torsdag,fredag,lördag,söndag och nu måndag

torsdag: Hade avskedsfika med lovisa och malin på waynes. På kvällen kom pappa och morfar och såg hockeyn.
fredag: allmänt trött och grinig, på kvällen blev det fika hos mimooo och det var super mysigt!!
lördag:blev det dricka lite hos boström sen calles sen mingel på mollys med tobbe och fredrik hade riktigt trevlig kväll!
Söndag: hockeytittande på ladan, hämta bilen, jobba, sova, kina mat typ!

Nu är det måndag, har världens längsta hål pga att svenskan utgick. Så nu sitter jag och väntar på designen som börjar 13:35. Helgen har iaf varit råå bra! Den tog bara för fort slut. LEver för den 26 mars nu. Det kommer nog bli kanonis!!
Nu blir det att skriva logg boken.

Adioos

I Miss you all


/enbjorn

Linn is Back

Då var man tillbaka efter några dagar av tystnad...
Men då är frågan, vad har vi gjort sen sist? Jag har själv problem med att hålla koll på dagarna och vet knappt ut eller in varje gång jag får återkomma här på bloggen och skriva ett inlägg. Det jag däremot vet säkert är att vi har införskaffat oss lite grejor från Sverige. Vi var nämligen på IKEA häromdagen och köpte hem inte mindre än skärbrädor, diskborstar, vinglas, muggar och även batterier. Sen självklart fick det bjudas på lite svensk råvaror så som hårdbröd och ballerinakex. Mycket efterlängtat må jag säga.
Mer än så av värde har vi nog inte gjort. Vi har varit ute och försökt att se staden så mycket som möjligt, så därför tänkte jag passa på att lägga upp lite bilder hipp som happ, så sätt er ner och njuuuuuut.


/enbjorn

jag skulle vilja sitta i en djungel och läsa böcker

Har fotob just nu. Ikväll vill jag äta nå gott jag menar verkligen jättegott.
På fredag far mina "sista" vänner till norge känns ju super roligt.
Måste försöka styra en fika eller någe innan de far.
Saknar mina andra två redan as mycket. Än om alltid ses så är det alltid en trygghet att ha de nära.
Nej nu ska jag åter gå till skolarbetet eller snarare aftonbladet.


fredagsmyyysss

tackar lärarna att de hade lite vett i skallen igår och ställde in isvaken -25 visade termometern i kåge.
Idag har det varit en riktigt skön dag. Fick höra på en föreläsning sen slutade vi!
Nu har jag suttit inne på bloglovin och hade 355 inlägg att läsa. Då förstår ni hur mycket jag sitter vid datorn just nu... Ikväll vankas det kinamat och hockey jag dissar station som alla andra gånger när alla ska ut.
Frågan är om det är något fel på mig? Jag tror verkligen det. Måste nog göra en hjärnrönken snart.
Nu ska jag gå och hämta lite julcola i frysen och sen mysa ner mig till OC som börjar om 10 min.

Imorgon vankas det städning för fulla muggar och byte av handtag av köksluckor!

/Ett emo

Ladies' Night Tonight

Ikväll är jag och Lisse ensam hemma, vilket innebär att det blir en tjejkväll. Det vi först hade tänkt att göra var att ta en dusch, laga mat och städa. Inte alls i närheten av vad hemmafruar brukar göra sin lediga tid.... Men detta var det som var tänkt, men jag gissar på att vi kan bocka för duschen innan kvällen är slut.

Nu har det ju gått några dagar sedan jag skrev sist, och vad har vi gjort sen dess? Ja just de, vi var ju ute på vår första partyrunda. Razzmatazz blev den första krogen vi testade och det var väl helt okej. Hade jätte trevligt på förfesten, men när vi skulle ut på Razz då så splittrades som alla så det var lite synd. Annars var det en lyckad ute kväll :) Mer bilder på de kan ni kolla in på Familjens blogg, eftersom jag inte har alla bilderna här.

