Min kära vän...

Jag har en vän som betyder så oerhört mycket för mig. En vän som jag trivs med och har så jävla roligt med. En vän som jag kan kalla min bästa vän.

Ta väl hand om dig nu så lovar jag att vi ses snart igen

Saknar dig redan :')

/enbjorn

Helt slut körd...

Sa ju att det kanske skulle bäras iväg på äventyr idag, och de gjorde de! Jag och några vänner tog vårt pick och pack för en bad-dag i Ö-vik! Har haft riktigt roligt och de passade perfekt nu några dagar innan jobbet börjar och innan Ida flyttar, så man fick komma på lite andra tankar.

Du förstår inte hur saknad du kommer att vara bästastevän!♥


/enbjorn

we are the champions!

VIIIIIIIIINST MOT MARIEHEM! Kunde inte ha gått så mycket bättre än så. Förhoppningsvis så kan vi hålla igen resten av matcherna och gå upp i tvåan! De vore så jävla ballt!

Kvällen kommer att spenderas åt myspys och imorgon kanske de bär iväg ner över. Vart? Ja, de får ni väl veta sen :)


/enbjorn

By the way....

Det blev några komplikationer med planet igår så gänget blev kvar lite längre i Kreta. Dock så fick dom bo på ett flott ***** hotell, så jag har inte bestämt mig än om jag ska tycka synd om dom eller inte...

Däremot så saknar jag er så ni får gärna ta och komma heeeeeem!! :)

/enbjorn


gameday

Viktig match mot Mariehem idag och min sömn har legat på -100. Har haft så jävla ont i ryggen hela natten, men efter några alvedon och en hel del voltagel (?) kunde jag tillslut somna om. Så nu är det bara att ladda om krafterna och köra över Mariehem!!


/enbjorn

Nu drar vi igång igen!

Vi börjar med att gratulera herrarna till vinsten idag. Sen skulle jag vilja påpeka mina byxor där jag har fått ett fucking ***hål - dvs. INTE snyggt... Sedan skulle jag vilja påminna er om att gänget sitter förmodligen på planet hem nue så alla får se till att välkomna dom hem!! WEEEY :D

Däremot ska jag spendera min kväll med bl a Ida, som förövrigt åker snart.
Inte kul, inte kuuuul....


/enbjorn

Idapida

Nu drar jag och Ida ner på stan och sedan blir det att se herrarnas match. Gårdagen bjöd på biomys - karate kid! Helvete vilket lammkött!
/enbjorn

Showroom



Nu drar jag iväg till Wayne's och till en fika med brudarna. Vad vi hittar på efter de lär ni nog få veta sen, för inte ens jag vet än :)


/enbjorn

wish me well



Dagen har inte varit nå större av värde. Kvällen kommer att spenderas med några tjejor inne i stan och mer än så hade jag inte att säga. Gina har fått in lite spännande kläder, men nu ska jag vara duktig och hålla pengarna i styr :)

/enbjorn


Anna är en klok kvinna ibland!

Anna tycker jag ska spara pengar så jag kan komma och hälsa på henne i Umeå någon dag, och det tycker jag lät som en utmärkt idé! Däremot så lär de ta ett tag innan jag kan de... :(

Kvällen ägnades åt träning och besök hos Daniel och Elias - alltså ingen inception (eller ska jag säga interception)! Nu ska jag slänga mig ner i sängen och sova framtill jag ska jobba åt klubben imorgon. Har så fruktansvärt ont i ryggen så vi får hoppas att det går över över en god nattssömn :)

Och sedan tänkte jag bara informera er om att gänget har det varmt och skönt i Kreta och att drinkarna är goa och många! Nu är det inte länge kvar innan dom kommer hem, och jag vet inte om jag kommer att skratta eller att gråta. Vill inte inse hur mycket jag ångrade att inte följa med !

/enbjorn


Bio för fulla muggar!!

Gårdagen spenderades som sagt på bio med några ur klassen, och sen blev det sleepover på morön. Dagen har tillägnats åt skolan och även lite ärenden på stan. Kvällen kommer att ägnas åt träning och KANSKE bio. Blev tillfrågad om att följa med att se Interception, men jag bör spara mina pengar nue.


/enbjorn

Hej hoe, lets goe!


Nu är det bio som gäller med några gooooa vänner! Grown ups är de som gäller, så vi håller tummarna för att den är kanoners :)

/enbjorn


Dagens


Nyskjortan och mobilfickan från H&M, kängor från Avenysko/Eurosko

Kvällens träning blev inställd så då blir det att ägna lite mer tid till vännerna. Och påtal om vänner, saknar mina kära vänner som befinner sig på Kreta! Ska ta och slänga iväg ett sms till dom så jag får höra att dom lever ♥

Dagens konversation:
I: Linn, vi köper oss en BJ idag på hemmakväll!
J: Njae, typ inte sugen på de...
W: BJ?!
J: Ben & Jerrys, vad trodde du?
W: Tänkte på ett Blow Job...

