Bilder från gårdagens och dagens bravader

















/enbjorn

Vi två, fuck off, du dog

Då var vi här igen, och vad har hänt sen sist? Jo, jag nämnde ju nämligen att grabbarna grus skulle komma på besök, så igår under vår arbetsdag anlände dom till Barcelona. När vi kom hem blev det kramkalas för vissa och handslag för dom nya. Kvällens planer var att dra ut till någon barrunda, vilket vi gjorde till en början då vi for till en bar som låg i en lägenhet. Var riktigt mysko men sjukt mysigt. Får ta med mig kameran nästa gång så får jag visa hur det såg ut. Därefter for vi vidare till Boulevard för lite dans, vilket var riktigt roligt. Blev alltså en mycket lyckad kväll!

Idag har det varit min och Johans lediga dag, så vi har tillbringat dagen tillsammans med Warg och Erik. Det börjades på stranden, men det kom alldeles för mycket moln

OCH om vårat internet hade fungerat som det borde hade jag bjussa på lite bilder från gårdagen och dagen, men istä

-


För att du är just du

mondayy

Ännu en skolvecka har rullat igång. Det är faktiskt inte så länge kvar nu. (Hör ni hur positv jag låter?!?)
Jag ska försöka hålla uppe min positivkänsla och försöka sätta mig och skriva lite samhälls. Näst sista hemtentan i samhälls så det är väl bara att försöka kriga igenom denna också!

Helgen i lycksele var iaf kanonis! Sviten var större än vad jag någonsin hade kunnat dröma om. Jill johnson var lika bra som alltid, och sjöng alla låtar som jag hade önskat i mitt lilla huvud. Mat,dans,disco och trevligt sällskap kunde inte bli bättre!

För att jag inte är så duktigt på att uppdatera så tänkte jag ge lite info om vad som händer i veckan. Imorgon blir det att fixa allting för projektmässan. Sen onsdag har vi långdag och på torsdag är det projektmässan och sen hem och hämta ryggsäcken och fara upp på vitberg och åka längdåkning och sen tälta i skogen. Jag hoppas bara att jag är frisk. Börjar ha ont i halsen och börja känna mig krasslig igen.. Så det blir att äta svartpeppar och massa c-vitaminer för att bli sjuk har jag inte tid med..

Nu mina vänner är det dags för mig att ta tag i samhällsen.
/E

I love Barcelona!!!

Då var man här igen, liggandes i sängen med datorn på magen, men enda skillnaden är att jag har två grabbar i sängen bredvid mig. Inte illa, inte illa... Dagen har bestått av tre saker: Jobb, Andrén och Chicago. Jobbet gick helt okej. Andrén kom idag för att stanna här på besök i en vecka. Vi tillbringade dagen vid stranden och snabbt in på ett Casino, där det inte blev några pengar på den enarmade banditen. Sen har vi ju även spelat Chicago hela kvällen lång, där Samuel spelade skiten ur oss alla.  

Gårdagen bestod av Earth Hour, vilket ledde till att vi körde mörkerkurragömma här i lägenheten. Oerhört roligt må jag säga när man får leka av sig lite grann. Vi avrundade kvällen med lite Plump lirande!

Imorgon väntar en tidig löprunda tillsammans med grabbarna och därefter arbete. Sen kommer ju även Warg och Wille med c/o. hit till Barcelona. Kommer att bli fullt shå denna vecka. Mycket trevligt!!! :)





/enbjorn


Såg just "så ska det låta", och shit så jag saknar dig!



/enbjorn

en sån dag!!!

