seperationsångest och tycka synd om sig själv.

Jahapp
ensam igen
hör ni hur synd om det är om mig?
Pratat med stockholmarna camilla och idalu
Pratat med Jenny som är i hemavan skönt att höra iaf att de saknade mig :$
Vinkade även av linn ikväll, kändes så otroligt hemskt! Jag har så frukansvärt seperationsångest..
Hon har blivit som en syster för mig dessa 3år. Men man får se det från den ljusa sida!
Rykten säger att skellefteå ska börja flyga till barcelona och då är hon ju knappt en timma bort men man blir några kronor fattigare. Sen ska jag även införskaffa mig en webbkamera så jag kan se och prata med hon och mina vänner som sticker till norge :)
Hör ni hur positiv jag låter?!?
Kanonis!

Nej nu ska jag fortsätta se OS-krönikan.

Hejsvejs
/E

Mina fina vänner =)


HEJ

HALLÅ DÄR!
LÄNGESEN VA?!??! JODÅ
BER OM URSÄKT MEN JAG HAR SOM ALDLRIGT SUTTIT VID DATRON OCH HÄNGT, OCH NÄR JAG VÄL SITTER HÄR SÅ TÄNKER JAG BARA PÅ SKOLARBETEN!

Skit kass uppdatering men sånt som händer när man har bättre saker för sig.
Hur som helst julen var som den brukar vara fast utan lika mycket julefrid som andra år. Orsak tänker jag inte gå in på. Idag är dagen när jag tycker apsynd om mig  själv för idag lämnar typ alla skellhålan för att fara till andra ställen för att senare i veckan fira nyårs. Nu har jag själv valt att bli kvar i stan så jag får väl helt enkelt skylla mig själv........ Sen om någon snäll vän fast det behöver inte vara vän heller skulle vilja ge mig en ny mobil. Min mobil har ju tagit sig ett dopp i toan så jag har nu begravit den. För den var alltid varit kass men nu är den dunder kass. Så nu tog jag livet ur den.

Nej nu ska jag ta och försöka peppa mig själv på livet, kankse ska ta en promenix eller något. Tiden får väl utvisa.
HEJDÅ
ett så kallat emooo

Ungefär så här glad

I gotta be out of my mind not to try this



trött är vad jag är, men jag hade tänkt dyka mig in i packandet innan jag avslutar dagen i sängen. Bara att börja då....

/enbjorn


Take me away and see what it gets to

Tumblr_ld4hakpayo1qcl1vfo1_500_large

Nyligen hemkommen från jobbet och helgen börjar lida mot sitt slut. Har haft en toppen helg med finbesök och sköna hemma kvällar. Däremot så är helgen ännu inte slut, och julafton kommer några dagar tidigare. Ikväll blir det först att packa ner lägenheten i kartonger, sedan är det middagsbjudning hos familjen Falhgren och lite julklappsutdelning. Kommer bli toppen :)

/enbjorn


17 sen 18 sen ensam

17
sen
18
sen
ensam
typ

För ett år sedan var man ensam och eländig typ för man var 17 medans alla andra var 18.
Nu är man 18 och om några veckor är man ensam och eländig igen typ.


efter regn kommer solsken

Hej och hå!
Har varit en stressig vecka, men nu är nästan skolan klart för detta år.
En loggbok + en gympainlämning så är det checkt!¨
Även haft vårat första projektarbete, alltså i praktik. Det gick typ bra.
Sitter ensam och funderar på sängen. Har pimpat mina naglar med STAY COOL.
Frågan är hur länge det kommer att hålla?
Hade julkonsert i burträsk idag gick kanoners, fast de var lite jobbigt.
Har en mage som sagt ifrån nu. Är det magsår? magkatarr?
Inga jäkla piller funkar, och det gör ontontont
Imorgon blir det julstädning i läggan plus typ makeover, det blir spännande.
Typ leka roomservice Jonny och Mattias kommer på besök.

nej hejdå
/E

BARCELONA, HERE WE COME!!!



Då var det klart!!
Det kommer bära av till Barcelona (inte Brasilien) för att jobba och njuuuuuuta. Vi åker nattåg mellan den 1:a och 2:a januari sedan är det flyg från Skavsta. Jag hade riktigt tur, både att jag fick jobb så tidigt och när jag skulle boka flyget så fanns det endast en plats kvar, i det flyg de andra kommer åka.  Jag är oerhört peppad och helt lyrisk!

