Hemavan, Here we come!!

Allt är packat och klart (förhoppningsvis) och snart bär de iväg till Tärna och senare till Hemmis. Tror de kommer bli AWESOME, men av någon anledning har jag inte hunnit taggat än. Jag är bara nervös över hur kvällen kan sluta. Hursom så blire nog kanon i slutändan!

Sista inlägget var här och jag hoppas alla får en kanon start till år 2010. Om man ska sammanfatta år 2009 så kan man säga att de ha varit ett händelserikt år med upp- och nergångar. Jag hoppas jag får minst ett lika bra 2010 - om inte ännu bättre. Det återstår att se!


Gott Nytt År på er och Hemavan.... Here we come!!


/enbjorn


Tur i oturen!!

Förköp till Hemavan är slut, vilket sög balle, men som tur var är Anna så duktig så hon fixat!!

De är mycket tjat om nyår nu, men jag taggar jävel! Ska gå ner och köra ett pass på cykeln. Kanske kan koppla bort och tagga ner lite då :)


/enbjorn

jag smyger mig in i huset och märker att kattjäveln har smittit ut. Jenny för fan ta kattjäveln.

Nu är nästan allting packat och jag ska försöka få mig en skön natts sömn men jag kommer nog att ligga på nålar för imorgon klockan 8 kommer timmy och plockar upp mig och sen bär det av mot hemavan!
Bara vi håller oss på vägarna och inga brytna ben tror jag det här kommer bli kanon!
Så nu äre bara att tagga och nu malin nu får jag äntligen säga det NU KÖR VI, ALL IN LIXOM!!!
Sen linn suger det stenhårt att du inte kommer att befinna dig hos oss.. Kommer sakna dig!

Nämen kära skellefteåfolk och kanske några andra där ute ha en bra nyår!!

/ett emo

BULGUR!

Nyår är upplagt

Nu är planerna för nyår klara och de kommer bli kanoners!! Trots att vi är två stycken på förfest så kommer vi nog ha huuuur kul som helst!

Däremot så känns de förbannat tråkigt de att de inte blev någonting alls i Klippen med gänget. Hade verkligen sett fram emot de också!!


Förhoppningsvis vet ni att ni är guld värd ändå ♥


(Var enda bilden jag hittade på mestadels av gänget.)

/enbjorn

Stress packning och åter packning men jag gör det ändå med ett jäkla leeende på läpparna.

Mamma försökte väcka mig vid halv 10 men jag var som en död fisk. Klockan 11 kom jag mig iaf upp efter flera uppvakningsförsök från min mor.
Sen satt vi och såg lite saltkråkan och sen for vi ner på stan för att fixa lite småsaker. Sen blev det fika med andra mor&dotter lindström. Nästa stopp skulle bli expert och jag blev glad för min mobil fanns där och vi köpte den. Då var det hem och sätta ihop den och starta den. Allting går bra den startar, den visar sony ericsson skylten men sen dör den fram och åter och det är något fel på den. Jag blir som ett barn och börjar nästan gråta och mamma blir förbannad. Vi åker tillbaka till expert de skyller på batteriet och byter ut det. Far hem sätter igång mobilen och samma fel (ringer nicke och frågar om jag är dum ihuvudet eller om det är mobilens fel). Sen far jag tillbaka till expert och känner mig som en idiot. Tur som de var jobbade adam så han gav mig en ny mobil och han satt igång den åt mig och jag gick hem i snöstormen med ett leende.
Har även hunnit med att handla med tjejerna inför nyårs, många olika argument och diskutioner har det blivit över varenda vara,mest har jag bara stått och skrattat åt mina vänner. Det ända som jag tyckte var viktigt att vi köpte ett husdjur som vi kan ha med oss, tycker det är viktigt att vi ska få "svenssonstämning" men det var inte lika sugna... Nu borde jag fortsätta packa med det går verkligen jätte segt...
/E

sov gott kamrater

Gårdagen blev riktigt mysig! Surströmning i bergsbyn sen skjusade mamma mig till nicke och därefter for vi till macke för att se jvm där svergie utklassade. Sen blev det brottning och nickes framtand gick av. Har nog aldrig skrattat så mycket på ett bra tag. Sen kom mor min och hämtade mig. Sen fyra i natt ringer min kära bloggpartner som jag inte har hört av på ett bra tag och vill berätta om sin trevliga kväll. Hon lovade där efter att ringa upp för att en av hennes andra vänner var på tråden men jag hörde inte av henne nå mer den natten.
Idag har jag typ bara legat framför tvn och sovit, och ikväll har gänget varit hos jenny och sett jvm och även denna gång vann sverige! Sen blev det spel a-ö där jag och lovsan inte var lika bra som förra gången tyvärr. Sen skulle challe skjusa hem oss, gick väl så där att för det första få ut bilen från gården och sen he oss i väg.
Nu ligger jag iaf i sängen och har verkligen vänt på dygnet och jag hatar verkligen när jag gör det... Men mamma har lovat att hon ska ha upp mig innan 10 imorgon. Imorgon blir det även handligen med tjejerna till hemavan, expert med mor min och sen kankse fixa med kicki=).

Sov gott kamrater!

/emooos


Hejs svejs i lingonskogen!

Grymt aktiva är vi på denna blogg. Har nyss sagt hej då till kusinerna och det känns som julen är över. Riktigt tråkigt!!

Veckans planer:
Måndag
- Slappa med familjen, får se vad det bjuds på, och prata med Anna (?)
Tisdag - Hänga med Danne och några till (?) och va med brudarna på kvällen.
Onsdag - Hänga med Danne och några till (?) och prata med Anna (?) och även se Morden i Midsomer med mammsen.
Torsdag - Nyår med Anna!!!

Tråkigt att de blev en sådan ändring på planerna angående nyår, men jag tycker om er ändå!! Ser samtidigt framemot att få fira nyår med min bästa vän! :)


Sen funderar jag på att köpa en sån här mobil.



Vad tros?


/enbjorn

FULLT ÖS MEDVETSLÖS!!!