Då har man nyligen kommit hem från dagens bravader och vad har vi då varit och gjort? Jo det ska jag berätta för er! Vi har faktiskt varit ute vid Montserrat, vilket kanske inte säger er så mycket, men vi har varit och fjällvandrat idag på en höjd av 1'237m och en promenad på 1,4mil. Jag tror att benen kommer vara rätt så mör imorgon, men he vare värt! :)

Lisa är redo för vad som komma skall


Tågresan till vår destination



Byte till nästa tåg som gick över bergen



Uppe på bergen, där vår långa vandring mot toppen inleds



















Fika paus med jordebär och choklad


Extremt misslyckade hoppbilder




Och så tillslut tog vi oss ända upp till toppen!! :)






En nöjd Lisa på väg ner för berget




Det var dagen det och jag klagar inte, den var fantastisk!!!

/enbjorn


Nike + Quechua = äventyr!

Nu är min rosa ryggsäck packad och klar och snart ska dojjerna också åkas på. Dagen kommer att bestå av en riktigt lång promenad och vart är vi då på väg? Ja, det får ni faktiskt vänta och se. Det enda jag kan säga är att vi ska ut på äventyr! :)



/enbjorn


ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Som jag har suttit med detta Sudoku och försökt att lösa det, och tillslut hittade jag en lucka som löste hela skiten! Nu kan jag sova gott inatt :) Annars har jag hunnit med en ganska lång löprunda ikväll, och inge mer än så. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen ska jag laga lunch inför imorgon.

Veckans citat:
"Hon skulle jag ge typ en 7a. Hon är så himla söt. Hon ser ut som en liten flicka." 
Lät inte alls perverst det där....

/enbjorn

det är nånting ikväll som får mig att tro...


Dagen har varit, ja lugn kanske är fel ord att använda, men inte så händelserik. Det har ringt på rätt bra idag faktiskt och mer än jobbet har vi inte hunnit med. Jag tänkte nu ta mig en löprunda innan jag ska laga middag och förbereda inför morgondagen.

/enbjorn


Undrar hur bra en internetdosa brinner om man skulle tända eld på den...

Denna dagen har inte varit mycket av värde. Vi har hunnit med att se 500 days of Summer, mer än så har vi inte gjort. Imorgon är det jobb för jag och Lisa, sen hade jag tänkt ta tag i träningen igen nu när jag börjar bli frisk igen, men först hade jag planerat att töva lite innan morgondagen!



/enbjorn


Slut på fantasin

Nu var det första riktiga dagen på Bilprovningen och visst har det gått smort. Fick ett riktigt trevligt och småroligt samtal från Göteborg. Dom e a la goa dom! Mer än så har jag inte att berätta från dagen, utan bjuder istället på en bild från W-hotellet.



/enbjorn

tisdag

tur att linn sitter några 100 mil bort och uppdaterad och är duktig.
Själv har jag inte så mycket intressant att skriva.
Om jag skulle uppdatera varje dag så skulle det stå, försöka städa, försöka plugga och försöka göra klart inför projektmässan. Obesevera att det står försöka. För man tänker att man ska försöka ta tag i grejor men det blir inte så mycket gjort.

Hur som helst!
Så var vi i malå i helgen, riktigt trevligt blev det! och har numera smeknamnet vulkanen.
Tjeeenare manneeen!! var ett uttryck som används alldelsens för mycket. Men som sagt malå var riktigt trevligt och jag hoppas att det kommer att bli en tradition. Hoppas även att vi får bo för samma pris på hotellet nästa gång 130 kr är inget att klaga över.

Nu rullar OC. Så nu tackar jag för mig!

/E

Ni har väl inte missat!

Norran var ju här i början av mars och hälsade på och nu har dom gjort ett tv klipp på det. Ni kan kolla in det här för er som inte har sett det och bilaga kommer att komma senare. Nu ska jag diska och sedan göra mig redo för sängen så kommer fler bilder från dagen imorgon!

Love ya guys,


/enbjorn


I need a dollar

Dagen har varit extremt lugn. Börjades på stranden där tröjan åkte av och bikinitoppen tog sitt första intåg! Dock klarade jag inte av att ta av mig shortsen, men dom kanske åker av nästa gång. Annars har dagen bjudit på middag och chill i sängen. Mer än så har inte hänt, utan det blir istället att bjuda på lite bilder från gårdagen.













