(Jobb-vila-)badminton-tv. Snabb genomgång på dagens alla händelser!

Ikväll blev det äntligen av. Badminton matchen har nu spelats klart och det gick kung! Norskorna Bjoernstad tog hem slutspelet mot Stonewall och Boatman - dvs lätt match!! 

Lirade även lite rundbadminton så man fick sig även en löptur idag med. Det var riktigt roligt!

Ikväll blire att se Morden i Midsomer hos Tina, som för övrigt har kommit hem från Skottland. Det brukar som vara mitt och mammas program, men eftersom mamma jobbar så vågar jag inte sitta och se det själv. Till mitt sällskap får jag ist kvällens badmintonförlorare, så det blir en risk jag tar! He äre värt :)

Det känns som att det är så mkt man vill säga och berätta, men de blir nog lätt långtråkigt så jag tror jag skonar er från de.

Därför bjuder jag på en sång som talar för sig själv.
Hoppas syskonskaran gör en favorit i repris på fredag! :)


/enbjorn

snorkråkar,hosta och en säng som är underbar, ibland vet jag inte om man ska skratta eller gråta?

när väckaren ringde sex i morse var jag nära på att sjukanmäla mig, om de hade varit skola och jag hade mått så där skulle jag ha gjort de direkt. Men pengar är pengar. Istället blev de att slita sig upp och ha feber som kommer och går och gå runt och snora  på allt och alla. Fick iallfall fika av mamma och pappa sen på eftermiddagen. Annars har jag bara legat i sängen och vilat. Ikväll ska jag försöka ta mig till dm-match mellan sunnanå-bureå.
Har inte så mycket mer att säga, saknar fröken B otroligt mycket...

haree / ett emooo


Som sagt, en dag är inte den andra lik!

Idag var våran första dag på sommarjobbet. Det var krävande, äckligt och fruktanstvärt tråkigt!! Nog för systrarna Björnstad höjde upp stämningen med lite fjanterier så blev det lite roligare iaf.

Sen var jag även ute och sprang min längsta sträcka någonsin idag- inklusive intervaller. Kändes grymt skönt så ikväll blire till att fira med lite beachvolleyboll. Förhoppningsvis får vi ihop tillräckligt med folk, vore grymt roligt iaf!!

Annars fick jag nog världens gulligaste sms av Emos idag. Det kunde inte ha varit en bättre dag att få det och jag tänker på dig med vännen. Tro de eller ej, men jag saknar faktiskt Skeå. Ska ta och slå en pling sen och få höra alla helgens bravader :)


/enbjorn


sörbölebridz


de är konst, de är emma&agge och de är världens bästa kväll.♥

att prata långt in i små timmarna gör att arbetsdagen blir hård och tuff. Är de nu jag ska gråta för jag är så trött?

Nu sitter jag trött och slut framför datorn, ska snart lägga mig i sängen och sova någon timme, blev som sagt ganska lite sömn inatt.Jobbet gick iallfall bra idag! Blir mera jobb ikväll, ska jobba på damernas match. Har inte så mycket mer att säga.
haree /ett emoo

En dag är inte en annan lik

Sitter på fars dator nu och ska snart till och jobba igen. Har nog varit med om det äckligaste idag någonsin och det lär nog komma mer av det. Annars har dagen rullat på ganska bra trots att man är trött och tjurig.

Dags att återgå till arbetet!

/enbjorn

Planerna brukar oftast gå i krasch!

Det var ju som först tänkt att det skulle bli en tennis match mellan jag och syster. Sedan var det tänkt att vi skulle lira badminton med Idas kompisar. Efter det fick vi beslutsångest om att fara och spela tennis eller badminton, bara vi.

Kvällen slutade med att vi stannade hemma och lirade poker med familjen, och nu äre fotboll och gå fika som gäll. Jag ska helt klart inte klaga :)


Syskonskaran bjud på denna! ;)

/enbjorn

en sliten krigare, en bästa vän och en väldigt god natts sömn.

Jag är en sliten krigare, jag hade  riktigt roligt igår! Idag har jag var med erik och sen följde jag camilla hem efter jobbet. Fick även mat där och en sovstund. ovanligt att jag brukar somna? Nu ska jag ställa mig i duschen och sen sätta på p.s i love you ta fram glassen och gråta en skvett. Sen kan jag även meddela att de har gått 3 dagar sedan linn for till stenS och jag saknar henne redan. De är aldrig roligt när hon är hemma, men jag vet familjen vill man ändå träffa så mycket som möjligt! Jag hoppas att jag får träffa familjen björnstad till helgen!?!?!
haree / ett emooo








Med varje litet ord man säger så märker man att man inte räcker fram.
Jag strycker dig på huvudet.
Jag vill inte se dig så här, de är inte du som ska gråta av oss.
Allt du ser är tomt, de finns ingen utväg.
Snälla låt mig få hjälpa dig, ta min hand och ta dig upp på benen igen.
 Jag vill bara ta bort den människan som skapade denna smärta för dig.
 Torka tårarna snälla, ta dig upp på benen igen och kämpa dig fram.
 Jag lovar jag står vid din sida.


Solen är framme och man glider runt på Umeälven

Har varit på en båttur idag med syster och bröderna Svanberg. Var riktigt mysigt och trevligt, trots att Ante knappt sa ett ord. Gårdagen var nog en tuff kväll! ;)

Själv så var man bara och hängde utanför dansgalan igår. Det var ganska trevligt och jag tjänade mig 100kr. Denna kväll ska nog till att bjuda på badminton och kanske lite tennis. Måste ju träna tennis med syster så vi kan dänga morön när jag kommer hem igen! Det är bara börja träna Malin :)

Dags att ladda med lite mat inför badmintonen.



/enbjorn

sörbölebridz, renbergspojkar och ett massa annat jävla liv.

Gårkvällen kan jag faktiskt inte beskrvia med ord.
Sörbölebridzen är kung.
Jag saknar dom.




en kommentar från empyy som stämmer så rätt.

jag har träningsvärk i magen för jag har skrattat så mycket ikväll
det har andra flickor i min omgivning också gjort
det får mig att bli så glad så lycklig och så lättad lika lätt
som en fjäder
skillnaden är bara att jag har ett smile, och detta smile,
är så brett,
så jag tror jag rymmer en LP i munnen


en natt när man somnar med ett leende.

Vi sitter ner och äter en godmiddag, vi har ställt ut tv bara för att vi ska kunna se sverige matchen. 0-3 i baken. De här kommer de aldrig att kunna ta igen. Nu är de kört tänkt jag. Börjar packa ihop mina saker och sätter mig på min favo cykel på sommaren. Den går ändå i tredje genrerationen. Jag cyklar igenom den hemska skogen livrädd för att möta ett djur på fyra ben. När jag cyklar de sista meterna ur skogen kan jag pusta ut. Jag klarade de ännu en gång utan att ha blivit uppäten av något monster. Nu är de bara cyklingen genom den lilla byn kvar. Byn som jag älskar och som jag kan ut och in. Framme vid myggornas vall, får jag ett sms "3-3 förlägning" Fan tänkte jag, jag missade en kanon match.
På myggornas vall blev de istället en match som kunde gått mot vinst blev istället en storförlust. För en gångskull blev de inga sura miner utan vi packade bilarna mot badplatsen och där blev de bad och grillning. Förstod även den kvällen att killar kommer nog aldrig ur sitt barnsinne. Grill och mys och en massa myggbett drar jag och min bästa vän hem till hans stuga. Vi sitter tysta och läser dagens tidning och den stora händelsen var michael jackson bortgång.
Mätt i magen och lite små trött efter dagen händelser tar jag på mig min sommarhjälm och sätter mig på moppen och åker hem. Just när jag har lagt mig ringer en flicka med barn röst och säger. "ville bara säga att jag älskar dig".
 

jag ler, jag ler och jag somnar med ett leende.


JAG DANSAR ALDRIG NYKTER NÅGONSTANS, ALDRIG, INTE EN CHANS ATT JAG DANSAR NYKTER!!

Kvällen igår var faktiskt gudomlig! Vi hade det underbart med alla goa vänner som man också fick träffa. Det var faktiskt en utav mina roligaste kvällar någonsin. Tack för en toppen kväll :)

Nu på morgonkvisten kan man väl inte påstå att den får någon tumme upp, men det är sånna smällar man får ta. Bror och syster är då i Storuman nu och käkar på marknaden, men jag hade ingen motivation att följa när dom bara skulle dit och käka, så jag ska pallra mig till tvn och lira gta ist.

Kvällens händelser är fortfarande ett mysterium men vi ser vad som händer:)



/enbjorn

Värme, stress och emoliknande sminkning kan bara innebära en sak. PARTEY!!

Värme säger jag bara! Det blev bara en snabbis på marknaden idag och efter de blev de playan med Anna och en redovisning av Annas Egypten resa. Lät som att dom hade haft en grym resa och jag håller tummarna för att våran resa kommer bli minst lika bra ;)

Och klockan är bara barnet, Emma. Det har inte gått några samtal än !

Påtal om det, jag skulle ju ringa upp. Aja, ringer på ett tag :)

Vi ses i dimman!


/enbjorn

de har varit glassätning, de har varit chill i vip rum och nu är de äntligen fredag och jag kan äntligen bli människa och le igen.

Dagen har bestått av jobb. Sen for jag med några arbetsK till stan och chillade. Sen skulle jag även hälsa på camilla på jobbet men hon hade så sjukt mycket att göra så jag stod bara och drygade. Mötte sen upp mor min fick hem mig lite nödvändiga plagg! UNDERBART!
Kan ju även ställa frågan var jag den ända som inte fick ett samtal av linn idag?
Nu drar jag till stugan, kommer hem imorgon för då blir att vara med sörbölebridzen! Jag saknar dom!

haree / ettemooo


Home sweet home!!

