A lot like love!

 

Ska lägga mig ner i soffan för att plugga och smygtitta på A lot like love

Kan bli svårt att fokusera sig på plugget när denna snygging är med


He is a good looking studd!


/enbjorn


Dessa söndagar...

Dessa söndagara alltså... Alltid lika roliga ♥

Dagen har bestått av plugg, plugg och åter plugg. Kvällen kommer att bestå av plugg, plugg och kanske träning. Annars är de plugg som gäller hela kvällen lång!

Blev däremot tillfrågad om jag skulle följa med för att se fotboll på Olles. Hade varit grymt roligt, men känner att plugget är upp över öronen. Samtidigt får jag kanske skylla mig själv när jag sparar plugget till sist och hamnar i den situation då man tacka nej till de få erbjudanden man brukar få en söndagskväll, pga. att man måste plugga.

Jag antar att det är detta som kallas för livet!


Sist jag var på Olles och såg Sverige - Holland (?). Grym match iaf!


/enbjorn

Det är mycket som händer men det känns som man inte har gjort någonting

Super dålig uppdatering här från klostergatan. Men har som inte suttit någonting vid datron.

Fredags: Erik bjöd mig på en subway macka, sen for jag och hälsade på en sjukling och sen blev det tacos med familjen och erik. Sen for jag och erik och hämtade upp camilla och sen vidare till ladan för att se lite hockey. Matchen var inte den bästa så jag och camilla tröttnade och for hem till henne och såg en liten stund av sommar med göran.

Lördag: Blev det ladan igen för att se lite ajun, sen fixa lite små ärenden och sen var det bara att fara hem,duscha göra sig i ordning för sen vidare på restaurangen kriti och middag där med familjen och sen vidare på revyn som var riktigt roligt! Sen blev det gänget en stund och spelade spel med jennys föräldrar och deras kompisar. Sen for jag till emanuel och sov där.

Och nu sitter jag med myskläder och känner mig typ lite rastlös, kanske bara ska bädda ner mig och se en bra film. Aja det får nog bli så!

/ett emo


Payback is a bitch!!

Jag har sett för mkt på PH nu så jag får snart ta och ge mig...

Iaf så hann jag inte slänga in ett inlägg innan jag for så därför få jag göra de nu när jag äter mig nån macka och förbereder mig inför sängen! Kvällen spenderades tillsammans med Sofie och nå grabbar. Såg lite fotboll och avslutade med "Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren". Jag kan ju säga de att skräckfilmer är inte riktigt min grej, oavsett om de är B-kvalla eller inte!

Men nog blev de en trevlig kväll nå! :)

Tråkigt att Felliss inte kunde vara med...


/enbjorn

Serveringen avklarad och nu är de plugg som väntar.

Gårdagens servering resulterade i:
- 18 hårklämmor i håret
- krossade glas och glasflaskor
- ratad för att man är målvakt
- tappade tallrikar (som (o)turligt nog klarade sig)
- ett vilt ståhej bland dom äldre
- nageltrång

Man kan säga att de gick bra igår, och riktigt snabbt må jag säga. De är nice! Idag har jag endast ägnat mig åt PH, men ska väl snart ta tag i plugget. Så går de ibland... Suck!


Sen ska jag ta ett snack med dig, unga dam...


/enbjorn

Off we go!

Dags att servera

Tvätta spegeln måste jag också göra...


/enbjorn

Let's go back to the good times again

Såg just den här bilden och insåg att...

JAG VILL VARA BRUN IGEN!!


/enbjorn

kan bara beskriva mig själv med tre ord just nu

dum dummare dummast





/E


Jag kan inte sluta njuta av vårat schema.

Veckans schema:

Det har varit wonderbart i veckan. Dock så ska vi jobba på fredag kväll med laget (=inge cash och ont i fötterna) och får inte en hel ledighet på fredag. Meeeen jag ska väl ändå inte klaga... Nue ska jag lägga mig ner i sängen och se en film. De blir nog en gammal goding!

/enbjorn


Paradise is tha shit, kom och ta en titt!


PH är ett mycket bra program - jag vet!
Vilket jag nu sitter och ser i min ensamhet



Efter att de flesta åkt ut
Börjar programmet lida mot sitt slut

Cimon var min absoluta favorit
Men dessvärre gick han på en nit



Efter en hel del drama
Har nog de flesta blivit hyffsat tama

Men än är det en del kvar
Nu hoppas jag Kristoffer vinsten tar



Nu när denna dikt ligger på sin topp
Avrundar jag då med ett "hej hopp fille snopp"


/enbjorn

där satt vi, tittade in i varandras ögon vi behövde egentligen inte säga någonting allting kändes så självklart.

