Vart tog vägledaren vägen?

Vad gör man när man har nått fram till ett vägskäl samtidigt som man har tappat karta, kompass och där vägvisare inte existerar? Hur gör man för att bedömma vilken väg man ska gå när man inte har någon aning om vart de leder till?

Beslut är min största ovän.

en så kallad förlorad krigare.

Just nu känner jag mig som världens sämsta krigare och de är bara att hissa flaggan och känna sig totalt värdelös.




tack pappa&janne♥

30 grader, de är sol och man ska verkligen inte klaga.

vädret är verkligen underbart, önskade bara att de inte blåste så mycket!  Tyvärr så har jag försökt ligga ute och pressa en stund men rastlöstheten tar över och ingen färg får så imorgon kommer jag nog vara blekast på skolan.Så nu tycker jag bara de är onödigt att jag änns försökt ligga och sola. Snart hoppas jag mamma och pappa kommer hem för magen börjar kurra. Nu ska jag vara världens tråkigaste människa och sätta mig och skriva analysen.
hare emma

en brun flicka i varberg.

Några jobbiga djävlar!

...

Jag är mållös...

..

Jag finner inga ord...

.

!

Det har begått ett inbrott i min lägenhet... !!

Vad ska man säga? Några jobbiga djävlar, som kallar sig själva för "Roomservice", har varit i farten. Allt de ville egentligen var att hitta ett nagellack. Det slutade med att sängen hade fått en stol som kompis, soffan ville ta de lugnt i sänghörnan, den bruna, fula fotöljen fick sig ett nytt liv under matbords lampan medan stolarna hade flytt från några odjur upp till matbordet.

Som sagt, jag är mållös...

Men sjukt roligt var de :)

Åter till verkligheten.

Om man nu får säga så. Som ni flesta vet var de ju Storuman Balen -09 i fredags. Det var mkt ståhej och det var riktigt trevligt. Alla hade det bra! Dessvärre slutade inte kvällen som den skulle. Det känns helt overkligt att ens ungdomsdagar ska ta slut på bara ett klick. Tänker även på hennes nära och kära. Det ska inte få hända!

/enbjorn

en vän som njuter av livet, medans man själv tar fram matteböckerna och börjar räkna.

pappa (camilla) kom hem för jag längtar efter dig. la la lalaaaaa....
Idag kunde de ha blivit en toppensöndag med subway, mjukglass och annat mysigt i de fina vädret. Men den lilla ungen är alltså i stockholm och rorar sig. Har hon hört av sig? Nix Är hon död? jamen typ Kan jag nu ta över hennes adidasjackor? Jomen klart som tusan. 
De blev inte att jag följde med ut till stugan pga mitt dåliga morgonhurmör.. När har jag börjat få dåligt morgonhumör?
Så de blir nog att göra klart så mycket som möjligt av läxor och annat skit. Sen funderar jag på att fara till kicki (camillas mamma och umgås med henne)  och uppvakta henne på morsdag!
hareee emmaaa

vår underbara vandring.


En del tar på sig rollen, andra skiter i de. vad gör du?

Jag har märkt att när jag är trött blir jag inget trevligt sällskap. Vi satt som fastklistrade framför robinson, frågan är ju hur elenor kan vinna skiten? Ganska självklart hon fick 4 röster som de stod hennes namn på. Men ni fattar? Tyckte helt klart att jarmo skulle vinna. Sen drog vi vidare till campus för att lira vollyboll mot några andra. De blev faktiskt väldigt trevlig stämning. Efter de, blev de att vi for till multi för att spela kubbfotboll, men jag måste medge att de var mycket roligare på jennys gård för de var mer blommor och buskar man kunde ha sönder. Efter de var vi bara ute och körde och då fick jag syn på en god vän som gick och hade ramlat med cykeln. De var bara att ta på sig den berömda mammarollen och börja traska med flickan hemåt. Och nu har jag fått mig dagens motion och nu ska jag hoppa till kojs för imorgon bär de av till renbergs TIDIGT!
Sussa sött alla myggor för de ska jag!

paradiset, eller hur cam?


att komma hem till ett hem som är upp och nervänt kan vara ganska trevligt. eller hur linn?

Idag blev de som sagt solning med tjejerna och simon sen drog vi till falket för att simon skulle bada. Självklart kunde jag inte vara sämre så de blev årets första dopp. Sen blev de en god middag med familjen och sen for jag och mamma och hämtade linn vid tältet. Ikväll blir de att fara till simon och se robinson med gänget.

Nu kan jag även avslöja expedition roomservice. Igår var vi allt för uttråkade och vi tyckte att linn har börjat vara allt för mycket borta så därför tyckte vi att de var dags för roomservice i hennes lägenhet. De slutade med att vi hade vänt upp och ner på hela lägenheten och vi hade riktigt roligt åt de! (kommer bilder senare, för de fina resultatet).
Hur tog då linn de när hon kommer hem? Jo, hon tog de riktigt bra! De första orden blev "fan här har de varit inbrott" Men när hon ser hur jag försöker hålla mig för skratt förstår hon att vi har varit i farten, linn börjar också att skratta och tycker vi är dumma i huvudet som änns kommer på något sånt här. Klart vi gör, när vi slår våra kloka skallar ihop så brukar vi komma på de mesta! Så passa er nästa gång kanske de är erat hem som blir omgjort. Jag hoppas på att linn skriver ett roligt inlägg om denna händelse!
hareeee emmaaa

en jätte blond emma förra sommaren.

sol, vind och vatten nu drar jag vidare till jenny för att njuta av sommaren.

Gårdagen blev riktigt trevligt, vi såg två fotbollsmatcher sen drog vi vidare och kollade till föräldrafesten. Sen bar de hem till jenny och dit kom även två roliga filurer, malin startade eld i micron,vi kollade på gamla bilder, vi spelade kubb plus fotbollskubb.Vi åkte 8 varv i rondellen. Vi lekte roomservice. Och sen for jag och jenny till föräldrafesten och städa och skjusade våran tränare. Sen var jag hemma vid 02:15 och var så trött och slut och somnade på direkten. Nu ska jag borsta tänderna och sen ska jag kila över till jenny för att sola.
haree
emmaaa


att leka roomservice kan vara något av de roligaste som finns, iallfall om man letar ett nagellack.

