torsdagy

Japp bra jobbat emma! Vill egentligen bara skylla på min mobil nu, men det är mitt fel..... Glömde ställa in "torsdag" på alarmet så jag vaknade lite för sent... Men skönt att jag bara ha en lektion, så då är det väl inte hela världen?!?! hihihihi jag är en dålig människa...
Vid 12-tiden ska jag träffa mamma på stan och vi ska käka lunch tillsamman, blir nog mysigt! Men nu ska jag göra mig i ordning och fara.

Hejsvejs :)
/ettemo

onsdag

Igår var jag duktig på ett sätt, jag städade hela lägenheten utom dammsuga. Jag for och jobbade, eller blev inte så mycket jobbande utan satt och såg idol och städade i reklamerna. Men fint blev det!
Däremot var jag ur usel på att plugga. Hatar att plugga hatar skolan, eller egentligen inte. Men skolan skulle vara så mycket bättre om det inte vore för alla prov och inlämningar..........
hejdå
/ett emo



en massa jäkla ångest

Igår s8 leverarde som bara den!!
Att leka mamma,pappa barn när man ska gå hem i mörkret.
Morön folk som vet hur man firar en serieseger
Soffe som kirrar skjuts
Nu ligger jag och har riktig söndagsångest,
Det blir ingen rolig vecka till veckan
Möte med rektorn
Massa,massa skolarbeten
En lägenhet som måste städas
Så snälla bli 4 nov så drar jag från denna jäkla stad.
tack för mig
ett emo


Jobbman

Sitter här med tandborsten i mun och ska snart bege mig till jobbet. Gårdagen bjöd på jobb heeeeela dagen där också och ikväll är det lagfest som gäller! Taggen har inte kommit än, men de kanske kommer sen. Den som lever får se...


/enbjorn

fredagsmys

Sitter just nu i datasalen, har en uppgiven tjej brevid mig vars namn är ellen.
Vi har alltså samhälls och håller på att jobba med en hemtenta, jag har inte orkat försöka sätta mig in i det ännu...
Igår skjustade jag alex till flygplatsen, sen for jag och jobbade. När jag var klar kändes det jobbigt att sätta sig och se idol i en mörk lägenhet så jag drog mig till Villagatan för häng med msh!

Ikväll blir det nog bara att ta det lugnt, om inte anton har ångrat sig så får jag nog min vilja igenom att käka rostade frallor med olika toppningar och kankse ett glas vitt.

På återseende :)
/emoos



Usch dåå..

Vilken jäkla pissdag! Ingenting har gått som jag velat. Jobbet gick ju sissådär. Har suttit med skolarbete heeeeeela kvällen, vilket gick bra men fy så less jag är och fortfarande är jag inte klar. Jag har inte betalat skatt för lönerna jag har tjänat in och måste göra det, vilket jag inte kommer att gilla, och usch så dåligt humör jag är på...

En sak är säkert, nu är det skärpning för fröken Björnstad!

Godnatt!!

/enbjorn


Time to sleep

Natti natti


/enbjorn

Hejsvejs!

Jag känner mig glad, vet inte varför, men jag gör bara de!

Kvällen har ägnats åt p-möte och träff med mina b-rudar. Både bra och goda nyheter dök upp, men de jag också har "hört" (läst) är att Idis har krocka med bil! Som tur gick de bra men jag måste bara få säga, aj aj aaaaj! Ringer dig sen vännen! Och påtal om de så blire förmodligen så att jag kommer stanna i Sthlm när vi åker hem från Rumänien. Då blir de att få vara med Ida och inte minst bror och syster!! Ska bli riktigt roligt :)



/enbjorn

ooooooorkar inte!!!

Jag har kommit fram till att de inte finns nånting roligt med att plugga!! Usch och fy och blä så less jag är... Funderar på att gå och laga mig nå mat, men är typ inte hungrig. Lyckades smälla i mig två mackor för ett tag sen och känner att jag är sjukt mätt. Ska ju snart iväg på p-möte också så då kanske jag smäller i mig nå mat där ist :)

Sedan måste vi be till gudarna så jag kan komma till lse marknan nästa helg. Hoppas, hoppas, hoppas....


