eb


tack♥

för det är onsdag i morgon kan man säga i morgon är det fredag?

Dagen ändå helt okej, teori 40 min tandläkaren 1 min (inget skämt) lunch på subban med lisselus och sen cykling i 2-3 timmar med fl klasserna. Kändes tryggt att simpe var i samma grupp som mig så vi chilla typ hela dagen (A)
Ikväll har jag varit på waynes och fikat med brudarna plus jacke och adam.  Sen har jag sett greys mammaverran har ungefär grinat i 50 min i sträck medans hårdacoola emma inte flännat något.
Nej nu ska jag tvätta bort sminket,ducha och sussa.

hare ett emoo



Det är svårt att veta vars flickan ska ta vägen när hon står där ensam och övergiven. Inga ord finns kvar att säga bara längtan och saknad. Längtan och saknad av något hon aldrig fick känna.


tisdag går mot onsdag

skola>gossip>plugga>käka>greys>övningskört>kaffemedfar>idol>andraavenyn>sovdags.på

Ungefär så min dag har sett ut.
Imorgon ska jag på clive och få finfina naglar!




Sick and tired...

Sjukligen sitter nu i lägenheten, har sett två filmer och försökt börja på en redovisning vi ska göra på fredag, men ja ha som inte tagit tummen ur röven... Istället så läser jag igenom min gamla blogg och hittar något ganska komiskt:

1.) Ställ in musikspelaren på shuffle - blanda
2.) Tryck framåt efter varje fråga
3.) Använd låttiteln som svar till varje fråga om ditt liv (även om den inte verkar logisk) FUSKA INTE!


1. Hur mår du idag?
Kill Yourself

2. Hur kommer dagen (idag) vara/vart?

Vandrar i ett sommarregn

3. Vad var det första du tänkte när du vaknade?

Breathe

7. Vilken låt passar mest in på den du håller kär?

Can't get over you

10. Hur ser folk dig som?

My Neighbourhood

2. Är du bra i sängen?
Bed of roses

13. Har nån sexfantasier om dig?

One and only

15. Hur kommer du dö?
Det hjärta som brinner

18. Vilken är din turlåt?
Apologize

19. Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
Guardian angel

20. Vilken låt beskriver din personlighet mest?
Ska vi älska, så ska vi älska till Buddy Holly

23. Vad ska ditt första barn heta?

Breaking me down

25. Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
I want to be the boy to warm your mother's heart

27. Finns det nån som är hemligt kär i dig?
Black Math

Nu har jag kikat klart, dags för skolarbete...

/enbjorn


HÄRLIGT MORGOn HUMÖR OSv

SATANS JÄVLA SKIT CYKEL!!!!
PUNKA PÅ BAKDÄCKET, EMMA MISSAR ORITERINGEN MEN EMMA ÄR DUKTIGT OCH GÅR UT OCH GÅR NU.
HADEEEE

emysors

för jag tror, att om du tänker efter. så vill du inte att det ska gå några falska rykten om dig, och folk undviker dig på grund av dem. jag tror att du faktiskt vill att människor skall ge dig en chans, kanske två och kanske till och med tre. För att vi är inte mer än människor, felsteg gör vi, mer eller mindre.


måndagsbarn

Oj somnade verkligen som en stock i går 21:15 var jag redan i john blunds land. Men skönt vare, sen skolan flöt på som vanligt. Åt lunch med linn på coop, super mysigt vare!
 Nu ska jag sätta mig och plugga och sen blir de nog en promenix i höstkylan. Kan även meddela att de snöat både i jörn och boliden idag......

HAre / ett emo


He is in this city!

Den nya sångfågeln Robbie Williams är här i Skellefteå. Är 99% säker på att de var han som stod i kön bredvid mig inne på coop.



Men eftersom det inte gick hela vägen kan han ju alltid satsa på att bli den nya Johnny Depp.


/enbjorn


I really want to go back, back to the good days..

Idag åker Ida, Amanda, Sofie och Fellan till Cypern och ska leva rövare där. Direkt jag hör någon ska fara utomlands tänker jag bara tillbaka till den goda tiden på Alanya. Jag vill mer än allt annat verkligen tillbaka...

Därför bjuder vi på lite bilder från helgen:

 

Och bara för att ja tycker ni var ett härligt gäng:


/enbjorn


Godnatt mina nära och kära


Tack vännen för två toppen dagar!

Dags att lägga sig i sängen för att ladda om krafterna och få lite sömn...


/enbjorn

 


de är fanta de är cola, de är för lite sömn men om några timmar börjar ensam mamma söker.

Gårkvällen kan jag bara beskriva på ett sett KUNGKUNGKUNG!!! Världens härligaste brudar och en helt otroligt trevlig kväll! Tiden bara flög förbi, men oj vad vi han med saker. Vid 12 i morse följde jag och alicia jennie och städade i lokalen. Sen har jag bara  varit hemma och chillat, erik har även varit förbi en sväng. Nu ska jag öppna mig engelskabok och läsa och sen skriva klart litteraturen. För ikväll ska camilla kommer hit och vi ska inte röra en fena. Nu ska jag ringa fröken björnstad och höra hur hennes gårdag var.

 

HAre / ett emo

 


27 september, 2009

Verkar som att de ha blivit en lyckad lördags kväll för både en bjorn och ett emo. Nu sitter jag här och fikar hårdmackor när sabina ringer och säger att vi ska träffas på Frasses. Nu äre en stripsmeny som gäll!

/enbjorn

Lycksele - CHECK

Nu är jag i l-sele och ska snart dra mig mot jannike och gänget. Förhoppningsvis blir de en kuung kväll! Har haft lite oflyt som ja vara blir irriterande på... Jaja, bara att tagga om!