Gissar på att imorgon kommer det snackas nå frukansvärt om PH men om det är någonstans allting kan hända så är de där. Sen läste jag på jackies blogg där hon berättar en massa skvaller om deltagarna efter PH. Lite intressant så där hhihihi
Imorgon sticker en massa människor till finland inte för att fara på alko utan medverka i finnkampen. Skönt att slippa er på skolan hihihi. Jag borde egentligen sova nu, och jag är jätte trött men ändå kan jag inte blunda och bara somna. Nu har jag börjat lägga saker på hög igen och jag kommer mig verkligen ingen vart... Men får inte bort min satans förkylning heller så är väl rätt så trött på dagarna. Var som idag när mimo och offe satt och sa "håll käften" åt mig. Det menade att jag skulle sluta hosta? LÄTT!?!? Satt och tjurade ett tag men sen fick jag halva offes klubba så då var allting löst.
Droginfo,snöstrom,resia och andra avenyn verkar det som jag taggar till imorgon?
/ett emooo


Full fart!!

Skolan är över och trött var ordet. Nue blire att lägga sig ner för att ta en taktikvila och sedan blir de till att plugga. Ska även hinna med att testa våra nya dressar och träna. De ryktas om att dressarna är jätte fula, men de återstår att se...

Godnatt så länge då!


/enbjorn

pengarna måste bara regna ner från himlen nu.

Efter att först varit jätte taggad och sen tackat nej till att följa med till grekland för pengarna  inte räckte till.
Att sen fråga camilla om vi skulle ta en sista minuten någon gång till varmare breddgrader så kändes allting löst.
Sen vågade inte camilla chansa på sista minuten och ville fara en vecka som inte passade mig och även där började pengarna rulla i väg. Så allting sket sig och de blev sura miner från var sitt håll att vi inte kunde fara tsm.. Så i dag fick de bli att jag ersätter timmy och drar till grekland!
Men man vet aldrig om camilla ändrar sig att ta en sista minuten vad säger du millis;)?


/e

Bloggen - CHECK

Dagens planer:
Sovmorgon - CHECK
Varit på skolan - CHECK
Skrivit klart debattartikel - CHECK
Pluggat till geografiprov - CHECK
Tränat - CHECK

Har uppnått i stort sätt allt som stod på min lista. De enda jag har kvar nu är att gå till skolsyster imorgon, kunna geografi-provet och sääääääängen!

C-ya bitcheees!


/enbjorn

"stjärnor i stensele "

Så fel det kan bli ibland!  (2009-08-24)

Under helgen har ju vi spelat match (som vi förövrigt vann) och dagen före så ringer jag till mamma och säger att jag ska vara med i truppen. Efter att ha hört rykten på stan, förklarar jag för mamma att jag kanske måste stå.

Mamma: Men vart är alla målvakter då?
Jag: Ina är typ skadad och Cissi är i Stockholm och ser på Coldplay.
Mamma: Va?
Jag: Cissi är nere och ser Coldplay.
Mamma: Är hon nere och leta Cornflakes?

Tro det eller ej, men vi har det redan här uppe också!

Alla minns vi detta klockrena konversation mellan mor och dotter. Igår när jag låg och såg stjärnor på slottet (Ja jag är nog den ända 17 åringen som ser det och har sett varje säsong och varje avsnitt) Så uppstod samma missuppfattning. Mellan Tommy och Siv Malmkvist! Tyvärr hittade jag inget youtube klipp med det går alltid att se på svt=)

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv, det är så mycket jag måste sluta med. Börja vara ärlig både mot mig själv och andra.

Just nu skulle jag ha suttit i soffan med en massa kläder och druckit varm choklad. För jag skulle ha frysit och varit otroligt nöjd övet mig själv. För idag stod egnetligen isvak på schemat. Men min förkylnig vill verkligen inte försvinna...

Istället steg jag upp ungefär när alla hade isvakat, har haft lite msn konversationer med ida och ellen där de berättar att msh verkar ha tagit hem priset för största paniken.;D Synd att man inte var på plats..
Har även försökt skicka i väg någa mail till lärare och typ bara chillat. Är inte så mycket annat man kan göra när man är sjuk.
Nu ska jag kura ner mig i soffan igen och be att gud kommer med chokladbollar.

xoxoxo
emoos


Längesen vi hände alla brudar, dags att styra någonting snarT?


Var bara tvungen att slänga in den här goda dängan.


Sitter och ser på Johan Falk nu och vill bara tillägga att Joel Kinneman is hot, hot, hot - men det är tveksamt om han man mäta sig i samma klass som Ashton Kutcher.