Nu har man anlänt hem till Stensele efter en trööööög hemresa. Blev väl kanske 3-4timmars sömn inatt och en 10minuter på bussen. Ikväll kommer det vara en trött och lättirriterad Linn så håll ett lagomt avstånd!!



Men ja får väl nöjja mig med att jag fick en billigare taxiresa imorse efter att ha satt in min charm så taxiföraren glömde sätta på taximetern. Nog för att det var en kvinna som körde vet jag inte riktigt om jag ska vara stolt över att det blev billigare!!

Fast jag ska nog inte jämföra mig med Anna när det var någon brud som kom fram till henne på puben och sa "Du skulle kunna få vem som helst ikväll!". Som tur var hade hon en pojkvän så Anna kunde vara lugn :)

Påtal om Anna, vi skulle visst skynda oss och fara på marknaden.

Haaade
/enbjorn

Något som skulle bli ett kort inlägg blev visserligen ett långt "hej då"-inlägg.

Jag vet ärligt talat inte vart jag ska börja...

Dagen har som sagt bestått av packning och städning som sedan har lett till fotbollsträning, fara och se Sörböle förlora och varit med några riktiga snyggingar. Kvällen avslutades på sörböle skolan med lite utskjutning (?) och 21. Kan ju meddela att jag förlorade!!

Imorgon bär de iväg hemåt. För ni som inte redan har hört så drar jag det igen: taxin går 05.20 och bussen går 05.40 imorgon. Ska verkligen packa ner allt ikväll så jag bara behöver stiga upp, ta på mig kläder, borsta tänderna och fara.

Känns som tråkigt att lämna Skeå nu när man har som kommit in i sommarlovet här, men jag är ju tillbaka till Skeå festivalen så då jävlar!! Annars så ska de bli hyper roligt på marknaden ihelgen då man få träffa alla nära och kära.

Då vare väl dags att tacka för mig och nästa gång jag skriver är jag förmodligen hemma i Stensele och steker. Blir nog en händelserik dag imorgon. Spännande :)

Stäng av mobilerna iaf, för jag lär nog slå en pling eller två! ;)



/enbjorn

en jätte liten pik till jennyfaaaaaaaaaa

ÖJJ JENNY TITTA HIT!

Du måste ta och styra bildvisning. (känn ingen press med de är ett måste, vill se alla bildern från midsommaren och början av sommaren.)

mina damer och herrar.
www.jennyfa.blogg.se


Något som är så tråkigt kan man aldrig riktigt bli av med utan det måste också göras!

Jag skulle faktiskt vilja utbringa en spontan till mig! Tycker jag har varit så jävla duktig idag, trots att det finns endel kvar att göra så har jag inte gått ut i solen och slappat, utan jag har gjort de jag borde göra - dvs. packat och städat!!

En spontan som sagt,

KLAPP

Så imorgon bär de av till kära Stensele för att träffa bror och syster och alla mina vänner som jag känner :) Ska väl också gå på marknaden en sväng med Anna, sola och få höra alla händelser ifrån Egypten. Spännande :)


Ska ta och laga mat nu, sen ska jag fortsätta med packningen och städningen. Ingen vila här inte!!



/enbjorn


en dammsugare, en gräsmatta och en klädhög. vad väljer du? jag väljer helt klart att umgås med Linn.

Idag gick de fort att jobba, sömn gör susen vill jag lova.
Tänkte svänga förbi linn ett tag, men hon är INNE och packar och jag vill helst vara ute. Så då lägger jag mig på gräsmattan istället. Har inte riktigt förstått att hon drar hem till stenS i helgen. Har även hört att hon ska på nå rabalder där. Blir säker mycket roligt! Vet iallfall att jag kommer få ett samtal efter 10 där de är en glad tjej som pratar bebis språk och berättar hur mycket hon älskar mig. Men de är bara gullig=)
Fara och se sörböle ikväll, sista matchen innan uppehållet.
'Nej ut i solan för FAN!
29 grader HERE I COME!

/ett emooo

Det måste vara någon skruv lös!!

Jag har varit i slagsmål inatt... Med en vals stjärtfena!

Jag har ett svagt minne av att jag började med den eftertraktade kickbox sparken då valen slog tillbaka med sin stjärtfena. Vi bråkade en del i sängen innan han slutligen åkte ner på golvet!

Nu ska vi bara se till att hitta skruven så han kan få komma tillbaka till sin vanliga plats.

Dagen kommer spenderas en sväng på stan, i lägenheten för att städa och packa, sedan håller jag tummarna för att få gå ut i solen en sväng! Det hade inte suttit helt fel.



/enbjorn

En enkel fast dålig sammanfattning av dagen.

Dagen började med en tennismatch:

 

En urusel sådan!!

Sedan fortsätter dagen med en tung fotbollsförlust, trots att vi skrek så mkt:



Dagen avslutas med lite tv-tittande:



/enbjorn

Lilla gubben har fläckar på magen, de har även jag fått. Är jag då Lilla gubben junior?

jobbet gick så trögt idag, och jag var så slut när jag satt mig på mammas stol i hennes arbetsrum. Jag tog iallfall min fläskiga rumpa och satt mig på cykeln och cyklade hemåt.
När jag kom hem tog jag fram filten och la mig på gräsmattan och solade svenskasol. Känns som jag är den ända som inte solar på dagarna för att jag jobbar. Så klart så somnade jag på några sekunder och efter någon timma väckte mamma mig och då bjöd hon på räksallad. Sen for vi förbi familjen lindström och då blev de fika på stigs.
När jag och camilla hade fikat klart drog vi vidare till Msh. De drog upp till norrvalla för att se Skellefteå FF- Djurgården.
Jag drog då förbi sörvalla ett tag för att kolla in u18. Men nu sitter jag här. Klockan är snart 9 och de är sommarlov.
Världens underbaraste väder ute men själv måste jag hoppa till kojs för att orka upp imorgon. Sånt är livet, inte neggar jag inte.....................

Sussa sött kamrater!

haree/ ett emoooo

ett försök att sola i maj....

En viktig match kanske inte är så viktig i slutändan!

Vad ska man säga...

Det blev en förlust idag. En stor sådan. Dom spelade ut oss med 6-1. Inte bra!!

Därefter blandade vi lag så jag och Bergkvist fick ta hem en vinst mot Malin och Erki. Samuels domar-beslut kan man väl inte påstå att det var den bästa, men vi fick en vinst iaf så man ska väl inte klaga!

Jag kan iaf säga att jag inte blev alltför förbannad så jag sköt bort någon boll. Om de inte hade varit fler folk där hade de nog kunnat slinka bort en, möjligtvis två bollar.

Nu har jag och Malin bestämt oss för att träna under dessa tre veckor jag är borta så vi kanske kan ta hem någon vinst i framtiden mot Erki och Bergkvist. Försöka dug då!!

Nu ska jag börja med maten, fara till match och ,om man hinner, fara och se FF ! Vi hoppas på många vinster ikv :)



/enbjorn

en del kissar på toan, andra i skogen och en del på dass. Jag föredrar allt möjligt. Vad föredrar du?

kung kväll med myckte bra vänner.
mygget mygg.
1-1.
vi lever och vi är glada för sängen.

/ ett emooo

kungelikööööööööng!


En vanlig dag

Att så mkt kan hända på bara en vanlig jobbdag kanske är helt ofattbart för vissa. Men vi andra är bara glad över att slippa det.

Däremot så börjar jag jobba med syrran nästa vecka. Jag tror att den kommer bestå av städa, fikapaus/sova, städa lite, hänga, hänga, hänga, lunch, hänga, städa för att det kommer någon, fikapaus, städa för att vara duktig och sen avsluta dagen med en biljardrunda.

Synd att det bara var drömjobbet och att vi kommer ägna oss mer tid till städningen. Suck....

Ikväll kommer vi tjejor att åka till Emoos stuga och gosa där. Kommer bli sjukt mysigt med mat, båttur och en fotbolls match. Lär väl fara hem och se Sverige matchen också på tv så de kommer bli en toppenkväll tror jag :)

/enbjorn

en dag på jobbet.

Att spilla ut vatten, att sova på fikarasten, att tjuva godis och må så bra över de, att prata med främmande människor, att höra 100 gånger att man är lik sin mor, att säga hej 1000 gånger på en dag, att vara en toffel, att längta till kvällens planer, att vara stressad,att tiden går allt för sakta, att jobba på höga höjder, att åka hiss så man blir åksjuk och  att störa PU när de har pyskologmöte är inte okej!
En helt vanlig dag på jobbet...


att inte vara lik sin mor.

/ett emooo

För att göra en lång historia kort.... De kan man diskutera!!

För att göra en lång historia kort får jag ett sms av min framtida man:

"Hej snygg jävla fan! :D giftemål snart? ;)"

Klart som fan!
Skippa allt som man skulle kunna kalla för förspel och gå direkt på sak.
Varför inte?

Innan jag säger "Ja" måste jag bara fråga varför han kallade mig för ett "fan". Nog för att jag vet att han gifter sig med helvette själv så tycker jag att han formulerar det ytterst vänligt.

Visst ska man vara ärliga mot varandra i ett förhållande?

Vi får se hur länge det håller...

Något som inte riktigt höll idag var matchen mellan Skellefteå FF och Brage. Vi kan väl börja med att grattulera FF till deras första vinst; Grattis! Och sen vill jag även grattulera Olov "Bergssprängarn" Bergkvist som gjorde första målet för FF idag; ett stort Grattis!!