Vi ses i dimman

/enbjorn

det är helg mums så underbart

fredagsmys hos linn blev helt perfekt efter en tung vecka. Sen for jag och erik till ida en snabbis. Bråkade jävel med ida (förlåt menade bara väl). Sen for vi hem och sov. Klockan 6 imorse vaknade jag och kunde inte somna om, halv sover till halv 11 sen käkar vi frulle och sen skjusar erik mig till painball. HUR SJUKT ROLIGT VAR DET INTE?!?!?! Måste verkligen göras om, nu ska jag ställa mig i duschen och fixa mig inför lagfest med sörböleee!!

Hare / ett emoooo


Fredag - Check

Nu har det blivit en myskväll tillsammans med emoos, och en liten sväng av erik också. Har varit riktigt mysigt. Låg i varsin soffa och såg Idol och sen Benjamin Buttons otroliga liv. Var en helt okej film, perfekt för en slappar kväll.

Imorgon väntar en fotbollsmatch och en fetar kväll hos Amanda. Blev tyvärr inge l-sele, hade varit så förbannat roligt, men min ekonomi strejkar... Vi får ta igen det sen!

Saknar dig vännen

/enbjorn

nu äre fredagsmyyyysssss

Jaahapp fredag avklarad, och känns underbart skönt med helg.
Vad har hänt idag då? Började morgonen med att sätta ögonskugga istället för rouge på kindbenen. Såg ut som jag hade blivit misshandlad, och var redan sen så vad gör man? man försöker gnugga bort de med handen och sätta den rätta rougen på rätt ställe. Kan säga att de såg förjävligt ut och det såg ut som jag försökte mörka att jag hade blivit misshandlat. 
Sen inne istan träffade jag alicia som skulle till skolan oj vad hon sken upp i ett leende och hon gjorde verkligen min dag. Sen pratade vi lite om lördagen som kommer bli kung med lagfest och sen pjamsparty hihihi.
Sen då? Jo, mimoo har skrämt livet ur mig lika med att jag skrek över hela skolan och daskade till henne i huvudet.
Efter skolan mötte jag upp sis och då tog vi fika på waynes och sen gick vi och shoppade lite. Sen träffade jag mamma och då fick jag skor och sen köpte vi en klänning som jag ska ha på Pers utbildningsexamenstjafs.
Ikväll ska alla på station förutom jag och fröken björnstad, och vi ska inte flytta våra rumpor många meterar från den röda och absolut skönaste soffan i världen. Det blir film och mys och de har aldrig känts bättre!!!

/haree emooo


En suddig men väldigt lycklig emma på midsommar.

25-27 september

Enligt planerna ska det vara en fri kväll ikväll och imorgon är det match och fetarkväll hos Amanda.

Planerna blir lite förändrade...

Ikväll ska jag och emoos bara hänga här i lägenheten (kanske t.o.m. tar en soffa var) med gödan och en gofilm. Tror de kan bli en kanon kväll!

Imorgon blir det som sagt match, men jag har ännu inte bestämt mig om hur min kväll kommer att se ut. Som det ser ut nu så är det fetarkväll hos Amanda, men det kan även bli så att jag tar 16.00 bussen och åker till Lycksele marknan istället för att träffa Jannike! Allt hänger på nästa helg och min ekonomi.

Jag hoppas, jag hoppas, jag hoppas

/enbjorn


.


en längtan är är en saknad.
en saknad är en längtan.


Kom och tänka på en sak...

Back in the days när jag bodde i Stensele tillsammans med hela familjen hade vi en källare (oh, det äre inte många som har). En gång när bror försökte hoppa ner från översta till nedersta trappsteget hände det en liten olycka. Han ropade på mamma och bad henne hämta papper.

I dessa unga dagar (var kanske runt 9?) så var jag ganska nyfiken utav mig så jag sprang tillsammans med mamma när min bror ropade. Medan mamma sprang för att hämta papper stod jag kvar och förundrades Johans jack i pannan. Det var mer eller mindre blod runt om hela han så jag började undra och frågade rätt ut:

"Johan... Är det där jordgubbskräm?"

Det är inte lätt när man är ung och dum!


/enbjorn


Hösten är här och nya modet är... Brunt?

Oj, det gäller att hålla i sig i svängarna. Det är inte bara emoos som har hoppat på tåget, utan det är fler som har gått mot mörkare dagar. Jag har absolut ingenting emot att folk färgar håret, men jag känner att man inte hänger med när alla gör det samtidigt. But I do like it ;)

Sen har jag funderat lite till...

Vad sägs som en klassfest till novemberlovet?
Nu tänker säkert SPID3b "det hade vi väl redan planerat?". Jovisst, men själv kan jag nog inte vara med för att jag ska kunna åka hem lite grann också (som ni ser på mina framtida planer längre ner på sidan så har jag rätt så fullt upp...). Därför tänkte jag om vi kanske ska köra en favorit i repris och ha en klassfest med röbro 9:orna. Vi får se vilka som fastnar på betet.

Gissa vart

Ledtråd:
Svart!!


/enbjorn

för när veckan är slut då vet man att då måste man ut

litteratur redovning gick väl ok. Sen har väl dagen som bara rullat på, nu ska jag lägga mig i soffan och se lite gossip sen ska jag plugg teori och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda?! Kankse lite hockey?
Har inte så mycker mer att säga, för då blir de bara en massa klagade så jag håller tyst!

/hareee ett självklart emooo

Angående Sports Camp

"tråkigt

Bra ide, men för mycket barn igång samtidigt. Inte så genomtänkt. Kanske en årskurs i taget, så att barnen hinner/får prova på de aktiviteter de valt. Och kanske intresserade funktionärer(gymnasieelever) som vill hjälpa till. (synd på Kanotudden, där en fick "slava" själv, medan gymnasieeleverna satt och tittade på.)"