Annandagen är här och taggen kommer och går. Det är upplagd på detta viset att jag drar mig till tette för att börja göra mig klar, sen bär de av till Fiia med brudarna och vidare till Lisafisa me dom andra brudarna. Sen är det hotelle som gäll. Kommer bli guld värt!!

BOTTEN UPP!!


/enbjorn

julmys och trevligheter gör att tiden inte räcker till.

Sämst uppdatering men har varken haft ord eller tid att sätta mig ner att skriva.

24 december
Blir väckt av att två små blondatroll hoppar på mig och försöker väcka mig. Tomten har ju varit så snäll och lagt ut en lina vid sängen som vi sen ska följa och leta ett paket. Sen tar jag och kusinerna en promenix mot ica och köper oss en stor godispåse och sen blir det snöäglar. Sen blir det mat>mat>mat. Klockan tre satt vi alla bänkade framför tvn och såg Kalle. Som jag även somnade till, sen blev det mat igen och sen kommer tomten. Sen får det vuxna lite av det goda och sen är jag så trött så jag börjar gråta när mormor vill vara snäll och sy upp en klänning. Så då blev det sängdags för min del. Är väl alltid mysigt med jul, men hade verkligen ingen julstämmning.

25 december
Styr vi kosan hemåt och plockar upp farmor i burträsk. Sen blir det fredagstacos till middag sen tar jag och lovisa en promenix till mackarna och sen vidare till jenny där det blir MJ-konsert fast med typ andra artister så jag och lovisa kunde stå ut med att se det. Sen blev det ett musikspel som var ganska roligt, fast jag kunde en fråga så vann ändå jag och lovisa över jenny. Men sen måste jag medge att jag dominerade på sångtexter och svenska låtar. Sen tog jag och lovisa en promenix hemåt och hade lite tjejsnack, alltid skönt att få prata av sig lite!

26 december
Hade svårt att sova i natt så det blev några få timmars sömn. Sen har pappas släkt varit här på fika och nu ligger jag i sängen och bara vilar och nu kom erik just innanför dörren. Ikväll blir det surströmming hos Renströms. Sen får vi se om jag kommer  mig från bergsbyn så jag kan se hockeyn med nicke och macke. (finns det någon villig själ som skulle vilja skjusa mig =]?)

/ ett emooo


nej jag är väl inte ren

emmalii sägeR:
du
okej
jag är ganska
tjurig
så snälla ta med legget


jag anropar mig själv

mobilen har varit avslagen men är påslagen nu.
lika så när det gäller datron.
men jag är ändå inte kontaktbar.

/ E

Hela familjen är samlade och vad gör jag? Joo, sitter vid datorn.

Det började med att väcka bror våran, som kom hem kl 6 imorse, med ett musikaliskt inlägg av kastrull-lock, kastrull, slev och julsånger. Sedan har dagen bara varit allmänt slapp - Skööööönt!


/enbjorn


Idag kan man faktiskt säga att imorgon är det julafton.

Igår när jag var in på expert så försökte jag se så snäll,söt och oskuldsfull ut som möjligt. Jag visade upp min mobil som är i två delar. Han frågade vad jag hade gjort med min mobil och ja jag erkänner att jag körde med min lilla vitlögn. "hmm jaa det här ser inte bra ut, 4-5000 skulle det kosta att laga den så jag skulle väl rekomendera att köpa en ny mobil". Happ, aja god jul då sa jag och gick med tunga steg därifrån (får väl hoppas på att tomtemor kankse är supersnäll och kommer med ett paket)Tur att kicki bjöd mig på fika så jag fick bli lite glad igen. Fika med camilla och kicki måste nog vara det mysigaste av allt sitta och berätta skvaller och gamla minnen om hur onskefulla jag och camilla var när vi var små hahah!

Idag har min kära mor bjudit mig på mat, sen har vi fixat pappas julklapp så nu är allting klart. Nu sitter jag i soffan. Och Nils-petter står i köket och lagar våran fläkt. Han var inte så trevlig, som de andra pojkarna brukade vara. Men jag förlåter honom, det är ju trots allt jul. Nu ska jag packa och sen far vi mot vännäs.

Så jag får väl önska alla en trevlig jul för jag kommer inte ha tillgång till någon dator.
Sen gänget får vi väl se om vi ses i hemavan eller inte.... Blir typ deprimerad att jag inte kan fira nyår i hemavan, ni kan väl hålla mig uppdaterad med ett samtal eller ett sms så jag vet hur planerna planeras.

GOD JUL!
/emma"emoos-eliten"lindström


så här snäll är jag thihihi


nog finns det lata människor nog.

anonymt inkomande samtal 13:15
"alltså satan jag orkar verkligen inte cykla eller gå, jag ringer fan en taxi"

anonymt inkorgen 13:32¨
"hihihi taxin kommer snart!"

Det tar alltså 2 minuter för dig att gå in till stan. Du väljer att ringa en taxi och bli 100kr fattigare och måste låsas halta pga av att du just tagit bort gipset. Så är du ändå min stjärna och detta var fan i mig dagens höjdpunkt!

/ett emo

Nyår - vad händer?

En sak jag skulle vilja få reda på är om hur de blir med skjuts in till Hemavan på nyår? Jag kanske har fixat en bil, men jag kan inte garantera att han kör flera gånger - om han nu kör. Någon som ringt taxin än?


Skulle vilja veta det så fort som möjligt, annars gör jag nog egna planer!


/enbjorn


Dagen börjar med träningspass och de fortsätter att leverera!

Dagen började med en löprunda och lite styrke träning. Nu har jag ätit frukost och ska sen bege mig upp till isladan med systeryster. Det finns som inte så mycket att berätta, mer än att det är juletider och jag försöker ta dagen som den kommer.

Förövrigt så hade de ju ryktas om en klassfest på annandan, men jag tror den är out of order. Trist!


Förövrigt så hatar jag den här grisen...