Var detta rättvist då?

Det är en fråga som man kan säga många "om" och "men" på, men jag säger iaf att det kanske var lite orättvist för Brages del. Nog för att man ska ha med sig en hel del tur för att vinna matcher också, vilket Brage inte hade idag!

Jaja, förlust blev det iaf och en icke-glad kusin fick jag då prata med efteråt. Men sedan borde man kanske tacka FF för att dom lyckas hålla sig kvar i serien så man förhoppningsvis får träffa han igen. Var alldeles för längesen sist! Tack FF :)

Dags att tagga en Tennismatch, middag i Emmas stuga och en sjuhelvettes fotbollsmatch!


Godnatt
/enbjorn

tränare har pms, rebecca pms gånger 10, sen startar pms på resten av laget. Frågan är ju om män kan ha pms?

tränarn: ÖJ TJEJER NÄR BÖRJAR TRÄNINGEN?
laget: (tittar sig om i omklädningsrummet och alla ser lika förvånade ut) när en stackare säger 6.
tränarn: OCH VAD ÄR KLOCKAN?
laget: alla tittar sig om och ingen vet vad klockan är.
tränarn:  KLOCKEN ÄR 5 ÖVER! UT OCH SPRING!
rebecca: MEN ALAGET HAR JU VÅRAT OMKLÄDNINGSRUM!!!!!! VARS ÄR VÅRAN TEJP?
tränarn: (de blir tyst). Ut med er bara....

Min tanke var att jag skulle fara och jobba på träningen och bara mjuka upp lite. De slutade med att tränarna hade pms och skulle köra någon slags helvetteslöpningar....
Sen cyklade jag som ett djur upp till norrvalla för att se andra halvlek av skellefteå FF som de vann med 3-2.
Efter matchen drog jag en snabbis till camilla och där var även lilli. Trevligt att träffa de små vännerna ett tag. Lilli trycker även  ner tangenterna som en fjortis när hon skriver på datorn. Hårt och snabbt.....
Imorgon ska jag jobba som vanligt, sen ska jag skynda mig hemåt och jag och linn drar på coop för att handla. Sen gör vi ordning mat i stan och sen drar vi ut till renbergs för att käka middag där, och sen se renbergs spela!
Blir nog en perfekt tisdag!
harre
/ ett emooo


aaaaaom

Att du lämnade mig i de helvette som du gjorde. De kommer jag aldrig att glömma, men jag vet att fast jag säger jag har glömt dig så har jag inte gjort de. Nog tänker jag på dig och saknar dig.
Att du nu även ringer och vill ta igen allt vi missat. Ska jag släppa in dig på livet igen eller låta dig gå?



hur kan man vara död när man ändå lever? Kan man leva fast man är död? jag ringer linn och frågar.

hahah sol sa du linn? joo tjenare!
Just nu sitter jag och kurar ihop mig framför datorn. Det spörengar ute! Känns som de ligger lite åska i luften. Jag vet då vem som kommer springa fortast möjliga till fröken björnstad om de börjar åska....
Just nu är jag så sliten och trött. Blev inte många timmars sömn i natt. Vi förlorade mot Assi med 1-0. Trodde jag skulle få nöta bänken och bara få göra ett inhopp. Efter 10 min har både alicia och maja gått av pga sjukdom och skada. Så de var bara för mig att hoppa in. Kul var de att få spela med jävulst slitsamt!
Så idag på jobbet har de varit en plåga att gå i trappor och bara röra på sig. Jag är helt död, men frågan är då hur kan jag leva?  Nej nu ska jag lägga mig i sängen och se lite oth och förhoppningsvis sova ett tag.

hareeeee / ett emoo

jag  bjuder, jag lovar!

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!

Om ni inte har tittat ut än så är det strålande sol ute och 19grader i skuggan. Skööönt :)

Det lutar mot att det blir en båttur trots allt, ska gå ut och kika om de finns några regnmoln där borta. Isf blire bara att ligga ute i solen och steka :) Hursom kan det inte bli bättre!!



/enbjorn

Solstrålen ska snart ta och sjunga sig en godnattvisa

Har pratat med en hel del ikväll för att försöka pussla ihop morgondagen och jag ber verkligen till gudarna, dvs Micke, att jag får duscha direkt efter träningen och fara. Det skulle verkligen vara en perfekt början på veckan!

Allt kan fortfarande hända..

Annars så hade jag och Malin hoppats på en båttur på älven imorgon, men det lutar mot att det blir en diskussions del. Enligt yr.no så kommer de bli regn imorgon. Ärligt talat så tycker jag inte om yr.no! Norrmännen dug då int till..

Och än en gång har jag lyckats göra narr av mig själv!



Nu ska jag iaf duscha och sen blire att läsa. Ska försöka vända på dygnet nu i veckan eftersom jag börjar jobba nästa, men vi får väl se hur det slutar. Goodnatt!!


/enbjorn


Jamen det var ju roligt....

Helvette heller!!

Imorgon spelar Skeå FF mot Brage, och för ni som inte vet det så lirar min kusin i Brage, som också ligger i Borlänge. Fick idag veta att vi har träning imorgon, vilket vi vanligtvis inte brukar ha, och den räcker kanske till 19.30 (grabbarnas match börjar 19). Blev en aning less när jag fick höra det, men tänkte som att det ändå skulle gå.

Ikväll på träningen fick jag reda på att vi har spelarmöte som ska räcka en halvtimma efter träningen imorgonDet är klart som korvspad att man blir förbannad!!

Om de hade varit någon från Umeå eller Pite hade det varit en annan sak, eftersom det är ju ändå så nära till Skeå och Storuman så då kan man ju alltid ta en tripp dit ist. Det är ju verkligen typiskt, speciellt att det är någon man aldrig träffar i vanliga fall...

Det är bara att ta med en klackspark helt enkelt!!

/enbjorn


Chacarron Macarron!

Snart vare dags för match och solen skiner där ute! Hade tänkt gå ut och lägga mig, men då blåste de så mkt så jag ides inte. Ska inte klaga på solen iaf, men det är ju typiskt att jag har match på årets finaste dag!!

Gårdagen blev riktigt trevlig! Vi såg Baksmällan som var en ganska hyffsad rulle. Den var som lite små rolig och fungerar alltid som någon slappar film. Som sagt så ska jag på match idag och igårkväll lät de som att de skulle bli Rocky-maraton ikväll. Vi får se om de blir av! :)

Äntligen får jag säga det:

Vi ses ute i sooooooooolen :)


/enbjorn

dagen efter, vi drar till renbergs och njuter av sommaren. De är nu jag kan säga sommaren är här.

Nu har jag just kommit hem från stugan. Lördag förmiddag plockade erik upp mig sen drog vi till renbergs.
Så igår åt vi på holmen och sen tog jag båten till nicke. Sen kom även emma och sen for vi och hämtade upp viktor och då blev de bad. Årets första dopp!
Imorse fick jag ett samtal av janne och jag ska tydligen med till kalix och spela fotboll.
hare / ett emooo

Kan inte bli mkt bättre!

Minigolfen gick kung idag! Själv så hann man både skjuta bort en boll efter att ha blivit så förbannad (man lär sig av sina syskon) och sen hann jag även ta hem vinsten. En helt okej golfrunda!

Käkade hämtpizza från Viking idag, och om de är några Storumanbor som läser bloggen så ska ni veta att Röbrokiosk Abbe jobbar där. Blev lite orolig om jag skulle beställa pizza där eller inte, men den gick då ner iaf. Annars så tänkte vi lira lite tennis ikväll men jag tror simon ville bli av med oss så han skicka oss på coop för att kunna fara ut och grilla.

Jag stanna hemma! Kändes som att man aldrig skulle veta när man skulle vara hemma ikväll och när man har match imorgon så blev jag lite orolig. Skulle vara sjukt roligt att få följa med, men det är sånna smällar man får ta.

Så nu sitter jag och väntar på att Ille och David ska komma men dom är då så såg. Jag fick ursäkten "det står en flodhäst ivägen" för att dom var sen. Dom är då påväg nu så nu ska jag kila!



Haaaade
/enbjorn

I väntan på det mesta lyssnar vi på "Alla gillar brudar"!

Sitter här och väntar på att Malin och Lollo ska ta och pallra sig hit så vi tre och Jenny kan fara och lira lite minigolf! Kommer nog bli skit roligt, men vi får se vad damerna kan prestera!

Ska ta och bjuda på några bilder sen igår medan jag väntar på brudarna!






/enbjorn

Midsommarafton som bjöd på det mesta!

Nu sitter jag och linn och pustar ut i mitt hus. Vilken kväll! De har dansats,de har sjungits, de har hållts tal, vi har bråkat men främst vi har hade en underbar midsommar! Har inte haft så här roligt på ett bra tag.

Kort och gott så blev kvällen underbar och vi hoppas på fler av dom :)


Just nu säger vi godnatt här på Sörböle.



/enbjornochettemo

Midsommar skall firas och det är väl det som sker just nu :)

M usik
I nte inne, bara ute!
D rag
S imon dum i huve!
O sams
M ånga tal och snapsvisor
M issade Sverige matchen
A lkoholfria drinkar ?
R iktigt jävla roooooooligt!!!!

Emoos och Björne hälsar en trevlig kväll! :)

Pussheeeeej

midsommar med massa mysiga människooooooooooooor!

nu är vi hos lollo.

härligt stämmning
underbart folk
underbar mat
solen strålar
simon är dum i skallen


NU KÖR VI!!!


uppdaterar senare om jag har tid=)

/ ett jätte emooooo

torsdag, fredag. vi peppar vi är glada och vi ska ha de underbart!