Jävligt roligt däremot att jag var en av dom som var på Kanotudden!
Haha ja, det är inte lätt när det är svårt :)

http://norran.se/sport/article336639.ece#article_comments

/enbjorn


Sedan vill jag bara tillägga...

Hela mitt liv är planerat:

25-27 september:
- DM-final mot Mariehem
- Fetarkväll hos Amanda?

2-4 oktober:
- Inflyttningsfest i Umeå
eller
- home sweet home

9-11 oktober:
- Avslutning med laget

16-18 oktober:
- Bada och basta tillsammans med gänget
- Första lediga lördagen, WEEI!!

23-28 oktober:
- Klassfest
- home sweet home

29 oktober-2 november:
- A la Stockholma!!
- A la Uppsala!!

Det känns som en evighet.
Tid att ta en kölapp om ni vill något!!

/enbjorn

SCHEMAAa

NU: Gråter floder till greys
SNART: Städa klart köket
SENARE: Plugga lite snabbt
ÄNNU SENARE: Springa över till linn för att se film
KLOCKAN 8: Idol hos linn
EFTER 9: Fortsätta se film?
10: Springa hem och krama mor&far
JÄTTE SENT: Se nyaste avsnitt av oth
SEN SOVA OCH GO NATT!

/ ett emoo


PRAKTIKPLATS

Jag kommer gå upp 20 kg MINST
Jag kommer ha as snygga kläder på mig
Jag kommer sätta vänskap på prov
OCH JAG SKA UMGÅS MED VÄRLDENS BÄSTA IDA I EN VECKA!!!



Något så långt kan inte bli mer tröttsamt!

Har nu kommit hem efter en middag tillsammans med emoos, men det blev inte den efterlängtade tacobuffén. Istället blev det ett skrov på Sibylla. Detta gillas inte!

Nu väntar jag på att emoos ska komma över så vi kan se Slumdog Millionaire och Idol. Hade tänkt fara ut och springa (kände att det blev ännu mer aktuellt efter att ha ätit ett skrov), men jag tror inte min mage hinner lugna ner sig innan emoos kommer. Får se hur jag lägger upp kvällens bravader.

Påtal om bravader så funderar jag på vad helgen ska till att bjuda på. Det är redan onsdag och skoldagarna har gått som på räls. Ska väl däremot inte uttrycka mig så mycket om skoldagarna, eftersom det är trots allt två skoldagar kvar, men man kan ju alltid njuta av stunden. Funderar iaf på att bombardera lägenheten nu när jag har gott om sittplatsen. Kan ju passa på medan man kan...



/enbjorn

Sept. 23, 2009

Nu sitter man här igen i all sin ensamhet. Har varit på stan idag och kikat lite, men man måste ju spara pengar vilket har gått riktigt bra. Förutom att jag har köpt en soffa och borde köpa en ny mobil och dammsugare. Får se hur jag tar tag i det där. Kvällen bjuder på middag tillsammans med Emma och sedan en biltur till flygplatsen för att hämta upp Emmas päron.


Jag hoppas, jag hoppas, jag hoppas!!!



/enbjorn

jaa de var en fjärrvärmegubbe här i morse, är de den sista?

Är jätte trött på dagarna men har sjukt svårt att somna. Tydligen så hade camilla ännu svårare att somna. Hon klagar på att jag andas och snarkar högt (?) har jag aldrig hört förut.....
Vaknar vid 6 och märker att camilla ligger inte i sängen. Går upp och kikar, hon har tydligen bytt sovplats till gästrummet. Hihihih. Tar mig nå knarktabletter och sen går jag och lägger mig igen.
Har just kommit hem från körskolsteorin. JAG KOMMER ALDRIG TA KÖRKORTET! Frågan är ju hur jag börjar ha ångest och panik över körkortet redan nu?
Ska ta och röja upp lite här hemma sen ska jag tillbaka till skolan och ha matte,engelska och afrikans dans?
Ikväll blir de middag med linsan.  Sen ska jag plugga och invänta mina päron som återkommer från varmare länder.

Hare / ett emoooo

då var tisdag avklarad

Soffan kom imorse till linn och kan väl säga att de var minst sagt trixit att få in soffan i lägenheten, men nu står de där iaf!
Sport camp var en bra grundtanke men har aldrig varit med om något så oplanerat men så äre ibland.
Vid kvar i 5 ringer världens bästa kicka (camillas mamma) och säger att hon är ensam i huset och ville gärna ha middagsällskap. Ler upp till gud för jag hatar att laga och äta mat själv.
Sen somnar jag i soffan och sen kommer camilla hem och väcker mig vid halv 7.
Sen blev de idol och mys hemma hos mig=)

Nu ska jag plugga min äckliga och dumma teori.
Hare / ett emooo

de rullar inte som de ska nu, kompis de går inte bra nu.

skolan gick ganska trögt idag, fast engelskan blev inställd och jag och ellen for och åt på frasses.
Fick även med mig en mössa och två nagelack hem. Nu ska jag ta och röja upp lite i köket och sen sätta mig och plugga. Sen tar jag och linn fin skodan till mackan för att tanka och fixa praktik och sen vidare på middag i tvärtjärn. Fårse om de blir en sväng till hollströms också.
Haree / ett emoo


jag har en finfin kompis=)

hoooj

jag känner världens bästa alicia. Vi har ätit glass och bara surrat. Nu ska jag ta på mig pjamasen och somna till en film. Ska även ringa linn, linn vi måste tanka imorgon btw!
sussa sött,
/ et emooo

Oj så lugnt de kan vara på en lördag, men idag är de faktikst söndag och då blir de ännu lugnare

Och där stod jag, men den här gången fick jag inte vara med och dela glädjen. Idag stod jag på sidan av och undrade vad som verkligen gick så snett.