/enbjorn

mysilipys och annat trevligheter

Ikväll var det julklappsutdelning med
Malin"sångarn"Holmström
Lovisa"bessam"Brännström
Jenny"bloggarn"Fahlgren
och sist men absolut inte minst
Emma"eliten-färgarn-kastaglas"Lindström

Har varit en otroligt mysig kväll hos jenny och även ett litet inslag hos linn. Jenny stod för matlagningen som blev otroligt gott och jag stod väl för salladen. Frågan är vad de andra två gjorde? Sen blev det fram med färgburken och färgning av jennys hår. (blev tyvärr ingen färg på köksluckorna denna gång). Julklappsöppning stod senare på schemat och lottningen tog ju sitt lilla tag, när vi fick göra om det ungefär 100 gånger. Först ut att öppna sin julklapp var malin som fick typ en bibel, var en kortlek som kommer att bli bra till framtiden. Näst på tur var lovisa som fick tofflor och en bok. Sen var det min tur. Älskar paket och det var mjukt så varför inte kasta det? Malin skriker  "NEJ VA FÖRSIKTIG!!". Öppnar paket och det är två jättefina vinglas, sen fick jag även läppglans och ögonskuggspenslar. Tack tack malin=) Sist men inte minst jenny och i hennes paket var det presentkort på hm. Nöjda och glada var alla så sen blev det för ovanlighetens skull lapp i pannan och ikväll sopade jag hem en enkel seger efter listat ut att jag var mattias lundgren. Sen blev det mys från varsit håll. Jag sitter och ser ett spännade program, lovisa sitter med mobilen och smsar, jennys fixar med julkalendern och malin sitter och sjunger eller snarare försöker hitta rätt ton till "O helga natt". Sen blir det hemskjusning av flickor små fast först ska jenny ut och lära sig sladda. En otroligt mysig och trevlig kväll! Så nu sitter jag i sängen och hade tänkt ta tag i min städning som jag påbörjade idag. Imorgon blir det stan med en efterlängtad sis=)

Hare /ett emooo

dessa flickor var det ikväll=)

Less var ordet och just nu vill jag bara sova bort allt!

Imorse var jag uppe med tuppen för att kunna fara ut till skogen för att såga ner en tall och hugga ved. Sen fick jag ett sms av Anna och en förfrågan om vi skulle luncha. Eller hur var de nu igen, Anna?

Dagen har iaf bestått av lunch, promenad, tanke på badminton men de blev vem där ist! Nu sitter jag och väntar på att syster ska komma sen blir det sängen och sista kapitlet i boken.

Vad hände egentligen med Luftslottet som sprängdes. De var ju en bok jag skulle läsa klart, men de har ju gått som de gått. Kanske ta tar i den till sommarn igen!


Så små jag och Janpon såg ut att vara här.


/enbjorn

hej hej

Ställde väckaren på 09:30 vaknade 12:45. Har ungefär sovit bort hela dagen. Sen att rumstemperaturen är 21 grader när man går och lägger sig och 10 grader när man vaknar är väl så där. Idag snöar det för fulla muggar, och jag stenvägrar att gå ut och skotta. För idag hade jag faktiskt tänkt vara duktig och städa mitt rum så jag får lite vapenvila hos familjen lindströms.  Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och mysa ner mig i soffan och bara njuta av att det är lov!
Tjejer var det julklappsgrejset idag?

/ hare ett emo


Home alone och vad gör jag? Joo, sitter fortfarande vid datorn.

Jag kan tillägga att dagen fortsatte med att ja lagade mat, torkade upp otrevligheter från Nikita och gått mellan datorn och TV. Vilket påminner mig om att ja missa projekt runway och att jag kan se bonde söker fru. Kvällen är räddad fram till att brudarna ska komma över och lira spel :)

Väcker minnen

Någon dag ska jag lägga ut lite bilder från den här datorn.
Ser att jag har en hel del som återger goa minnen :)


/enbjorn 


Home alone och vad gör jag? Joo, sitter vid datorn.

Efter att ha blivit väckt, fått ett träningspass av att lasta in pellets, möte med brudarna om klassfesten (frågan är vad vi riktigt kom fram till, Haha!) och skjutsat mamma till jobbet så hamnade jag här. For även förbi Ica för att handla och PP för att träffa Anna.

Det ryktas om att far kommer hem ikväll, men jag vet inte. Annars så blir det kanske att vara med Anna, eller dom andra brudarna. Vi får se vad kvällen har att bjussa på.

Förövrigt så har jag ingen julkänsla och jag känner mig bara stressad av att jag inte kommer vistas hemma så mycket. Det är bäst att börja tagga ner och inse att de är jullov - för de är faktiskt här!!


/enbjorn


dags att klä granen eller var det att ta första bästa flyg till thailand?

Oj dagarna bara rullar förbi, och har som inte hunnit blogga.
Igår var familjen bjuden till mina gudföräldrar på blöta. Är som traditionellt att träffas just innan jul och äta det. Själv tycker det är as äckligt och äter bara julskinka,prinskorv och macka. Åt även tunga (?) igår.
Efter maten skulle vi spela det tradionella spelet (har ingenaning om vad det heter) Men världens tråkigaste frågespel jätte svåra frågor och jag har aldrig på mina 17år kunnat en ändå fråga. Men varje år blir det ändå att det åker fram och det spelas, och varje år lovar gudfadern att det är sista året det här spelet ska spelas och nästa år blir det ett nytt spel. Men varje år blir det ändå likadant att det är samma gamla tråkiga spel som alla hatar men ändå spelas. Men som sagt så får man ändå lite julstämmning.
Idag for jag och erik och hämtade emanuel sen for vi på stan en snabbis sen upp på solbacken för att leta julklappar. Har fixat julklappen till mor och far, känns riktigt skönt. Nu äre bara gänget och millton kvar=)
Ikväll blir det nog bara myyys!

hare / ett emooo

och linn du skulle bara våga sluta blogga, pengarna börjar ju rulla in snart ;D

Hemma i Stensele och allt är sig likt...

Jag funderar starkt på att lägga ner bloggandet... Som vissa av er vet så har jag inte varit allt för aktiv på bloggen den senaste tiden, där anledningen kan vara för att var eviga gång jag har skrivit ett inlägg och ska till att publicera det så slutar anitngen internet att fungera eller så stängs webbsidan ner. Jag blir evigt less, men överväger ännu en gång om det ska vara anledningen till att sluta. Skulle inte tro de va!!