Torsdag
De innebar att de blev jag och evas sista dag tillsammans. De känns trist för jag har fått mig många goda skratt från den där kvinnan. Från början var jag livrädd för henne, men se så fel man kan ha.
Fick sluta klockan ett för att de var typ som en fredag.  (jag tackade och tog emot)
Sen cyklade jag till mitt andra hem, jag känner mig mer hemma hos familjen lindström2 än i mitt eget hem. Tog igen lite spill tid med min bästa vän och sen slutade de med att jag somnade i soffan. Gemfört med linn så är camilla van att jag somnar då och då. Sen kom kicki hem och jag och camilla fick sitta jury för hennes olika såser som hon skulle ha på midsommar. Vi lämnar det sagt så. (en av såserna var väl inte allt för goda.) Sen for jag och camilla ner på stan för jag hade klagat hela veckan över att jag inte hade något att ha på mig på midsommar. Med camillas hjälp hitta jag en söt tunnika. Sen hade jag emmaotränadlindström blivit kallad till match. Gick ändå bättre än förväntat. Vi vann med 3eller4-0. Skönt med seger! Sen var de bara att skynda sig hem för sen drog vi ut till stugan. Då kom frida och jesper dit och vi bara myste en stund.

Fredag även kallad midsommar.
Bästa natten på året, man vet att nu är sommaren här och man ser bara framemot sommaren. Sen hjälpte jag mina päron att fixa och dona inför middagen ikväll. Sen kom mina gudföräldrar och sen for vi och käkade sill hos stigs med massa andra familjer. Efter två kom björn och plockade upp mig och körde mig till stan. Tacktack!
Och nu står linn i duschen och jag sitter och nördar. Som linn redan har sagt så blir de att vi ska till lollo med en massa andra. Kommer bli riktigt trevligt, men kommer sakna brudzen!

Nu har ni fått en snabbuppdatering!

hare / ett emooo

Ny dag, nya möjligheter!

Dålig uppdatering igår, men Igår var igår och idag är idag. Midsommar är det idag iaf och som vanligt är jag skit less på vädret. Om ändå solen kunde titta fram!

Midsommar ska iaf firas med gänget hemma hos Lollo. Tror de kommer bli skit trevligt, men man kanske borde ta tag i några lekar. Några förslag, någon? 

Vi ses väl kanske ute i regnet annars får jag önska en lyckad midsommar :)



Nästan hela gänget förra årets midsommar.



Jag gillare :)



Påväg hem från en trevlig midsommarkväll.
I bakgrunden ser vi Simon som har tagit en löptur!

/enbjorn

Dålig uppdatering, det är vad som gäller just nu!

SOLEN HAR KOMMIT FRAM!!!

Dessvärre har den gått i moln nu, men jag njöt av varje sekund den var framme. Malin kom förbi här och vi tänkte spela tennis eller minigolf. Det blev inget av dem eftersom det först visade sig att vi inte orkade cykla för att spela minigolf och för det andra hade vi bara hade ett och ett halvt racket - efter att ett av dom inte hade nå nät. Det hade definitivt inte blivit något bra spel!

Istället for vi till coop och handla inför imorgon och sen blev det en tacobuffe till lunch. Man kan väl säga att uttrycket "Låt maten tysta munnen" passade ganska bra inpå våran konversation vi hade.

Det vill säga, ingen konversation alls.


För att bryta tystnaden frågade en viss Björn - efter endel funderation - om hur det går för Barrack Obama egentligen?

Svaret blev ett förvånat ansikts uttryck och, i verbal form, att han är ganska omtyckt så det går nog bra för han.

Det är alltid skönt att veta :)


/enbjorn


Allt kan diskuteras, men här har vi iaf något motbevis på att sanningen ligger närmare lögnen än tidigare!

Om jag inte redan har nämnt det så var vi och såg Morön-Rönnskär igår och Morön kissade rent utav sagt på Rönnskär(5?6?7?- 0). Varför säger jag det här nu? Poängen kommer här:

Jag och Lisa står och paketera varor på ICA-Maxi då någon tant kommer fram och säger "Men vilken Service". Den fortsatta dialogen löd ungefär så här:

Jag - Jomen det är inte varje dag man hare så här bra!
Tant - Nej, verkligen inte. Men vilket lag spelar ni för?
Lisa - Morön såklart! :)
Tant - Men det är ju helt fel. Rönnskär är det bästa laget!

Efter att tant hade gått så viskas det i Lisas öra.

- Det kan ju diskuteras....



Haha, Nu ska vi inte vara sådan! :)

Har iaf varit och jobbat på ICA-Maxi idag. Gick relativt bra, eftersom man fick en mjuksglassis efteråt. Annars har jag tränat och hängt på morön ikväll. Rätt skön kväll kan jag meddela, men de behövdes :)

Imorgon är det match och ännu en gång äre bänken som gäll. Känns sjuuuukt trist, men det är bara att ta det med en klackspark! Jag har då två bra konkurenter i mål :)

En låt på detta och sen äre ett goooodnatt.

goooodnatt.
/enbjorn

de blev en bingla eller bengla eller vad de en buckla? Är de nu vi ska skratta!?

Dagen bara rusade förbi, klockan 06:40 stod david utanför med bilen och brumade. Hur skönt som helst att inte behöva cykla. Sen jobbade jag med eva och städade. Dagens stora samtalsämne var fiske. Jag fick berätta om mina fiskkunskaper och hon blev riktigt impad. Sen mötte jag upp nicke och zacke och hjälpte nicke med lite presenter. (pojken klarad de inte själv).Kan ju även meddela att mitt bankkonto är tömt före jag och linns shopping torsdag innan mallorca. Sen kom snäll-david och plockade upp mig på stan och vi fixade lite små ärenden.
Nu har jag nyss kommit hem från lundqvist har blivit bjuden på paj och annat gott. Mimmi fyller nämligen 20 år idag!  GRATTIS! Nu ska jag ta och på mig pjamasen och sen läsa P.S i love you. Sen sussaaa.

/ett emo.


En liten dialog i lindströms matbord.

mamma: Så då krockade min arbetskompis med en hjort. De blev en bingla på bilen.
emma&pappa: ??? bingla?
mamma: men jag menar bengla?!?
emma&pappa: HAHAHHA du menar BUCKLA!
mamma: har ni aldrig hört att man säger bengla?!
De slutar med att jag och pappa sitter och skrattar och mamma sitter tyst för sig själv och funderar på vad hon just hittat på för ord.

har någon av er hört talas om bingla eller bengla som betyder buckla kan ni ju gärna höra av er!


en vän som har känt mig hela livet och vet när någonting är på G.

emmali säger:

duuu

camilla, säger:

ja?

emmali säger:

visst tycker du om mig :]

camilla, säger:

hahah vad ska du ha?

emmali säger:

hhahah

emmali säger:

tänkte om jag kankse fick låna din blommigatröja på midsommar :] den som jag inte lämnat igen än.......hihih


Dags att bli desperat igen!

Dagen har faktiskt varit riktigt skönt. Vaknade och såg lite tv, sen bär de av för en promenad med Malin. Vi var ute i hela 1½h och sen for jag hem för att laga middag, men då kom David förbi med bilen. GRATTIS TILL KÖRKORTET!!!!! :)

Kvällen har bestått av träning, åskådare till morön-match (Grattis till vinsten grabbar!!) och nu sitter jag desperat och ser DH. Missade förra avsnittet så jag är fortfarande lite lost. Nästa vecka äre då sista avsnittet och vi hade då planerat att se den, men det verkar som att det inte blir.. FyttiHelvette!!

/enbjorn

en pojke som tagit körkortet, skjus imorgon till jobbet = inga vantar och halsduk.

Vet ni en tragisk sak? Jag cyklade med halsduk och vantar imorse till jobbet de är 16 juni och jag cyklar med vinter kläder. Vars tog sommaren vägen? Jag ber verkligen till gudarna att midsommar ska bli fin, men som de ser ut nu så ser de inte alls ut att bli sol och varmt. Efter jobbet for jag hem och la mig i soffan och bara vilade, sen tuttade en bil utanför mig. De var david som kom körande, GRATTIS TILL KÖRKORTET! Så då följde jag och linn han på en lite sväng.
Nu ska jag ställa mig i duschen och ta på mig varma kläder för nu bär de av till guldvallen!

haree
/ett emo

"10? Are you trying to insult me?! Me? With a poor, dying grand-mother!"

Jag har just skickat hem en bunt av småpojkar. Har suttit och sett "Life of Brian" (typisk Linn-film btw) och sen blev det ganska livat efter att OSS köpt en studsboll och att (w)arg hittade den fem strängade gittaren! Var tvungen att hålla hårt om tyglarna så att lägenheten inte skulle rasa.

Men jag ska väl inte sticka under stolen med att det blev en mycket lyckad kväll :)



Nu ska jag iaf lägga mig ner och läsa Män som hatar kvinnor.


Vi får se vad morgondagen har att bjuda på...

/enbjorn

de blir bara bättre och bättre, lycka till imorgon jag hoppas du klarar det=)

Ja jag erkänner att somna halv 1 och stiga upp 6 är ingen bra ide. Men som linn redan meddelade så hade jag svårt att somna igår kväll. Så när de blev filmdags hos linn så sa jag redan innan vi började se filmen "att du är inte dåligt sällskap, de är bara jag som är trött" efter 10 min fick linn se mitt fina dregel och höra söta små snarkningar. 
Skönt att få göra farmor lite glad och fara och hälsa på henne, sen blir de ju alltid fika där och de är ju bara ett plus! Sen gick de hyfsat bra att köra också.
Nu sitter jag och mamma och ser SISTA AVSNITTET av cityakuten, har väl aldrig riktigt följt den serien men de känns ändå tugnt att den slutar, den har ju pågått i 15 år.
Nej borsta tänderna och mysa ner sig i sängen.

haree /ett emoo


Ryktena är nog sanna....