/enbjorn


Minns ni ändå?

Tänk er tillbaka när jag ganska nyligen hade flyttat hit och hade min första fest här. Förstå ändå hur sjuk kväll det var. Första fyllan för vissa, förhoppningar om att grannen inte skulle märka nå, kossor i spyor, "planer" om att gå över för att hämta dricka och slutligen den ljuva bakfyllan som varade i all evighet – för vissa. Haha Ja, ändå… De kan man säga va den gamla goa tiden!

Nu ägnar man sig hellre åt att ta bilen för att upptäcka Nyland (?), använda ordet "bulgur" till allt och alla, inse att grabbarna stirra jävel och slutligen tycka att jenne e duktii!


Nej, vad sägs om att göra en favorit i repris någon gång
 för att uppleva den gamla goa tiden igen?



/enbjorn


meet me halfway

Vaknade halv 10 men gick och la mig sen igen och vaknade 13. Hur mycket kan man egentligen sova när man är sjuk? Har idag bara legat i sängen sett sverigematchen i fotboll och sen även sett hope for haiti now. Jäklar vad duktiga artister det finns egentligen. Sen måste jag faktikst erkänna att justin timberlake gjorde en riktigt bra version av halleluja.( De som känner mig väl, vet att jag inte är något stor fan av denna killen).
Så jag har ungefär inte rört en fena. Det är först nu jag har vaknat till liv. Ikväll blir det tacos till middag med pappa och kanske mamma? Hon mår sämre idag än igår.. Sen beger jag mig nog mot msh med lite klassisar och hänger där=) Lugn och skön lördag, men skulle som inte klara något annat..

Hare / ett emo


dessa fredagar och andra händelser

Ställde väckarn igår kväll och skulle tvinga mig till skolan. Hela natten har jag legat och hostat och mått allmänt röv. Så det blev ännu en dag hemma. Och egentligen var väl de tur för klostergatan har blivit plåstergatan.
Idag när jag försöker äta frukost har mamma tagit ledig för att bara packa och njuta av en ledig dag. Så står hon och mixtrar i köket och jag ser bara hur min mor ramlar i hop. Hon tappar alltså benen. Ryggen bara krampar på min kära mor och jag springer dit och försöker hjälpa henne upp. Så min sjuka dag blev min mors sjukadag, har fått hjälpa henne vars hon än har så kallat "gått". Jag har ungefär varit som en rolator åt henne och passa upp henne med massage och fika osv. Har även skrattat lite för mig själv när jag har stått och hjälpt henne, för tänk om cirka 50 år ? Då är jag säkert van att ta hand om mina kära mor, då äre inte längre hon som tar hand om mig utan de är jag som tar hand om henne. Men den dagen den sorgen som man brukar säga=) hihi
Så det blev ingen skidåkning för mina föräldrar.
Ikväll har jag hängt med camilla ett tag och sett lets dance.
Nu hade jag tänkt vara duktig och gå och lägga mig, och hoppas på en frisk och kry emma. Men först ska jag ringa ett samtal till fröken björnstad som vägrar svara på sms. Detta med toutchmobiler är bara skrot och korn.
(vad vare jag sa linn?)

Nattisar tomtisar

/emoo

"jens om du inte ger mobilen till erik nu, jag lovar jag slår ihjäl dig"

detta med att vara sjuk

Imorse ringde en tant och väckte mig
idag sovde jag till halv 11
jag började däremot 12':40
träffade alla som jag saknat men även inte saknat
jag var elak mot folk
men det var jag nog bara för det är
så jag visar kärlek till mina klassisar
ikväll har jag sett glee med pappa
det är våran nya favoserie
sen såg vi även oj nu minns jag inte vad de heter
men de där med bagge gånger två och anderas
och de ska göra idoler
nu ligger jag i sängen med pjamas och tjocktröja
jag har även en vitlök och bomullstuss i örat
öroninflamationen tror jag kankse
jag hoppas inte
men nu ska jag se klart NACIS för de är ganska spännade
och man kan ibland fälla en tår
mina planer sprack imorgon också
så om någon söker sällskap sök mig
nu har jag gjort ett inlägg där jag bara egentligen pratar strunt
så med det säger jag nog
GOD NATT


L.B

Ibland är det underbart skönt att ha en bästa kompis som kommer med glass och en massa skvaller när man ligger hemma och sjukar.

Dagens stjärna ♥


Någonting som egentligen ska vara så roligt/fantastisk/underbart är nu mera en klump imagen och ger en bara allmänt jävla ångest.

