GUUUUUUULD

Längesen sist nu. Men jag ska göra en kort men snabb uppdatering.

Högakusten/vårvandringen blev mycket bättre än förväntat! Fick umgås med as sköna människor, som jag aldrig trott jag skulle umgås med. Varit och kollat där några klipp från Ronja spelades in. Förstått att man har mognat på tre år. Men framför allt känna lugnet!!
I fredags blev det första klassfesten innan studenten i bure, skit roligt i bure! Station sööög. Jag var jättekonstig.
Lördags sista köruppvisningen för mig med rösträtt, höll typ på att börja flänna. Det gick iaf skit bra och jag fick sommar känslor! På kvällen med det mys/mingel med några killar.
Idag har det nog varit den bästa dagen på länge. Idag har det varit min dag och allting har börjat se ljusare ut.
Betygssamtal, höll på att börja grinna på några samtal. Fick hörra min favvotjej i telefonen igen och det kändes UNDERBART! Men sist och inte minst, idag var vi på en lägenhetsvisning efter 20 min skrev vi på kontrakt och vi har nu en lägenhet som är våran och allting känns bara GULD!!!

DET VAR NOG ALLT FÖR MIG!!

HADDEEE
/e

Tillägnat två underbara tjejor....

Det finns två underbara tjejor som jag mot all förmodan glömde att nämna i de senaste inlägget. Det var inte bara jag, jojjo, sofie och victor som var med på tyskafton och brännbollen. Jag glömde nämligen nämna de två bästa och mest AWESOMENESS tjejorna, nämligen AMANDA "MANDIS" LUNDMARK och EVELINA "HÄSSLET" SKINNER.


hjärta på er

/enbjorn

Dagen till ära....


Glädje

Det har verkligen varit en toppen dag! Det började som sagt en tripp upp till Tibidabo där jag kunde se ut över heeeeeeela Barcelona - och lite till. (kan dock inte visa bilder för jag har inte tillräckligt me utrymme på datorn, sedan orkar jag förvisso inte hämta kameran) Därefter mötte jag upp Jojjo, Sofie och Viktor inne i stan för att mätta magen och sen begav vi oss hemåt för att förbereda oss inför tyskafton, och sedan avslutade vi dagen med lite brännboll på stranden! Vi hade även kunnat blivit rånade på våra väskor, men Viktor var väl uppmärksam och skrämde bort tjuven.

Och sedan levde vi lyckliga i alla våra dagar :)

/enbjorn

Jag vill bara skrika ut det av ren glädje, men inga ord lämnar tungan





Tänkte om ni har glömt bort
hur jag ser ut så är detta vem jag är. Lite bilder sen Anna var här och hälsade på, bl a uppe på ett köpcenter, zoo och den sista måltiden.

Idag hade jag planer som Tibidabo och sedan göra staden tillsammans med Jojjo. Bilder som senare under kvällen (förhoppningsvis), men nu måste jag göra mig redo för dagen.

/enbjorn

hej och hejdå

Heeej!

jag har ont i min läpp.
Kollat på två lägenheter idag, ursch och fy vad det tar krafter ur en.
Förväntningar
Funderingar
Pengar
Sitter just nu och gör lite svenska. Det tar också krafter.
Men ikväll ska det jobbas så att jag imorgon får mysa och mingla med mina kompisar. Jag längtar riktigt mycket.
Frågan är bara vad man ska ha på sig? Har inte köpt ett nytt plagg på evigheter!!!
Får ta någon gammal trasa.
Sen var jag jättearg idag, kallade mimo ett jättedumt ord. Men som man brukar säga "man blir som man umgås"
Hejdå


Sommar och soooooool







/enbjorn

e

hej hej!
Onsdag idag.
Mån och tis har jag varit i ekorrsele och forsrännat. Hur ballt som helst!!
Trodde jag skulle dö, samtidigt som man paddlade för sitt liv. Sen en massa mys med massa mysiga flickor i en mysig stuga där vi myste ännu mer. Sen hade vi dansstop i bilen och hade allmänt trevligt.
Idag har det varit tillbaka till verkligheten och skolångesten har aldrig varit större, sjukt massa att göra.
Tur att jag har Ida som är guld värld! Sen gick samhällsredovningen helt ok så nu blir det inge mer samhälls! Wiihooo!
Tillbaka till skolarbete sen gymna för fulla muggar.
Hejdå!