Vad ska man säga?

Dagen har varit så lugn och skön som bara den kunde bli. Vaknade vid 12snåret och försökte börja städa, men det tog jag inte tag i förrän Emma ringde och jag sa att hon skulle komma förbi. Då var jag tvungen att städa och även så slapp jag sitta själv och hänga.

Vi låg då och såg film. Låg var kanske inte ett tillräckligt bra ord, eftersom Emma inte var det sällskapet jag hade förväntat mig. Hon sov rätt ut sagt !

Jag antar väl att jag är det där sömnpillret trots allt...



Annars får vi ser hur det blir med Storumandagarna. Kan hända att jag har match då och det skulle faktiskt vara sån jävla otur! Om det inte blir Storumandagarna lutar det mot att det blir Storsjöyran ist, för att se Lady Gaga, men då har vi definitivt match så den planen är nog körd ändå...

Det blir nog till att nöja sig med Thomas Ledin denna sommar!

/enbjorn

måndag avklarat

Nu sitter jag på mammas jobb och har gjort min första arbetsdag. Har ungefär skickat 10 sms till david och klagat att jag är helt ensam. Jag hoppas att han kommer och äter lunch med mig någon dag (känn ingen press david) För stämningen vid lunchen idag var som ett pyskhem, ingen sa något de var helt knäpp tyst...(Ni vet sån där stämning när ingen säger något och alla tittar bara ner i bordet.)
Försöker få tag i fröken björnstad men hon verkar vägra svara...
ikväll blir de att fara till famme för hon börjar vara lite virrig=(
/ett emooo

Sömnpiller eller vad tror du jag är egentligen?

Emma ringer alltså när klockan står på 23.46 och säger att hon inte kan sova.

Vi pratar om livet och kommer sen in på hennes sömnproblem. Jag googlar på sömnproblem för att hitta några tips som kan göra hennes problem en aning lättare;

  • Lyssna på lugnande musik. Gärna sån musik som man kan utan och innan så man inte koncentrerar sig.
  • Drick mjölk eller varm choklad.
  • Ta något sockerrikt. Först får man en sockerchock men sedan sätter insulinet igång och man blir tröttare än innan.
  • Se till att det är mörkt. Då kan ni även få användning av sådana ögonlappar.
  • Sov svalt.
  • Se till att det är tyst.
  • Skriv ner på papper vad dina tankar är. Ibland kan man stressa upp sig på vissa tankar.
  • Acceptera att du inte kan sova! 

För att kommentera dessa alternativ så verkar det som att dom inte kan bestämma sig. Först så skulle man sova med lugnande musik och vips så var det viktigt att det var tyst. Det kanske var liknande tankar man skulle skriva ner på papperet och reda ut problemet nästa dag. Dom kanske har tänkt till och har något syfte med det hela ändå?

Sen så skulle jag bara vilja säga att om man skulle ligga och lyssna på lugnande låtar som man kunde utantill, så skulle jag bara sjunga med. Jag föredrar tystnaden och använder mig hellre av öronproppar!

Jag tyckte iaf att hon skulle gå upp för att ta en kaka och ett glas mjölk. Om hon gjorde det eller inte är en annan femma.

Men den största frågan är nog varför hon ringde mig från början? Är jag något slags sömnpiller eller?



Godnatt!!
/enbjorn

Han spelar numera i Liverpool!

Dagens matcher slutade 1-1 mellan Skeå FF och Östersund, medan våran match slutade med vinst, 4-0. Underbart sköööööönt måste jag få tillägga!! Den satt som pricket över i:et :)

Har som även hunnit tänka lite på vad jag ska tatuera mig som representerar syskonskaran. Kanske blir IMF- inte mitt fel, eller vad säger du syrran? ;)

Nu blire att fortsätta se film med Malin och hennes spanjor till pojkvän.


Dom hälsar :)
/enbjorn

god cola spolas nu bort lång, lång bort.

sitter just nu och torterad min tandborste eller är de tvärt om att den torterar mig? Efter min rälstid (ni vet där tåget gick)
Så fastnar de alltid massa mumsiga saker mellan tänderna. Det gick iallfall bra att jobba, på 2 timmar hade vi tjänat ihop en bra summa pengar! Nu sitter jag och väntar på att david ska komma sig hem från match så jag kan fara dit och hämta lite saker. Sen blir de att mysa ner sig i sängen med onetreehill och greys!
haree /ett emo


FriidaaA säger:

ska ut å springa, du får följa om du vill?

emmali säger:

självklart, följer jätte gärna med!

FriidaaA säger:

kom då

emmali säger:

ALDRIG I LIVET!

FriidaaA säger:

hehe vi hörs sen då, puss

emmali säger:

puss


Min goda vän camilla kan vara ganska rolig ibland....
http://caaamiilla.blogg.se/


Söndag vare och ska snart göra mig redo för matchensdag!

Idag blire att fara och kika på fotboll för fulla muggar. Först blire att se Skeå FF spela och sen har vi match mot Assi. Tråkigt att man inte kommer få spela, men det är sånna smällar man får ta!


Har nu på morgonkvisten legat och läst Män som hatar kvinnor, och boken börjar faktiskt arta sig. Det är nog inte helt omöjligt att jag läser ut boken också! Annars får jag kämpa för att göra det omöjliga möjligt!

Dags att göra sig redo för regnvädre!

/enbjorn


söndag

Försöker röja upp i alla rum som jag har stökat ner. Försöker skynda mig så gott som möjligt sen far jag ner på godisvågen och ska umgås med camilla. WHIEEE
Sen blir de att fara och jobba med laget, typ  tömma cola flaskor?
hare
/ett emo

Le som om de skulle vara sista gången.



 


Något som jag skulle vilja ha sagt var väl mindre intressant än något annat!

Kvällen bestod av spel, spel och åter spel. Meeen som den spelamajan man är så klagar jag inte. Tackar gärna jag till ett sällskapspel eller två :)

En av mina bästa kompisar vaknar upp bakis som ett as idag medan en annan påbörjar sin resa till Egypten. Det skulle inte sitta fel med den där Turkiet-resan nu. Jävla regnväder!!


Nu var det något vettigare jag skulle säga än att det finns namn som kan följa efter en och en annan, och denna gång pratar vi inte om Stieg Larsson!

Mer säger jag inte...

Eller vad tror du, Malin?

Over and out
/enbjorn

Borta bra men hemma bäst!

Har nu kommit hem från en matchdag i Umeå. Matchen slutade 1-1, efter att ha släppt in ett pissmål, mot Umeå södra. Tyckte vi gjorde det ganska bra faktiskt, skulle bara ha fått in ett mål till. Förhoppningsvis sätter vi dom imorgon :)

Kvällens händelser är fortfarande ett mysterium. Blir nog att hänga hemma hos Jenny och sen blire nog en tidig kväll också. Det behövs!!

Mycket mer hade jag inte att tillägga, så jag bjussa på en låt ist!


Haaaade
/enbjorn

i fotboll måste man ha kondition, kan man köpa de på intersport?

Blev att jag for själv till fotbollen, men jag träffade ändå en massa trevliga typer så ensam var jag inte. Sörböle spelade iallfall lika mot alvik. Kan väl säga att sörböle bjöd inte på något finlir men ibland äre såna matcher också. Frågan är när jag ska orka ta tag i fotbollen igen? Typ aldrig?
Har iallfall ätit en väldigt god middag med familjen, sen haft bildvisning från mallorca och nu kollar jag vad som händer för kvällen. Blir nog ganska lugnt.
Imorgon ska jag jobba sen hoppas jag att jag får umgås med min favo flicka (camilla jag dödar dig om du jobbar imorgon). För vi har inte setts på två veckor nu och jag saknar dig!♥
hareee
/ett emooo


en morgontrött bästa vän.


en liten bildbomb från mallorca.





finns så många fler bilder, men orkar inte lägga ut dem nu.

Då var man åter till sitt vanliga liv, någon som är sugen på hitta på något trevligt?

Ställde väckaren på 10 och då var jag även uppe. Jag känner att jag måste ställa om dygnen nu för på måndag ska jag upp 06:00.  Klockan 2 ska jag vara på sörvalla och se sörböle. Får se om jag får med mig erik som sällskap annars får jag fara själv. Inga planer för kvällen, om något har något ballt på G så är de bara att höra av sig.
Nu ska jag ta och ringa sjuklingen.
Hare
/ett emo

vad vore en bal på folkparken, när man kan hmm.... vara i mallorca.

For hem ganska tidigt från vännerna, är ganska sliten. Nu ska jag gå och låsa garaget och hänga upp tvätt sen sängen.
Just nu har jag den där känslan att jag inte vill gå och lägga mig, känner mig ensam och jag vet att imorgon vaknar jag inte i mallorca och kan äta frukost på ballkongen. Har tittat på en massa bloggar nu och sett en massa bal och studenbilder, tusan så fina alla var. När ska jag få vara så där fin?
Nej mycket snurrar i skallen nu.
sussa sött
/ett funderade emo.

Sen måste jag säga att Linn har varit duktig på att hålla bloggen uppdaterad, och de känns lite extra skönt när hon skriver att hon saknat mig,hihih. Sen är de ju otroligt facinerande att stieg larsson den riktiga eller oriktiga har börjat kommentera på våran blogg. Så tur är verkar kommentarerna vara mot linn så stieg larsson de är bara att du fortsätter.

ibland önskade man att allting var som förr, när vännerna bestod.