/enbjorn


Just gonna stand there and watch me cry

Kvällen har inte spenderats åt mycket, vilket är en typisk skolkväll. Träningen var inte min grej ikväll. När jag kom hem ringde jag min Therese och min Anna för att få höra om mina små änglar lever. Nu ska jag förbereda mig för sängen och kanske se klart ett DH avsnitt. Men först tänkte jag visa mina skoinköp.



/enbjorn

Det är skönt att vara tillbaka

Eller det kan man väl diskutera. Första dagen på skolan och redan en kvart inpå första lektionen gjorde mig och Ida rastlösa. Men jag ska inte klaga på schemat. Lediga måndag och fredag, börjar runt 12 på tisdag, heldag på onsdag och slutar runt 12 på torsdag. Sweeeeet!!

 



/enbjorn

SHOPPIIIIIIING!

Har haft en hel shopping dag tillsammans med mina damer. Det blev en hel del spännande plagg, men inget av det jag verkligen ville ha. Kanske hittar de någon dag i framtiden!

Orkar inte uppdatera nå mer. Kanske slänger upp några bilder på nyinköpet sen, men nu ska jag gå och hämta cykeln !

/enbjorn


This could be exciting



/enbjorn

"fan, idag åker gänget utomlands"

Det var det första jag tänkte när jag vakna. För ganska precis ett år sedan var det emoos som fick stanna hemma och hålla stämningen på bloggen, men just den här gången är det min tur. Det känns riktigt trist faktiskt att inte följa med, men tyvärr så var det mitt eget val så jag får skylla mig själv. 


Men jag hoppas ni får en minst lika grym resa som vi hade till Alanya!
Se till att ha lite roligt åt mig också :)
 


Sedan flyttade ju Erik ner till Sthlm imorse så nu börjar alla fara och flänga åt alla möjliga håll. Det känns att verkligheten och allvaret kommer allt närmare, och visst ska det bli kul att få åka på nya äventyr igen. Uppsala next!!


/enbjorn 


jag kommer sakna dig superduper mycket hihihi bara för att jag är så lustig

Senast jag skrev var i måndags.
Imåndags var jag på hockey, de var roligt.

I tisdag ringde skekraft, de ville att jag började jobba igen.
Så jag började städa och tjänade lite pengar.

Igår blev vi bjuden på mat på liljevägen, de var gott.

Om några timmar drar jag vidare till luleå och sen vidare till ett varmare klimat.
Det ska bli skönt, faktiskt jätte skönt.
Då vet ni, vars jag är.

tooodelooo.
/ett emo

Love the way you lie

Kvällen kommer att spenderas hos Johan tsm med några goa vänner, som förövrigt flyttar snart. Och imorgon åker ju gänget utomlands så det kommer kännas riktigt mysko. Får ett litet smakprov på hur de kommer kännas när nästan hela gänget åker till Norge. Tillåt mig att gråta...



Och sen får vi ju inte glömma Simon !


/enbjorn


Awesomeness

Dagarna har flygit förbi och inget av större intresse har inträffat. Idag spelade vi spel hos Ina och när speldjävulen kommer fram är förlora inget alternativ. Det började bra för jag och Ida, men dock drog jag nog ned laget riktigt rejält...

Ida ska förklara ordet "Venus"
- En planet, inte saturnus jorden mars..
Jag - JUVENTUS
(Förklaring: jag tänkte faktiskt på jupiter)

Ida ska förklara ordet "Da Vinci"
- En känd konstnär
Jag - PIKACHÚ
(Förklaring: Picasso, alltså inte pikachu)

Jag ska förklara "Kim Källström"
- Han har nummer 10 i landslaget
Ida - ZLATAAAN!!!
Jag - Okej, då var det fel...
(Förklaring: Finns ingen...)


Och påtal om annat, så har min pingla nu åkt till turkarnas land...

Och ja må säga att jag är riktigt avis!!


/enbjorn


heej

Haft världens mysigaste dag med erik.
Nu drar jag i väg till umeå för att se björklöven-aik.
adioos
/ett emooo


Myspys med familjen

Idag har jag och päronen legat på stranden heeeeela dagen lång, och visst har jag fått färg. ÄNTLIGEN!!! Nu har dom dock farit, men då beger jag mig mot morön där det blir sleep-over.

Signing out


/enbjorn


I know I can be a bitch somtimes

Kvällen ägnades åt poker hos Johan. Det blev faktiskt en splittad vinst så visst fick man med sig en extra slant hem :) Nu ska jag snabbt hoppa i säng för imorgon är det game-day och sen kommer föräldrarna på besök.