/enbjorn

pluggar till golåtar







/enbjorn

trötter

Sliten i kroppen var ordet. Tisdag är de idag och jag har hunnit med en lektion på skolan, träning med fotbollen och även innebandynträning. Va riktigt roligt att få komma och träna lite IB!! Vi får se hur jag gör med de i framtiden :)

IdrottarLinn


/enbjorn


tisdag

Igår fick jag världens gulligaste sms av mina fjällsgetter som är och traskar i bergen i spöregn, på bilden försöka det iaf smajla upp sig så mycket som möjligt och visa god min :) Känns jäkligt trist att missa det, men jag måste försöka bli frisk.

Igår var jag iaf hos cityläkarna och tog lite prover och ska dit imorgon igen. Lite sjukt mina vänner men emma lindström kunde inte presetera när det gällde i kissning, så jag måste försöka göra ett nytt försök imorgon....
Tur iaf att jag hade ellen som följde mig som stöd och chaffis tacktack!♥

Idag var det vanlig skoldag, så jag slutade vid ett. Nu har jag suttit och försökt plugga lite nk. Så nu ska jag pallra mig på jobbet och jobba någon timma sen ska jag på kloster och gosa mina päron. Tror även ett litet hmpaket kan vänta på mig där hihihi.

Grattis även till msh som tog körkortet=)

Hejdå
/ee



Det gillas!

Fick en extra lång sovmorgon idag eftersom historian blev inställd, men dock så tog jag inte tillfället i akt. Istället ställde jag klockan för att se syster på tv, och hon är lika duktig varje gång :)

Snart ska jag se top model, sen är de att göra sig redo för skolan!


/enbjorn

foto A

Ungefär så här kan det se ut på en fotoA lektion

snodde den från alex eller agge hihihihi

Även grattis till alex =)

Vilken helg...

Har varit en riktig ball helg! Det har bjussat på många skratt och glada miner, vilket vi gillar starkt! Tjejorna åkte för ett tag sen och nu känns det tomt i lägenheten. Längtar redan tills vi ses nästa gång ♥


/enbjorn

...

Boda borg - Check
Stan - Check
Match - Check

Då var de bara festen kvar då!!


/enbjorn


så här ligger det till

För två veckor sen blev jag förkyld och var hemma någon dag från skolan. Alla blir väl sjuka lixom?!?!
I veckan har jag blivit sjuk igen, men inte samma förkylning som jag hade för några veckor sen. Nu är det mer jobbigt att bara vara vaken en hel dag, blir kallsvettig direkt jag gör något, och det ända jag vill är att sova. Ungefär samma syntom som jag hade för två år sedan.
Idag ringde jag min lärare, och berätta som det var. Jag kan inte följa med och fjällvandra, det sved verkligen i hjärtat när jag sa det. Jag som tycker det är sjuk mysigt att fjällvandra och sova i tält och göra sina behov ute i det fria och bara försöka leva överlevnadsmänniska.
 På måndag ska jag till läkaren och ta en massa prover och hoppas jag får några svar, och försöka bli bättre.

Ikväll for jag en snabbis till villagata för att kolla till klassen som hade förfest, ikväll vankas det ju Fl-fest på leos, och än en gång missar jag en trevlig kväll med mina klassisar, det senaste 3 gångerna har jag inte medverkat och det svider lite. Omslukas ändå varje dag med en massa olika individer som inte är den andra lik. Men gott folk jag hoppas ni får en trevlig kväll. ikväll!!