Det här med feber, och hosta och ont ihalsen är verkligen ingenting för mig. Nu har jag ändå en lättare sjuka men jag är nog den sämsta människan på att vara sjuk. Blir så otroligt rastlös.... Sen går jag och är livrädd att jag ska få samma sjukdom som förra året den här tidpunkten när jag var hemma från skolan i 3 veckor. Det är verkligen inga trevlig minnen, jag hade verkligen nått botten då och trodde de var slutet.
Sen undrar jag om man blir typ överkänslig när man har feber? Slut pratat om sjukdommar.
Igår knarkade jag ner mig med ipren och for en snabbis till moa, för där bjöds det på 18års fika och tjejmys. Men jag var så osocial och febern tog över så jag for nästan lika fort som jag kom.
Idag har det också blivit hemmavid, har även varit nå fjärrvärmegubbe här.. Att man aldrig slipper de jävlarna!
Nej nu ska jag kura ihop mig och se lite oth.

Sen får vi hoppas på att linn återvänder snart, jag om någon vet hur det känns att ibland måste man lägga bloggen lite åt sidan. Men hoppas det inte blir för lång bloggpaus!

Hare /ett emo

Sen måste jag ge en stor eloge till den här bruden, måste nog vara den klockrenaste brud jag känner! Inatt 02:10 ringer hon och berättar hennes livshistoria. Tror aldrig jag kommer sluta skratta åt denna brud!

Home sweet Skellefteå!

Mycket trevlig och händelserik helg i Sthlm! Resan har varit obeskrivlig och om jag ska vara ärlig har den också varit lite skum - fast på ett bra sätt.

Den var helt enkelt grym, kan inte säga så mycket mer än så, och med det så skulle jag vilja ta ett brejk från bloggandet. Frågan om När jag kommer tillbaka är fortfarande oklar - det kan lika väl bli imorgon som om en månad - men ett som är säkert är att jag kommer tillbaka.


Alla har vi vår egen lilla inspirationkälla...

Nu gäller det bara att hitta tillbaka till min!


/enbjorn


det här med feber

alltså jag är ledsen

eller förvirrad

eller någonting

kan febern göra en överkänslomässig?

/e


denna hatade måndag

Engelskan utgick så jag slutade 12. Efter det for jag hem och sov i två timmar. Vaknar av att jag har mer ont ihalsen och feber. Så om någon vänlig själ skulle vilja komma med cola och något annat gott, kanske även en bra film så skulle jag vara mer än tacksam. Sen känns det inte bättre att gänget har nu bokat, och det känns som jag har gjort ett stort misstag. Älskar verkligen måndag.....

/ett emo



18


GRATTIS PÅ 18 ÅRS DAGEN MOSAN=)


fredag,lördag,söndag

Fredag:
Mormor och morfar kom till stan och de blev en sväng på stan med mormor efter skolan. Sen blev det hem och göra tacos och äta en mysmiddag med dem. Sen for jag till jenny med lovisa och där blev det glass och tjejsnack=)

Lördag:
Gick på stan med mamma och mormor, fick med mig ett par skor,två armband och en väckarklocka hem. Det blev även fika på stan. Sen blev det middag hos emanuel och sen kom jenny och hämtade mig och vi for till emmy för att ha trevligheter med tjejerna. Kvällen var som upp och ner men i det stora hela var det trevlig=)
Måste ge ut en stor guldstjärna till folk, ni vet vilka ni är♥

Söndag:
Idag har det som varit lugna gatan, hängt lite med erik (eller jag sov typ hela tiden), och nu ska jag se en annan del av köping. Sen blir det packa och sen sängdags.

Orkar som inte skriva så mycket mer utförligt än så här. Ni får som bara nöja er.
//E

kom hem, för jag behöver en vän





SOFIA LARSSON

hiihihihih jag lånar ditt spotify ett tag :] :] :]

Jahappp, jag behöver inte gemföra mig själv med andra. Men jag sjunger en sång och gör de ändå

Medans linn är i stockholm och roar sig så är jag som får försöka hålla denna blogg i liv. (Hoppas ni har det great bruds)

Idag började jag inte förren 12:40 och hur gött vare inte? Låg i sängen till halv 12, sen kom offe vid 12 och sen gjorde jag lunch åt oss båda och de var myrree =)
Sen vare filmkunskap och betygsnack tyvärr lyckades varken jag,alex eller agge snacka till oss ett bättre betyg...
Sista lektionen var svenska där öronen var typ stängda? Och jag var inte ett dugg konsenterard..
Sen for jag hem plockade ur diskmaskien,diskade och städa lite. Nu har jag ätit middag och ska sätta mig och plugga lite. Sen blire lite gäster och tårtdags för idag fyller min älskade moder år♥ Grattis mammi=) ( grattis även till rickard som fyller år idag!!)
Sen ikväll blir det  löpning och fotbollsträning!


