Man vakna upp och så var den här dagen förstörd.

Det förvånade mig inte att jag vaknade upp och det var värdelöst väder ute. Därför har det inte gjorts mycket på denna dagen. Har fått ett samtal av emoos och just nu befinner hon sig i Stockholm.

Samtalet hade även en händelse upplysning. Vad det var ska jag låta henne få berätta, men jag kan iaf gratta henne för att hon nu har förstått hur saker och ting ska gå till. Grattis vännen ! :)

Då vare dags att gå tillbaka till den meningslösa dagen och försöka vända det till något nyttigt. Kan ju börja med att gå och kolla posten.


/enbjorn

Båttur med gummiplopp, wakeboard och trevligt sällskap!

Idag blev de att åka riktig båt på älven och trevligt vare. For först upp mot Bergsbyn och köpte en macka, sedan bar de tillbaka och första gången på wakeboard. Klarade det på andra försöket och tror det var bäst hittills!

Däremot så glömde jag tillägga den lilla detaljen att jag vanligtvis åker snowboard. Det får sällskapet leva med!!


Från gårdagens båttur.
/enbjorn

lite smått irriterad....

Det blev en stekar dag på älven ist för på La Linn Playa! Riktigt mysigt var det, men dessvärre så började min mobil strejka efter båtfärden. Antingen så sjöng den på sin sista ramsa (vilket jag starkt tvivlar på) eller så fick den nog ett lite stänk av vatten, men då är frågan hur mkt behövdes de för att den skulle strejka?

Om någon har en mobil att låna ut några veckor frammåt så får den gärna komma fram ur idet. Det skulle uppskattas!

Dags att göra nå mat och svänga förbi stan innan man drar sig mot Sunnanå och Mallan! Alanya brudarna ikväll dåra. 14 dagar kvar - KUNG!!

/enbjorn

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!

Solen har tittat fram som metrologerna har lovat och det känns underbart. Inte ett moln på himlen så långt mina fönster räcker så det är bara att pallra sig ut och börja steka. Jag älskare :)

/enbjorn

livet rullar på som de ska nu, de går riktigt jävla bra nu.

igår blev de gkås (ullared) och en massa shopping, helt sjukt mycket folk också.
Fick jätte god gillat till middag med kladdkaka till efterrätt.
Idag styr vi kosan mot halmstad för ännu mer shopping.
Imorgon rullar vi vidare mot huvudstaden.
livet leker lixom =D
hareee / ett emoo

Vi känner ingen stress!

Dagen har inte bestått av mkt, men besök har jag iaf fått. Först kom Mallan på besök och efter att Jenus hade slutat jobba så kom hon över en sväng. Sedan bar de iväg till träning och kvällen har sedan spenderas på Morön!

Det sägs att regnvädret ska dra sig bort och att solen ska titta fram imorgon/idag. I så fall vet jag en som kommer ligga ute och SCHTEEEEK!!

Sedan är det nu bara 14 dagar kvar innan vi åker. Sweeet!!


/enbjorn

Trots allt så har jag fortfarande ett leende på läpparna!

Trots att tennismatchen gick bra igår så gick inte fotbollsmatchen lika bra. Det blev en tung förlust på 3-2, men det är bara att börja ladda nya krafter.

Dagens planer kan bli annorlunda än väntat, pga detta regnväder!! Vi ska iaf kolla om vi kan lira badminton, om inte får vi se vad fantasin kan komma med.

Nu har ju emoos stuckit till Götet och lämnar kvar mig här. Likaså gör Johan och gänget som ska fara och se U2. Trots det så hoppas ni får en trevlig vistelse :)


/enbjorn

Här burkar vi upp med matcher i fulla muggar!

Dagen har börjat med en tennis match mellan Holmarn & Björnen, där Björnen tog hem vinsten med 1-0 i sett. En mycket jämn match!!

Kvällen kommer att fortsätta med en fotbollsmatch. Förhoppningsvis så vinner vi!

