3 dagar och 9 timmar sedan denna blogg blev uppdaterad..

Skit kass uppdatering på denna blogg just nu.
Kanske för att Linn är i Rumäninen och får någon farlig sjukdom eller som soffe fick- LÖS!
Eller för att jag har inte haft tid att blogga.

Hur som helst, så tycker jag det är dags att Linn her sig hem på svensk mark iaf så man kan ringa sin efterlängade tjej! Men man vet aldrig, hon kankse har hitta en snygg rumänie där och blev tok kär och bestämde sig för att stanna? Eller så kankse det blir så att vi springer på varandra på stockholms gator. För det är ju exakt en vecka kvar nu tills jag sticker till Stockholm, och det känns faktiskt GULD! Och om jag har fattat det rätt så ska Linn också vara i Stockholm då. Sen ska ju även en nybliven 18åring också hänga i Stockholm samma helg.

Imorgon är det fredag och ett stort religions prov nalkas, och här sitter jag och har ångest. Vet ju redan nu att ett IG väntar. Det blir ju alltid så, så varför skulle trenden brytas? Dålig inställning vet jag att ni sitter och tänker nu, men själv skulle jag säga att det känns inte så motiverande att försöka när man misslyckas hela tiden.

På kvällen ska jag hur som helst dränka mina sorger i alkohol, nej så farligt är det inte som det låter det står fest på schemat! Ska bege mig mot Sunnanå och ha avskedsfest för Jenny som sticker till Norge. Får se sen om det blir utgång på S8.

På lördag var planerna halloweenparty med tydligen sket det sig med lokal? Var ju lite små negg från början, men nu kändes det lite tråkigt att det inte blev av. Nu ska jag gräva ner mig i religions böckerna igen och sen sticka och jobba.

Ciao
/ett emo


helgen kom, helgen var och helgen försvann

Helgen kanon lugn
Så kallad vit helg
Sovit superduper mycket
Varit på ladan sett J20
Sett idol och spelat fifa med erik,agge och ellen
Hängt hos patrik sett aik-luleå
Även sovit ännu mer
sett EMS med barnet och anton
Alltså en riktigt bra helg!

Nu sitter jag på skolan
fotoA står på schemat
men jag skulle kunna lika gärna
stannat hemma.
Ingen lärare.
Men ska försöka skriva klart
loggbok och analys
vi får se hur det går.
happ, hejdå


.

sitter på fotaA, ellen ligger hemma i sängen och är sjuk KRYA KRYA!
Idag har jag prov, jag gruvar mig. Men jag hoppas det går vägen.
Sen längtar jag till stockholm.
Då ska jag verkligen försöka att vara ledig och vila upp mig.
Hejdå

michan_

ÄLSKAR APBERGET!!!!!!

Jag snackade om att bättra mig, men jag likt förbannat lika dålig som innan!

klockan är 02.07 och bussen går om drygt en timma. Jag har nyss blivit klar med packningen och ska nu bara sitta och känna lugnet innan jag drar mig vidare till skolan. Ser framemot färjan, tro de kan bli kung! :)


Då for vi!


/enbjorn

helgen bara rullade förbi, imorgon ny vecka och det kommer blir en tuff vecka.

fredag blev det häng och kortspel här på torsgatan. På lördagen blev det fika med familjen på waynes sen på kvällen blev det häng än en gång på torsgatan och sen utgång på All stars. Där man även fick sig ett rejält handslag av Åke Unger. Idag söndag och jag kan väl än en gång säga att det är en ångest söndag. Ursch och fy vad veckan kommer att bli tung. Men som man brukar säga, det är bara att bita i det sura äpplet. Har iaf fått i mig lite käk nu hemmagjord oxfilerulle med bea. Kanonis!
Nu blir det att försöka plugga resten av kvällen.

Hejsvejs.
/Ett emo

Nu ska jag ta tummen ur röven och uppdatera innan resan börjar!!