/ett emooo

en sån dag en sån dag

"Asta 73 år påkörd kommer staplandes på gatan"

"Emma 17 år träningsvärk kommer med långsamma steg"

Idag kunde jag lika gärna ha hetat Asta och varit 73 år och blivit påkörd. För hela min kropp värker av träningsvärk och det har inte varit någon vacker syn att se mig. Varje steg och rörelse jag har gjort idag har jag fått kämpa till. Ellen höll på att skratta ihjäl sig i dag när vi räknade matte. Jag kunde inte hosta normal för hela kroppen gjorde ont, så istället försökte jag som hosta försiktigt hur det nu går till?
Annars har jag börjat med två nya kurser idag. Bild och form där jag har rå härliga tjejer att hänga med (extra kul att hanna också går den) Sen naturkunskap A som man bara får härda sig igenom.
Annars har väl dagen typ varit upp och ner, inte gjort så mycket nödvändigt.
Måste väl även sjänka en tanke till min kära vän millis som stuckade foten på stadium vet inte hur du alltid ska lyckas men krya på fossingen =)

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och plugga lite.
Sen får jag önska två blondina flickor trevlig resa till stockholm, hoppas ni inte virrar bort er allt för mycket!
Imorgon kommer två flickor hit och då äre jag så bjussar på lunch!

/emoos


"asta 73"

"ellen vill inte visas på bild för hon har fett hår och döljer det med mössa, här visar hon även hur engagerad hon är när hon räknar matte"

"mia försöker vara rolig medans jag vilar ögonen"


jag är så jävla trött så jag tror jag håller på att somna just på denna plats.

Packningen är i fullrulle och man skulle kunna säga att jag är klar. Ska snart börja laga mat, sen ska jag cykla och handla. Efter de ska jag slutföra packningen och sen slappa tills vi ska åka.

Nue är ja en taggad jävel! :)


/enbjorn

PÅ BRIST ATT INTE HA NÅGOT ATT GÖRA

 

VEM

Vem är i rummet med dig: om inte mina 5 gosedjur räknas så äre bara jag
Vem fick du senast sms av: erik
Vem tänker du på: min efterlängtade barndomskompis frida
Vem pratade du senast i telefon med: emanuel
Vems hus var du i senast: camillas typ?
Vem önskar du var med dig nu: någon som har chokladbollar
Vem är din favoritsläkting: måste nog vara maggan den haggan♥
Vem i din skola går dig mest på nervernahaha hemlissss 
Vem känner dig bäst: camilla,linn,pontus

VAR
Var är din mobiltelefon: ligger så fint på nattduksbordet
Var är din mamma: i köket
Var sover du: i sängen
Var handlar du mest: ändå typ coop?
Var fick du tag i tröjan du har på dig: älskade ullared
Var fick du tag i byxorna du har på dig: någon affär i umeå
Vart åkte du bil senast: från getberget
Var i ditt rum är du nu: mitt rum
Var är din bästa vän: har flera och har inte riktigt koll på dem just nu

VAD
Vad åt du senast: middag
Vad drack du senast: kaffe
Vad är det för färg på dina byxor: grå
Vad är den närmaste saken som är blå: min stjärnkudde
Vad gillar du mest med skolan: kompisarna
Vad har du på fötterna: sockar
Vad är din favorit färg: svart,rosa
Vilken film såg du senast: click
Vad hör du nu: I´m yours-The script
Vad har du gjort idag: gått skola,chillat typ

HAR DU NÅGONSIN
Sovit i en annan säng: jadåå
Hånglat på en bio: hatar bio så nej
Hånglat i skogen: nix
Sovit naken: ja
Kört över hastighetsgränsen: hihihi jaa (bra början)
Målat om ditt rum: oja, och snart dags igen
Dansat framför en spegel: haha jaa alltid på morgonen
Fått hicka: ja
Stulit pengar från en kompis: nej
Hoppat in i en bil med folk du just träffat: jepp
Smugit ur ditt hus: joråå
Haft känslor för nån som inte känt detsamma: jaråå
Hånglat med en främling: kan väl inte förneka de...
Saknar någon just nu: oja
Piercat dig: bara i öronen men ett antal för många
Druckit alkohol: yes

/e

Hemtentan, släng dig i väggen!!