I lördags var vi i en park och bara njöt av ledigheten och värmen. Var lite slitna sen gårdagen då så det var en mycket väl efterlängtad ledighet. Dock glömde jag kameran hemma och Lisse glömde batterierna till kameran så de blev inga bilder där. Däremot hade vi med oss kameran i söndags när vi for på en engelsk bar där vi satt och såg fotboll. Riktigt trevligt var det, men tyvärr så har jag inte heller några bilder från den kvällen på denna dator så än en gång hänvisar jag till Familjens blogg.

Annars var måndagen lugn. Vi for än en gång till jobbet och senare åkte vi hem och avnjöt lite chirre och en film. Däremot så vände vi på kakan i tisdagkväll och tog istället en liten promenad i Barcelonas gator. Dock kan jag inte hänvisa till bloggen eller lägga ut några bilder eftersom vårat internet är fucked up. Likaså gäller gårdagen då vi for till ett slott direkt efter jobbet och tog en härlig promenad. Efter den vistelse for vi och käkade och strax efter det åkte vi hem för att se Wedding Crashers.

Mer än så har inte hänt, och tråkigt var att jag inte kunde bjuda på några bilder. Ni får hålla ögonen öppna på Facebook senare om det kommer upp nå.

Återkommer någon gång då jag har internet igen :)

/enbjorn


onsdag


Sitter på skolan och är så frukansvärt trött.
Har haft kassuppdatering på sistone och jenny sa åt mig på skarpen innan hon for att jag skulle skäpa mig.
Jag gav ett löfte som jag inte har hållit....
Hur som helst mycket har hänt men även så lite. Har haft halv åtta hos mig med brudarna som gick fint fint!
Jenny som varken äter tomater eller räkor gav det en chans och smakade och faktiskt åt och tyckte det var gått så då måste jag ju ha lyckats! 
 
Förra helgen fyllde mamma hela 45år då blev det gomiddag på kloster sen kom familjen lindström över på ett glas eller två. På lördagen blev det fest med massa brudar hos msh och sen olles som var mycket trevligt! Trevligare än på länge! Så jag var riktigt nöjd med helgen.

idag är det onsdag. Har lång dag och jag är så frukansvärt trött..... Jag och Philip ska leda gympalektion idag och vi har skridskor det ska bli intressant när knapt själv kan stå på skridskor... Sen lovar jag er gott folk då ska jag hem och sova för fulla muggar. Sen klockan 1900 så blir det sjunga för fulla muggar!

Lite kass uppdatering men bättre än ingenting!

Adiooos =)
/Ett emo


en så kallad BildBomb

Eftersom jag inte har lagt upp några bilder tänkte jag bjuda på de vi har. Så nu ska ni få se vad vi har fått se av Barcelona än så länge:

Stranden


Stranden


Stranden


Grabbarna grus på stranden


Naken man på stranden


Man kan alltså sammanfatta det på så att vi har sett stranden och den första spanjorska snoppen! Vi är verkligen äventyrliga av oss.

/enbjorn


vi har de bra här i Barcelona

Dagen har varit lugn här i Barcelona. Var tänkt ännu en shoppingrunda, men vi stack till stranden istället för att bara ta det lugnt. Tog mig senare en löprunda vid stranden, som är så obeskrivligt skönt. Vi har verkligen det perfekta läge till att fara ut och springa. De känns bra :)

Imorgon är det fredag vilket innebär Parteeeyfredag. Jag är väl hyffsat taggad, men mer kanske kommer sen. Sen ska de blir skönt med en ledig helg så vi får fara och se staden lite mer. Känns som att vi inte har hunnit de än. Ska även bli bättre på att fota så att ni kan få se hur vi har de.