Snabb genomgång av veckan: Det har inte hänt så mycke av värde. Har jobbat, gjort prov, träffat Malin, gjort en shoppingrunda innan resan (köpte ett set löparbyxor m. jacka. Kommer att bo i byxorna!!), jobbat för klubben och sen idag ska jag tvätta, städa, packa och bjuda Tina och Sandra på middag! Kommer bli myyys :)

Sen har ju även en ny säsong av PH börjat - alltså den säsong jag skulle ha varit med i!

Attans att jag inte sökte....


/enbjorn


Ibland kanske det är så att en främling måste fråga hur man mår, när man egentligen inte själv vet hur man mår.

Igår var jag och ellen duktiga och jobbade lite mer projektarbetet det kommer bli super spännande! Sen satt jag kvar på skolan till 17:00 och gjorde klart lite skolarbeten. åt världens godaste kebab till middag. Ringde och grattade farmor på födelsdagen. Det värmde i mitt hjärta när hon sa att hon hade haft en jättebra dag, frågan är bara hur länge hon kommer att minnas den dagen? På kvällen hade jag kör min lärare frågade om jag var stressad, konstigt hur en främling kan se på en annan främling hur man mår. Idag har jag varit hos läkaren igen, gick helt okej. Snart ska jag fara och skjutsa familjen till bergsbyn och för mig blir det pizza och hockey på rosgatan =)

hejsvejsss
/E

en svarthårigt emo och ett stycke tjuvsara=)


jag hatar...

Jag hatar att jag har haft ont i huvudet hela dagen.
Jag hatar att jag har två inlämningsuppgifter som ska in imorgon.
Jag hatar att jag är sämst på att planera.
Jag hatar att det bara snurrar i skallen av stress och tankar.
Jag hatar att just, just jag är sämst i världen.
hejdå

/E


allt rullar väl på som det ska, kompis det går bra. Men kompis säg mig när ska allting bli enkelt?

Halloj!!

As dålig uppdatering av mig, men har som inte tid att sitta vid dattan när jag är hemma, så fotoA lektionen får ta skada hihihi. Har iaf haft en kanon bra helg!

Fredag: Gomiddag sen vidare till ladan för att se lejon-kaif med några grabbar. Sen hem för att mysa ner sig framför tvn och se lite doobidoo, idol och robinson.

Lördag: Såg hockey hos Ellen sen hem för att göra sig klar, väl hemma så är jag utelåst. Sitter och surar i bilen för jag är världens klantigaste. Stress äta, hämta Ellen och Mimmi sen vidare till Nyhamn för att fira Soffe som fyllt 18år. Alkohol, tårta och en massa trevligheter. In till stan för lite utgång på CV. Fyllemat på kungsgrillen och sen hem och sova.

Söndag: Längesen jag mådde så bra efter en kväll med alkohol. Hämtade syster vid 15 för att fara till ladan och se Grease som var skit bra! Förutom att ungen som satt bakom mig satt och sparkade och luggade mig......
På kvällen fick jag vuxenpoäng, stopp i avloppet så då fick jag leka rörmockare och fixade det galant!

Måndag: Vanlig skola, mys fika med pappa. Middag på morön vidare till tandläkare INGA HÅL!

allt för mig adiooosss
/emooo


Drömläge!

Inte helt fel att vakna upp på en båt mitt ute i havet, med ett sånt väder och till en sån musik. Det måste bara vara ett drömläge!!


