre sitta i en annan stad nu och glömma mina problem, men jag vet jag kan inte rymma från dem.


Hare / ett självklart emo

Dagen D!

Dagen har bestått av en gummibåtstur på älven. Har varit riktigt mysigt och jag tror de inte kunde bli bättre avslutning på besöket. De har faktiskt varit dom roligaste dagarna jag har varit med om! Går helt enkelt inte att beskriva :)

Kvällen kommer bestå av förberedelser innan vi åker till Alanya (endast fem dagar kvar nu!!!) och sen blir de nog även lite inslag av volleyboll.

Lugnet har tagit över lägenheten... Det gillas inte!!

/enbjorn

Welcome to hell!

Uttrycket "HAHA" förklarar gårdagen grymt bra. Det kändes som att vi inte hade träffats på år och dar, så de var många skratt som vi var tvungna att ta igen.

Idag fortsätter äventyret med volleyboll och förmodligen film ikväll. Däremellan blir det nog en hel del skratt!

Person A sitter och ser allmänt helt jävla dum ut vid frukostbordet. Person B börjar titta som runtomkring och försöker leta efter något.

Person A: Vad letar du efter?
Person B: Jag letar efter en skylt där de står att jag har kommit till "Dårhuset".

/enbjorn


NU FUNGERAR MIN MOBIL!!

Hej alla barn nu är de barn program, titta vad faster Linn tar fram: en trashig mobil och en liten ugn så har vi fått oss en fungerande (tele)funk.

Me sen sa de bara Trolleritrollera så var den sönder igen.. Helvete!!

/enbjorn

Hon kom, hon sågs, hon stack!

Emoos, även känd som Emma Lindström, är den sällsynta arten av ungdomen och det finns bara en av dess slag. Denna art kommer och går mest som hon vill, trots att hon inte är myndig, och hon har en stark egen vilja. Vittnen kan svära på att hon befann sig i Götet för bara några dagar sedan men kom tillbaka till sina hemtrakter. Dessvärre ryktas det om att hon har dragit sig vidare ut mot stugbyarna och trycker.

Det vore ju som roligt om hon kom hem någon gång så man vet att hon lever iaf. Vi saknar dig :)

Imorgon kommer Pretty Woman på besök så vi ska leva rövare här i Skeå. Kommer bli grymt att få träffa bruden igen. Varje dag kommer bli ett äventyr :)



In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tribulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart.


/enbjorn

Livet är inte alltid lätt

Skrivandet ligger inte på toppnivå nu, ska ni veta! Det händer kanske inte alltför mkt, förutom att pärona var här ihelgen och Pretty Woman kommer hit, förmodligen på onsdag. Kommer att bli grymt roligt så vi får hoppas på att toppen vädret håller i sig :)

Vissa vet ju att min mobil är sönder, och för ni som inte vet det lär iaf märka om ni är kapabla till att skicka sms. Femman på knappsatsen funkar inte så jag kan inte använda mig utav "jkl". Därför ser ungefär mina sms ut så här:

"Haha de bi scit bra ;) då får ag ite säiiscap!"

Översatt till:

"Haha de bli skit bra ;) då får jag lite sällskap!"

Sedan har vi:

"Okej! Fan va roligt :) men ni can u ira av er när ni är inge car :)"

Översatt till:

"Okej! Fan va roligt :) men ni kan ju höra av er när ni är klar :)"


Jag kan nämligen inte radera heller, så om jag skriver fel, ja... Då äre kört!!
Bara att vänja sig...



Förövrigt så saknar jag min syster!
/enbjorn

Kort och gott!

Det ryktas om att världens bästa Anna fyller 19 år idag och jag kan inte vara där och äta tårta. Förbaskat!! Hon ska iaf komma hit i veckan så jag får väl bjuda på nå gott då ist.


Dags för maaaat,

/enbjorn


de är sommar de är sol och jag beger mig ut till stugan igen.

Oj så dålig uppdatering de är av både jag och linn. Men så är de när de är sommar och vädret är kung!
Igår for jag och såg fotboll med mimmoo och julle. När det återstår 15 min av matchen hör vi  hur några krockar och får riktigt ont. Var en pojke som inte hade kontroll på sin moppe och de slutade med att ambulasen fick komma och hämta han. Sen skjusade linn jag och malin till david och där blev de frossa i chips och film.
Nu har jag nyss rensat ut min byrålåda med kläder (bara två kvar nu). Konstigt att jag ska sitta och göra de när de i är kanon väder? Aja, ikväll blir de iallfall att jag far till stugan någon natt och umgås med ogge sen kankse jag och camilla far ut senare i veckan och minglar.
nej har inte så mycket mer att säga.

haree /ett emooo

ett stycke myskväll i simpes stuga

ett stycke ikea

ett stycke bad

ett stycke bästa vän

ett stycke favorit pojke

ett stycke saknad

ett stycke "emma får visst smaka hon fyller ju snart 18"

ett stycke inte vara med på bild tack.

ett stycke cykeltur.

man känner sig lite mättad så där, men ändå smyger ensamheten.

Varberg, Ullared, Halmstad, Jönköping, Stockhom. Är de platser vi har besökt!
Vi har ätit gott, vi har umgås med sköna människor, vi har ätit amerikans panncake till frukost, vi har tagit som moa kallade de "vänskapshåll i öronen", vi har lärt oss att sjunga watermelon i varje sång funkar, vi har haft fotbollsmatch där palle trodde han var zlatan, vi har lurat små barn att man får röka och snusa när man är fem i norrland, JAG har råkat sätta mig i en främmande bil, vi har sett oth, vi har sovit och som jag alltid brukar avsluta VI HAR HAFT DET KANON!
Får tacka familjen hollström för ännu en kanon resa genom sverige.

Ikväll blev de fara till aggelitoo där brudarna höll till och partyade. Riktigt roligt att träffa att bridz igen! Saknar er flickor!
Sen for jag och camilla hem till henne (för jag var hungrig). Sen cyklade vi tillsammans tills jag svängde av till åke och hon fortsatte sin cykling mot jacke. Sen för att hinna träffa linn en snabbis kom hon och hämtade mig hos åkes så jag fick både skjus hem och prata med min favoflicka. Så nu sitter jag och väntar på att mor och far ska komma hem.
Sussa sött!

haree / ett emoo


Godnatt mina kära vänner!

Kvällen har bestått av fulla muggar av "Jackson: An American dream". Sjukt bra filmer, dokumentärer eller vad man nu ska kalla det. Imorgon är det match och sedan kommer mamma och pappa på besök.

Välkommen hem till orkanen-Linn!


/enbjorn

RSS 2.0