Ta hand om er så hörs vi senare :)

/enbjorn


En sak till bara,

Familjens blogg, som förövrigt inte riktigt har kommit igång än, kan ni hitta här. Det har än så länge kommit upp en bild på där vi bor och en presentation av hela familjen. And more will come...

/enbjorn


Från ena till det andra....

Som ni kanske kunde luska ut från förra inlägget så har det ju varit mellandagsrea här så jag var och små shoppade lite idag. Var ute efter ett par svarta byxor och ett par skor. Det slutade med att jag kom hem med byxorna och några tröjor/linnen. Kan visa lite mer specifikt sen.

Hittade även ett halsband som gick från att vara från H&M:


Till att bli DBB, Designed By Bjoernstad:


/enbjorn


By the way....

Som kanske inte alla vet så firades det ju faktiskt julafton här i Spaninen för några dagar sen. Vet ni vad det innebär?

En ledtråd:


/enbjorn


Hola! Me llamo Linn

Hola!

Det är i stort sätt det enda jag har lärt mig under min vistelse här i Barcelona. "Hola".... Säger det till allt och alla och är så stolt över mig själv. För att uppdatera läget lite så har vi det bra här. Det är varmt och skönt ute, inte alls som hemma i Sverige. Jobbet rullar på. Vi hade våra första samtal igår och jag hade min första sura kund idag. Jag kan lova er att jag skulle kunna göra en bok efter alla kommentarer man får på jobbet. Oerhört roligt måste jag säga :)

Annars då? Vi har inte hunnit göra så mycket än. Första veckan var en minimal sömn vecka. Vi stiger upp 6varje morgon för att åka till jobbet - som förövrigt börjar kl 8. Därefter jobbar vi till 2, vilket är den ultimata tidpunkten för att fara ut och springa vid stranden - som förövrigt endast ligger några få minuter bort från vår bostad. Våran lägenhet är inget att klaga på. Eller, jo... Den har sina brister, men den är bra över förväntningarna. Annars har dagarna inte bestått av så mycket. Man har inte haft orken till att göra så mycket, så vi har mest bara tagit det som allt har kommit.

Nu har jag fixat internet och skype, vilket innebär att alla ni andra också ska göra det!! Hoppas ni har det bra hemma i Sverige. Ska försöka vara bättre med uppdateringarna här på bloggen och lägga in lite roliga bilder, men det får komma när det kommer. Familjen (så som vi även kallar oss själva) har också startat en blogg tillsammans så håll ögonen öppna för då får ni höra deras synpunkter om Barcelona också :)

Saknar er ♥

/enbjorn


tisdag

oj nu har jag gjort något tokit

mhm..

Det nya året firades i nyliden med en massa härliga människor! God mat, tjafs, dans, skratt och sprit på morgonkvisten är väl några få grejor som hände. Annars så förra veckan hände det inte så mycket roligt.. Denna vecka har börjat något bättre med haparanda/finland/luleå med mathilda och sara. Sen idag har jag varit och badat med Soffe,mimmi och ellen i piteå som var riktigt trevligt.
Var väl typ allt för mig för jag är verkligen inte på humör för någeee.
så hejdå

Tjejer har ni kommit på någon dag? middag alltså!

Linn Björnstad här innan resan avgår till Barcelona!

Resan har tagit fart och nu sitter vi på Cityterminalen i väntan på att vi ska få mat i magen och att bussen ska gå ut mot skavsta. Bussresan gick tröööööögt. Kunde inte sova så mycket, så jag kommer nog vara lite tjurig idag. Kl 15.45 går flyget iaf, och mina kompanjoner och jag är taggad..... meeeen nervös! Det ska nog gå bra de här :)

Om detta nu blir mitt sista inlägg på svensk mark så vill jag bara säga att ni alla ska fixa skype på datorn och skriva eran namn i kommentarfältet här på bloggen. Då kan vi alla sitta och snacka så jag får uppdateringar om Sverige :)

Dags att gå. Love ya all <3

/enbjorn


RSS 2.0