Nu ska jag försöka få liv i anton som ligger och sussar så sött i soffan, och som har varit världens finaste mot mig denna vecka♥
Gonatt/ 
Ett emo

 


gomorgon:)

Idag är jag ledig, och har tagit mig en rejäl sovmorgon har just sett klart första avsnittet av oth säsong 8. Sen klockan halv 12 ska jag möta upp frida och jesper på wok&roll.
Sen ska jag vidare till JB för att klippa bort allt det nötta, och få fint och fräscht hår igen (förhoppningsvis)
Btw vad hände riktigt med texten?!?!
Nej nu måste jag stiga upp för att hinna!

Hejsvejs!
/ett emo

Shit vad hungrig jag är, borde kanske äta nå?

Hejsvejs i lingonskogen! nu var jag här igen.

Dagen har varit lugn. Började med skola, där vi fick lyssna på någon debatt. Ganska intressant förresten, men dock var det svårt att hålla reda på vad som var vad och vad som var sant. Efter skolan så var det jobb och resten av kvällen har bara ägnats åt chill. Nu är jag riktigt hungrig så ska ta och äta mig lite kvällsfika.


/enbjorn

Ps1. Var och förtidsrösta idag. Mycket mer komplicerat än jag trodde.

Ps2. Såg nyss Kungarna av Tylösand, igen... Vilket jävla program alltså!

Intresse-smurfarna hoppar av lycka!

Bara för att informera er, jag har nu haft oturen med att samtliga saker har under veckans gång på ett eller annat vis gått sönder för mig: Väska, cykel, byxor, en till väska, internet, etc. Alla dessa utgifter...  

Så, nu har jag nog fyllt på för en veckas nyhetssändning...


Myspys med film

Dagen har bara sprungit förbi. Har hunnit med sovmorgon, skolan, fika med fab 3, träning och avslutningsvis film hos Mr Lindström. Imorgon vankas det skola och jobb, därefter är det inget inplanerat. Det visade sig att vi är lediga torsdag så då ska jag passa på att städa innan brudarna kommer. Åååh, lääääängtar !!


Hemma i lilla storuman :)


/enbjorn


herregud, hur ska de här gå....?

Ser jävligt framemot helgen! Då kommer de typ 5-7 st brudar på besök. Kommer bli jävligt ballt, men de kommer bli trångt! haha kommer ha så jävla roligt iaf :)

Dagen har jag hunnit med synkoll, jobb och spruta. Kvällen har ägnats åt tvätt och träning. Imorgon bjuder det på fika och film-mys. Onsdag är det jobb och träningsledig så där har vi hela kvällen fri och inget inplanerat. Torsdag är det träning och kanske besök från Storuman. Fredag och helgen är det att ägna tid åt brudarna. Boda borg och krogen - kan inte bli grymmare än så! :)


/enbjorn

Tillslut så löste det sig...

ÄNTLIGEN har internet fixat sig!! Med lite tur och hokuspokus från min sida så kunde jag tillslut fixa det.

Helgen har varit helt underbar! Har haft halva familjen på besök och det har bjudit på en hel del roligheter. Vad som händer ikväll är fortfarande ett mysterium. Vi får se vad jag kan åstadkomma :)


/enbjorn

hahah får gratulera till oscar som äntligen hittat denna blogg efter cirka 2 års letande!?!?

Idag hade vi skolfoto och jag såg ut som skit. Lite små roligt var det att C:arna kom finklädda medan resten av oss hade liggunderlag,sovsäck och mössa på oss.
Sen efter skolan for jag och Ep på Waynes för fika och prat om projektarbetet, känns verkligen som det börjat ta fart nu. Har just skrivit första loggboken.

Sen efter stan fick jag självklart återfall i huvudvärken, mums vad jag älskar huvudvärk.....
Nu ska jag gå och diska och göra något bra. Ikväll blir det mys med jenny och kanske några fler för att kolla på greklandsbilder =)
Sen kanske jag måste fara hem en snabbis och krama familjen för ikväll kommer de hem från Grekland.