Vem är du människa?

"Vem är du?" undrar bjornen.

Jag är den jag är, vad nu det innebär?
En vanlig klasskamrat? En liten lurifax? Stieg Larssons vålnad?

En svår fråga med ett svar som tål att kluras på.

Om det bara är jag som har märkt det har någon som kallar sig för Stieg Larsson trackatsserat våran blogg. Jag har mina misstänkta, men dom vill dessvärre inte erkänna. Denna fråga är värd att diskuteras, men jag tror vi lämnar ämnet som ett mysterium.
Det är värt att kluras på!


/enbjorn som vill komma ut och leka

Jag lever, men min lycka försvann när jag satt mig på planet hem till skellefteå.

Nu sitter man på sin gamla vanliga vita datastol och man går tillbaka till de normala livet. Vi har solat,vi har badat vi har ätit gott, vi har shottat så pappa fick en chock. Vi har gjort de mesta men mest bara njutit av mallorca. Resan var underbar och har tagit upp emot 200 bilder! Ska försöka orka lägga ut några sen. Har saknat alla här hemma, och har blivit överlycklig när mina käraste har skickat mms och smsat!

De dummaste jag gjorde när jag satt mig vid datorn var att öppna fc och läsa lärarnas betygmail. Jag hatar skolan,jag hatar lärare och jag hatar BETYG!
Nu ska jag sätta mig och käka pizza sen ska jag vara med goda vänner.

hade ett emo.


Pistvakt, Gott och blandat och ett trevligt sällskap. Kan inte bli bättre :)

Sitter och ser på pisvakt med Malin och Lollo och äter gooodis också! Så jävla gott säger jag bara. Det blir nog en lugn kväll ikväll. Hade tänkt följa med till Bergstens stuga, men jag hade ingen skjuts och sen ville jag få träffa emoos som nu är påväg hit :)

Ska dänga alla i kubb sen ute i soooooooooooolen!!!


/enbjorn

Sommarlovet är här och vad jag ska jag roa mig med i sommar?

Jag kommer vara så jävla göralös i sommar. Det känns som att jag kommer hänga med några i klassen och jävlas med dom. Inte för att jag klagar på sällskapet utan det är nog dom som lär få göra det! Jag ska försöka hålla mig lugn :)

Förövrigt så kommer Emma hem ikväll! Jag har saknat na så sjuuuuukt mkt, så de ska bli skönt att få hem na. Däremot så vet jag att hon kommer vara 100gånger brunare än mig, men det får man ta med en nypa salt :)

Välkommen hem vännen ♥


/enbjorn

Summering av kvällen!

Kvällen blev helt okej ändå. Det regnadet inte iaf :)

Jag saknar dig Emma :)
Låt bara denna sagostund ta slut!


Godnatt hälsar vi på Sörböle!

/enbjorn

Vi sjunger om studentens lyckliga dagar!

Njae, kanske inte, men nog finns det endel som gör det.

Ska snart bli upphämtat av Ida och jag tror jag har tusen ton med hårspray ihåret. Jag hoppas det håller ändå!

Vi ses ute, i regnet!

Tjiiing
Linn

Håller det på att spricka upp så solen får titta fram?

Jag är lite skeptisk och tvivlar starkt på det.

Bara det inte regnar så är jag nöjd :)

Nu ska jag ta och käka innan träning, sen blire hem, duscha, byta om och dra vidare till klassen. Har någon tagit med sig kubb?!

Jag håller tummarna för en trevlig kväll :)



/enbjorn

Att något så tråkigt kan visa sig vara så otroligt urtrist!

Jag har gjort en upptäckt!!

Jag har större lägenhet än vad jag trodde. Känns underbart skönt att ha plockat undan så man slipper gå genom någon labyrint innan man ska gå någonstans. Nu är det bara att ta fram dammsugare, som jag inte har gjort på några x-antal veckor, och sen borde det vara klart.

Fast dammsugningen får vänta! Jag ska nu slappa och sova.

Och Stieg Larsson, tro det eller ej, men jag anväder linser!



Goooodnatt,
Linn

Regnet får gärna gå över till solsken!

Nu är jag så jävla less på detta skitväder!! Och inte ser det ut att bli nå bättre...

Jag som hade hoppats på 18 grader och sol imorgon, eftersom yr.no visade det, men man ska aldrig lita på den framtida väderangivelserna.

Dags att hoppa in i duschen, städa och bara slaaaaaaappa!!

Imorgon blire skolavslutning, byta tid till tandläkarn och fixa tid hos optikern. Jag tror det är dags snart!

Vi ses i regnet!
/enbjorn

Trötter befinner sig på Sörböle!

Har varit en tröttsam dag och inte har jag fått mig någon riktigt vila än!

Ska snart cykla till träning och sen blire att försöka röjja undan här. Tror jag har sagt att jag ska städa varje dag, men jag har som aldrig tagit tag i det. Ska försöka göra det ikväll!

Om jag är snabb att städa så jag kan lägga mig ner och läsa "Män som hatar kvinnor". Vill som veta vad som är så bra med boken. Hoppas det kommer snart :)


Annars så har jag fått ett samtal av Emoos ikväll. Var roligt att få höra hennes röst och att allt var bra. Jag ska försöka komma ihåg att skicka nå mms imorgon så hon får se hur vi har det i förhoppningsvis det fina vädret. Saknar dig vännen!!♥

Tjiiing
Linn

Första drömmen om utomlandsresan och än så länge vill jag fortfarande åka!

Drömde att jag, Malin, Lollo och Jenny skulle åka till Alanya, vilket vi ska, men jag skulle åka två dagar före dom för det fanns inte flygbiljetter. Jag började inse att det var jag, som har varit utomlands en gång, som var tvungen att checka in till hotellet och hitta dit. Det var jag som skulle vara tvungen att vara där ensam i två hela dagar utan något sällskap vid stranden, middagen eller hos våldstäksmännen.

Efter att ha fått panik så hjälpte någon mig att hitta en tågbiljett till Alanya så jag fick anlända samtidig som dom andra tjejorna.

Jag är taggad till tusen :)



Hané
/Linn

Klockan är 02.37 och jag ligger fortfarande inte i sängen!

Klockan är rätt så mkt och jag är nu en aning trött!

Det blev lite längre natt än vad jag trodde, men jag hoppas de blir mera sömn på skolavslutningskvällen. Jag tror de behövs :)

Sängen ropar!

/enbjorn

090609

Förra året var det våran dag. Denna gång är det ettornas!

Jag antar att alla lär hålla sig på kyrkholmen så det kanske blir en tripp dit sen och kika. Känns helt overkligt att det bara var ett år sen vi gick ut ettan. Snart går vi ut tvåan och ändå så känns tiden ha gått så fort.

Det hänger inte riktigt ihop!

Ska iaf göra mig klar till att cykla ner till Lollo och Malin, så jag får försöka klura på det där sen!


/enbjoooooooooorn

FINALLY!!!!

Nu har vi hittat någonstans att vara på skolavslutningen med klassen. Imorse när jag fick veta att vi inte hade någonstans att vara blev jag så jävla låg. Tänkte att jag skulle kunna åka till Storuman då och se när Anna går ut, men då visste jag inte hur jag skulle kunna ta mig dit.

Som tur är kunde Sofie, räddaren i nöden, komma och hjälpa oss så nu blire att säga trevlig sommar med lite kubb, småprat och ett trevligt sällskap :)

Ikväll är de ju även balen här i Skeå. Det blev så att man far och kikar ändå, trots att det kommer kännas tungt att stå där sisså där 2h. Det är bara att härda!!

Vi bjuder på några gobilder från Storumanbalen då.


Fina pärlor med kavaljéer!


Det räcker med en kung. Dags att göra upp om tronen, grabbar!


Jag gillare!


Vi avslutar med Ante och jag som säger "hadeee"!!
/enbjorn

Män som hatar kvinnor - Skriven av Stieg Larsson

Det sägs att  den kan vara en av tidernas bästa bok. Jag kan inte riktigt hålla med om det, eftersom jag bara har läst de första 20 sidorna än så länge.

Sedan är jag inte någon höjdare på att läsa böcker, speciellt inte om den är ca 600 sidor lång och omfattar inga som helst bilder. Men jag ska kämpa mig igenom den!

Nu sitter jag, (W)arg, (Jo)hannes, Emelie och Olle i datasalen och väntar på betygs-snack med Hasse. Håller tummarna!

Förövrigt så saknar jag Emoos. Jag hoppas du har det bra vännen, men vi tänker på dig här också!

Dags att njuta av musiken som flödar ur Olles och (W)args högtalare!

Tjiiiing

Kort och gott är överskattat!!

Som jag skrev på förr-förra inlägget har det varit endel klagomål.

Något som jag däremot inte har fått klagomål på (än, det vill säga) är min kunskap i korsordslösande.

Om man hänger med i Desperate Housewives så vet man ju att Brie är en av huvudrollerna i serien.

Eller?

Det visade sig att Brie stavas egentligen Bree, om vi pratar om serien dvs. Som ni andra vet så äre Brie en välkänd ost (observera att det är tre bokstäver) och innan jag väl kom på att Brie är en ost var det försent innan Jenny hade sett mitt misstag.

"Men Linn... Visst vet du att Brie är en ost, inte en fru?"

Självklart visste jag det... Tänkte bara att serien handlar om desperata hemmafruar, så tekniskt sätt hade jag bara lite otur när jag tänkte! Att en bokstav kan göra så mkt fel i ett korsord.