Time to move on

Hinner inte skriva så mycket med tanke på att vi ska dra oss! Ska göra en riktig uppdatering imorgon, I promise :)



/enbjorn

HOLA

Hej mina nära och kära! Nu var det ju det här med att blogga. Jag har hamnat i en bloggtorka, men det ska vi nog ta och ordna upp.

Nu har jag Anna på besök här och det är grymt roligt!! Vi har hittills varit på stan, tagit promenader i Barcelonas smågator, sett camp nou och sagrade familia, solat och även fiestat! Vi såg nyligen Draktämjaren, vilket var en sjuukt bra film! Och nu ska vi ta och göra oss redo för en dansrunda på Shoko. Kommer nog bli en awesome kväll :)



/enbjorn


tisdag

Ojojoj!

Helgen har varit än av de bättre på ett bra tag! Fredags blev det mingel/fest på kloster. Blev ingen utgång utan vi höll på där till små timmarna. Lördag käkade jag bakislunch med aleeeex sen jobbade jag en stund sen blev det mys i solen med emanuel och erik. På kvällen var det bara att tagga om malin, erik och eve kom på käk och sen blev det utgång och slutligen efterfest där även simme, jens och bonka anslöt sig! Söndag mådde man som man förtjänade pizza och tårta hos boström och sen städa, städa hela dagen lång för det tycker jag är kul......

Nu sitter jag på fotob och vi har ingen lärare spyyy för det. Det var verkligen nära att jag skulle stanna hemma idag pga att jag inte kunde somna i natt. Idag är det iaf mkt som händer. Städa lägenheten som bara den för imorgon kommer märklaren och ska fota och en massa. Sen ska vi även hinna med två visingar pluuuus att jag ska jobba. Nej ursch och fy. Det blir nog lite sömn i natt också...

HEJDÅ
/E

Tiden går fort när man har roligt



Nu sitter jag på eves dator och ska snart till och lägga mig! Dagen till ära har jag jobbat, solat på vår balkong, suttit vid datorn och slutligen sett film me Samuel och Niklas. Gårdagen var vi ju som sagt på vår team-fest. Det var skit trevligt, men dessvärre blev det en tidig kväll för mig och tess.

Morgondagens planer: först jobba mellan 7-13 sedan ska jag bege mig hemåt för att sen kunna möta upp Anna på busstationen! Hon ska vara här i en heeeeeel vecka och vi kommer ha så jävla roligt!!! LÄNGTAR

/enbjorn

I heart H&M



Idag har jag varit ledig och då har jag spenderat min dag på stranden tillsammans med halva jobbet! Trodde först det skulle bli jag, eve och cissi, men det visade sig att cissi hade hittat ett stort fynd på stranden. Trevligt värre!

Kvällen har jag spenderat åt shopping, där ett par shorts och ett par glasögon fick följa med hem. Annars har jag inte hunnit med så mycket mera än så!

Imorgon ska jag först och främst på jobbet, sedan bär det av till Team-fest (dvs. personalfest)! Jag tror det kommer bli sjuuuuuukt ballt, men dock så jobbar jag söndag också så det lär nog bli en tidig kväll för mig...

/enbjorn

Ja just de ja, jag hade en blogg också...

Tiden är en sak som går avskyvärt fort! Jag har bara idag fördrivet tiden med allt mest meningslösa saker och ändå har tiden bara sprungit förbi. Eftersom det är en massa dagar som jag inte har delat med mig av har jag påbörjat en bildbomb, men jag har inte hunnit klart den än. Så jag roade mig med lite online-ögon-shopping som jag även klippte ihop till tre tänkbara outfitters pour moi!!