Igår blev det minst sagt lugnt, god middag hos familjen lindström. Camilla var på dåligt humör och gick och la sig 22. Själv satt jag med kicki och lasse och såg en väldigt annorlunda film. Vid 24 började jag rulla hemåt. Hörde att brudarna var hos lovsan så jag for förbi där en snabbis.  Sen kom ett fyllo och en emy till mig och då blev de nattimat och mys.
Idag låg jag kvar i sängen till 12 sen blev de lite frulle och en snabbis  på stan. Sen bar det av till ersmark för att se fotboll. Nu ska jag gå och göra mat, sen kommer förhoppningsvis alicia förbi!

Hare / ett emooo


Gokvällen alltså!

Kvällen har inte bestått av mkt, vilket jag tycker ha varit ganska skönt. Hade nog kunnat bara legat inne hela kvällen också, men jag ville inte ligga inne själv så jag följde med strömmen med ut på en biltur. Riktigt trevlig kväll med brudarna :)

Nu ska glasögonormen gå och lägga sig så att man orkar upp för att städa, träna och hänga med Sofie och Fellan. Det var inte igår vill jag medge! :)

/enbjorn

Back on track!

Nu är vi back on track igen. Kvällen kommer att bjuda på godis och kanske någon film, får se vad som hittas på. Gårdagen var som sagt kung, men man kan ju börja fundera på hur jag mår egentligen.

Idag när vi hade match så höll jag på att klä på mig och jag stannade till när jag hade hett in fötterna i shortsen och dragit upp dom till knäna. När jag sitter där i min egen lilla värld hör jag Ina fråga:

"Hade du tänkt ta på dig två shorts idag?"

Då insåg jag att jag redan hade ett par shorts på mig. Tänk så fel de kan bli ibland!

/enbjorn

 


ojojojojojojojojoj

Ojojojojoj spontant är riktigt bra! Det har jag även sagt förut, men ojojojojojoj så roligt de kan vara.
Färga håret på pojkarna blev riktigt bra, däremot färg på köksluckan är ju mindra bra. Vi testade alla medel för att få bort färgen men de sitter som sten. Som simpe även sa "satan, de är ju verkligen starka grejer de här med att färga hår". Sen blev de operation få ut glas från min fot. Men attans att de ska tjuras att sitta kvar och ojojojojoj så ont jag har. Sen blev de dans och andra trevligheter.
 Men man lever bara en gång och då ska man tusan bara leva.
Idag har jag städat för fulla muggar, tror aldrig att mitt hus har varit så stökigt. Men med eriks hjälp så gick de ganska fort. Sen har jag sett sörböles match som de även förlorade.
Nu ska jag i väg till mig andra hem och bli bjuden på grillat där, tackar vi och bockar för!

haree / ett emoo


Det är tur man har alla fåren i hagen! Eller...?

Igår så blev det en spontanfest hemma hos emoos. Var en riktigt rolig kväll, speciellt när jag fick se bilder från Jenus fjällvandring tillsammans med klassen. Hon visar ett kort på en stor björn som dom hade mött på i hans ide. Jag blev as imponerad och började som fråga ut hela upplevelsen! Samtidigt som jag började ifrågasätta händelsen så tyckte jag de va skit häftigt. Jag satt hela kvällen och tog upp ämnet lite då och då, tittade på bilden och bara fatta hur mäktigt det måste ha varit!

I slutet av kvällen kommer hon fram, ger mig en kram och säger:

"Du linn, de va ingen riktigt björn de där. Den var bara instoppad."

Sedan får jag även höra att hon hade sagt till övriga klassen att om de var någon som skulle gå på det här så skulle det vara Linn (dvs. jag!!!).

Det är väl i sådana tillfället det är tur att man är en blond-halvnorska så man har något att skylla på iaf...


/enbjorn

GO GO GO STÄMNING

GO GO GO STÄMINING!
Vi chillar mest osv!
Nu blir färgning av simpes och jens hår! Sjuka ider kommer alltids på i dimman!
Hare ett emoooooo

FREDAG VILKET INNEBÄR HEEEELG!!!

Så skönt med helg! Jag är helt till mig. Kvällen kommer att bjuda på middag hemma hos Emma tillsammans med brudarna, sedan ska väl grabbarna också komma. Kommer att bli obeskrivligt :) Imorgon är de match som gäller (vet däremot inte om jag ska stå eller inte) och sen på kvällen är jag fri än så länge, så bara bring it on!!


Jag hoppas, jag hoppas, jag hoppas...


/enbjorn

nu äre fredagsmyyssssss

Oj vad jag är trött, men nu blir de att tagga om! Ikväll kommer alanyabrudarna och käkar middag sen kommer även pojkarna. Blir nog en kanon fredag!
Nu ska jag städa upp litegran idetta hus.
Camilla imorgon myser vi.

hare / ett emoo¨

JAG HATAR SAMHÄLLS!

jag är inte glad att jag fick reda på att camilla och linnea har hoppat av teorin, nu ska jag alltså sitta där själv med en massa okänt folk.
jag vill göra roliga saker till helgen.
jag kommer få ett stort fett IG på samhällsen imorgon men livet kommer att gå vidare förhoppningsvis bara inte mor och far skjuter mig.
jag har sovsällskap så jag behöver inte vara rädd i natt.
Idde och soffe imorgon rockar vi!
hareee / ett emooo

Bloggtorka

Nu har jag hamnat i en sånt tillfälle i (blogg-)livet där man står och stampar på samma ställe. Jag har ingen aning om vad som har hänt eller vad som kommer att hända. Det känns som en.... Dödpunkt.


Kanske de är nu man har fått sig en käftsmäll och kommit tillbaka verkligheten?


Jag får helt enkelt sova på saken...



 

/enbjorn

e

I'ts all right, I'm okay, I think God can explain.