Iaf så har bussresan hem idag gått bra. Har hunnit slå in Idas julklappar, försökt fixa med en film, fikat hos mormor och sett shrek. Däremot så har jag inte hittat mina hörlurar än, som jag köpte igår, trots att jag vände upp och ner på hela lägenheten. Men de får jag lösa sen...

Med tanke på att pappa är i Umeå och ligger på operationsbordet och syskona inte kommer hem förrän till veckan så ska kvällen först och främst bjussa på pizza på Frasses sen blir det mys med mammsen. Ser framemot en lugn kväll!


Julen börjar närma sig...


/enbjorn

DC-GULD DC-GULD DC-GULD!!!

Den onda cirkeln är bruten och det blev tillslut ett guld! Har firat med den sista shoppingen, träning, städning, film och spel hemma hos Jens och sen avslutat dagen med packning.

Nu är allting i stort sätt klart och jag har insett att detta är sista inlägget jag gör från denna lägenhet för de här året! Nästa gång jag skriver från yttergatan 9 så är det 2010. Tiden går så otroligt fort!!

God Jul på er :)


/enbjorn


dödödödöödöd

Något som man har sett så framemot har nu vänts till något så ångestfyllt. Nu är det inte längre en längtan utan något som är som en klump i magen. FAN OCKSÅ!
Åka eller stanna hemma?


DC, klassfika, tack och adjö och vi tackar för ett jullov som har varit så efterlängtat!

oj dålig uppdatering.
Igår var det då den berömda DC vi vann med 4-0 första matchen, var tyvärr inte med pga av illamående.
Andra matchen var mot min kära bloggpartner som vi förlorade mot. Vi krigade på bra, men det räckte inte.
Idag har det som bara varit en chill dag på skolan. Suttit och skrattat åt jenny som börjar ha åldersnojja. Simpe som fick en snetäning. Ikväll har vi varit gänget hos jens. Eller man kankse ska säga tjejerna och jens. Han har det inte lätt den där pojken. Iaf så såg vi snygg,sexig, singel som var ganska konstig film. Sen spelade vi A-Ö och 6 tävlingsinrikade människor slutar aldrig bra. Men riktigt roligt var det!
I helgen blir det en lugn helg och det har aldrig känts bättre!
Nu ska jag ta och sova. Får se vad morgondagen har att erbjuda.

/ett emo


hej hej blondiner som nu är brunetter

men denna jävla julångest..........

Vet inte riktigt vad som var fel med jag och linn ikväll, men vi satt och gjorde narr av alla bönder i bonde söker fru. Linn hade blockerat alla vägar till köket så man var tvungen att krya under dammsugaren.
Vi hade roligt iaf. Sen har jag varit och tränat på introt med klassisarna, kan sluta hur som helst imorgon.
Sen är jag livrädd för att mitt täcke ska börja brinna för min dator blir för het.
Nu har jag ångest för jag har inte köpt en ända julklapp än. Och tydligen som ville mamma intyga att det är jul om en vecka........ Är det nu man ska vara överlycklig? Nej tack. Millis säg vad du vill ha i julklapp för jag orkar inte tänka!!! Jag borde verkligen sova nu, för tydligen ska man vara pigg och glad till denna Dundercup. Kommer jag vara det? NIX. Är jag hungrig? OJA HUNGRIG SOM ETT DJUR!! Kanske borde ta sig lite mat i magen? Fast jag har hört att man blir fet om man äter efter 7? Nej oj nu börjar jag verkligen prata i nattmössan.

Hare/ EEEeE

"Alla barnen gjorde sig fina utom emma för hon gjorde sig cool........"

Taggar med en gammal goding och tro det eller ej, men nu räknas timmarna ner!

emoos kom förbi här ikväll och vi såg Bonde söker fru tillsammans. Efter att ha sett Per-Jörgen fått välja sin flamma så börjar jag och emoos att gissa om vart dom ska åka. Då får jag även höra hur bra emoos är på geografi...

Jag - Hmm... Jag tror dom får åka till Italien!!

Jag tittar på emoos och ger hon en påskyndande blick...

emoos - Paris!! Eller vänta... De är väl Italien?


Jag kan inte säga annat än: Hon kom, Hon sågs, Hon segrade!


Som sagt så börjar Dunder Cupen närma sig (och för er som inte vet det så är det den årliga innebandy turneringen vi har på skolan) och helt plötsligt så blev jag nervös. Därför sitter jag och taggar upp med en gammal taggarlåt.


NU KÖR VI GÄRNET BRUDAR!!


/enbjorn


Det diskuteras,de krigas, de skriks det skrattas flickklassisar imorgon kör vi då gissar jag på?

Idag gjorde vi verkligen bort sista provet för 2009. Känns sjukt skönt, och efter jul kommer vi ha underbart schema! Intro börjar sitta där det ska nu. Har typ inte hänt så mycket mer idag. Sovit på eftermiddagen och snart ska jag möta upp Linn så ska vi på coop och sen hem till henne och se sista avsnittet av bonde söker fru. Om jag har förstårt allting rätt så far hon hem på lördag?!? Vem ska jag då springa över till på kvällarna när jag inte vill vara ensam....

Hare / ett emo

16 december = snart jullov, 8 dagar kvar till julen, 10 dagar kvar till annandagen och 10+ dagar kvar till nyårs!

Jahapp, va ha jag hunnit med idag då? Varit på skolan, fått slutbetyig i filosofi, tränat till dundercupen introt (och det börjar likna nå), sen hann jag med en sväng på stan och nu ska jag börja laga maaat!

Kvällen ska spenderas åt CREW, städning och kanske lite packning. Ska ju hinna se bonde söker fru också så vi får se hur de blir med packningen! Hinner väl göra den imorgon om inte annat.

Hot?

NOT!!


/enbjorn

hej hej träningsvärk kom och hjälp mig upp för sängen i morgon

Att somna klockan 2 är inget jag rekomenderar. Berättade det för Frida idag, ganska roligt att vi har känt varandra så pass länge så hon blir typ arg när jag säger att jag har varit uppe förlänge, för hon vet hur tjurig jag kan bli då. Sen kan jag även meddela att när alla tjejer i klasse har olika viljor och ska sätta ihop ett intro tillsammans är det ett under att alla lever fortfarande. Nu har jag inte så mycket mer att berätta än att jag längtar så fruktansvärt mycket till min cykeltur i morgon till city...............
Kul även att fröken björnstad visade ett livshetstecken ;)

hare / ett emo


Heja bloggen!