Snacka om en John Mayer röst och utseende som en gud


/enbjorn

Lördag 9 oktober

Woooow vilken dag! Har jobbat heeela dagen och det har gått grymt. Sedan när jag skulle gå och handla hitta jag mig en 20a. Inte illa!! Resten av kvällen är fortfarande ett mysterium :)


/enbjorn

onsdag

Min svenska redovisning igår gick helt okej! Sen blev det att jag och anton drog i väg till piteå och käkade lunch och shoppade en del. Blev ganska många 100lappar som försvann, men det var saker som jag inte hittat i skellefteå.
Nu sitter jag och har en ginger lime i käften och den smakar skit, men kanske får mig att sluta. Jag ska nog försöka att sluta snart. Det är inte värt det.
Sen saknar jag gänget, hänga snart!?!?!
Är inte jätte glad för att det är blodpudding till lunch, vem uppfan blogpudding?!?!? Typ emil i lönebergas mamma?
Dom äter ju såna där konstiga saker.
Imorgon ska jag nog käka lunch med en efterlängtad kompis vars namn är niklas. Han hade nog dåligt samvete att han inte hört av sig på ett bra tag. Så vi bestämmta att vi ska käka lunch tsm imorgon vi båda äter ju hur mycket som helst och äta är väl vårat intresse, typ det ända vi gör när vi hänger. Men det gör mig inget för vi är goda vänner ändå.
Nu blev det en massa flummmmmmm
hejdå
/E


Världens roligaste uppsats


/enbjorn

tisdag

Halloj!

Igår blev det att jobba med samhällsen efter skolan. Sen blev det dega framför tvn på kvällen.
Nu sitter jag på foto A och gör inte allt för mycket hihihi. DÅLIG MÄNNISKA!
Hur som haver så slutar jag just efter ett idag, och hoppas att min kille är lika spontan som jag och vi kanske far på en spontan tripp till piteeååå. Man vet ju lixom aldrig hihihihhi
hejdå
/E

Då var det dags igen...

Nu var jag här igen! Det tas ju snart ställning till rekord-uppdatering från min sida. Inte illa!!

Helgen är över och det har varit en toppen vistelse hemma. Marknaden var grym, och gårdagen ägnades åt bastu och filmmys, medan dagen har ägnats åt plugg. Tänkte nu göra mig redo för bussfärd hem till Skeå. Känns riktigt tungt att lämna hemmet nu, men vad gör man inte för skolan och jobbet?


Love


/enbjorn

Ibland är det väl så, ibland kommer allting på en och samma gång.

God morgon!

Igår var la familia bjudna till SöderströmHjelm på middag. Trevligt sällskap och super god mat! Sen drog vi vidare till lägenheten där även cjo kom på besök. Blev lite spontan vin och en massa tjejsnack super mysigt :) Sen blev det att bestiga solbacken för att göra cjo sällskap hem!

Idag vaknade jag ändå bra tid för att vara söndag. Sitter nu med cola och sprite i vardera hand. Har hur mycket som helst som ska göras idag. Så som min älskade plugghög,födelsedagsfirande,städning och kanske lite hockeytittande.

Så det är väl dags för att bita i det sura äpplet och börja.

adios /ett emo


Hejsvejs!

Nu är jag packad och klar inför nästa event. Sitter och väntar på att skjutsen ska dyka upp, då blir det en tur ner till lse marknaden. Taggen har inte kommit än, men den kanske kommer vid senare tillfälle!

Annars så har mina dagar bestått av skola, jobb och träning. Det har varit så mycket nu, men man kan ju säga att pengarna rullar in som det ska! eller, dom kommer rättare sagt om drygt 2 veckor...


/enbjorn

...?

Hej! Jag heter Linn och är en av dom som driver denna blogg.

Just nu har jag inte tid att uppdatera, men lämna gärna en kommentar efter inlägget så återkommer jag senare.

Tack hej!


äntligen fredag

Idag lever jag verkligen för att det är fredag.
Längtar tills jag får ta en riktigt sovmorgon och bara göra något annat.
Sitter och har samhälls nu men det går bajs dåligt...
Slutar iaf efter denna lektion och då ska jag på stan med mormor och kanske faster. Typ släktkalas?!?!? hihih
Ikväll blir det middag på kloster och kankse häng där, vi får helt enkelt se :)
hejsvejs
/EEEe

RSS 2.0