Denna kväll har de hänt så sjukt mycket roligt! orkar som inte berätta någonting nu för jag är sjukt trött och jag ska infinna mig hos jenny imorgon och sola!
hareee
emmaa

medverkade på samhällsen men samtidigt var jag i bergsbyn och åt glass med några roliga filurer.

Idag är de fredag och de känns riktigt skönt, har en del sömn att ta igen efter kyrkstigen. Dagen har som bara rullat på, har som mycket som måste göras klart i skolan fast vi egentligen inte göra någonting på lektionerna. De känns sjukt att jag snart har gått ett helt år på atorp som första klassare. I helgen ska jag plugga de sista och sen har jag gjort mitt för i år.
Över till idag iallfall, var och åt glass i bergsbyn med trevliga människor sen skulle jag och linn tanka och linn hade inte en aning om hur man tankade... Kan man verkligen ha körkort när man inte vet hur man tankar? Jag måste typ ringa och höra med körskolan. Sen höll vi även på att krocka...(åk aldrig med linn) om jag nu inte hade skrikit och sett bilen så skulle nog jag vara död nu. Själv skyllde Linn på att jag hade för stor skalle och därför inte såg bilen...Bullshit säger jag bara! Sen efter skolan bar de av till kansliet för att duka, ta emot mat och ta betalt. Som tur  är jenny en ängel och for på frasses och köpte ett skrov. Snart kommer jenny och plockar upp mig för snart bär de av till Bjurfors (ja.. ni hörde bjurfors) för att se david rädda några bollar.
Nej nu ska jag gå och vara trevlig mot våra gäster.
hareeee


några buds som gör skolan bättre lixom.


Har nu kommit tillbaka till Storuman och ska snart på bal

Bilresan gick grymt bra och det är skönt att få komma hem! Ska snart ta och fara till balen för att titta på Anna med co. Jag tror jag är nästan mer spänd än Anna :D

Nu har jag sagt mitt och har inte mera tid över.

Vill bara tillägga att de blev en Bergsbynglass idag och jag kan inte klaga :)



Hade
Linn

ljusare hår, ljusare kvällar, ljusare nätter är de nu jag ska säga att vi går mot ljusare tider?

Har suttit och gjort samhälls över 2 timmar nu, och de är nog rekord för mig. Tack pappi för all hjälp♥! Han inte fara förbi bröken B ikväll pga att jag hade lovat både pappa och mig själv att jag skulle göra klart det. Klart blev de  men om jag fattade något? Nix.
Camilla drog som sagt till Stockholm med lilli på eftermiddagen. Camillas sista ord blev "om jag dör får du mina adidas tröjor". Frågan är om de är nu jag ska hoppas på att hon dör? Hon har iallfall skickat sms och meddelat att hon är framme så än kan jag inte fira på några adidas tröjor............
Hjärnan har slutat att fungerar för idag och ska strax hoppa till kojs. Imorgon blir de redovisning av kommunikationen peppa P&P sen jobb på kansliet.
hare emmaaa


Grattis bullen på den så kallade 19 års dagen=)

Då vare gjort igen!

Det blev en viktig vinst ikväll ! Ska fira med glass i stora lass :)

Imorgon åker jag hem till Storuman och ska se balen. Det känns riktigt jävla tråkigt att lämna tillbaka bilen, och ångrar nästan att jag inte slet raggen mer. Om de blir finväder imorgon lutar det mot en Bergsbynglass som avslutning!

Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta över att det snart är sommarlov. Nästa vecka få man iaf absolut inte missa, men efter det väntar en 9 veckors sommar, med 3 veckor sommarjobb i Storuman och resten ska man vara här och spela fotboll.

Vad ska jag göra på dagarna egentligen?

Jag kan väl iaf trösta mig med att veta att några inte har nå sommarjobb alls. Ibland är jag riktigt skadeglad :)

Ska nog ta och packa inför hemresan imorgon. Suck....
Tjing, Linn


Vem har sagt att tjejor inte kan vara med i mustasch-kampen?

Då vare dags igen!

Har nyss lagat en riktigt grym middag och ska på någon timme iväg för att spela match. Idag blire att spela med City, men det funkar det med! Känns som skönt att det är ganska många från a-laget som ska spela :)

Blev lite fundersam om vilket lag Erki egentligen höll på i gårdagens Premier League.

Det visade sig att det inte var Barca!

Matchen slutade då som jag trodde, dvs Erki var flygförbannad!



Nu ska jag fara och fånga lite bollar,
Tjiiiing

ett läkarbesök blev istället en sovmorgon, nu sitter jag på samhällsen och gör ingenting.

Sitter på samhällsen nu och jag känner att jag gärna skulle ha kunnat ha sovit minst 2 timmar till, vi är ungefär hälften av klassen på lektionen för tydligen har den andra hälften av klassen tagit sovmorgon eller sjuka(?).
Kul att jag fick veta att linn drar hem ihelgen igen på bal dessutom, jag vill också på bal! Ibland är de sjukt jobbigt att inte ha åldern inne och inte få umgås med linn. Blir ju betydligt mindre nu när hon bytte lag till möron.............
Ja vad mer ska jag säga, idag har jag tagit modet till mig och lånat "om jag kunde drömma", känns som jag är den ända i skellefteå som inte har läst de där böckerna men tänkte att de blir bra att läsa när jag drar utomland för nu är de in länge kvar.
Nu ska jag busa lite med soffe.
haree
emmaaaa

Därefter kan frågan bli "när, hur, var?"

Var just hemma hos en av den italienska mittbenan och såg på premier league finalen, som troligtvis slutade 2-0 till Barca. Jag insåg att det inte skulle hända så mkt mera så jag åkte när det var 5 min kvar. Tror däremot att Alexander Rybak skulle passa perfekt som expertkommentator!

Oj, snart äre helg igen och det innebär BALEN -09! Men först ska jag spela match med City imorgon och sen äre ju förståss skolan som ska ta och bli klar. Så jävla less!!!

Annars tycker vi att Emma borde ha ringt så jag får höra hennes ljusa stämma. Kan väl meddela att jag inte har varit någon stjärna på att höra utav mig. Man skulle kunna tro att jag och min blogg-partner har gått skilda vägar. En befinner sig på Bahamas medans den andra leker livet som livsnjutare. Frågan är vem som är vem?

Ska ta mig en funderare på den!
Hadeeeee
/enbjorn

frågan är hur de kan regna,blåsa och vara sol samtidigt?