Vad ska man ha med sig?! Det är ju skit svårt att veta värmen, och sen jag som inte kan klä mig utan någon annans hjälp. Hur ska de här gå? Jag har då förberett Lisa på några telefonsamtal och sms framöver så vi får väl diskutera tillsammans vad man ska ha och behöver. Det blir nog jävligt ballt iaf!! :)

/enbjorn


Steg ett avklarat,

Nu får vi hoppas på samma goda besked i steg två!

/enbjorn 

Which way to go?



Jag är så sjukt trött så jag ska nog bege mig mot sängen nu. Ska försöka stiga upp hyffsat tidigt och ta mig en promenad, om det inte är alltför kallt ute, annars får jag väl sätta mig ner vid plugget i tid. Övriga planer imorgon är att kolla en lägenhet, plugga evolution och försöka fixa med framtiden. Det ska bli spännande att se vad som blir av!

/enbjorn


The lady in the long, red dress


Vogue Daily — Lanvin Spring 2011, Look 27

Är det bara jag som är (redan(?)) less all denna julmusik? Hörde en reklam på Spotify nyss och längtar tills julen är över. Som tur är så har vi inte så många lugna jullåtar på jobbet, det är mest de tillspexade låtarna, som för ovanlighetens skull är mycket godkända! :)

Dags att återgå till plugg!

/enbjorn


dress me up



Har nu diskat bort större delen av en veckas diskberg och har även flyttat soff-garderoben till sängen. Så just nu ska jag hoppa in i mjukis brallorna och enter sleep-mode, för att se Sex and the City. Det enda som fattas är ansiktsmasken, några tända ljus och godispåsen. Då hade kvällen varit fulländad :)

/enbjorn


And she's back....

...for now!!



Har varit en hyffsat lugn dag på jobbet, men riktigt trööööög. Men det är sånt man får räkna med ibland :) Annars har jag köpt lite julklappar och inhandlat mig en ny jacka! Skönt att ha gjort bort lite klappar iaf.

Kvällen är fortfarande ett mysterium. Det är många som har kommit med oerhört roliga förslag, men vad man ska göra? Jag ska åtminstone fara till eve för att gratta på födelsedagen, vad som händer efter det är fortfarande svårt att säga. Får se vad jag hinner med :)

/enbjorn


OBS:

Nu ska jag sätta mig ner med plugget igen, så vi ses när jag känner mig redo!

/enbjorn

.

Julen börjar närma sig med storm steg!
Har några julklappar kvar, eller typ nästan alla...
Sitter på skolan nu och tänkte skicka in loggboken och fortsätta bråka med religionen.
Slutade tidigt idag pga att gympa är inställd. Tackar och bockar för det.
Ska iaf försöka vara duktig ett tag nu, sen kommer anton och hämtar mig.
Blir mera plugg när jag kommer hem.
Senare ikväll blir det jobb och sen vidare till idaluuu för ännu mera skolarbete.
Försöker hålla så god min som möjligt! Undra hur länge det räcker..

Adios/
Ettemo

God morgon världen!


Julen börjar ju närma sig med stormsteg och vad har jag åstadkommit i min önskelista? Ja, bilden säger väl tillräckligt. Skulle faktiskt vilja ha pengar till en kamera, en lite systemkamera (om man kan kalla den för det!).

Har börjat kika på några nu och den här Canon G11 verkar helt ok. Om det är någon som kan komma med annat förslag så är det mer än välkommande. Tar alla tips jag kan få :)

/enbjorn


look into the future, and what do you see?



Frågan "vad ska du göra efter jul då?" har redan kommit upp ett x-antal gånger och jag har insett att jag vet verkligen inte vad som händer. Paniken har åtminstone börjat lägga sig och i januari vet jag att jag kommer få jobba ytterst lite på Glitter (vilket jag självklart är tacksam över!!), men efter det?

Jag har ju faktiskt påbörjat USA-kontot, men de lär nog ta ett tag innan jag kommer åka dit! Däremot så har jag ett annat projekt som kan gå av stapeln i februari. Det är fortfarande mycket spekulationer, men om de blir av vore de en sjukt ball upplevelse!

Men vi får se, vad som helst kan hända!! :)

/enbjorn


me like bikbok


Dagen blev lite annorlunda än planerad. Var tänkt en pluggdag, men när man har jobb i bagaget kan allt hända! Så isället har jag jobbat och ska då ställa in mig på plugg ikväll ist! :) Jag måste skriva en uppsats om ett samhällsproblem, några förslag någon?