Förstår om emoos har de tufft just nu... Jag är inte den mest aktiva på denna blogg!

Jag kan uppdatera er med att jag fortfarande inte vet vad jag ska ha på nyårs. De börjar kännas lite stressigt med tanke på att jag är nästan tvungen till att lämna tillbaka en av dom imorgon. Är det detta som kallas beslutsångest?

Annars så har min syster fått jobb på svt! Så nu gäller det att ladda om till januari då vi får hålla våra ögon öppna för en snygg blondin på kanske någon hockeykväll!


Jag kan inte vara annat än stolt! :)


(Och med tanke på att blogg.se krånglar - som vanligt - så blir det ingen bild!)


/enbjorn


-

If you look closer, you might see someone like you. someone trying to find their way. someone trying to find their place. someone trying to find their self. sometimes it seems like you are the only one in the world who's struggling, who's frustrated, unsatisfied, barely getting by. but that feeling's a lie. and if you just hold on, just find the courage to face it all for another day, someone or something will find you and make it all okay. because we all need a little help sometimes-someone to helps us hear the music in their world, to remind us that it won't always be this way. that someone is out there. and that someone will find you

måndag

Idag har
klassen sett slitnare ever
nästan somnat på svenskan
suttit på ett fejk FN-möte och jag har varit indisk kvinna
lirat bandy med gubbarna och vi var kung
jag har lirat innebandy med flickisarna från klassen.
kommit på att innebandy är världen töntigaste sport
nu är jag as trött
ska hoppa in i duschen
så med det
säger jag
God natt
/E

Sista söndagsångesten för 2009

Gårkvällen var kanon!! Att man kan hinna med så mycket på en kväll är det största utropstecknet!
Det dummaste jag gjorde igår var att jag blev så arg så jag slänge mobiljävel i väggen och den är nu i två delar.
Tack och bock och tusenlappar åt skogs........ Tack även till jenny som hämtade mig mitt i natten.
Idag har jag var i lejonströmskyrkan och sett ida och agge sjunga, oj så duktiga de små liven är alltså. Blev så stolt! Sen ikväll har det blivit mys hos linn med julmust och tjejsnack.
Nu sitter jag och äter oliver och taziki för att få drömma mig bort till grekland. Mums så gott de är!
Nej nu är det dags för sängen.

Hare / ett emo

ta mig tillbaka tack!


jaa får väl säga det igen

Ser ut som skit
linn har gjort matsäck åt mig
gänget är bäst
klassen lika så
nu inväntar jag att soffe ska komma till skiftes
NU KÖR VI!!

en lördag som ingen annan.

Jag har sovit som en gud i natt.
Jag vaknade halv 12.
Åt julskinka och senap till frukost.
Chillat framför tvn.
Sovit ännu mer.
Sovit
Sovit
Sitter och är arg för jag har inga kläder att ha
Nu ska jag fara till fröken Björnstad
Har bjudit in mig själv på middag
Sen göra mig i ordning
klassfest
mingla leva
hämtning
Stortjärn
Hämtning av jenny
God natt!



Det kanske är dags att städa då...

Tillbaka till go lägenheten och jag har mer eller mindre slängt pengar runt omkring mig. Saken är bara den att pengarna inte spenderades till julklappar, utan de blev mer eller mindre nyårsklappar åt mig själv. Jaja, bara att gilla läget!


/enbjorn

Hej hopp fille snopp!

Dagen kommer att spenderas åt SHOPPING tillsammans me Maleeen! Ska försöka se till att hitta några julklappar också. Vi får se vad Skellefteå stad har för utbud!

Kvällen planer är fortfarande ett mysterium. Jag borde egentligen städa, för det luktar pyton härinne, men det känns inte så lockande en lördag kväll. Jag ska se Robinson ikväll, trots att snyggingen har åkt ut, och inte städa.

Nog för att bilden inte ha något med Robinson att göra...

Men de är helt klart ett gäng av gobitar!!


/enbjorn

Trött, tröttare, Linn!

Nu är jag äntligen klar med hellvetes uppgiften och ska göra tid för sängen. Kvällen har bestått av plugg, Idol med gänget och en timmas bilfärd. Herregud, jag hade ju kunnat ta mig halvvägs till Lycksele med de!

Sen vill jag bara kommentera två saker angående Idol! Eller vänta nu... Tror vi tar tre saker istället.

För det första så var det Erik Grönwall som vann. Inte Calle Grönwall.
E-r-i-k G-r-ö-n-w-a-l-l. Skärpning Peter Jhide!

För det andra
så var det enormt pinsamt när Eriks flickvän (tror det var hans flickvän, annars blir det här så oerhört mycket pinsammare) stod på scenen tillsammans med han när han skulle sjunga vinnarlåten i slutet. Vad skulle hon upp dit och göra egentligen?

Och för det tredje
så tycker jag att det var bra att Erik vann, även för Calles del.



Det blev nog ett lyckligt slut ändå! :)


/enbjorn


-

So is it goodbye?
Is it time to set you free?
Is it time to let it fly?
Is it time to let it bleed

You're gonna find someone new
I really hope you do

'Cause I love you
And the sun will come on thru,
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

Yes we gave it a try
But maybe for too long
Out of every sorrow
Another day will dawn

Sun will shine for you
'Cause I adore you...


folk slutar aldrig överraska

FREDAG

Fredag är äntligen här och jag hade planerat en lugn helg. Men planerna verkar gå i stupet för lugnt verkar det inte bli. Hoppas även att vi hittar oss en bil och sticker till Lycksele imorgon. Det skulle vara underbart mysigt!
Och jag tror att både jag och fröken B behöver annat att tänka på än skola.
Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och mysa ner mig i soffan.