Jadaaa! Första målet gick i nätet ikväll för sörböle, sörböle tog även sin första 3 poängare ikväll! GrattisGrattis är ju bara att säga. Själv nötte jag bänken, men inga sura miner här inte!
Nu ska jag försöka att göra en hyfsat tidig kväll. Fast man känner sig smått ensam, efter att  ha sovit med två mysproppar och umgås med 25 personer i två dygn så blir de ganska ensam att gå och sova själv. Får nog ta och ringa linn och prata lite.
HAreee
emaaaaa

taggade brudar!

en klass som ingen är den andre lik, dela tält med två pruttar och en älgen blev änns bästa vän.

Ett lugn har som lagt sig i kroppen, välkommen hem borde jag väl säga till mig själv. Men med lite mer mat, vatten och torra sockar så skulle jag gärna kunna vara ute några dagar till. På något sätt blir jag lugn av att vara ute och vandra man glömmer bort tiden hur fruktansvär risig man är och man har inga måsten. För egendel tycker jag att de har varit en riktigt rolig vandring med mycket skratt,prat och pruttar! Får väl ge en extra stjärna till mina tält kompisar mimmiii och idde.
Nu ska jag packa upp allt från min ryggsäck och sen ska jag bara ta på mig nå sköna kläder och mysa ner mig i soffan med något gott. Får se om de blir att nöta bänken för sörböle ikväll annars blir de att fara och se matchen.
Sen drar camilla"svinet"lindström till stockholm imorgon. Tycker inte om när vi är ifrån varnadra så mycket.. Men ska iallfall följa henne till läkaren imorgonbitti, vilket heders uppdrag!

Hare /ett så kallat emo.

fjällvandringen i 9:an, sörbölebarnen är ni taggade på att åka igen?


Dagens fråga är vem?

Sitter nu i samma datasal som igår, men försöker nu jobba med psykologin. Kan någon skriva en diskussions sida åt mig om Tourettes syndrom?

Tourettes syndrom är nog den sjukaste sjukdomen man kan ha! Tänk er att träffa någon som kan FITTA tvär skrika ut något. Exempelvis som de just blev. Kanske man skulle passa in i något demonstrations tåg av något slag?

Har funderat lite mera på den internationella lexikonen. Har dessvärre bara kommit på två till (med lite hjälp).

Skelleftåmål - Storumska lexikon

Jag hör av mig sen - Jag hör utav mig sen
Vi far ut och kör bil - Vi slit raggen

Tjingeling, pling, pling
/enbjorn

Engelska kan vara roligt ibland, bara man gör något annat!

Ska snart ta och avsluta engelska lektionen för att bege mig hemåt.

Ikväll äre match mot Åkullsjön. Kommer att få sitta på bänken denna gång, kanske efter vår förlust i torsdags med 8-1?

Jaja, jag är inte bitter :)

Hadé
Linn

Storumska - skelleftemål lexikon

Gört - Gör det
Hur syns han/hon? - Hur ser han/hon ut?
Tjinni - Tja
Klabbsnö - Klibbsnö
Snödöpa - Snömula
Gödan - Gott
Ni / Vi - Er / Oss
(t ex Ska vi gå hem till vi - Ska vi gå hem till oss)


Jag vet ju att endel kan ha problem med att förstå vad jag menar i alla lägen och tänkte därför dela med mig av denna lilla lexikon. Mer i ordförådet kunde jag inte punga ut, men det kommer förhoppningsvis mera sen.

Vi är inte som alla andra!

Dagens middag blev nudlar i storuman-style. Som jag har uppfattat det kokar Skeå-borna nudlarna och häller bara allting i djuptallriken, inklusive smaksättningen och vattnet. Det gör inte vi!

Vi från Storuman använder oss av ett durkslag efter nudlarna är färdig och lägger sedan nudlarna i en djuptallrik. Därefter använder vi oss av den lilla påsen och tillsätter så mycket smak vi vill ha. Man skulle kunna säga att det blir spagetti med kycklingsmak, men mmm så mkt godare det blir :)

Uppdatering lär ligga på en låg nivå nu när Emma är borta och jag därför får chansen att leva rövare här! Dessvärre är jag väl ingen höjdare på att skriva så vi får se hur det går. Kan hända att jag tar in någon gäst-bloggare !

Dags att plugga, diska och träna!
/en bjorn


En stycke bilresa, en affro-dans, en vinst i fotbollsbrännboll, en middag med laget och ett stycke Söndagsparty. Är det nu jag ska säga Godnatt?

Har som varit full rulle idag och det kändes tugnt att lämna Storuman imorse.

Jag hade även en dröm imorse om att jag skulle köra av vägen. Som tur var gjorde jag inte det, men det skapade däremot en del tveksamheter om jag skulle få låna bilen eller inte.

Det var nämligen så det hände för syrran när hon skulle låna bilen till Luleå. Hon drömde att hon skulle krocka och vips så var denna dröm uppfylld. Dessvärre vare väl ingen önskedröm och som tur var gick det ju bra.

Jag tror man ska börja döpa om "chicken-race" till "reindeer-race" istället. Om man är lika idiotisk som renarna kommer man defenitivt att vinna, till 100 %. Onödigt värre, skulle jag vilja säga!


Dags att överväga sängen. Tror de blir duschen först!
Godnatt
Linn

ett stycke lår kaka, ett förväl samtal till millis och en ryggsäck fullpackad. Är de nu jag ska säga jag är redo?

Sovde som sagt allt för länge idag men de var jag värld! Tog en chill frukost och såg talang, mamma och pappa klagade på mig för att jag är en allt för dålig planerare (kan ju inte säga emot). Sen gjorde jag och pappa lite samhälls och sen bar de av till norrvalla för att jobba. Ingen rast ingen ro, efter match vare bara att sätta på sig matchstället och spela själv. Match mot myckle tack och lov vann vi denna match med 6-3, själv drog jag på mig en lårkaka jätteroligt inför våra 4 mils långa promenad som börjar imorgon. Nu har jag som bara packat och pratat med mamma lite. Verkar som ingen i klassen har någon koll på vad som kommer hända under dessa två dygn. Men de rätt inställning och gott humör blir de nog bra! Som ni nu nog förstår så kommer jag inte ha tillgång till någon dator under några dagar så jag hoppar att fröken B håller er bra  uppdaterade!
hareeee
Emmaaa

bästa vän som sagt.


pling muff, pling pling, pling FAAAN!