/enbjorn


IBB


måndag

Hade det super trevligt i fredags hos linn! Maten smakade gudomligt och var ett stort fett plus att hon hade gjort trerätters middag. Tyvärr så spökade skallen igen, så det blev hemgång ganska tidigt...
I lördags fick jag se hockeyn live och det var en riktigt spännande match. Tack Anton för biljetten♥
Sen blev det att Anton och Anders for och köpte kina mat, sen blev det mingel på torsgatan. Sen ut på Calles en sväng. På väg hem snöpulade jag msh, träffade en full kusin på statiol och sen hem för att sova.
Igår blev det att ligga i soffan hela dagen och bara ta det lugnt.
Imorse sket sig allting, steg upp ganska tidigt för att jag skulle promenera till skolan, sjävklart råkar jag slita ut mitt örhänga och stod och försökte få in det men det gick ju skit.
Nu ska jag snart fota mimo, funderar på att fota henne ute så jag får plåga henne lite hhihihihi
allt för mig!
/E


Come up to meet you



Kvällen till ära var tänkt att jag skulle försöka mig på plugg, men vi alla vet ju att göra nå annat är ju mycket, mycket roligare!! Så istället kommer jag få några besökare ikväll, och vad som kommer bjudas på vet jag inte riktigt än. Det ända jag vet är att vi kommer ha så mycket roligare :)

/enbjorn


You gotta....



/enbjorn

what goes around comes around



Jag må säga att jag är sååååååååå sjukt trött!! Men nog ska jag försöka hålla mig vaken ett tag till iaf för ikväll bjuds det på mys med Ina och Mysteriet på Greveholm! Har inte sett den sen den gick på tv, så förhoppningsvis är den lika bra nu som då :)

/enbjorn


live and let die

[error]

Efter sissådär 4-5 timmars sömn är jag uppe på mina fötter och ska bege mig in mot staden. Ska ta och köpa biljett inför annandagen, sen är de ju faktiskt jobb som väntar!

Vi hörs sen :)

/enbjorn


me like ♥



Jag gick på stort ikväll och bjöd brudarna på en tre rätters middag. Ja må säga att de blev en lyckad måltid, trots lite förseningar, och resten av kvällen har varit hel mysigt! Imorgon väntas jobb och sen ska jag på stan en sväng för att köpa annandagsbiljetter och leta julklappar. Hoppas jag hittar det jag letar!! :)

/enbjorn


the big H



Nu har jag varit duktig med att förberada lite inför ikväll, men än är allt inte klart. Skulle behöva slänga in lite kläder i tvätten, stäta undan min garderob på soffan, plugga och sedan ta en dusch! Sen är jag redo för en riktigt myskväll :)

/enbjorn


No colors anymore I want them to turn black



Just nu: dags att förbereda middag inför kvällen och städa...... Pust

/enbjorn

god natts sömn

Ska lägga mig och se något avsnitt smallville nu innan jag somnar.
Har blivit helt besatt av det nu när anton jobbar natt.
Hoppas bara jag kan somna ikväll, igår somnade jag 0345
tummen ner på den.
 

God natts sömn!
/E


Får mysa ner mig med clark ikväll

si och så

idag har jag...
vaknat alldelens för sent
skrivit min önskelista
skickat in lönerapporten
hängt tvätt
myst
skickat in helvettes samhällsen
jobbat


Imorgon ska jag...
skola någon timma
hem dressa om
till efterlängtad Linn på middag med malin

På lördag ska jag...
försöka plugga
fira antons pappa
hockey
middag med några trevliga
sen får vi se


Lite uppdatering om vad jag har gjort i dag och vad som kommer att hända i helgen.
Blir förhoppningsvis en ganska lugn helg! Men det gör ingenting för mig=)

/emoos


myspys i vintermörkret



Nu ska jag laga mig mat, plugga och sedan träääääääääna!! :)

/enbjorn

Det börjar närma sig...

Skolavslutning, annandagen och nyårs börjar ju närma sig med stormsteg! Har redan börjat små kika på lite nyårsklänningar. Tänkte mig bara någon enkel, svart klänning iår för att satsa lite mer på accessoarer och sedan hade jag även kollat in ett par skitläckra röda pumps, men självklart så finns inte storleken! Det kanske var lika bra de när skorna ändå kommer vara söndertrampade efter en kväll i Hemavan. Men de är ju ändå ett tag kvar så de är nog ingen panik :)

/enbjorn


När statistiken är i stort sätt obefintlig återuppstår jag!

Hallojj!!

Vad ska man säga? Veckor av plugg, plugg och åter plugg har stått på mitt schema. Har iaf hunnit med att jobba lite och sedan haft en avslutningsfest för Simon och en klassfest, men mycket mer än så har det inte bjudits på.
Ikväll ska det pluggas lite ytterligare och försöka sig på en tidig kväll! Känns inte alltför lockande.... :)

/enbjorn


RSS 2.0