Nu är jag så less den här skiten så jag orkar inte engagera mig riktigt. Däremot så går de bättre än vad ja hade förväntat mig, men av någon konstig anledning så lyckas jag få ihop nånting så här sista dagen. I vanliga fall brukar de stå still!

Förövrigt så bär de iväg imorgon. Känner mig inte så taggad än faktiskt, men de lär jue komma. Ska ta tag i packningen imorgon, för ikväll ska jag skriva klart hemtentan, träna och se på Paradise Hotel. Till helgen så ska vi se om de är någon som stirra jävel - eller vad tror du Lollo? ;)


/enbjorn 

Jag säger som Anna...

Någon som känner igen sig?


/enbjorn

Tillbaka till den verkLIGA LIVET, MEN ÄNDÅ GANSKA SKÖNT ATT BÖRJA EN MÅNDAG MED RUTINER

Jag skämms nästan över mig själv att det finns så många löften och måsten som jag lovade mig själv att göra under lovet. Tror ärligt talat jag inte har utfört någonting som jag lovat mig själv. Men på något sett kan jag inte mer än att le för de som känner mig vet att det är emma lindström i ett nötskal. Måste först säga att det har nog varit mitt bästa jullov på länge. Tror aldrig jag har hunnit med att göra och träffa så många människor på ett lov.
Så jag kan inte annat än vara nöjd!
Idag var då dagen tillbaka till verkligenheten måndag 2010. Började med svenska, men sen flippade magen ur så det var bara att fara hem ta sig en tablett och lägga sig. Kom tillbaka lagomt till lunchen och sen var det mentorstid där vi fick reda på att agnes har lämnat oss för jobb i umeå. Känns ju sådääääär....
Sen gjorde jag lite ärenden på stan och sen träffade jag linn för att vara stöd för hennes mobilköp.
Nu sitter jag svettig och äcklig efter en fotbollsträning. Kunde inte annat än le när jag och alicia flåsade som några flodhästar på uppvärmningen. Men nu är vi på G ;)
Nu ska jag dressa om och fara och lira bandy med gubbarna> träningsvärk imorgon du är verkligen inte välkommen.

ADiOs AMIGOS
/e


Den som väntar på nå gått väntar aldrig för länge... Sak samma!!

Äntligen så har jag köpt en mobil - för första gången ska man kanske tillägga!! Det är skönt att ha uppgraderat sig lite grann, men däremot så måste jag väl låta den ladda i ett x-antal timmar så de känns väl lite smått drygt. Men som man säger, den som väntar på något gott väntar aldrig förlänge.

Sen så pratade jag med bror just om Sthlm och de visade sig att vi skulle åka tunnelbana mot Fruängen och hoppa av vid Telefonplan. Känns skönt att inte behöva åka buss!

Nue ska vi tagga jävel!


/enbjorn

Nue ska vi börja tagga jävel inför skolan SPID3b

Imorgon är de första dagen på skolan för de här året. Det känns riktigt tungt, om jag ska vara ärlig, men efter skolan så ska jag till expert och köpa mig den nya mobilen. Får se framemot de :)


Jag avslutar söndagen med en riktig läckerbit


/enbjorn

ADIOS AMIGOS FÖR VI VANN FAKTIKST DETTA ÅR JUNIOERNA ALLTSÅ

Efter ha ätit mammas goda middag, och sovit två timmar. Så har min dag varit kanon!
Imorse for jag och pappa till renbergs för att spela den tradionella landhockeyn. Tre perioder spelades och tre perioder vanns av junioerna som de kallar oss. Blåmärker och tacklingar har jag nu fått och kan väl erkänna att jag har ingen fördel med att jag är tjej och yngst. "Då tycker de att det är ännu viktigare att spela lite tuffare så jag lär mig".

SEN HAR JAG INGENTING ATT GÖRA IKVÄLL, JAG LIGGER I MIN MYSTRÖJA UNDER TÄCKET OCH HÄR HAR JAG FAKTISK INTE TÄNKT LIGGA HELA KVÄLLEN FÖR JAG VILLE GÄRNA UMGÅS MED NÅGON. SEN ATT VISSA SKA PÅ DUBBELDEJT OCH BOWLA (NÄMNER INGA NAMN) MEDANS ANDRA SKA FIRA 1 ÅR MEDANS ANDRA ÄR BARA SPÅRLÖST FÖRSVUNNA. SÅ OM NÅGON FRIVILLIG SJÄL VILL UMGÅS KAN NI JU HÖRA AV ER.

ADIOS

EMOOOS


Party like a rockstar, Look like a moviestar, Play like an allstar, Fuck like a pornostar!