Jag har nu satt mig vid datron och ska snart krya ner i sängen för att sova. Jag har allt för lite sömn i kroppen och jag ska sova så länge imorgon. Den vita faran började rulla där vid 08:15 mot luleå. Där blev de en snabb shopping och sen vid 12:03 (våran parkeringstid var slut) drog vi vidare till macdonals. Våran lunch var välbehövd och blodsockret blev på sin plats igen. Sen drog vi vidare till haparnda för ikea och alko (för de som hade ålder inne dvs). Sen åt vi en french och sen bar de hemåt. Sen blev de samling hos jenny med pojkarna också!

Vi har skrattat så vi har gåtit. De har regnat, de har åskat, och de har varit sol. Vi har köpt föra stora grejor på ikea så de knappt har rymts i bagaget. Jag har sjungit lejonkungen. Malin har dragit allt för tragiska skämt. Vi har haft pling leken. Jag har vunnit VM i gul bil. Vi har sett älgar. Vi har kört fel och vi har kört mot enkel riktat. Vi har lekt turister. De har luktat fotsvett. Vi har sett barn gå in i dörrar. Vi har ätit allt för onyttigt. Vi har lekt med maskar. Malin har jagat bilar. Vi har sjungit de fulaste vi kan.
OCH vi har bara haft de allmänt jäkla bra! PLING PLING!

Nu blir de sängen!
pling pling /emma"muff"lindström


Hej gott folk!

Har nu börjat piggnat till efter gårdagen. Mådde rent utav piss imorse, men de blev en kanon kväll igår!

Som Emma redan har nämnt blev det några glada samtal igår, där en mer eller mindre omogen Linn höll på att pladdra på. Vi får prata mer om det där sen Emma ;)

Ikväll bär de av till Storuman med den nystädade bilen. Var faktiskt riktigt duktig som städade den idag, men det tog väl sin tid! Iaf blire Robinson och lite grillning ikväll. Imorgon väntar än resa till Skeå, kul att få ta med jaktbilen ett tag. Det ryms många lammkött därbak så jag och Emma får vara och crousa runt med den!



Hade
Linn

tack för ni är mina bästa vänner.



.

När vänner pratar om en röd tråd och man inte längre förstår, så början man inse att de kankse inte är änns vänner längre. Då är de nog dags att hålla fast vid änns riktiga vänner och lämna de andra åt sidan. För alla gånger som jag har ställt upp så verkar de här vara tacken tillbaka. Ni är inte mina vän längre, om ni någonsin har varit.

en röd fara en igelkotte och en bulle de går inte ihop.

Blev några minuters solning på altanen iallfall, sen kom erik och vi for och käkade glass. Eller jag åt glass och han korv men lika glad var vi för de! Sen blev de middag och sen for vi en sväng till guldvallen. Sen for vi och plockade upp en fröken EB vid lassa, hon var verkligen på G. Sen for vi hem till mig och såg film och sen skjusade erik mig och emmy till maja för där var några bruds från klassen.
Har iallfall fått två glada samtal från fröken björnstad, hennes kväll verkar vara på topp och långt i från slut. Natten är ung som man brukar säga. Själv sitter jag trött och inväntar på att mamma och pappa ska komma hem, för jag hatar att gå och sov när ingen är hemma. Ska gå och ta på mig pjamasen nu iallfall.
haree
emmaa

Dags att njuta av livet!!

Nu har vi anlänt i lse och janpon håller på att leta sin kjol medan jag sitter här och skriver på bloggen. Vi ska snart till MB och "checka" in oss sen ska vi fixa lite grejjer sen blire skojj igen. Förfesten var obeskrivlig! Jag och Jannike i en bil, blev faktiskt rikigt roligt! Kul att få lite ensam tid med tjejen!

Jannike - jag orkar knapp gå å fylla
Linn - för jag är knappt på fyllan
Jannike - haha de rimmar!!
Linn - ... Det är samma ord?
Jannike - jaha...
Linn - Undrar vem som är på fyllan egentligen?!

Vi ses i dimman ikväll då.
/Linn

Snart bär de av

Nu börjar det bli dags att göra sig klar till Tinituz. Det kommer nog bli grymt roligt, förhoppningsvis. Ska bli kul att få ha roligt i lycksele. Bara synd att inte Anna skulle dit eller att Jannike ska partaja. Känner mig inte så sugen på att partaja just nu, men de blir nog bra ändå :)

Det lutar även mot att det blir jag och Jannike i bilen till lycksele vilket kommer att vara KUNG!! Hahah får se om vi kan fixa någon skiva jag kan sitta och sjunga med, annars får jag själv sitta och sjunga för janpon. Kan inte bli annat än KUNG!!

Jag avrundar här så jag hoppas ni får en trevlig kväll gott folk!
Linn


samhällsen får vänta ett tag till, för nu blir de kaffe och kakor med mamma.

Mamma kom och väckte mig vid halv 11. Hon väckte mig genom att hålla för näsan.... Riktigt roligt...
Sen rullade vi vidare mot staden, fick med mig hem en tröja,bikini och en mascara. Väldigt användbara saker!
Nu ska jag gå och hälla upp kaffet och sen ska jag sätta mig ute i solen och njuta. Får se om de blir att fara och se renbergs ikväll annars har jag inga planer. Sen taggar vi på luleå/haparanda i morgon!!!
hare emma

Den absolut första bilden på när linn är ute och kör =)

Gårdagens resa blev väldigt bra ändå.

Dagen började med att jag försov mig så mamma, pappa och mormor kom hem till en ostädad lägenhet. Efter vi hade packat och gjort klart for vi till klubbis för att ha utvecklingsamtal och sen var det match. Förlusten blev iaf någorlunda bra, med tanke på att det var mot Sunnanå, och jag är ganska nöjd efter min insats. Sedan fortsatte resan hem till Stensele och en ragg upp till Storuman. Riktigt trevligt :)

Idag blire nog att hämta ut körkortet och sedan kanske fika med Anna. Ska bara försöka få tag i na först, annars blire att börja med psykologi arbetet och städa ur subarun.. Bäst att du svarar Anna!!

Ikväll ska jag däremot dränka mina sorger i det goda. Det blir nog trevligt :)

Hadé
Linn

bänka, bänka, nöta, nöta!