Jag antar att jag kommer att ta tag i korsordslösandet till sommaren, men nu när jag cykla hem från matchen (som vi förövrigt vann) så haffade jag åt mig "Män som hatar kvinnor" av Mr. Berkvist. Det blir nog att läsa den ist för alla dessa kors och tvärs!

Godnatt säger vi här på Sörböle,
Linn


Kort och gott

Har varit och lirat lite golf idag med Erki, Jojje och Kakan. Kan vara sjukt roligt!!

Om man kan spela, kanske man ska tillägga.

Ikväll äre iaf match som gäll och ska väl försöka ta tag i städningen efteråt.

Dags att äta uppstekt palt :)


Tjiiing
/enbjorn

Klagomål:

Först och främst så har jag fått klagomål över mitt tycke om Källströms straffläggning.

Nog för att jag inte såg matchen så håller jag nog fortfarande kvar vid mitt uttalande. Jag tror det är vetenskapligt bevisat att man inte ska kunna missa en straff. Kim Källström lyckades bevisa motsatsen!

Sedan har jag haft lite klagomål på vilket lag vissa vill och inte vill spela med. Ingen nämnd, ingen glömd!

Annars har det varit väldigt mycket klagomål på vädret (inte minst från min sida). Sommmarlov, vad är det för något?

Jag har även fått klagomål på min nuvarande "möblering" i lägenheten. Nog för att jag bara har låtit Malin fått komma in och njuta av synen så har hon inte klagat, mer än att hon tog kort på oredan. Bevisar det motsatsen eller är det ännu en gång bara jag som klagar?

Och sist men inte minst så var jag påväg att betala två tomater för 79kr. Kan meddela att det blev lite klagomål där också, som lönade sig. Det visade sig att jag tjänade en slant på det, som jag visserligen spelade bort på trisslotter. Men som man säger, det är tanken som räknas!

/en(rastlös)bjorn

Stan-coop-match. Dagens händelser är stora!

Nu har jag och Malin lagt upp en plan för dagens alla händelser.

  • Stan: Lämna tillbaka tub-linnet och kanske byta shortsdressen.
  • Coop: Fara och handla maaaaat, för jag överlever inte annars. Hem och lämna och även packa träningsgrejjer.
  • Match: Cykla och se Sunnanå-Medle på sörvalla.

  • Dags att göra första punkten.

    /enbjorn


    var det nu man skulle säga godnatt?

    En sen hemkomst blev början på bilkurragömma och kladdkaka hos Jenny!

    Har varit en kort men mysig kväll :)

    Imorgon skulle jag ju se matchen mellan Storuman och Morön, men jag måste ragga till mig en bil först och främst. Det går inte alltför bra. Det blir nog att se sunnanå spela ist!

    Goooodnatt säger vi på Sörböle.
    /enbjorn


    Hemma efter en tung förlust och undrar vad man nu ska hitta på

    Matchen mot Betsele idag höll inte riktigt för att åka hem med en vinst. En förlust med 2-0 mot mina kära f.d. medspelare var rätt så tung. Men vi får väl grattulera mina vänner för deras fina mål de lyckades få in. Grattis Frida och Fiia :)

    Hur ska denna kväll spenderas då? När jag var i Betsele var jag riktigt sugen på att åka hem med mor och syster för att sedan kanske ta en tur till Talludden där mina vänner och myggen befinner sig.


    Förra årets Talludden.
    Malin ska befinna sig i baksätet!


    Nu lutar det nog mera mot att träffa Malin och gänget hos Jerreperre. Dom sitter och ser Sverige-Danmark matchen som jag inte har motivation för att sätta mig ner och se.

    Kim Källström borde skämmas!

    Mer säger jag inte...

    /enbjorn


    Nu sitter emma på planer och vi här hemma i Sverige ska spela pictionary

    åååh nej, bella på mitt lag... Detta kommer inte sluta bra! Lottningen blev som vi antog, men de går förhoppningsvis bra :)

    Nu börjar Kenza, Kissie och Linda Rosing bli otåliga så jag ska väl ta och avrunda detta.

    Pussheeej
    / Blondinbella

    Det ryktas om att Emoos ska fara till utlandet och Björne får stanna kvar i regnet.

    Ryktena är ganska så sanna, men jag får väl tröst mig med att jag får vara med om allt som händer här.

    Det lär väl inte bli alltför mkt så det är nog bäst att hitta något annat att trösta sig med. Solarium kanske?

    Har iaf varit på stan med Malin idag och shoppat lite. Funderar fortfarande om hur jag ska göra med tub-toppen för det blev inte som jag hade tänkt mig. Det lutar nog mot att gå på stan på måndag också. Då skare bli en bikini också, som jag behöver.

    Jag ber till gudarna att jag får studiebidraget för den här månaden också!

    Nu äre dags att göra bort det sista arbetet i skolan. Suck...

    Vi önskar Emma en trevlig resa och jag hoppas på att jag kan säga "Vi hade i alla fall tur med vädret" när hon kommer hem.


    /enbjorn

    JADAA NU DRAR VI TILL VARMARE LÄNDER!

    Nu är allt packat och klart och de känns skönt. Nu kan jag börja lugna ner mig! Känns skönt att få komma bort en vecka och vila upp sig. Däremot känns de trist att missa klassfesten, se sis gå på balen och se när treorna tar studenten.
    Men som sagt, jag har två år kvar i skolan så jag får ta igen de nästa år. Ta sjukt mycket kort, skicka fyllesms och mms när ni gör något roligt, så även jag får vara med på ett litet hörn. Nej nu kommer pappa med skrov från krysset (vi har inge mat hemma).
    Jag hoppas linn sköter bloggen bra medans jag är borta!
    HAREEEE
    / ett emo.
                 L.C kommer sakna er mest=)

    nu är allting gjort, nu kan jag säga att nu har jag tagit sommarlov. De börjas med en underbar resa.

    Då var även fredagen avklarad och nu går jag på sommarlov. Har skickat iväg lite mail till lärarna, lämnat in de sista böckerna och nu även städat ur skåpet. Känns typ konstigt att säga att nu går jag på sommarlov. Men de gör jag iallfall och jag har en underbar resa att se fram emot. Nu ska jag krama soffe lite extra för de behöver hon. Skriver ett hejdå inlägg sen när jag har kommit hem.
    hareee
    ett emooo


    Vaknade och då var den här dagen förstöd.

    Nyvaken som jag är så försöker jag ringa emoos, men hon vill icket svara. Förhoppningsvis så ringer hon upp eller så ser hon det här före hon kommer hem från skolan!

    Nu ska jag iaf försöka göra mig redo för stan eller så ska jag städa. Det lutar mer mot stan, men först och främst blire att käka något :)




    Tjiiiing
    Linn

    Klockan är bara barnet!

    Har nyss kommit hem från en fartfylld kväll! Eller?

    Kanske inte alltför fartfylld, men trevligt var det. Fick just skjuts hem av snällheten själv och det kändes underbart skönt.

    Imorgon kommer bli lite utav en göra dag, men efter det är allt klart. SKÖÖÖNT!!

    Sängen ropar,
    goooodnatt
    / Linn

    Rubrik?

    Jaha, nu satt man här igen, men denna gång så har man Lisafisa och hiphopOlov bredvid sig.

    Som emoos redan nämnde var jag och hon på stan idag och shoppade loss. Hittade mig två kjolar och ett par shorts-dress. Skulle egentligen hitta mig ett par skor, men de gick ju inte så bra.

    Imorgon är vi lediga så de blir nog en sväng på stadens hjärta då också sen får vi se vad kvällen har att bjuda på :)

    Dags att återgå till Scrubs och mina underbara vänner!



    Tjiiing
    Linn

    nu kan jag inte annat än le, nu är allt bortgjort nu är de bara de sista små grejornar som ska packas.

    23:21 visar nu klockan. Jag är trött men jag kan inte annat än le. Jag och erik for och såg u19 spela match mot clemäns och de dominerade! Jag ska efter jag skrivit detta inlägg skicka in min sista uppgift som första klassare på anderstorp. Sen imorgon ska jag njuta av min klass och alla goa vänner genom att ha en FL-dag. Blir hur super som helst. Jag har även packat alla kläder jag ska ha med mig så nu gäller de bara packa allt små tjafs som ska med.
    Sussa sött alla våra trogna 16 läsare för jag själv somnar med ett leende på läpparna.

    hej de är jag som är glad men stressad.

    Nu sitter jag och inväntar att erik ska komma förbi sen ska jag tvinga med han på coop för jag måste verkligen köpa de sista till imorgon. Har iallfall skrivit hälften på min kost och träning. Får be mamma och hjälp andra halvan.
    Nu ska jag nog gå och börja packa! Sen kan jag även meddela att jag köpte ett par lackleggings idag på stan. (Jag vet vem som skrattar just nu)

    hareeett glattemoo

    De har varit varmt, mina fötter luktar illa. Jag har panik. 24 timmar till sen lämnar vi sverige för varmare breddgrader.

    För att hinna med allt så drog jag från skolan och skippade engelskan och LPL, var som inget jag missade egentligen.
    Jag och Linn for iallfall på stan och nu har jag köpt klart allt inför imorgon. Nu kan jag börja lugna ner mig igen. Pengar bara fladrade men nu är jag redo! TAGGA! Matteprovet idag klarade jag iallfall så nu är en sak bortgjord. Nu ska jag sätta mig och skriva på kost och träningen. Sen kanske jag skulle träffa erik och se u19s (?) match. Sen hem och packa. Har som inte börjat packa ännu. Så jag får väl vara upp nån timma längre ikväll för att packa. Men inte klagar jag, för imorgon då sticker jag=)
    hareee
    emmaaa

    Sovmorgon ska utnyttjas. Imorse tog jag inte tillfället i akt!