1. Linne - Gina Tricot
    Tygpåse - Monki
    Shorts - H&M

2. Shorts - Modekungen
    Linne - Gina Tricot
    Skor - Top Shop

3. Jeans skjorta - Monki
    Glasögon - JC
    Shorts - Topshop

/enbjorn


torsdag

Nu har jag tagit över kloster, och det känns skönt att slippa den lilla äckliga hålan ett tag.
Har även varit på visning idag. Jag vet inte om jag vill att vi ska ha en 2 eller 3. Jag vet inte om jag vill att lägenheten ska vara as fräsch så vi inte behöver göra så mycket eller om jag vill att den ska vara as ful och man får göra om allting. Problemet är med det sistnämnda är pengar. Den ständiga pengafråga. Plus att det blir en massa beslut man måste ta. Med det tänker jag all inredning och sånt. Fast jag tycker att inredning är roligt men hmm. Jag måste nog klura på det där ett tag.
Nu sitter jag och försöker skriva klart samhällsen. I natt satt jag uppe tills det började ljusna. Inte helt okej men den måste göras och den måste klaras. Så jag tror att jag även i natt kommer att få se när det blir ljust ute.
Imorgon ska jag hämta bilderna som vi har haft på utställning det som är fett nice är att vi tjänar en sovmorgon. Sen måste jag vidare för skriva på massa papper inför sommarn.

Två bra saker! Har ni märkt hur bra jag har blivit på att uppdatera? Jag börjar ju få liv i den här bloggen igen. En annan bra sak är att helgen kommer att bli kanonis!
Kommer säkert skriva ett till inlägg ikväll men då kommer jag att gnälla.
Ajaj hejdå
/E

en fågel sket på min näsa idag, det var inte så kul men bättre på näsan än i håret dumma fågel.

Imorgon har jag lite sovmorgon, det känns  skönt!
Sen har jag kör imorgon det längtar jag till.
Teater skulle de också vara på skolan imorgon, det innebär alltså att en liten sovmorgon imorgon.
Det tackar vi gudarna för. För egentligen brukar jag sova den här tiden, det gör jag inte nu.
För nu ska jag duscha sen ska jag läsa lite samhälls. Jag har lovat både mig själv och pettis!
Sen är jag är jag super glad att malin har köpt en onepice åt mig nu.
Jag får den nog i helgen och då ska vi mysaa. Jag tror jag ska mysa med malin för hon har en likis.
Nu svamlar jag bara godnatt mina vänner godnatt.


maleeeeeeen <3<3<3<3

FÖR JAG ÄR SÅ GLAD FÖR DEN FÖRSTA NORGE TJEJEN ÄR PÅ VÄG HEMÅT OCH JAG KUNDE INTE VARA MER GLAD!

hihi det kändes som du var var ett stenkast i från mig när du ringde, och allting kändes som vanligt

Hej hej!

Snabb uppdatering!

I tisdags mådde jag röv, for hem från skolan. Värsta förkylning på länge!!
Låg i sängen ons,tors,fre orkade lixom inte röra en fena, tur iaf att jag har en bra kille som är snäll.
Fredag mådde lite bättre, mat på kloster sen for jag till dalle och träffade massa grabbar. Riktigt trevlig att få träffa alla igen, sen skjusade jag dem till folkparken och jag for hem och sov. I lördags drog vi till kågenäsudden och åt grillade hambrugare till lunch. Mycket trevligt! Skynda sig hem, chilla ett tag, göra sig i ordning och sen fara till Robin för grillat och mys! Assisterade även chaufför denna kväll. Hade familjen marklundsbil, skulle hämta dem på natten. Ska aldrig mer köra på moröbacke i mörker..............Jag säger inge mer.

Sen har jag ångest ångest ångest.

hejdå
/E



RSS 2.0