JAdaaa

Blev ändå en ganska mysig dag med jobbiga ungar.
Nu ska jag ställa mig i duschen och sen äta min kycklingcurrymacka och sen göra ett försök till att plugga. Känner verkligen hur deprimerad jag blir när man lägger allting på hög och när man tar tag i de förstår jag inget för jag är så stressad över alla andra läxor. Och de slutar med att jag blir arg och irriterad.
Aja, bita i de sura äpplet.

Hare /emoemmaaa

en snabb sammanfattning.

Har försökt plugga ikväll men känner att jag skulle behöva ellens hjälp.
Ellen har även tagit sin oskuld hos dorran idag. (Tolka de hur ni vill kära vänner)
Har sett idol och andra avenyn ikväll, vars tog alla yngra skådespelar vägen? Karim,josse?
Blev även bjuden på middag på wok&roll av mina päron.
Har köpt byxor och kofta idag.
Imorgon blir de sunnanådagen.

hare/ ett emoo


Något som vissa kan tycka är intressant, medan vi andra vänder ryggen till.

Gårkvällen var helt ljuvlig (oj, nu har jag fått mig ett nytt ord till mitt ordförråd) med lite utav Forreste Gump! Ikväll satsar jag på Idol och kanske Nyckeln till frihet? Får se vad jag orkar. Annars kan de hända att jag ser några Dr. Mugg-klipp på youtube. Någon har ett dåligt inflytande på mig...



Jag, Erik och Erik sitter och busar lite med min mobiltelefon. Jag uppmanar grabbarna att ringa upp min syster. Det första jag får höra är:


Erik 1
 - Va? Har du en syster? Finns det två utav er?!

Erik 2 - PIMPIDA!!!


Dessvärre göre de, men de va inte slut där. När grabbarna har tagit ett snack med hon och fått fram att hon nu bor i Uppsala, fråga en av dem om hon har någon kille.

Erik 1 - Är han från Stockholm?
Erik 2 - Är han en stekare?


Tyvärr så är han inte från Stockholm...

Men helt klart en stekare ;)

/enbjorn

 


Uppdateringen är på topp och det är ingen som kan sätta emot... Eller?

Uppdateringen har varit grym. Jag saknar helt enkelt ord...

Kan iaf säga att jag är besviken på att vi inte såg Forest Gump igår. Jag är så besviken att jag ska lägga mig ner och se den nu. Jag ska endast göra klart skolarbetet vi har, sen är jag fit for fight.

Har dessutom varit och kikat på en soffa ikväll. Ska nu ringa till mamma och lägga upp det på ett snyggt sätt. Hoppas bara hon inte hinner läsa detta innan jag ringer. Kan hamna i ett litet jobbigt läge då...


Forest Gump, here I come!!

/enbjorn

 


fröken klagomonster

Jag överlevde dagen med nöd och näppe. Fy så trött jag är och så grinig jag har varit idag.
Började även förstå när jag cyklade hem att jag har tusen prov och läxor. Och jag kommer aldrig att börja om att träna igen för denna skola tar över mitt liv. Nu ska jag  lägga mig på  isoffan och sussa ett tag. För ikväll  ska jag förbi tvärtjärn en sväng för linn kanske ska köpa sig en soffa!
Haree / ett emooo


Alla tjejerna i klassen (även ida) sitter och surrar på hålet.
När elise plötsligt säger :är de någon här som heter ida? 
Självklart spontan ropar ida JAG!
Elise säger: du har namnsadag idag!
Ida säger: MEN VAD FAN VET DU INTE ATT JAG  HETER IDA?!?!?
Elise: hihih joo...

ibland är man frugan till dr phill, men det menas med att man har vänner som litar på en.

jättetrevlig middag hos familjen hollström, lycka till nu hanna! Sen mys och prat hos bästa vännen.
Nu ska jag tvätta mig, sen hoppa i säng och somna till nothing hill. GREAT!
hare / ett emooo

att vara på dåligt humör och de rinner skit från min näsa............

Att inte kunna äta gör att jag blir egenyttig och sur.
Att de rinner var från min näsa och sen trokar gör att jag känner mig super freshhh.
Att jag är världens sämsta människa som inte har börjat plugga på mina prov som är till veckan.
Att jag ligger efter två dagar i skolan bara för den där operationen.
Att de ända jag vill göra är att sova.
Att jag nu ska tagga till och ta tag i mitt liv.

/hare ett emooo


en liten snabb uppdatering

Verkligen dålig uppdatering från min del också.
Ja, jag har mest gnällt och haft riktigt ont i halsen efter operationen. Längtar efter mat. Har inte ätit en riktigt måltid sen onsdag. Iaf i fredags styrde familjen kosan mot vännäs för att hälsa på mormor och morfar. Men mådde röv så jag låg mest i soffan. Lördagen styrde vi kosan mot umeå för att hälsa på lillkusinen som fyllt 8 år.
Sen var de bara att köra hemåt och middag hos familjen söderströmhjelm med familjen karlsson. Sen for jag till jenny där även gänget var.
Ikväll klockan 6 ska jag befinna mig hos familjen hollström och äta avskedsmiddag för att hanna, och sen far jag nog vidare till bästa vännen.