Hare / ett emo


Linn: Du är inte sugen att följa med som sällskap till lycksele? Jag kan bjuda dig på middag också.
Emma: Jamen fan så kul! Jamen typ, jag är på!
Linn: Skämtar du?!? Fan så kuuung!
Emma: Jamen jag vet! Men på ett vilkor......
Linn: jahapp vad då?
Emma: DET FÅR INTE SPELAS ÄN ÄNDA MJ LÅT  I BILEN!!!!
Linn: Okej.. kan väl gå med på det...

tack och hejdå

skolan
patrik 1,5
god lunch
blev arg/ledsen för en lärare kallade mig dålig elev
svenska och antiken

Stan
ida
fixat stationbiljetter
fixat medicin
skrattat åt ida för hon trodde tofflor var uggs

Hemma
var jätte hungrig och väntade mig en god middag.
middagen skulle bestå av vatten och bröd =blöta
jag blev arg och sur
ännu surare för att det inte fanns mjök
åt sallad

Nu 
sörbölesluciatåg
förhoppningsvis julstämmning

Borde göra
pluggapluggaplugga

Tänket går
borde ovandla min skolångest till något positvit.
med det menar jag med att njuta av sista skolångesten för 2009.

Dagens tack
mimo,offe och idde (ni vet varför)

Hejdå

Jag erkänner, jag är en sångfågel. Men kan jag sjunga? Nej, verkligen inte!

Igår när jag satt här vid datorn och gjorde skolarbete kunde jag inte hålla mig från att sjunga med musiken som strömmade ur högtalarna. Det visade sig att grannen hörde mina ljusa stämmor och ville kommentera via sms:

Grannen: Vad fint du sjunger!
Jag: Haha att jag gör! funderar på att bli sångare...
Grannen: Idol kanske?
Jag: Om du är mitt personliga stöd så går jag!
Grannen: Lovar
Jag: Bra, då äre avgjort! Vi får hålla ögona öppna för nästa etapp.

När jag senare fick höra hans historia, om hur han hade blivit väckt och trott att det försegick en bönetime i min lägenhet, fick jag bekräftelse på att han var lika oseriös som jag var.


Tror jag ska hålla mig till singstar!


Dags att återgå till skolarbetet.

/enbjorn


Jadå kör jag..

Jag sitter uppkurad i sängen med myskläder och en toffs på skallen.
Jag har en snurre i käften.Jag har nyss druckit en stor kopp kaffe, och nu håller jag på att dricka cola. Tanken med det är att få super mycket koffin i kroppen så jag orkar sitta uppe hela kvällen. För nu har jag huvudsakling tänk sitta här ett antal timmar och försöka få bortgjort de inlämningar så jag har skjutit upp och måste nu sitta i panik för att kunna få betyg i olika kurser. Önskade att jag var en cillan i detta läget, duktig på att få saker och ting gjorda.Tänkte även ha coldplay som bakgrund musik. Efter soffes tal kände jag att jag var tvungen att ge dem en lite större chans!
Får även tacka erik för alla blåmärken men även för att han hjälpa mig att förklara endel saker på teorin, fast han tyckte jag var trögast i världen och jag tyckte han var sämst med att förklara= det slutar med att vi sitter och skriker åt varandra. Nej nu ska jag gräva ner mig i graven.

/ ett emo


torsdag avklarat och jag börjar faktiskt se ljuset.............

Ojoj vilken dag. Började med äckelteorin och jag kommer verkligen inte klara den på fredag huva,huvaaaaa....
For sen upp till pappa en stund och tog mig en kopp kaffe och satt och myste med pappa.
Tillbaka till skolan för att käka och sen var det engelska redovisning som jag hade ingenaning om vad jag skulle säga. Vanliga jag förvandlades till en ful äcklig gubbe innan våran redovisning var slut. Sen hade vi matte och nu var de repetion inför provet på fredag. Märkte nu att jag har glömt bort alla regler och konstigheter. Allt som har känt så bra tidigare.. Sista lektioen var teater och vi skulle spela upp våran teater för överiga klassmedlemar. Danne var sjuk och det var kaos på genrepet men vi klarade det riktigt bra till slut må jag säga. Kan väl även meddela att jag skulle spela emo (konstigt va ;D?) Så jag hade en otroligt fin sminkning óch trivdes verkligen. Kände att mitt rätta jag kom fram. Sen skulle jag ta mig mot skolan när några från spid3 kom gående och hosta "emo". ( snälla klassisar du har enbjon).
Nu sitter jag i soffan och ser lite oth och inväntar erik. Sen blir det plugg för hela slanten ikväll.

Hare / ett emooo

kom och ta mig långt här ifrån långt här i från.

Började med att cykla upp till ladan. Kan väl säga att jag var tröttare än tröttast när jag väl var framme. Klättring stod på schemat idag. Måste erkänna att det är ganska roligt att se när killarna klättrar bara några meter och sen kommer höjdrädslan ikapp dem och de vill ner lika fort de har kommit sig på väggen.
Sen var det julbord till lunch... HALÅÅ det är 8 december då äter man inte julbord!?!
Sista lektionen var PL och gjorde även bort sista provet för denna kurs!
Klockan 16 när alla började gå hem satt jag kvar på skolan, för vi skulle ha genrep inför konsetern.
Så nu sitter jag i lugn och ro för första gången idag och bara pustar ut. Konstern gick fint fint och mysigt vare=)
Nu ska jag gå och se sämst andra avenyn...

Hare / ett emo

Tur att jag hade stöd i publiken av denna tjeja i dag=)

Helgen kom.. helgen var.. helgen försvann...

Helgen har varit kanon! Jag kan verkligen inte klaga. Känns som denna helg har varit hur långt som helst. Kan nog beror på att jag har varit vaken mer jag har sovit. Man borde typ sluta sova? Man hinner ju med så otroligt mycket mer. Måste typ börja käka koffintabletter eller någe. För sova är egentligen bara onödigt. Även lördag med sbbrudarna var kanon, blev bara lite snabbt slut för egen del. Men tack bruds iaf=)
Var även och tränade fotboll igår, hahah det är sjukt hur kass man kan vara men roligt var det!