Shit vad party sugen jag är. Tror en krogrunda i Lycksele inte hade suttit fel... Men samtidigt är det sista kvällen jag är hemma och de kan va skönt att bara vara hemma. Så ikväll ska jag passa på att se på Robinson och äta ihjäl mig på chips och dip. Det kommer bli mumman! :D


Sen läste jag att mitt kära gäng i Skellefteå skulle lira bowling ikväll.
Jag tippar på att Lollo tar hem de hela ;)


/enbjorn

Vad ska man säga?

3:an igår var riktigt trevligt. Var mer folk än väntat och man blir förvånad av att de finns så mycke människor i Storuman. Sedan måste jag bara kommentera vissa av Storuman folkets klädsel. På det lilla dansgolvet som finns inne på 3:an så står vissa med vinter jacka på och en del har fortfarande full utrustning på sig, i form av täckbyxor. Det är Storuman i ett nötskal kan man säga!


Sen är de tråkigt att man missar utgång i Lycksele ikväll...
Men jag har annat att se framemot!


/enbjorn

Dagens planer blev i stort sätt spräckta...

Därför tar vi upp kvällens planer:

- Träna
- Se film
- Bowling?
- Sista krogenrundan på trean

De blir nog kanon!


Just because I miss you


/enbjorn

mensträsk, är tydlingen ett ställe som inget vet vars det finns. Eller kankse maleeens dejt i fjällen?

somnade som en stock igår, och låg i sängen till 3. (BRA JOBBAT EMOS).
Tog mig en nära dödenupplevelse när jag skulle gå till camme. Käkade även subway macka där, som aldrig har smakat godare. Sen for vi till cammes moster och uppvaktade henne på födelsedagen. Har även fått klartecken att hon har nog den sjukaste släkten. När hennes morfar kan berätta varenda liten detalj ur PH, och andra sjuka saker som man inte ska nämna här. Så har jag konstaterat att man får sig verkligen ett gott skratt!
Sen blev de mys med maja och camme hemma hos mig, där även dom kan hitta på de sjukaste saker som tex spela in en porrfilm med mina gosedjur.................
Har nyss haft en underlig konverations med några ur gänget där det kommer fram ett och annat. Men en grej blev då bestämt att imorgon är det lunch på stan med tjejerna. Sen ska jag hem och försöka plugga och plocka upp min väska från hemavan.

sov gott
/ett emoo

Jag har snyltat kakor och ändå är jag inte mätt...

Nue har jag sett hockey, men tillslut blev jag så less så jag gick min väg...

Dagens händelser:
NADA = Skööööönt!!

Har bara njutit av att vara hemma än så länge, men de finns fortfarande en del att göra. Det ryktas om hotellet i Lycksele nu på lördag, men jag har bestämt mig för att spara pengar (trots att inträdet kostar endast 25 kr!!!!). Istället ska jag vara hemma med familjen (dvs. det som finns kvar av familjen nu vid juletiderna) och mysa framför tvn med en film och nå gott. Kan inte bli bättre!!


Morgondagens planer:
- Skriva hemtenta
- Va med Jannike
- Träna


Du får helt enkelt se till att förgylla min dag :)


/enbjorn


Snart bär de iväg igen!

Resan tillbaka till Storuman/Stensele ska ta sin början om lite mindre än 12 timmar. Kl 10.30 går bilen först till Eve och sedan vidare, först till Malå för att lämna av lillskiten och sedan ända vägen hem. Ska bli skönt att få komma hem den sista tiden och verkligen få samla krafterna innan sista vårterminen.

Bara börja tagga nue SPID3b


/enbjorn


Om du ser det här Malin

RING!!

/enbjorn

fotboll och snack om ett och annat men även klubbar, det skrämmer mig lite men inte lika mycket som att sova själv.

Idag har jag spenderat hela min dag på edda med petra och en liten stund med alicia. Fick se en massa bra fotboll och fick även se lite hemavan folk (denna gång var det inte malins dejt i fjällen). Haha gänget jag är redan sugen på att fara igen, så när far vi?
Sen bjöd jag fröken björnstad på middag sen skulle hon hem och plugga men sen återvända till klostergatan, men nu har hon ringt och sagt att hon måste plugga. Dumma religon lärare, vem fan ger läxa över lovet?!?! Ska ta ett snack med rektorbiggan!
Aja som tur är verkar det som jag får sällskap ändå=)
Har inte så mycket mer att säga än att imorgon verkar det också att det blir en dag på edda med ännu mera fotboll och sen kankse umgås med mos?

/ett emo



Den måste helt enkelt bara få upplevas...