Då var även torsdag avklarad. Fick nöta bänken hela matchen, eller jag värmde upp 20 min från slutet, men lika glad är jag för de med gladast är nog pappa. Nej men allvarligt, lika bra att inte behöva få spela med dessa tegelsten till lår.
Nu sitter jag i min ensamhet och tycker synd om mig själv för jag har ingenting att göra. Jag ska nog klicka mig in på svt och se vars fan är min revy? Med magnus uggla. Sen blir de sängen.
hare
emmaaaa

jag träffade en ganska cool tjej här om dagen.

bamse är en kanin, men jag tror han önskade att han var en katt och skulle kunna säga majuu.

God morgon, god morgon.
Jag hade nästan bestämt mig för att följa med i morse till renbergs med mor och far, men när de väl kom till kritan bangade jag, tröttheten tog vid och jag somnade om. Vet inte om de är för jag har hållit igång så mycket som gör att jag blir så trött och måste sova så mycket? Kan även meddela att jag har drömt om dig camilla inatt och de var ingen mysig dröm. Saknar dig förästen!
Gårkvällen var lika trevligt som vanligt, jag och malin lyckades verkligen med grillningen och resten av maten var också super god! Sen som linn redan berättade så förlorade vi i kubb.. FITTKURIUS är mitt ändå ord till detta. Sen drog vi minderåriga hem till mig och såg en film som var faktikst helt okej!
Nu ska jag sätta mig och skriva ihop lite svenska sen, ta bort lite tvätt och pyssla på lite. Sen ska jag  fara och se Linn spela mot Sunnanå damer! Sen är de match för min egen del också.
haree
/ en inte allt för lika glad tjej som tycker de är roligt att linn drar till storis.


Alla dagens händelser har nu lagt sig och en lång helg kan ta sin början!

Har som varit hos lollo ikväll och käkat grillat. Måste säga att brudarna gjorde det riktigt bra! Det blev lite kubb efteråt, vilket ledde till en viss förlust.

Dagens tanke har gått till Tinituz, som ni fleste förmodligen inte vet var det innebär. Sanningen är, jag vet knappt själv! Känner på mig att fredags kvällen kan sluta huuuur som helst. Förhoppningsvis blire bra ändå. Har fått låna lite kläder av Emma, vilket jag kommer få användning för. Bara att bestämma sig för vilket....


Några övriga kommentarer hade jag väl inte, mer än att det är match och sen hemresa som gäller imorgon. Kan inte bli bättre :)

Godnatt
Linn


en förlust med ett resultat som vi helst glömmer, vi dränker våra sorger med grillat.

Sitter nu i brännströms hus lyssnar på Veronica Maggio- 17år, linn plingade just på och nu blir de grillat med brudarna. Nu ska jag inte sitta här och nörda! Nu ska jag ut i majsolen och äta grillat!
Matchen var förästen en katastrof, men de har vi redan glömt för jag ska nu njuta av god mat och fina vänner!
hareee
emaaa


Nu är de dags att göra sig redo för 4 mils långpromenad.

Ja väckarn ringde där 09:45 sen gjorde jag lite ärenden sen for jag hem och gjorde klart röst och rörelse uppgiften. Nu har jag nyss kommit hem från staden. Käkade lunch med mamma på waynes. Nu ska jag gå och vila någon timma för sen bär de av på norrvalla för match. Ikväll blir de middag och mys med flickorna!
hareee /emmaa

Folk har ju börjat tycka att jag ska bli jätte blond igen. Vad tycker ni?


en bil en bulle och en emmy.

Träningen gick väl sådär, trodde jag skulle få ta de lite lugnare idag pga att de blir match imorgon. Men tydligen hade mina tränare tänkt annat och ville att jag inte skulle spela så mycket imorgon utan även nöta bänken på torsdag och vara berädd på inhopp. Känns skönt att höra att tränarna vill ha tillbaka en till spel i div2. Nu är de bara självförtrondet som måste upp några steg. Sen kom röda faran och plockade upp mig sen vidare till tuböle för att plocka upp en söt liten tjej i glasögon. Nu hade jag tänkt ta mig någonting i magen och sen hoppa till kojs.
Sen puss på mimmmmmiii som fixade bloggen♥
Fröken björnstad kan ju också ta och höra av sig lite!
hareee /emma

En söt mimmi och en blond tjej med lugg.

Linnsan

Nu har Emmsan (med kanske lite hjälp?) varit duktig och fixat bloggen lite. Inte illa med att ha lite nytt :)
Dagens tanke har gått från Sverige hela vägen, över Atlanten, till USA där min syster och bror, med vän, befinner sig. Om jag inte har helt fel är nu Johan och Erik i Las Vegas och lever livet som A-lagare.

Man skulle kunna säga att jag har frossat ganska mkt med att bror har blivit en A-lagare, men faktum är att han har alltid varit det. Han har bara inte kommit ur garderoben förrän nu, men som man säger "What happens in Vegas, stays in Vegas". Önska att jag också kunde vara där och uppleva Las Vegas i sina rätta dagar.


Förövrigt så tycker jag om dem ändå ♥

emaaaa

You with the sad eyes
Don't be discouraged
Oh I realize
It's hard to take courage
In a world full of people
You can lose sight of it all
And the darkness there inside you
Makes you feel so small
Show me a smile then,
And don't be unhappy, can't remember when I last saw you laugh
If this world makes you crazy
And you've taken all you can bear
You call me up
Because you know I'll be there

sista nationella är nu avklarat som första klassare.

sista nationella är nu avklarat som första klassare på anderstorpsskolan. Gick väl inge vidare, men vi får hoppas på de bästa! Sen har väl som skolan bara flyttit på. Efter skolan följde jag camilla på salongen och kollade hennes balfrisyr, hon kommer att bli finast på balen och de känns fruktansvärt surt att jag inte får se hon och jacob, men jag hoppas att de tar en massa kort! Ska väl träna ikväll var tanken, eller iallfall dit och löpa lite.
Skönt även att ha tillbaka soffegurkan i skolan, skolan blir så mycket bättre då!
Imorgon kan jag även meddela kära vänner att jag är ledig och de känns helt underbart!! Ska väl ändå vara duktigt och försöka göra bort så mycket skolarbete som möjligt. Nu ska jag lägga mig och se greys för jag orkar inte ta tag i pluggandet just nu, är inte på humör. Sen kan jag väl även meddela att jag är inte alls lika glad att linn ska hem till storis på våra lediga dagar....
hareee  emaaaaa


Planer som alltid brukar gå i krasch kan nog bli bra vilket som!