Sen är det de här med julen, vet inte riktigt vad det är med mig i år. Men i år hatar jag julen, jag hatar allt som "måste" fixas innan. Alla julklappar som måste köpas. Nu ska jag väl inte klaga på att jag behöver köpa många julklappar för de behöver jag inte. För vi har ingen storsläkt, och jag har ju inte allt för många syskon heller.
Det som man förbereder veckor och t.o.m månader för, är över på cirka en timma. För höjdpunken på en jul är ju ändå presentöppningen. Jag skulle typ vilja vara 5 år igen och gå runt och inbilla mig att jag såg tomten ute med sina renar. Gå och fråga mina nära och kära "när kommer tomten?" och vara överväntasfull. Ha en blandad känsla av nyfikenhet och skräck när tomten kommer. Ge tomten en kram och skägget kliar och sticks. Säga hej då till tomten och leka med mina nya fina julklappar.
Tyvärr så blir man ju inte yngre och yngre utan man blir ju bara äldre. Iår skulle jag verkligen inte ha något emot att fara utomlands och skippa all julstress och alla julklappar. Så tomten,  jag har varit en snällt barn iår. Ge mig en utlandsresa.

Hare/ette mo


Helgen kom, den sågs, den segrade!!

Helgen har varit grym. De blev poker och en spontan utekväll i fredags och under lördagen blev det en liten spa-dag, där jag fick en chokladbehandling och färgade ögonfransar, och Robinson och film på kvällen. Kan helt enkelt inte klaga!

Söndagen har spenterats åt absolut ingenting. Dags att avsluta ledigheten med en film, men först måste jag bara bjuda på en av mina favorit låtar och en låt som även passar mycket bra in på en dyster söndag.


Filmklippet får ni på köpet.


/enbjorn

för ikväll ska det bli som gamla goa tiden och ikväll kommer de bli storslaget

Nu börjar man vara på benen igen. Jätte mysig dag hos linn idag, men måste erkänna att jag var nog inte världens roligaste sällskap. Tack tina iaf=)
Nu sitter jag och inväntar millan och så blir det middag här. Sen drar vi vidare och möter upp sbbrudarna!
Kommer bli kanoners ;D Har inte så mycket mer att säga.

Hare / ett emo

cowboys, flickor små och en jäkla massa barnförbjudet.

Man vaknar upp hos lollo och är helt jäkla hjärndöd. Minnesluckor finns det gott om. Men trevligt var det och spontant är king! Som även lovisa hade en föreläsning om att spontant är det bästa. Döda och glada och magen vrider sig. Med det tackar vi och bockar och önskar att vi aldrig vaknat upp.


/ hare ett emoo

JADAAA

HAHHA SPONTANT ÄR BÄST!
GIcK SUPER ATT ATT JOBBA!
LINN ÄR PÅ VÄG VI FORTSÄETTER KÖRAAAAA


(väck mig i morgon någon )


PUSSS E-LITEN (ELITEN)

LOVISA HÄLSAR ATT JAG ÄR BÄST I VÄRLDEN!!!!

SNABB MEDDELANDE!!

JENNY, LOLLO, EMMA OCH IDA: VI TRÄFFAS HEMMA HOS MIG KL 12.00. DET BLIR INGEN LUNCH, MEN DET KAN HÄNDA ATT JAG BJUDER PÅ TILLTUGG. TA MED EN STOR HANDDUK OCH PENGAR TILL TINA.


Övriga frågor: Kontakta jag!


/enbjorn


att ringa och söka tröst

Att ringa olika människor för att söka tröst när man mår illa som ett jäkla djur.

anonym flicka 18 år.
"men du gumman det låter ju inge kul att höra, har du ätit något konstigt eller är det något annat som tynger dig? Har du tagit sprutan förästen för annars kan det vara den som spökar? Men gå hem och lägg dig och vila så ringer jag sen och kollar läget".

anonym pojke 19 år.
"men du är gravid, det är lilla barnet i magen som spökar. Men jag sitter och äter vi kan höraaaas *klick*"
(blev sur för hans gravitetskämt lika bra att lägga på)

anonym kvinna 43 är.
"men du lillvännen vi står i backen just nu, men ta dig en cola så får du rapa lite. Sen lägger du dig och vila och försök få i dig lite mat innan du far och jobbar. Så ringer jag dig sen".

anonym pojke ska jag aldrig ringa och söka tröst hos. Nu ska jag ta mig en cola, lägga mig och vila och sen fara och jobba.


fredag och det känns otroligt sköööönt!

Snällpappa skjusade mig till teorin i morse mycket skönt! Teorin var även ganska rolig idag, fick se lite film och sen skriva frågor. Nu har jag tagit en skön promenad hem. Så nu sitter jag bara i soffan och lyssnar på gomusik och bara tar det lugnt och slappar.Mamma och pappa hade redan farit när jag kom hem. Tänkte försöka börja på teatern också. Men det känns otroligt drygt.... Sen blir det tillbaka till skolan för matte och mentiorstid. Bajsellen for ju till stockholm idag för att se BSB. (förväntar mig ett samtal senare ikväll)
Ikväll blir det att jobba med msh och sen far jag nog till lovisa(?) för att köra det efterlängtade musikleken.
Har inte så mycket mer att berätta!

Hare / ett emo

Tror aldrig vi har lyckats på bild tsm....... :]


Uppsatsen är inskickad och jag har förhoppningsvis inte suttit med den i onödan. Dags att fira med läggdags!

 Jus nu njuter jag så hårt med denna gamla dänga.

Har aldrig känt en sån lättnad...

/enbjorn

VIKTIGT!!

Vi fem brudar som ska få massage ihelgen, vi måste ställa oss för en tuff fråga:

När på lördag ska vi träffas?

1. Antingen träffas vi vid 11-12 tiden, men då kan inte Malin vara med.
2. Vi träffas vid 4-5 tiden, men då kan inte Emma vara med.
3. Vi skiter fullständigt i det och kan kanske göra det någon annan gång.

Det är upp till er. För mig spelar det ingen roll!


Annars så har vi ännu haft en kort skoldag. Riktigt skönt må ja säga! Därför har dagen spenderats åt denna eviga samhällsuppgift som aldrig tycks bli klar. Vilken tur att den ska vara inlämnad ikväll då...