/ ett emooo



en liten saga om näsan

Ett barn sitter i lekhörnan och leker och verkar inte bry sig om vad som ska hända här näst. De äldre sitter med varsin tidning och bläddrar i. Själv fokuserade jag bara på att se normal och så lugn ut som vanligt.
"Emma Lindström". En kort rund sjuksköterska leer mot mig och ser inte ett dugg farlig ut. Visar mig vägen till ett rum där doktorn sitter. Radion spelar lite tyst i bakrunden lugna favoriter. Doktorn berättar hur allting kommer gå till och jag sitter bara och nickar. Sjuksköterskan visar då vägen till operationsvänterummet, försöker ställa några frågor bara för att avbryta den spända stämningen.
"Då får ni vänta i vänterummet tills de är eran tur". Vänta är verkligen de värsta, hatar verkligen att vänta försökte läsa en klicktidning där de stod att victoria beckham sätter sin mans karriär före hennes egna.
"Emma Lindström". Nu är de en långsmal kvinna som tar mig i handen och ska förbereda mig inför min operation.
Får ta på mig en sån där sjukhus klänning och sen får jag gå in i ett rum och lägga mig på en sjukhus säng. Ni vet ett sånt där rum som man bara ser på film. Ett vitt rum med en massa starka lampor. Nu var de inte film utan de var verklighet. Sen skjusade den långsmala kvinnan mig i operationsalen. Där inne var det en kvinnlig narkosläkare hon presenterade sig och hon var den första på hela dagen som inte kändes fejkad. Hon var trevlig och vänlig. "Emma, går det bra om jag ger dig bedövningspruta i armen?"  Jag tror hon såg min panik i ögonen men ändrade sig fort och sa. " Jag ska bara kolla hur de ser ut" Men efter lite peppning av den snälla sköterskan och en tillsägelse ibakhuvudet av mig själv så fick hon sticka mig. Sen kom de in en man, hade de varit greys antomy hade jag hoppas att macdreamy att kommit in i just den stunden. För den människan kan rädda liv, iaf i greys anatomy. Och snygg är han också jamen en sån karl skulle man ha haft. Sen fick jag mask för munnen och slockande. De är lite äckligt att man kan slockna så där, och man inte alls är i medvetande om vad folk gör med en. Sen vaknade jag 13:10 på uppvakningen men mamma var inte där så jag fick panik. Då kom en snäll manlig sköterska och gav mig mer morfin och jag somnade om till 15:30.
16:30 var jag hemma, och la mig då i soffan och vilade. Sen kom erik med choklad och en goséelefant. Sen blev de idol och då kom camilla med chips. Mysigt värre.


Jag lever fortfarande...

Men helgen har varit så grym så jag har inte haft tid att uppdatera. Det har jag egentligen inte nu heller, men jag hinner med en snabb-genomgång.

Fredag: Får fin besök av Lisa, Lisa och Ida. Sen förstärskt det med Lisa, Pont och Wille. Bjuder på kladdkaka, godis, chips och en hel del Buzz-spelande. Grym kväll!!

Lördag: Match i Ö-vik. Lång bussresa som flöt förbi med lite norsk-karaoke. Drog till Erik och Olovs kalas sen på kvällen. Som man säger "det fina folket kommer alltid sent" ;) Extremt grym kväll!!

Söndag: Ska se fotboll, äta med Lisa och sen blir det att förhoppninsvis se Forest Gump :)

/enbjorn


Tillägnat Anna

Jag lever.

Dags att laga mat!

/enbjorn

NUMBER 9

Erik Lundrgen och Peter Meyer. Född den 9 september, 1991.

Datumet är idag 090909 och klockan 09:09 så grattade man dom extra mycket. Dom båda fyller 18 år idag (=9+9, även 1+8=9).

Efter tårta och fika hemma hos Erik kan vi konstatera att de ha vart en udda dag.


Kanske nästa storslagna film med Erik Lundgren i huvudrollen?

Det som skrämmer mig mest är att typ Jim Carrey och Erkan är lite små lika...

Grattis grabbar :)


/enbjorn

ojojojojojoj nu kommer de där myrorna springades i benen är de nu jag ska säga att nu är jag nervös?

Nu ska jag gå och äta en sista måltid, hur ska jag klara mig utan mat? aja, tror jag kommer ligga vaken hela natten för jag kommer vara så nervös. Hatar att vara nervös, jag kan inte sitta stil då. Vem kan man ringa då? För att få några lugnade ord? Om någon vill ringa och försöka dämpa min nervösetet så skulle de vara väldigt gulligt! Och jag skulle vara väldigt tacksam.

hare / ett emoo


konstigt att man ibland inte känner igen sig själv

hahahah satt och tittade på emys blogg och såg den här bilden, förstod först inte vem tjejen till vänster var. Satt och kollade ett tag sen började jag förstå att de är JAG! Känner ni igen mig?

att ha sveriges största röv, men de bjuder jag på!


ja de är svättningar de är idol och de är bara allmänt nervöst.

Jag tyckte jag var duktig som han med allting igår. Med lite vilja så hinner man med allt. Sen hände de en väldigt otäckt grej hos linn. Inbrott kallas det när en oinbjuden människa rusar in i lägenheten och sen ut lika fort. Pulsen var iaf på 110. Så bra jobbar "stekarn" du skrämde livet ur oss.
Idag har väl skolan gått som alla andra dagar, bara gått allmänt långsamt. Sen har vi suttit familjen och sett sverige matchen som var så seeeeeg. Men grattis till sverige!
Imorgon mina kära vänner lägger jag mig på operationsbordet, och jag är räddare än räddast! Så vi får väl se hur de går.




jag vill att du ska vara vid min sida när jag vaknar upp.


sudda, sudda, sudda bort din sura min

Nu ska jag ta tag i att packa upp allting efter paddlingen. Sen fara och göra lite ärenden, och sen ska linn hjälpa mig med matten för jag förstår ingenting!!!

haree / ett emoo

en sån vän som alla behöver


plugg och en massa tjafs

Då var man hemma igen, eller jag kom hem igår kväll och for ut i morse. Somnade som en stock igår i min säng. Kan säga att idag har jag riktigt träningsvärk. Men de har iaf varit riktigt roliga timmar med Fl2. Nu ska jag försöka packa upp lite och sen försöka sätta mig och plugga. (får se hur de går med pluggning).
Bilder kommer senare, orkar inte lägga ut några nu.

Hare / ett emoo


Kyrkstigen SPFL1a


Kanot paddling SPFL2a

 


Geniet pratar!