Håller på att planera lång helgen med mina nära och kära via telefon. Just nu lutar det mot att vara med Anna på fredag och senare på kvällen käka middag med Jannike och Sandra. Sedan kan det hända att man tar bilen till lse och gå på tinituz en sväng. Det återstår att se :)

Sen på lördag blire kanske burträskt-bingo om vi får ihop nå brudar och sen får jag förhoppningsvis låna bilen tillbaka till skeå på söndag. Blir som så mkt enklare att ta sig hem nästa fredag också så jag får se balen. Låter inte som en helt dum helg inte. Får hoppas på det bästa :)



Hadé
Linn

Losing my way

Har väl egentligen inget mera att säga än att träningen gick sämst och att jag funderar på att sova.

Verkar som ingen höjdar dag för jag och Emoos, trots att det fina vädret!

Vill bara ha helg nu och köra lite burträsk-bingo hemma i Storuman med breudsen. Det skulle vara så sjukt roligt, med jag och Jannike i spetsen. Kan inte sluta bra!

Nu bär det av till sängen
Tjing Linn


7x ja- emmaaa



är emma arg? ja
har emma fällt en tår idag? ja
är emma ett hopplöst fall? ja
är emma sämst på matte? ja
är emma hungrig? ja
ska emma ta sig något att käka? ja
ska emma försöka se lite positivt på livet? ja
hade

att cykla till norrvalla innebär alltså sommarkänsla. Jag synar.

De blev inte läggdags igår så tidigt som jag trodde. Klockan elva tittade en mysigfilur förbi och de blev en promenix i den kyliga kvällsolen.
Måndag avklart, och de gick bättre än förväntat. Först for vi på nordanå och såg pelle svanslös. Helt okej föreställning! Sen bar de av med mimmi och lisse på fresses och måltid där. Sen hade vi då kost och träningen som innebar brännboll. Alla i klassen blir arga på varandra pga att alla är så tävlingsinriktade. Tyvärr så förlorade mitt lag med 1 poäng pga philip inte var nog duktig på "skruva" bollarna. De var de han skyllde på att han inte fick någon skruv när han skulle kasta. Observera att de hände 3 gånger.  Har nyss pratat med jullan de blir tydligen att cykla till träningen idag för hon tycker vi ha få sommarkänsla. De är väl bara att ta sitt fläsk och sätta sig på cykeln och trampa. Men nu ska jag iallfall gå och göra mig nå mat.
hareee
Emma
 

Söndags-känslan smittar av sig på allt och alla!

Jag håller helt och hållet med min blogg-partner om denna söndagskänsla. Den har aldrig bodat gott och kommer aldrig någonsin göra det!

Har haft ont i magen hela kvällen, om det är för stressen(söndagskänslan) eller för dom råa hamburgarna är fortfarande ett mysterium, men jag antar att det är stressen.

Problemet verkar vara att jag är stressad över att jag känner mig stressad.
Frågan verkar vara Varför var jag stressad till en början?

Som man säger, en god natts sömn är bästa medicinen!
Därför avslutar jag söndagskänslan med Pussgodnatt, Linn

när söndagskänslan sätter vid då kan man inte mer än blunda.

camilla lämnade just klostergatan, vet inte men, de blir alltid att vi äter och äter och äter. Förstår inte vad vi äter men vi äter. Allt vi kan tugga på äter vi. Mat är bra, mat är gott!
Nu har jag bara den där oroliga söndagskänslan i kroppen, ett prov som sitter i bakhuvudet. Ett prov som jag bara måste klara. Varför denna ständiga press att klara? Varför får man aldrig misslyckas? Tycker heller inte om att känna de är söndag och man ska lägga sig själv i sängen och somna in till en måndag och en hel ny veckan. Nej jag ska inte klaga, men söndagskänslan skrämer mig. Borde nog ringa Linn de brukar jag alltid göra när söndagskänslan sätter vid.
Nu ska jag sova!
hareee emmaa

Händelserika dagen

Tycker det har varit full rulle hela dagen, och jag kan väl meddela att man har varit med om en del pinsamheter och roligheter :)

Det börjar med att Johan häller i mitt fotbad-vatten i deras fontän, som vi sedan inser att den kan bli fylld med skum eftersom jag hade endel såpa i mitt vatten. Det blev dessvärre inge skum!

Annars så tog det minst en och en halv timma att göra iordning köttet till maten, vilket gjorde de tre muskitörerna lite less. Vet inte om det blev krysset för Johans del, annars så njuter han nog av en nutella vid detta laget!

Det blev även endel pinsamheter vid matchen, men det kan vi lämna till det förflutna! :)

Nu ska jag byta om,
Tjiiiing
Linn

solen strålar så fint och man kan inte mer än le.

Jag sitter nu och inväntar camilla ska komma. Trodde hon skulle komma för två timmar sen, men ibland är hon riktigt seg. Egentligen var de jag som skulle till henne men för jag var gulligaste i världen och hämtade hem hennes cykel idag så hade jag allt makt. Ni fattar, hon står i skuld till mig så jag får säga nästan vad jag vill och be om vad som helst. Sån makt är typ den bästa makt som finns!
Nej nu ska jag sätta mig och se wipeout.
hareee
/emma

du ler så sött när du sover, om du ändå kunde le när du vaknade.

De var riktigt mysigt igår att fara i väg med familjen till piteå och vara på stan och se fotbollen med familjen, tycker alltid de kan vara mysigt att göra något med familjen. På kvällen blev de att vara med gänget och vi vara chillade och såg tv.
Idag sovde jag till 12, sen satt jag på mig bikin och solade ett tag, men att ligga still är inte min grej alltså...
Då tyckte pappa att jag skulle köra till bergsbyn och tillbaka. Kan ju meddela att jag är en fara på vägarna.
Nu väntar jag på att pappa ska grilla klart hamburgarna så de blir middag, sen får jag se om jag orkar röra på mitt fläsk och ta mig upp till norrvalla för att se på fotboll.
hare
emma


I väntan på de andra!

Sitter och väntar på att Sofie, Fellan och Andrea ska komma. Det blir en lugn hemma kväll hos mig med lite inslag av melodifestivalen och glaaaaaass. Det ska bli gött :)

Våra första poäng fick vi idag också när vi vann över Husum med 3-0. Själv så fick jag inte så mkt att göra, men det är alltid lika skönt med vinst och att hålla nollan. Ska inte klaga :)

I väntan på de andra bjuder vi på lite smått och gott!