De här är en låt som har funnits med mig under en bra lång period nu, och de spelar ingen roll om jag är glad eller ledsen utan den funkar verkligen till alla tillfällen. Texten är grym och rösten... Ja, vad ska man säga?

Lyssna och njut!!


/enbjorn

för de är vrak och mat och lite där till. Du frågade mig hur mycket cola jag brukar dricka per vecka.

Igår sov jag hur länge som helst tog nog igen de timmar jag missat i hemavan. Låg och degade framför tv, sen följe jag msh till dallas för hon skulle käka middag och sen drog vi vidare till mimoo där även soffe var. Mycket tjejsnack mycket mys och helt underbart. Sen kom emilp och hämtade oss och jag for till björnvägen där de var goatjejer. Där blev det uppesittar kväll(natt). För jvm spelade natt match. Slockande där omkring halv 7.

Idag var det bara att dra sig upp i sängen och en liten sovande emos tog sig på stan och träffade jullan. Blev en massa tjejprat och även shopping. Fyndade en kofta,kavaj och ett armband så jag var nöjd.
Ikväll blev det pizza till middag och sen kom alicia och det blev att se flickan som lekte med elden.
Nu hade jag tänkte hoppa i säng och försöka göra en normal natts sömn. För dygnet måste börja ställas om.

Sov gott / emo


Gänget är här!!

Sitter här i väntan på gänget, och se på fan... Dom kom nyss :) Nu diskuteras det om att fara till hemmakväll, men vad som än händer så skall de avslutas med Pradise Hotel.

Och innan jag slutar så måste jag bara få säga att Sveriges insats idagens jvm var mycket bättre än jag trodde. Riktigt synd att vi inte hade turen med oss, för nog tycker jag att vi hade förtjänat det. Vi får nog nöja oss med ett brons.

Vi avslutar med ett KIK


/enbjorn


Back for business...

Efter att ha slutat på en stark andra plats i pokern, käkat en stripsmeny på krysset och sett Get Smart har grabbarna nu dragit sig hemåt. Nu är det sängen som kallar och jag ska sova tills jag vaknar - vilket kan vara när jag hör ljudet av Johans glädje tjut imorgon vid 8 snåret.

I'm back for business...


/enbjorn

Tillbaka till lägenheten... En snabbis!

Nu är jag i Skeå efter att ha passerat skog, skog, renar och åter skog. Det är en riktigt tråkigt väg att köra och dessvärre så blire att köra den vägen igen den 7. Förhoppningsvis så får jag sällskap då också :)

Kvällen ska nog bjuda på poker, och inte hemtenta som jag hade tänkt göra. Pokerkvällen lockade mer och om man har tur så kanske det klirra lite i kassan. Om man har tur, dvs... 

Och du, Malin... Hur gåre med din dejt i fjällen? ;)


/enbjorn

nattiii=)

Oj känns lite sjukt att ha ett helt rum för sig själv och som även är nystädat och inte vara omringad av otroligt trevliga människor jag känner mig lite smått ensam. Men som man brukar säga "tillbaka till verkligheten". Ska ta och berätta allting imorgon och även försöka göra en lite resume om året. Men nu blir det sängen.

godnatt
/ett emoo

Nyår är förbi och vi välkomnar år 2010

Idag är det den 1 januari, 2010. Som jag brukar säga så rusar tiden bara förbi, och det stämmer. Innan vi for till våran goa buffé så var det år 2009 och sen sa de bara vips, och tolv slaget var förbi. Om ett år är jag förmodligen arbetslös och har ingen aning om vad jag ska göra. Men nu ska vi inte blicka så himla långt framåt utan istället tycker jag att vi går igenom jag och Annas Nyårskväll som vi uppfattade den.

Kvällens kille/killar: Bröderna Forsgren
Kvällens sötaste: David
Kvällens snyggaste: Anna och jag!
Kvällens replik: "Du får ta mig för en tia om du vill"
Kvällens äckligaste: Upp med kjolen och försöka sig på härligheten
Kvällens händelse: Få handen lagd på magen och får höra "Du kommer inte bli besviken"
Kvällens drygaste: ?
Kvällens roligaste: Jonte
Kvällens "oh no": Elvispen
Kvällens skönaste: Stulen tavla som får följa med från Tärna hotellet, till Hemavan hotellet och sedan tillbaka där den hörde hemma.
Kvällens upplevelse: Hjälpa till att knuffa på en fastnad bil

Beskrivningar och frågan om vem som va med om vad får ni antingen gissa er fram till eller fråga er vidare.


Vi har sagt tillräckligt


/enbjorn


RSS 2.0