/enbjorn


Take it all, but you never give

Helgen har verkligen varit awesome, precis som jag hade förväntat mig! Gårdagen bjöd på utgång och för att få en liten tvist på det hela så körde vi uppdrag efter en viss lista - alltså Burträskbingo som vi kallar det. Vinnaren ska idag bli bjuden på middag av dom andra, och jag tror att mina odds är rätt höga! Det får middan utvisa ;)

Tyvärr så har min kamera kommit på villovägar så kan inte lägga ut några bilder just nu. Det får bli efter middagen :)

/enbjorn


Ännu en awesome dag :)

Nu känner man att värmen är på väg. 20+, stranden och fotbollslirande är vad dagen har bestått av och den ska sluta minst lika bra! Ska alldeles strax hoppa in i duschen för att förbereda mig inför kvällens planer. Vi hade tänkt oss förkrök ute någonstans tillsammans med en hel del personer från jobbet och därefter blire nog utgång. Vart kvällen för oss vet vi inte än, men trevligt kommer det att bli iallafall :)







/enbjorn


every day is a new day

Morrn på er! Idag är det lördag, vilket innebär helg - rätt så logiskt faktiskt. Dagen till ära ska nog bjuda på antingen solande eller lite fotbollslirande. Vad det blir vet vi inte än, utan det beror på vädret och när avsparken går av stapeln. Så att förtydliga detta så tar vi allt som det kommer. Nu tänkte jag i alla fall gör mig lite frukost så man inte går hungrig hela dagen.



/enbjorn


18 mars, 2011

Dagen har bara sprungit förbi, och en riktig toppen dag har vi haft! Jobbet rullade på riktigt bra idag och jag fick även godkänt på provet. Skönt att vara klar med skolarbetet nu! Därefter for jag och Lisse hem för att byta om och möta upp Johan vid parken. Där låg vi och solade ett tag innan vi började bege oss hemåt och bestämde mig istället för att ta en promenad vid stranden, vilket också var gudmoligt skönt! Ikväll har vi varit på fontainshow och varit och tagit oss en lång promenad därefter. Har varit en toppen kväll faktiskt och imorgon ska det vara toppen väder så det kommer nog bli en awesome helg !!



















I LOVE BARCELONA

/enbjorn


Klockan är bara barnet

Klockan är bara barnet är ett uttryck som används extremt ofta, framförallt av Björnstadare, när man är ute på galejj. Ikväll är det ingen sån kväll för just familjen Shlåb, trots att det är Saint Patrick's Day. Utan ikväll har vi firat den dagen med att nypa oss själv och sett på "The Boat that Rocked". Riktigt bra film måste jag få säga. Det var en extremt härlig film :)

Mer än så har jag inte att säga för stunden, utan ni får ha en fortsatt trevlig Saint Patrick's Day så avslutar jag med ett Godnatt!



(Onödig fakta om  Saint Patrick's Day: Om någon inte bär något grönt på sig så har man tillåtelse att nypa denna personen.)

/enbjorn


I heart Barcelona

En sån dag. En sån där, härlig dag! Det börjades i skolbänken som gick faktiskt smidigt. Därefter var det tänkt att vi skulle upp till bergen, men vi ville njuta av solen så mycket som möjligt så vi stack till parken istället. Dock kom det alltmer moln så det var inte direkt passande för shorts väder som jag och Lisse hade hoppe på, men det var skönt ändå :) Kvällen kommer inte att bjuda på mycket. Prov imorgon så det blir nog förmodligen att läsa igenom lite till det, och sen kanske vi hinner med en film eller promenad däremellan. Vi får helt enkelt se :)