Sommaren börjar närma sig, det kan man inte förneka!

Dags att köpa glasss,
tjiiiiing Linnis

solen strålar och jag beger mig ut mot nya äventyr!

Jag har insett under middagen, att jag har nog världens finaste vänner! Goa och glada är de jämt, och ställer jämt upp.
Middagen blev riktigt smarrig, min grillning blev väl inte perfekt men andra gången gillt som man brukar säga. Sen tog vi en massa sköna bilder som jag tror Linn slänger upp sen på bloggen. (pik till dig där linn) Sen fick jag även min försenade födelsdagspresent av linn också! Mycket bra blev de =D
Brudarna har då nyss dragit vidare till bergsbyn och snart kommer erik och emmy och hämtar upp mig så drar vi vidare till tuvan. Blir nog mycket mysigt!
Nej har väl inte så mycket mer att säga, imorgon drar nog familjen till piteå! Blir nog trevligt=)
hare
emmaa

Här får ni rimmet till linns present som lisa skrev, kan ni gissa vad de är?
Nu när du fyllt 18 år. När det har slutat växa pubishår. Du kan göra vad du vill. Du kan supa skallen av dig och lite till. Men för att vara kung på krogen, måste du vara mogen. Ingen mer häxbladning eller alkoläsk. Sådan skit bildar bara fläsk. Dags att dricka något mer hälsosamt som serveras i vas. Men för att dricka behöver du ju ett......


Vidarbedodrar syrrans blogg-inlägg

För ni som inte vet det är syrran i USA nu och härjar, när det en dag kom fram en amerikansk kille till hon och säger "BÖG". Hon ser själv ut som ett levande frågetecken och frågar om han vet vad det betyder.

Han svarar "Sure, it means 'Hello'!"

Som man säger, man lär sig något nytt varje dag!

Något vettigt var det ja!
Tjiiing

Dagens lata jäntor

det är inte bara Emos som är lat idag, även jag är det. For som aldrig på skolan idag eftersom vi bara hade en föreläsning, men så även för att jag kände mig lite krasslig. Vill som inte gå och dra på mig någon fler sjukdom!
 
Som Emos redan har nämnt blire grillning ikväll, som kommer bli en riktig upplevelse! Sist jag grillade med Malin och Bella gick det faktiskt riktigt bra. Det blev bara ett ganska rejält, fult märke efter att vi höll på att bränna upp deras veranda, men ingen större fara skedd :)

Nu, mina kära vänner, ska jag gå och försöka göra någon nytta.
Haadé
en bjorn

idag kan man säga idag är det fredag.- emma

Fredag idag och de kan inte kännas bättre, sitter på samhällsen nu och gör typ ingenting. Ni få läsare som har börjat läsa bloggen tror säkert att jag är världens lataste människa! Så är inte fallet, eller jo kankse lite.
Har en engelskalektion kvar sen slutar jag, då ska jag nog möta upp min kära mor och fika! Blir nog mycket mysigt.
Ikväll blir de att käka middag med min kära bloggpatner blir nog grillar eller något sånt gott! Linn kan du grilla förästen?
Sen ikväll ska jag umgås med mysemmy och fläskerik som han kallar sig själv. Jag längtar efter de båda två så vi ska nog bara mysa och umgås, jag hoppas de blir fint väder också!
Nu ska jag försöka avsluta de här och vara lycklig!
hare


de engelska orden ploppar inte ur skallen och blir nog därför hjärnsläpp

Nu sitter jag på engelskan och minuterna kan inte gå segare. Vi har även LPL efter den här lektioner mina kära vänner!
Som linn redan har berättat så får även jag gratulera Jenny till körkoret =D! Bra jobbat tjejen!
De är i de här läget man känner att man är något år yngre, för själv har jag inte börjat bekymmra mig för körkoret. Men de är skönt att man ha så bra vänner som kommer att skjusa mig vars jag vill nu! haha.
Har som inte så mycket mer att säga än att de är en jäkligt dryg torsdag och man får inte mycket gjort på skolan...
HAre! 
Den så kallade 92:an
 


Körkorten staplar sig på högar

Dags att applådera för nästa som har tagit körkortet, Jenny Fahlgren !! :D GRATTIS!!! Det lutar mot att det blir en sväng med bilen ikväll då så det ska bli grymt roligt ! Jag och Emma satt och planerade igår att Jenny skulle skjutsa oss till träningen ikvälll, skönt att inte planen blev spräckt ;D Ska nog ta och baka en kladdkaka sen så kan jag bjuda. UNDERBART !! :D

Imorse kl 8.50 åkte bror med Erik till USA för att söka sig till nästa A-lagare. Antar väl att Ida ska följa med och visa vart de bästa uttagningarna ligger, så det blir nog gaj och partaj för deras del :) Vi tar igen det i sommar när dom ska bjuda mig på min krogrunda. Kan inte bli bättre!! :)

Vi ses ute på vägarna,
Linn

att gå på toa utan toapapper.

engelskan blev klar igår, som jag verkligen inte trodde. På gympan hade linedance och jag gjorde ingen vidare succe, men alltid roligt att testa på nya grejor! Nu sitter jag och Iddeluu på samhällsen och göra ungefär ingenting, vi har en uppsats men ingen av oss fattar någonting. Såg även att de var blodpudding till lunch COME ON! De är torsdag och helvettes dagen då kan man inte erbjuda blodpudding till lunch...
Ikväll blir de träning och de känns skönt att få springa av sig lite, har varit oaktiv de senaste dagarna pga så mycket plugg. Får se om min far vågar låna ut bilen till fröken Björnstad.
Nej nu ska jag försökta fortsätta jobba på samhällsen.
Hareeee!
Emma

förästen så är soffan i ett plan på väg till London och jag saknar hon redaaann!!!!!!

Att sno linns lägenhet är inte bara kung utan undebart!

hallå där alla ute i skogen!  Jag är tillbaka, som linn meddelade så är mitt internett nerlagt för tillfället men ska nog komma tillbaka förhoppningsvis imorgon! Får gratulera min bästa vän till körkortet  =D Jag är så stolt över henne att hon har tagit de! Som hon meddelade så var de hon och jag som körde runt över två timmar i bilen, sen blev de att folk hämtades och åkte med. Har inte hänt så mycket annat skoj i veckan, haft lektinoer som gått bort och en massa jädrans plugg så jag har missat både träningar och annat. Har nyss varit på coop och köpt mig en B&J får se hur länge jag får ha den i fred. Ska iallfall försöka göra en massa engelska nu och linn bör väl dyka upp snart från träning.
Nu ska jag nörda ner mig i engelskan!
HAddeee emmaa


Emma hälsar hej!