Sen så ska jag ge ett exempel på vad för lite sömn kan göra:

Det är inte lätt när de är svårt...


/enbjorn

när vi är less på allt.

skickat från min mobil till millis:
14/12 egypten från luleå.
All inclusive.
4.499kr
Ska söka bidrag...........
Bara att boka?

kan vi bara fara.......................


Ja för det är torsdag och imorgon är det jobb och sen förhoppningsvis dimma med storflickorna som det gärna kallar sig.

När väckarn ringde så övervägde jag att dra täcket för skallen och ligga där hela dagen. Men det är inte så mycket kvar av skolan-09 så jag tog mig upp och for till skolan. Mitt övervägande missbedömdes idag, för idag var en sån dag när jag kunnat dra täcket över huvudet. För idag har vi verkligen inte gjort någonting på skolan. Lärare var borta, andra sa "ni får ta eget ansvar" osv. Dagen höjdpunkt var nog lunch på sibylla. Har nyss sett tredjedelen av Jennysp  julkalender. Just nu verkar jag inte vara med så mycket i bilden men det kommer väl;) Jennysjulkalender är typ dagens höjdpunkt!
Ikväll ska jag försöka göra bort teaterinlämningen och sen kankse ut och gå med alicia. Nu ska jag sätta mig och se nyaste avsnittet av oth. Och sen kankse jag ska ta mig en powernap känns att det var alldelens förlängesen.
hare/ ett emo

Låt mig vara brun,ge tillbaka min fina sommarbleka hårfärg, ge tillbaka stadsfesten och ge tillbaka sommaren.


jag har redan sagt det en gång men jag säger det igen jag hatar bio och jag är nog världens sämsta biomänniska

Varför jag och camilla inte ska gå på bio.

-Lägger fram två fribiljetter som gick ut jan-09
-Jag blir as irriterad för all för reklam, står det att filmen börjar 21- då ska den även göra det!
-Börjar med att vi träffar folk vi inte vill träffa.
-Folk sitter på våra platser
-Jag är klantig och välter ut camillas popcorn.
-Camilla spiller hela sin cola på sig själv.
-Jag höll mig från att gå på toa under filmen blir resultat av att jag fokuserar på att jag inte ska kissa på mig och glömmer bort filmen.
- Och filmen var väl helt okej men inget mer. (mimmi och ellen ni har verkligen överdrivet hur bra den var).

Med det tackar jag och bokar för mig ikväll, gå aldrig på bio med någon av oss för ni gör erat livsmisstag.
 sovgott / ett emo

men kan glädja mig med att jag hade de bästa sällskapet för kvällen=)

det är onsdag och det är bio på G men först ska svenskan bli klar. Kära mills jag hoppas du har fixat små vänner till mig.

Jag tror ärligt talat min bärbara dator kommer börja brinna snart, för jäklar så varmt det blir på benen.. Det överhettas typ? Har typ inte hänt så mycket lustigt annars. Önskar bara att det var 12/12 imorgon så alla prov/inlämningar och redovisningar var klara. Nästa vecka kommer verkligen ta död på mig. Förstår typ inte hur jag ska hinna med allt? Ska typ sms enrio eller något så kanske jag får ett vettigt svar.
Ikväll blir det bio som jag redan sagt. Kommer vara död imorgon men de får jag ta.
Nej nu ska jag skriva klart min svenska så jag får klart den.

hare / ett emoo


Motivationen har tappat sin charm. Likaså har jag!

Efter en kort skoldag tog jag en cykeltur hem och har i stort sätt bara tillägnat tiden åt samhällsarbete. Kvällen kommer fortsätta spenderas åt skolarbete.

Nuförtiden händer det inte mycket... Vardagarna spenderas åt skolan och helgerna är nästan detsamma som alla andra helger. Jag får roa mig med att Anna Anka har dragit igång med julkalendern.

oioioi.se - släng dig i väggen!!


/enbjorn

en taggad brud på helgen men mindre taggad på skolan. Men lov börjar närma sig även så hatjulen

du som är "hemlig h" och sa "jag skulle kunna ha skjusat" kan ju gärna träda fram så jag vet till nästa gång ;)

Nu sitter jag på engelskan och sitter och lyssnar på kalle (världens gud). Och bara njuter! för mina gruppmedlemmar håller på att hålla tal så jag sitter i min ensamhet. Ikväll blir det hatbio med världens bästa millan=) vi båda hatar bio men new moon har kommit och vi har gratis biljetter så man får väl offra sig!
Sen taggar jag på helgen!! Nej just fan fick inte tagga... Det brukar inte sluta bra då.

Tagga, tagga inte, tagga, tagga inte, tagga!!
MEN FAN FÖR MIG SJÄLV INTE TAGGA! HAHAH ÅH ORKAR INTE MED MIG SJÄLV! HEJ DÅ!


Awesome:



Help me to carry the fire
We will keep it alight together
Help me to carry the fire
It will light our way forever...


/enbjorn

vi har sån där blå färg i toan och när man kissar på morgonen då är ju kisset alltid jätte guld och då blir det grön färg på vattnet istället.

halv 10 steg jag upp och just därefter kom ellen. Tur att någon av oss är duktiga på att stiga upp. Blev iaf lite plugg och sen lite prat från helgen. Sen hade vi litteratur där jag och offe satt och kollade youtube klipp.
Sen PL och nu sitter jag och ser oth. Ska sätta mig och försöka göra klart svenskan sen så jag får bocka av en sak. Ikväll blir det lugna gatan kanske hockey? Vi får väl se vad kvällen har att erbjuda helt enkelt!

Hare / ett emoo


Johan Falk!

Har nyligen sett andra filmen ur Johan Falk - Vapenbröderna. Det är faktiskt riktigt bra filmen trots att det är svenska filmer, så jag ska väl fortsätta att se dom!

Nu ska jag iaf ägna mig åt skolarbete.

Sen har det ju kommit massvis med snö, och det här är det jag får vakna upp till:

Det är nästan så att man springer ut och gör små snöänglar!


Eller så gör man som Sune och Håkan:


/enbjorn

RSS 2.0