/enbjorn

Fredag den 13e: tur- eller otursdagen?

Sist det var fredag den 13e blev våran bil stulen (men vi fick tillbaka den lika fort!!). Grannens fredag den 13e  har kanske inte varit den bästa dom har varit med om, men jag har verkligen haft en toppen dag!

Började hos frisören och sedan for jag, Ina, Ida och Eve ut till Ursviken för att bada och sola. Sen när Eve skulle hem och jobba for vi andra och åkte wakeboard. Riktigt roligt, men dock riktigt krävande fär kroppen!

Nu är det dags att städa. Mor och far kanske kommer imorgon :)



/enbjorn


pizzzor och såååånt

Förfesten hos lissej var riktigt trevlig, och kul att hänga med tjejerna igen.
Sen blev det station, men blev hemgång för mig vid 24:30. Dagen efter mådde jag väl helt okej, låg i sängen hela dagen men mådde väl inte direkt illa. Jag och anton for och köpte käk sen känner jag nere vid parkeringen, "nej nu jäklar är det dags att lägga några pizzor". Sprang upp för trappan och spydde galla, hade som inget annat att spy. hahaha frågan jag ställade mig då, visst brukar man lägga pizzor på morgonen och inte på kvällen?

Idag är det iaf en ny dag, har bara tagit det lugnt nu tänkte försöka diska, fara förbi björnvägen och hämta min jacka och kamera, fara förbi kloster och rensa allt som jag har dragit på mig under 2:an.
Sen ikväll drar jag ut till kågnäsudden och vi får se hur länge vi stannar där=)

Jag är så glad att veta att du har det bra♥

Visst finns det dagar där jag kan vara snäll och låtsas som förut...

Gårdagen blev helt okej. Förfest med brudarna var kung, men station sjönk i mina ögon. Kul att man ska inse de nångång iaf! Idag har jag jobbat och tränat. Inte orkat göra så mycket mera. Imorgon är det klippning och om de blir fint väder blir det även sol och baaad :)

Kanske kommer hem korthårig imorgon, who knows?

dryg bild..

/enbjorn


Hej hopp fille snopp!




Maleeen och Lollo snackar i telefon så jag har tid att uppdatera en sväng. Onsdag idag och visst fan är det fest. Och visst är det lika härligt att vara med samma gamla brudar!! :)

/enbjorn


heeej

I fredags campade vi i byske, och det var riktigt mysigt! Även väldigt trevligt att idalu tittade förbi en stund.
På lördagmorgon åkte jag och anton till kågnäsudden och som vi kallade rehabliteringstimme. Fick i oss lite mat och sen sovde vi i 2 timmar. På kvällen var det kräftskiva på klostergatan. Sen blev det bio med malin,linn,frida och anton och vi såg bröderna karlsson som var som en vanlig pinsam svensk film, men helt okej!
I söndags jobbade jag på förmiddagen, sen på kvällen var det myskväll med cam&lilli.
Måndags tog jag och pappa bilen till burträsk för att hälsa på farmor och sen for vi vidare till bygdeträskliden för att hälsa på bernt och gunnvor. På kvällen blev det mys med några tjejer från klassen.
Igår skjutsade jag ut cam&lilli till flygplatsen, sen körde jag vidare till tvärtjärn och hälsade på faster, sen körde jag till stan och fika med frida! På kvällen blev födelsedagsfika hos malin!
Och nu hade jag tänkt kila mig till stan en snabbis och försöka hitta några kläder att ha på mig ikväll för ikväll blir det att befinna sig på björnvägen och fira Lissej=)



Time to go

Nu ska jag och lollo dra ner på stan för att inhandla present till maleeen, som fyller hela 19 år idag!!

HA DEN ÄRAN VÄNNEN


/enbjorn

I'll be your commander

Dagen började med en trött björn som begav sig till jobbet, och självklart regnade det när jag cyklade dit... Och hem! For sedan på träning och nu ska jag till att vara duktig. Lägenheten skriker "Hej, kom och hjälp mig!!".

Utgång onsdag med dessa brudar!



Och kanske emoos :)


/enbjorn

Inspiration is the key


Har blivit riktigt inspirerad av VT och dom här harembyxorna från H&M

Vinst idag med 4-1 och den satt som den skulle. Kul att få träffa Jannike en sväng efter matchen. Känns som evigheter sen man såg vännen min!

Nu sitter jag iaf här i fåtöljen (som btw är Jennys) och borstar tänderna. Har faktiskt städat ur min garderob ikväll och visst känns det skönt att bli av med lite gamla trasor, trots att halva min garderob nu är utstpridd runtom i lägenheten.

Dags att göra några kullerbyttor ner till sängs för imorgon är det jobbet som kallar.