/enbjorn


Life is a mystery

Denna vecka har verkligen tagit en tillbaka till skolans värld igen - som bjuder på undervisningar, massvis med anteckningar, hemläxa och slutligen prov. Jag har insett hur krävande det är för en att hålla humöret uppe och inte tappa fokuset under "lektionerna". Det är verkligen slitsamt för kroppen och man är helt slut på när man kommer hem. Ännu en kväll har spenderats i våra sängar - lealösa och uttråkade. Snart är det dags att ta tag i fantasin och utforska Barcelona lite närmare. Vi funderar på att ta en tripp upp till bergen för att se ut över Barcelona nattetid, men vädret har varit lite osäkert så vi har inte tagit tummen ur röven än. Däremot så tror jag det skulle bli topp trim imorgon, så då blir det att sno på sig joggingskorna och ta en promenad upp för kullen! :)



/enbjorn


Om exakt en månad är det våran födelsedag!

Då blir Emma hela 19 jordvarv och får uppleva sista året av barnbidrag, jullov, påsklov och det blir även det år som hon får uppleva stundenten på.


Och själv blir man tillräckligt gammal för att komma in på systemet, få 20års-krisen och spara pengar inför pensionen.


Det är härliga tider det där!


Finns inga om och men!

Om du ännu inte har sett detta, är det på tiden att göra det nu!

Detta klipp har faktiskt fått en stor betydelse av vår vistelse här i Barcelona. Så många gånger vi har gestakulerat och härmat detta klipp går nog inte att beskriva. Några "Tjena, tjena", "That's mordor, that's fardor" och "That's your face" slinker nog igenom några x-antal gånger varje dag - och JA, det är lika roligt varje gång! :)

Nu kanske jag har höjt detta klipp till skyarna och ni blir grymt besvikna när det inte alls är lika roligt som vi tycker att det är. Om nu så är fallet, att ni inte alls gillar det, så är det inte mycket att göra åt. Då kan jag bara nicka och säga "Mm, Jaha" 



/enbjorn


What happens in Barcelona, stays in Barcelona



/enbjorn

Jeg liker det da!

Stunder vi (inte) minns som vi nu tittar tillbaka på och tänker "Vad fan hände...?"












/enbjorn

Let us have a good time

Gårdagen var extremt trevlig! Var på ett födelsedagsparteey där det var många goa människor och det blev en hel del skratt. Vi glömde dock våran present, men det gjorde ingenting ändå. Hon var minst lika glad för de :) 

Denna dagen har inte bjudit på mycket. Har varit på stranden och kollat in vågorna och njutit av solen, därefter for vi till parken tillsammans med grabbarna för att njuta av värmen. Därefter sa vi hej då till Erik och sen hamnade jag här. Kvällen kommer att fortsätta lika lugn innan jobbet kallar imorgonbitti. 

 





/enbjorn


Gråa dagar skyndar aldrig på

Idag är det lördag och det är pissväder ute. Har bara legat inne hela dagen och sett när regnet har fallit. Inte mycket av värde. Igår däremot så var vi först under dagen på akvarium, som dock inte levde upp till förväntningarna, och senare var vi ute på både Shoko och Catwalk. Det var riktigt trevligt faktiskt, men vi var rätt tidigt ute så det var lite lite folk ute till en början men sen var det inte mycket plats kvar på dansgolvet. Men roligt vare!

















/enbjorn


So live your life

Vad ska man säga? Sen sist jag skrev har det bara varit bättre än bäst! Syster kom ju och hälsade på mellan torsdag och måndag. Det började med att vi for på gratis middag på torsdag kväll efter att hon hade landat med flyget. Middagen var väl ingen höjdare, hade lite högre förväntningar, men som man säger "gratis är alltid gott"! På fredagen umgicks hon med Johan medan jag var på jobbet och kvällen slutade med att jag och syrran for ut på Opium. Hade riktigt, riktigt roligt och det var kul att få rå om syster under en utekväll! Sedan på lördag var det jag och syrrans prinsessa-dag. Eftersom vi inte kan fira våran födelsedag tillsammans iår så tog vi den lite tidigare på ett hotell här i Barcelona. Det var riktigt fint faktiskt och hade inte önskat mig någon bättre födelsedagspresent! Vi gjorde mest ingenting den kvällen utan bara låg inne i hotellrummet och njööööt!! Sen i söndags for vi ut på lite turistattraktioner och sen njöt vi av sista kvällen tillsammans. Måndagen tycker jag inte att vi pratar om alls...