Som ni kanske har märkt har dom sista två inläggen varit mina (här kommer det tredje). Jag har själv sett ut som ett stort jävla frågetecken, men nu när jag pratade med min käraste bloggpartner visade det sig att hon inte har nå Internet hemma.

Nu börjar jag mer likna som ett stort jävla utropstecken!

Hon kommer över senare och låna datorn. Blir förhoppningsvis någon ordning och reda då!

Tjiiing
Linslusen

Goa stunder

Det har nu gått 24h sedan jag tog körkortet. Det var kungligt roligt igår att fara ut med grannens bil och ragga runt med brudarna. Tror vi var ute i nästan 2 och en halv timma igår, en aning sliten var man när man kom hem, speciellt när man skulle göra den där förbannade fördjupningsuppgiften. För att göra en lång historia kort så glödde mina fingrar när jag satt mig ner och skrev.

Sedan så har ju Jenny klarat terorin idag, GRATTIS VÄNNEN!! Antar att det blir en biltur inom några dagar igen ;D Sedan har ju brudarna pratat om att åka till Haparanda inom två helger, men jag fick lite sen information om det så jag hade börjat planera annat. Vi får se, men om man är välkommen till tinituz blire nog det :)

Nu ska jag se that '70s show och sno lite ur Emmas glass :)
Hade bäst,
Linslusen


KÖÖÖÖÖÖÖRKORTET!!!

Nu var det taget och det känns UNDERBAAAAAART!!!! Tror inte jag har förstått det än, för jag tycker fortfarande att jag är en liten skit som inte ska få vara ute på vägarna själv. Det är iaf en obeskrivlig känsla!! :D

Jag antar att det blir en sväng med familjen Falhgrens bil ikväll tillsammans med breudsen. Ska bli skit roligt, men de blir nog en snabbis. Ska försöka vila upp mig så jag blir frisk också, har nog haft lite smått feber idag! Men jag ska inte klaga, har ju tagit körkortet för fan! WOHO!!!!

Sedan ska vi inte glömma att gratta Marica heller. Hon klarade det också!! Grattis bruden!:D

Nu ska jag skjutsa Jenny!
Hadé,
linnsan


när allt börjar vara på sin plats rasar allt lika fort.

Myskväll med camilla var nog de jag verkligen behövde just nu. Men när camilla just har lämnat mig så får mamma ett samtal och allting bara rasade. Vi får se vad som händer imorgon om de blir att sätta sig i bilen och åka till umeå...
Ska ändå försöka gå och lägga mig nu och försöka sova, kommer nog bli svårt för alla tankar som snurrar i skallen just nu.
God natt!
/emma


Hej söndag!

Nu vare söndag igen och jag har suttit inne och pluggat heeeeela dagen. Tror jag började sitta med uppsatsen kl 12 och har suttit med den ända tills nu. Många skulle väl kunna säga att dom hade varit klar med den efter den här tiden, eller åtminstone säga att dom håller på att avsluta det nu. Jag kan väl säga att jag inte är en av dom!

Annars så håller körkortet att närma sig med storm steg. Känns underbart att ha gjort bort teorin, så man slipper plugga på den, så nu äre bara uppkörningen kvar. Gjorde en liten miss igår när jag var och körde med pappa, men jag mena vadå? En liten miss på val av körfält är väl inte hela världen. Förhoppningsvis gör jag det inte till veckan :)

Dags för maten,
björne


emma

Söndag idag, även kallad ångestsöndagen. Men nu äre inte många veckor kvar till mallorca, och de har aldrig känts bättre.
Var och jobbade på sunnanå matchen idag och de vann, plus att de var en underhållande match!
Nu ska jag sätta mig och göra lite läxa och sen ska sis komma och vi ska mysa med oth,gossip och wipeout plus en massa god saker! Kan inte bli så mycket bättre en söndagkväll!
hadee
emma

vill så gärna tillbaka!

Back on the track

Det blev en visserligen trevlig kväll trots allt. Var ju som tänkt att jag, Lisa, Linn och Johan skulle hänga här och se robinson. Det slutade med att det bara blev jag och jojje såg robinson och planerade inför vårat egna robinson. Vi kom fram till ganska mycket, men sen kom vi även fram till att Berget borde fixa med tävlingarna, annars blire inte lika roliga överaskningar. Efter våra samtal kom även Erik, Hannes och Samme över. Blev en mycket lyckad kväll, som nu avslutas med att ha blivit lämnad med ett par 40 plusare som sitter och lirar rockband rummet bredvid. Tummen upp........

Det känns underligt att vara tillbaka till bloggandet igen, och inte minst säga med bloggpartnen Emma Lindström. Detta ska nog gå an, skaru se :)

/ enbjorn

nu vaknar skogstrollen till liv.

Med bra folk, ett bra väder (efter regnet) och en massa god saker så blev kvällen helt okej! Vi grillade och satt och snackade en massa. Nu är jag frusen och ska strax gå och lägga mig.


Den här veckan har nog varit den konstigaste veckan på anderstopsskolan. Att folk viskar,pratar och tittar så mycket hade jag ingenanig om att folk kunde göra. Men de är sånt man får leva med. Mitt tal i onsdag gick iallfall helt okej var faktiskt inte så nervös som jag trodde och torsdagen bara som flöt på. Fredag hade då jag och herr Marklund våran redovisning om röda korset som ändå gick helt okej! Sen på kvällen blev de då match som jag knappt ska nämna.

Nej som sagt, sängen var de och jag hoppas linn skriver något inlägg imorgon. Sen ska vi kankse försöka fixa lite med designen också.

sussa sött alla skogstroll=D
/emoos


ett emo som jag nu blir kallad....

Tjabba,tjena, hallå!
Fick mig ganska snabbt en ny bloggpartner, och de känns mycket bra! Tyckte de kändes lite ensamt att ha en blogg för sig själv. Så nu har jag och fröken Björnstad bilvit min nya bloggkompanjon. Blir nog mycket bra!
Nu ska jag gå och klä mig sen ska fröken brännström komma och hämta mig och sen ska vi fara och grilla. Blir nog mycket mysigt men kallt! Får göra en uppdatering av veckan senare.
Hadeee


RSS 2.0