Vad skulle du göra om du fick ett sms av din kompis där det stod "Jag har sett naken bilder av dig på nätet!!!"?

A) Du skulle vrida och vända på det och fundera ut vilka bilder som skulle ha kunna lagts ut
B) Du skulle ha ringt upp och fråga vad som pågick
C) Du skulle inte göra någonting alls, eftersom du vet att din kompis bara driver med dig

Jag lyckades då pricka in alla tre alternativen... På sätt och vis!

(Alternativ A) Första tanken var om jag hade några naken bilder, men de kunde jag konstatera ganska snabbt att så var inte fallet. Därefter så började jag fundera om någon kunde ha tagit kort på skämt och "låtsas" tagit bort kortet fast de inte gjorde de, men så vitt jag minns så har jag aldrig varit i närheten av en kamera när jag har varit naken.

(Alternativ B) Efter en del funderation ringde jag upp min sk "kompis" och frågde vad som pågick. Felet var att jag inte hade läst hela sms:et och kunde inte konstatera att det inte var så som de stod.

(Alternativ C) Därefter insåg jag att hon bara drev med mig...

/enbjorn

 


There goes the bell!

Jag sitter i bunkern och ska föra över pengar på kontot, då jag råkar försäga mig. Leo hugger direkt och jag loggar ut fort som attans. Därefter öppnar Leo käften:

Leo: Jag ska bli en bankrådgivare så då kan jag hjälpa dig med din ekonomi.
Jag: Jamen de låter bra. Jag ska då bli en personlig tränare så då kan ju jag hjälpa dig med din vikt!


And she scores, 1-0 till mig! ;)


Vi avslutar med att jag har varit på stan och inhandlat lite grejor till lägenheten. Känns skönt att få göra lite förändringar :)

/enbjorn

 


skynda mig skynda mig stress stressssssssss

Vi slutade 1, jag kommer hem lägger mig i soffan och slocknar och vaknar nu. Bra jobbat emma.
Nu blir de panik äta och panik packa för jag har inte gjort någonting av det än.
Aja, går inte bättre för att jag sitter här.

haree / ett emoo

ikväll ska vi leka friluftsmänniskor




Allt och ingenting...

Jag blir galen!! Man ska inte städa, de är helt enkelt inte bra. Man håller hur bra koll som helst när de är som mest stökigast, men direkt man börjar städa så hittar man ingenting. Letar efter pincetten men hittar inte den lilla metall biten....

Annars så blire stan imorgon och tro det eller ej, men jag ska på hemtex imorgon. Ska försöka få lite förändring i lägeheten och förhoppningsvis så kommer även en ny soffa inom snar. Få se hur det blir!

Nu är det iaf sängen.

/enbjorn


tihihihihihi hatar typ rubriker

Oj vad jag sovde imorse, men jag hade väl endel sömn att ta igen.
Mesta dels av gänget for ut på olles igår så kvar blev det emoemma (med all rätt) hos nicke. Som lovisa sa idag i bilen på väg mot renbergs "emma du får ta en timeout från oss, så hör du av dig igen när du är 18". Nja 17 är en trist ålder och de suger när man har 18 åringa kompisar. De känns typ som när man var liten och mobbad "nanana emma du får inte vara med". Camilla vet vad jag snackar om när jag hängde efter lärare istället för kompisar på rasterna. Men som man säger "en gång offer alltid offer". Idag for jag och lovisa och såg renbergs sista match. Grattis till andra platsen i sexan. (inte så mycket att hurra förr pojkar). Var ju typ som dom hade vunnit VM-guld när matchen var slut. Ikväll har jag inte gjort så mycket, erik har varit här på middag och sen har jag färgat till mitt hår.
Imorgon blir de kortdag i skolan, sen hem och packa för paddling och tältning med klassen. Tror tyvärr jag inte kommer vara med på tältningen för risken att min förkyldning blir sämre.

Nej nu ska jag gå och göra mig nå mackor.
hare / ett emooo

!!!

Just som jag nu sitter här och tänker på gårdagen så kom jag och tänka på alla våran Brolle, som jag såg igår. Samtidigt som jag tänker på han kom jag och tänka på Elin Lantos låt "My favourite pair of jeans". Jävligt skön låt ändå!


Med denna i högtalarna borde jag städa eller göra läxa, men jag har inte orken till att städa och inte papper för att plugga. Vad ska man göra nu då?

/enbjorn

 


Vissa saker måste upplevas

Kvällen har varit grym. Det börjas med en cykeltur bort till Olles med Malin och Lollo. Därefter kommer David och Carro, samtidigt som vi försöker hitta sittplats.

Därefter så på börjas en riktigt grym fotbolls match mellan Sverige - Ungern. Ett leende kommer fram varje gång jag tänker på Zlatans mål. Mycket mäktigt!!

Kvällen fortsattes på Olles och Calles, sedan bar de av på Max och sedan hemmåt.

Sedan måste jag få be om ursäkt till Cash. Var ju som tänkt att hänga mer med dig, men icke sa nicke...

Nu blir det iaf läggdags!!


Varför är en fråga man ofta kan ställa sig själv,
men man kommer alltid fram till att man nog får skylla sig själv...


/enbjorn

de är ibland svårt att bara låta de vara, men ännu svårare att prata om de.

Gårdagen blev riktigt trevlig, började med att jag och erik tog de lugnt hos honom. Vid 12 kommer idde och gör oss sällskap. Sen kommer viktor,elin och gunarsson och drar med oss på spökstig. Något av de sjukaste jag har gjort. Inget att rekomendera. Sen blev de förbi max en sväng och sen sova.