Nu har det nya besöket kommit, och det är inte mindre än Erik, Erik och Emelie. Erik Andrén kom idag medan Erik Lundgren och Emelie kom igår, så vi har inte gjort så mycket ännu förutom att ha varit på basket men imorgon väntar akvarium och lite sevärdheter och därefter utgång. Det blir nog en ball helg de här också!!

Sen fick jag ju även en ny kamera av kära mor och far i födelsedagspresent, samt tillbehör av bror (TUSEN TACK FAMILJEN!!!), så innan jag sussar så tänkte jag hinna med att bjuda på en bildbomb, medan internet också fungerar.

Jag och syster på hotellet


Vårat hotellrum


Hoppbild på Ida


En mindre lyckad hoppbild på mig


Hotelltaket nattetid


Hotelltakts utsikt nattetid


Syster och jag i hissen


Morgon solen


Tillbaka till verkligheten och Barcelonetas strand


Utsikt på linbana


Sevärdheter


Dagens parkbesök
 




Och slutligen basketmatch


/enbjorn

03:27

Jag borde sova nu.
Men jag kan inte.
Det är så mycket som oroar mig just nu

Jag är rädd att mina handlingar blir fel
men jag tror att ibland tänker jag för
lite på mig själv.

borde kanske bli mer ego?
men då skulle jag inte vara jag.
för jag bryr mig om människorna i min närhet
än om de är i afrika

Sen mina tjejor
jag önskade att jag kunde ringa dem nu
bara prata av mig.
Bara få höra dem skratta.
en norgetjej ringde mig i veckan

jag blev så paff att jag nog inte fattade att det var hon
trodde först att det var någon idiotförsäljare.

och det här så kallade lovet
det har bestått av projektrapport inte mycket till lov
plus att man har en jäkla förkylning.

imorgon ska jag träffa min fina frida
det var längesen sist nu
sen hem till mamma
jag längtar efter hennes kramar

God natt!

onsdag

Är hemma och ska äta några rester från gårdagen.
Har även hämtat gympa kläder.

Ikväll är det körövningen inför den stora konserten som är imorgon.
Det ska bli kul, hoppas bara det inte låter förjävligt.

Och denna bal, vilket ångestfyllt moment.
Ursch det som ska vara så roligt, har nu blivit så ångestfyllt.
Tur att jag har mosis som pratar lite vett i mig.

Nu ska jag värma mat, greys får göra mig sällskap.
Det blir nog bra.

Hejdå
/E


onsdag

Är hemma och ska äta några rester från gårdagen.
Har även hämtat gympa kläder.

Ikväll är det körövningen inför den stora konserten som är imorgon.
Det ska bli kul, hoppas bara det inte låter förjävligt.

Och denna bal, vilket ångestfyllt moment.
Ursch det som ska vara så roligt, har nu blivit så ångestfyllt.
Tur att jag har mosis som pratar lite vett i mig.

Nu ska jag värma mat, greys får göra mig sällskap.
Det blir nog bra.

Hejdå
/E


hej och hejdå

idag gick jag till skolan
Det var faktikst skönt
för att det var så fint väder.

Sen ställde jag mig frågan?
Är det vår nu?


Sen saknar jag norge flickorna
och
barca tjejen.

Skriver med Malin nu på FB.
Försöker ge henne dåligt samvete.
Sen försöker jag ragga hennes bror till balen.

Sen får jag gratulera världens bästa tjej
som faktiskt tog körkortet idag.
Jag är stolt över dig, ska du veta!

Nu sitter jag och äter en torrbulle.
och det ska jag fortsätta att göra.
Vi hörs
/E


RSS 2.0