/emma


så då vare tiiiiiisdag

Dagarna som bara rullar förbi, blev en väldigt lugn helg pga att sjukdom.
Men igår var det en ny vecka och nya möjligheter, Blev däremot jäkligt irriterad på slutet av dagen. Skolans krav är sjuk konstiga. Verkar som de inte kan förstå elevernas bästa.............. Tur att jag har ep som stöttar en=)
Idag tisdag, och även idag kortdag SUPERSKÖNT!
Ska iaf palla mig på jobbet nu och jobba någon timma, sen blir det fotbollstittande på morön!

Hejsvejs!
/ett emo


Tisdag, vilken innebär skoldag

Idag är det tisdag där de har än så länge bjudits på sovmorgon, men med tanke på att jag tog fel på tiden blev de lite mindre sovmorgon. Fast å andra sidan hann jag ju se ett avsnitt av DH! Nu ska jag bege mig till skolan. Måste snacka med lärarna angående jobbet, och efter skolan blire att köpa mig ett par byxor eftersom mina andra gick sönder.

Skål för de!!


/enbjorn

Här står det härliga till!

Dagen har varit en sprudlande dag. Känns som att jag har gjort allt och ingenting! Så för att hålla bättre koll på mina dagar har jag nu köpt mig en kalender, eller vad de nu heter. Jag tänkte som tväres cykla och köpa mig en sån, jag mena det tar ju inte såå lång tid att välja den rätta. Men tro mig... Det är inte lätt när de är svårt! Som jag stod där och vela mig. Seriöst, man skulle kunna göra en dokumentär av de hela; "WHICH ONE? Hosted by Linn". Jag mena, kom igen!!

Jaja, nu är det iaf dags att sova. Skola imorgon vettu!


/enbjorn

Starkt!!

Som jag nu sitter i min ensamhet i väntan på att brudarna ska komma lyssnar jag på top listan på Spotify. Tro ni inte M.I.A kommer upp med paper planes på en stark 89:e placering. Riktigt starkt!!



Den ger mig inget annat än minnen...


/enbjorn

Skapa nytt inlägg

Dagen till ära har varit att sova fram till 13, snackat med syster och Anna, tvättat, diskat och nu håller jag på att städa resten av lägenheten. Inte de roligaste jag har gjort i mina dagar, men det är väl de som måste göras!

Gårdagen var iaf kiing! Trots att jag hatar olles så märkte jag att de kan faktiskt vara riktigt roligt, beroende på hur man gör det.

Time to clean...


/enbjorn

hej alla filurar

HEEEJ MINNS NI MiG?!?!?!?

Mitt namn är emma och jag är också med och driver denna blogg.
Iaf så lever jag efter greklandsresan, efter 14 timmars försening så återfann jag mig på svenskmark på söndag morgon. Vi har iaf haft det KANON BRA! Orkar inte berätta hela storyman men tänkte nu vet ni att jag lever.

Har gått två mån,tisdag i skola sen blev jag sjuuuuuuk. Så jag har varit sängliggandes. Men ikväll har det varti fotbollstittande med camilla,erik och anton i ny läggaaaan. Mycket behövligt fredagkväll. Älskar även att tjej_snart_fyller_18 såg matchen live och säger henke lundberg åt henrik larsson är kung ikväll, fast han lagt av i landslaget. Goa blonda svenska flickaa!!

Allt för mig denna kväll.

Adios=)
/ett emo


Glitter glitter glitter

Är heeeeeelt slut på.... Har nu jobbat tre dagar på Glitter och de känns verkligen jätte bra! Ett riktigt roligt jobb :)

Annars då? Det känns tomt efter Ida for. Kanske fest ihelgen. Jag höll på att cykla på en (FET) råtta igår! Är det bara jag som tycker de är mysko att de existerar råttor på Skellefteås gator? Riktigt vidrigt...

Annars äre som lugnt :) Skönt att ha hemma Kreta-gänget iaf! Ikväll bjuder nog på lite mys :)


/enbjorn

RSS 2.0