/enbjorn


Gameday

Idag är det matchdag och det REGNAR ute... Känns ju inte sådär jätte lockande att spela en sån här dag, men man kan inte alltid ha tur med vädret.


Gillar fransväskan och den stickande tröjan över den vita skjortan.
Inspiration

/enbjorn


Dagarna har rusat förbi.

Har hunnit jobba. Gått på stan. Myst med Ida. Åkt wakeboard. Myst med b-rudarna. Och idag har jag jobbat igen. Imorgon är det match. Måndag blir det jobb igen, och påtal om måndag så var det tänkt att jag skulle klippa mig då men med tanke på att jag skulle få jobba så gick de ju inte ihop. Däremot så har jag fått en ny tid nästa vecka. Kan ni gissa vilken dag?




De känns inte alls lika lockande att klippa sig...


/enbjorn

att jag jämt ska glömma bort lösenordet till blogg.se bevisar att det är fruktansvärt dålig uppdatering för min del

igår inpuls köpte jag en mobil
imorgon efter klockan 13:30 går jag på sommarlov
imorgon drar jag till byskecamping och campar.
på lördag är det två veckor kvar tills vi drar till grekland
till vecka ska jag försöka lira lite fotboll
till veckan ska jag försöka få tillbaka lite social kontakt
 
SOMMARLOV LIXOM

/ettemo

@ eves place for the moment

Sitter hos eve nu och ser tv, medan hon äter. Ska snart bege mig mot solbacken, sen resebyrån med ellen och därefter blir det att handla maaaaat. Ska även försöka invenstera mig en regnjacka.

Lyssna och njuuuuuuuut!!!


/enbjorn

hej hej tjosaaaan

Vet att jag är jättedålig på att uppdatera, men det är sommar och jag har bättre saker att göra än att sitta vid datron. Men bara så ni vet!! Så har jag 3dagar kvar att jobba och efter det kan jag bli människa igen!!!
Jag bjussar på en massa bilder från stadsfesten,härliga sommarkvällar,sjuka  efterfester och pubbkvällen.






/ettemooo


Hur känns det att bli kär?

"Ungefär som en lavin där du måste fly för ditt liv."

John 9år

/enbjorn

Oväntat besök

Kvällen har bara rusat förbi! Har hunnit med att göra middag, slängt in kläder i garderoben, impregnerat nyskorna, njutit av skönmusik och gjort mig en löprunda. Riktigt skön kväll. Imorgon är det jobb igen och därefter får vi se vad som händer.

Vill förresten ha dessa skor.
Falken Clog Boot

/enbjorn


Vart är du vännen?

Jag skulle vilja efterlysa Emma "emoos" Lindström. Vart är du vännen?



/enbjorn


Simple is the key



Nu hade jag tänkt bege mig mot sängen. Är så oerhört trött så de skulle vara skönt att få sova. Funderar på att sätta igång en film först, men vi får se om ögonen håller sig vakna.

/enbjorn


Jag längtar verkligen tillbaka till Alanya

Jag saknar värmen.


Jag saknar att få ligga på luftmadrass ute på havet.


Jag saknar alla våra namngivande. 


Jag saknar våra förfester på balkongen (i underkläder).


Jag saknar inte så mycket the doors (mycket varmt och äckligt).


Jag saknar alla våra rumbyten.
1


2



3



Jag saknar alla våra drinkar och alla våra servitörer.




Jag saknar "hoppa hoppa lilla loppa" och "herregoood".


Jag saknar skratten.


Jag saknar att få komma hem brun (och riktigt slitna!!).


Jag saknar resan som jag gjorde tillsammans med mina underbara brudar.


förfest på balkong
med en massa sång
lite öl och sprit
och barkilarna tittar hit
femte dagen på plats
åh vad jag saknar mats?
va,va eller va?
är klockan bara elva?
day and night
vi chillar inte med cola light
bad,sol och båt idag
och vår drink är ej svag
snart i taxi till hamnen vi drar
där träffar vi vårt turkförsvar
dansa hela natten lång
nej, nu stämmer vi upp i sång!


Tack :)

/enbjorn

Hatbrev till TV4

"Jag hoppas TV4 aldrig mer ska få sända någon form av mästerskap igen. Inte nog med att ni har reklam stup i ett så byter ni till en kanal som inte ingår i de markbundna kanalerna när finalerna går för att sända Sommarkrysset. Nog tycker man att Gry kan få vila en vecka speciellt när ni har fått äran att sända ett mästerskap.

I framtiden hoppas jag att TV4 får sända sport så som plockepinn, dart, golf, kamelridning och kurra-gömma.

Tacka vet jag SVT som har de bästa kommentatorerna och aldrig har reklam."

Kamelridning och kurra-gömma.... De hade varit grejer de Anna! :)

/enbjorn


RSS 2.0