    Sovmorgon passade så perfekt idag. Ska egentligen ha haft matteprov idag, men jag säger som Emoos.

    Kan jag matteprovet idag? Nix

    Så jag tog en riktigt sovmorgon. Skulle kunna skippa psykologi lektionen som vi har idag, men vi ser filmen "Elling" så jag måste bara se klart.

    Nog för att filmen handlar om psykiskt störda personer, så är Norska filmer inte allt för dumma ändå :)

     

    Vackra bruttor med kavaljéer tycker jag att vi bjuder så här på morgon kvisten!

    Hadee
    Linnslusen

    det så kallade nix.

    Kan jag matteprovet imorgon? Nix
    Har jag änns börjat packa? Nix
    Är mamma glad på mig? Nix
    Var jag kungen idag? Nix
    Mår din fot bra? Nix
    Är du pigg? Nix
    Du ska väl vara vaken hela natten? Nix

    Nixpix, nu är jag less! Sussa sött alla tomtar.
    haree

    Han måste ha någon skruv lös och kan inte ha alla fåren i hagen!

    Idag så sitter jag i datasalen D tsm med Ducksale och försöker jobba på ett franska arbete. Efter ett tag så kommer min mentor in och säger att alla ska logga ut för att någon klass ska ha lektion. Jag skriver klart en mening på svenska, för att komma ihåg vad jag skrev om, och tänkte skicka det på FC så att jag skulle kunna arbeta med det hemma sen.

    Av någon anledning kommer ljushuvudet fram och säger "Du skulle inte sitta här nu" och börjar luta sig ner mot datorn. Jag tänker inom mig att han inte kan vara så dum i huvudet att han stänger av datorn.

    Vad tror ni han gjorde?

    Just precis! Han stängde utav datorn... Är han helt dum i huve?!

    Som tur var hade jag redan sparat allt, men jag var inte glad ändå!


    Kvällen lutar mot träning och kanske fara och se morön-herrarna spela. Har inte kunnat vara så aktiv på bloggen eftersom min dator har varit så jävla seg. Därför har vi emoos som kan stå för underhållningen!



    Jag avslutar med erkis liknelse med alexander.
    Jag tror vi har två halvnoskar i klassen trots allt.


    Tjiiiing
    Linn

    Två dagar kvar, sen skiter jag i majen jag skiter i rektorn jag skiter iallt de fyller mig med.

    Onsdag morgon och jag har nyss klivit upp ur sängen. Är ledig hela förmiddagen och sen på eftermiddagen blir de film,mentorstid och betygsnack. Så de är som en lugn dag idag. Ikväll blir de match känner mig inte allt för taggad men de blir nog bra. Nu ska jag sätta mig och göra lite skolarbete.
    hareee
    ett emo


    SEGERN ÄR VÅR SEGERN ÄR VÅR TJALALALLALALA LALALAL ALALA

    WHIOOioioioi
    SEGERN ÄR VÅR SEGERN ÄR VÅR!!!!!
    hahah nej nu ska jag inte vara allt för jobbig, kan ju starta en del konfliker mellan fröken lindström och fröken björnstad. Fröken björnstad var väl inte riktigt fröken solstråle efter matchen. Men jag tycker om henne lika mycket ändå =]
    Men sörböle vann med 1-2 och de känns riktigt skönt att få slå dem.
    Nu ska jag göra mig några hård mackor med skinka och senap. MUMS!
    Kankse även ska springa över till fröken solstråle ett tag=)
    hareee
    ett emoo

    Emoos tar täten och jag följer efter hack i häl med en klackspark.

    Först och främst vill jag påpeka matchen som skall spelas idag och jag känner på mig att det blir vinst för Morön idag. Jag tror att jag och Emma kanske har delade meningar när det gäller matchen ikväll, men jag känner mig helt rätt i dom grön/vita färgerna (trots att jag får vara bänkvärmare).

    Sen vill jag påpeka vänskapen till David Lindgren, som bröt benet på någon pöjkstackare igår. Emma tycks vara lite tveksam om den framtida vänskapen, men jag är helt och håller fast vid min tidigare relation till David: Jag utnyttjar han när och var jag vill :)

    Idag så ringde jag på syrrans mobil för första gången på 6 hela månader! Det är helt sjukt vad tiden går fort, men det känns skönt att ha henne tillbaka till Sverige. Nu lär telefonräkningen ta fart :)

    Haaaade
    Linnsan

    Är de nu kära vänner man säger upp vänskapen för att själv inte behöva vara rädd för att bryta benet?

    Drängsmark/Ostvik-Bjurfors 3-0.
    Men det fanns ingen segerglädje.
    Matchen bröts när tio minuter återstod då sköne kamraten Alexander Pettersson bröt benet.
    En glädjens kväll förändrades till sorg.
    Krya på dig, Alle!

    av Bo Fuhrman.

    hahaha frågan är då vem som bröt benet på stackars Alexnader?
    Joo ingen mindre än DAVID LINDGREN!
    hahaha, så kära vänner akta er för david. Man vet aldrig när han smäller till men han verkar verkligen göra de ordentligt.
    Är de nu kära vänner man säger upp vänskapen för att själv inte behöva vara rädd för att bryta benet?
    /ettemo


    morön-sörböle

    http://norran.se/sport/fotboll/article296508.ece

    Mina kära vänner ikväll smäller det!
    Morön-Sörböle derby.
    Men både jag och linn får nog stå på sida och se matchen.
    Jag tackar gudarna för de medans linn inte alls är lika nöjd med det!
    hahahah hareee

    ¨

    När linn fortfarnade var i rätt klubb ;)
    jag vet att du älskar mig linn :]

    astma,ingen luft och där mycket mera plugg.

    Borde inte jag vara i skolan nu? Jo de borde jag. Så emma varför är du inte i skolan då? Jo för att vi hade 2000 meter i morse och min astma pallar inte de, och hur säger man de på ett snyggt sätt till sin lärare? Någon som vet kan ju höra av sig. Sen har jag sjukt mycket plugg och därför får de bli en plugg förmiddag.
    Sen har jag nå engelska teater uppspelning idag också. Får väl gå som de går för jag prioterar de verkligen minst nu.
    Nej åter till pluggande!
    haree

    Ibland blir vi kissiga när vi åker så mycket brum brum. Då brukar vi stanna i skogen.


    får är söta när de är lamm, annars är de inte söta.

    Solen strålade så fint i stugan och de är inte länge kvar tills vi flyttar ut dit, de känns riktigt bra!  Gick hyfsat bra på att köra. Sen var vi förbi tvärtjän och klappade lammen och lekte med kissen. (jag vet jag hatar katter). Men mysigt var de iallfall.
    Nu ska jag sätta mig och se sista 30 min av cityakuten med mamma sen blir de sängen.
    hareee
    emoo


    ihihihih glada flickor

    Jag är körd!!

    Vi har vårat sista prov imorgon och jag känner mig rätt så borta. Hur fan ska man komma ihåg 30 händelser i kronoligsk ordning samt skriva om 8 av dom händelserna och deras utveckling (varför var de viktigt för historian?).

    Jag är trött och less...

    Orkar inte!!!

    /enbjorn

    Välkommen till vuxenvärlden David "Bjurfors" Lindgren

    Ett stort grattis till David som fyller 18år idag och som har slutligen kommit in till vuxen världen!! Stilit värre!



    Nu när du har kommit in i nästa epok här i livet ska du få ta del av den sk. visdomens fyra riktningar:
    1. Impa 
    2. Pimpa
    3. Pumpa rumpa
    4. Sen dumpa

    (Taget ur Klassens Ljushuvud!)

    Grattis än en gång :)



    Som emoos redan har nämnt så var det vattenkrig på skolan idag och det var riktigt roligt. Klarade mig hyffsat bra idag, men det kommer att pågå hela veckan ut. Ska nog inte pusta ut riktigt än!

    Ikväll äre plugg som gäller och nog lite småtittande på Shrek. Blir nog inte så dumt ändå :)

    Tjiiiing
    /enbjorn

    David"bjurfors"Lindgren


    OCH NU HAR ÄVEN EN VISS DAVID BLIVIT 18 ÅR! GRATTIS!
    /enbjornochettemooooo

    solen skinner och man ser ljuset.

    De var verkligen värre än vad jag trodde när de gällde vattenkriget. De var helt galet och jag börjar inse att man måste gå och kolla sig bakomryggen hela tiden. Har ändå klarat mig riktigt bra från alla vattenballonger.
    Om de här hade varit en vanlig måndag skulle jag ha satt mig vid datorn eller lagt mig framför tvn och degat, men nu har jag så sjukt mycket skolarbete som måste göras klart, och verkligen ge järnet de sista! Frågan är ju vars soffe larsson var i dag? Hon drog en ordentlig skolk! Illa illa!
    Nej som sagt nu ska jag vara en duktigt flicka och sätta mig och jobba.
    haree
    emmaaa

    vi kan ha ganska trevligt ibland=)

    sista måndagsmorgon som första klassare på atorp, är de nu jag ska hoppa av lycka?

    God morgon!
    Igår kväll låg jag i  sängen och började förstå att de var min sista ångestsöndag. De är ju helt sjukt egentligen! Jag har gått ett helt år på atorp. Ska snart palla mig till skolan, där de sägs vara vattenkrig. Ikväll ska jag nog med pappa till stugan, jag behöver få komma bort lite och fundera över saker och ting.
    Ha en underbar måndag!
    /ett emoo

    ibland har jag funderat om de där är en hundkoja eller människakoja?

    RSS 2.0