Kom nyss hem från sörvalla har varit och sett sörböle spela. Har även suttit och snackat med en massa brudar om att starta ett lag. Oj vad vi har skrattat åt våra ideer, tror ändå de skulle bli jäkligt roligt om vi starta ett lag! Så brudar när tar vi tag i de;)?

Nu ska jag lägga mig framför tvn ett tag, sen blir de middag hos nicke. Och sen gänget ikväll hoppas jag på?!?!

haree / ett emoo



Klockan är bara barnet.

För vissa ja, men för andra är det läggdags. Imorgon är det som sagt match och de gäller att tagga till tusen. Har iaf varit en kanon kväll ikväll och vi får se vad morgondagen har att bjuda på. Kan nog bli ännu en toppen kväll :)

Dags att sussa,

/enbjorn

Tidsfördrift

Sitter hemma hos Johan nu och ska snart ta och dra oss till ICA. De lutar mot tacos ikväll. Ja tack, säger vi :)

Dags att slita sig,

/enbjorn

Livet har sina ljusa stunder. Förhoppningsvis så är det här en utav dom!

Kvällen kommer att bjuda på middag (eller jag hade tagit på mig att laga maten) hos Joahn "Godnatt" Lundgren med en massa, sen lutar det mot att de blir födelsedagsfirande. Kan nog komma att bli en lyckad kväll, trots att de lär bli en tidig kväll och i hopp om att det löser sig med skjuts. Skulle vara underbart :)

Morgondagen kommer att bjuda på match mellan Morön - Husum. Trots att dom ligger allra sist i serien så ska vi inte underskatta dom. Allt kan fortfarande hända!

Dags att kika kläder och försöka besluta med Johan om en enig maträtt.

/enbjorn

BLACK INGVARS MINA KÄRA VÄNNER!

emmali säger:
kan ju lova att om du ska umgås med jag och erik måste du lära dig den här låten.

AliciaAustvik, säger:
"1.14 sek in i låten stänger Alicia av med en djup suck"

som man brukar säga, "släkten är värst".


man gör saker för att klara igenom dagen, och nu är jag hemma.

Blev att jag sovde hos faster i natt också så i morse var jag i stan 07:15 kröp ner i sängen direkt när jag kom hem och sovde till just före 9. Pallade sig till skolan som gick oerhört segt idag och sen for jag hem och sovde igen. Halv 6 mötte jag upp lilli på camilla  på godisvågen och sen blev de käk på subban. Efter de blev de mys hos camilla med lite depp musik. Nu ska jag gå och tvätta mig och tagga på fredag.

/ ett emoo


Rimma är jag inte bra på, därför är det dags för mig att gå!

I väntan på att That '70s show ska börja,
försöker jag i mitt rum röja.

Som vanligt går det inte så bra,
men det är sånna smällar man får ta.

Med musiken som jag gilla,
sitter jag nu här och chilla.

Nu är snart tiden här
och i Ashton Kutcher jag är kär.

Tid att tacka för mig,
därför avslutar vi med ett hej!

/en(rimmande)bjorn

Ny dag, nya möjligheter!

Gårdagen blev faktiskt en toppen dag för min del. Kort skoldag och små saker som gick så rätt som de kunde. Ska inte klaga :)

Idag har det däremot varit en vanlig dag med samhälls... Fan va jag inte gillar Hasse. Ida ryckte upp lektionen lite med sin spåloppa. Då gick de som på räls!

Stockholms resan är förövrigt bokad nu så i oktober bär de iväg. Ska bli grymt roligt att få träffa syster. Längtar redan!! :)

Nog med struntprat, dags för mat!

/enbjorn

Bättre sent än aldrig!

Har nu suttit på fejjan och lagt ut lite bilder. Därefter blev jag beordrad att tagga bilderna, vilket jag även hade tänkt göra, men det tog längre tid än väntat! Om brudarna inte har kollat mailen, framförallt Lollo, så äre kanske bäst att göra det. Ni har inte bara fått ett meddelande, närmare sagt 30!!

Morgon dagen kommer att bjuda på en filosofi-lektion, geografi-arbete, gym, stan (med innehåll av att kolla synen och lämna tillbaka skor) och sen blir det träning. Sen så vare ju tänkt att vi skulle boka resan idag, men de blir förhoppningsvis imorgon ist!

Dags för sängen!


/enbjorn


Jag gör de jag ska, och tar mig genom dagen.

Nu sitter jag i tvärtjärn, två äckliga hundar springer om kring i huset jag är räddare än räddast. (ni som känner mig vet att jag är livrädd för allt som har fyra ben). Har suttit och gjort lite engelska och har även försökt mig  på matten som jag inte fattar någonting av. Aja, jag kommer få de ett helvette imorgon på lektionen.
Får även tacka david som var snäll och skjusade mig hit. Nu ska jag gå och busa med mina kusinbarn.

HAre / ett emoo


BILDBOMB

Bildbomb ur Jennys alla bilder..































Se där, nu har jag lagt ut den sista bildbomben.

Skulle verkligen vilja fara dit igen, men de sägs ju att vi ska åka till a la Stockholma inom en snar framtid. De kommer bli minst lika bra, men däremot inte lika varmt.


Vi avslutar med en sista Alanya-bild.



Kan helt enkelt inte finna ord.

/enbjorn

 


spontant kan vara riktigt bra ibland.

spontangrejer har jag alltid tyckt om, ibland kanske jag inte riktigt tänker före jag gör dem. Igår blev min spontangrej att färga håret. Känner knappt igen mig själv i spegeln. Men de är nog lika bra, för jag är inte samma gamla emma längre. Inatt fick jag även sovsällskap, oj så skönt de var att inte sova själv.
Idag har jag sovmorgon till 12 de är också riktigt skönt sen funderar jag på att fara till faster några nätter och sova där. Kan nog bli bäst för alla i familjen just nu.
Nu ska jag ta mig något i magen.

hare / ett emooo


RSS 2.0