Igår var vi hos mig och spelade Buzzsom jag slutade på en 0 poängs förlust, och sedan drog vi vidare till Dave ponken och såg film. Filmen sög, men sällskapet var på topp och snacksen var goda. Gratis är alltid gott! :)


/enbjorn

jaa då äre färdigt packat, och redo för en lång jävla bilresa med gomusik.

nu är de 1 minuter kvar tills hollströms hämtar upp mig. (om de nu plockar upp mig prick).
Nu har jag laddat med bra  musik, tack vara erik och david!
De har även klirrat i kassan. Nu drar vi mot förhoppningsvis varmare sverige.
Ni få läsare kan ju alltid höra av sig med ett sms eller en pling.
Alanya budarna, firande av malin när jag kommer hem?
och sörbölebrids styrning av fest när jag kommer hem?
hadeee / ett emooo

de är pubbkväll, de är jobbiga människor, de är glada människor och de är efterlängtat.

Jamen då var man hemma i några timmar igen. Nu blir de bara att packa upp och sen packa ner igen. Ikväll/natt drar jag och 3/5 av familjen hollströms till varberg och blir borta en vecka? Pubbkvällen igår var väldigt trevlig, synd att vädret inte var de bästa. Sen verkar det som alla på pdol haft de kung, nästa år då jävlar simpe?
Som sagt har inte blivit så mycket uppdatering de senaste två veckorna och nästa vecka lika så.
Nu ska jag ställa mig i duschen, träffa erik en snabbis(?) och sen käka surströmming med camilla.
Hinner kankse skriva någonting ikväll.

haree / ett emooo

första och sista bilden från pubbkvällen=)


Bion var grym och likaså verkar nog PDOL också. Är det sängen som väntar nu eller?

Harry Potter var faktisk grym, men efter att syrran har sagt endel av slutet visste jag redan hur den skulle sluta. Men den var lika bra för det. Man blir lite små sugen på att läsa böckerna, men det känns som ingen mening när man redan har sett nästan alla filmer.

Sedan så slog jag en pling till PDOL ikväll och där var det tydligen gallaj! Blev sjukt sugen på att vara där, men nu sparar jag både pengar och ork till annat. Ska nog inte klaga!

Jaha, var det sängen som väntade nu då? Jag antar det. Ska väl gå och grubbla på det här också:

"Att slåss för fred är som att knulla för att bli oskuld"

/enbjorn

Inget kan stoppa mig nu!!

Jag har varit för lite med omvärlden känner jag. Kände mig helt sjuk när jag var över hos Jenny, men de får dom leva med. Tog iaf en tripp till coop och köpte en körv, sen släppte Jenus av mig här så kunde dom fortsätta sin resa till PDOL. Det ryktas om att det kommer vara mycket trevligheter där ikväll.


Jag vet då att jag och Snoffan kommer ha det minst lika bra på Harry Potter.
 

Men det är ju ett tag kvar så jag funderar på att gå över till Jojje och göra han sällskap. Tyckte Han såg så ensam ut när jag var förbi...




Vi avslutar med den perfekta färdlåten och ett hopp på att ni får en trevlig kväll!



/enbjorn

Hur var det nu?

Dagens händelser kommer bestå av.... Öh... Ja!

Dagens händelser kommer bestå av ingenting.

Ska ta och hoppa in i duschen så kanske man kan dra en sväng på stan, köpa bikini till Alanya och sen handla mat. Den fortsatta planeringen blir Harry Potter med Snoffan, men innan dess blire till att göra nå vettigt!

Vad det nu innebär återstår att se!


/enbjorn

*Bang bang* Shot dead

Jag har gått och blivit en Michael Jackson älskare av någon konstig anledning och sen har jag även blivit en sämre bilförare. Varför detta kommer sig kan jag själv inte svara på, så vi lämnar det som ett frågatecken.

?

Kvällens träning blev en internmatch och det gick riktigt bra faktiskt. Min framtida fotbollskarriär kommer att bestå av konstanta avbrott eller byte mellan olika lag. Det brukar alltid gå grymt efter upphåll eller byte av lag. Varför det är så kan jag inte heller svara på, så vi lämnar det som ännu ett frågetecken.

?

Vi avslutar med ännu två livs levande frågetecken.


/enbjorn

En dag är inte den andra lik.

Att Ladyboy dissar en för att han tycker man pratar för mkt om någon brud och att man får veta det på omvägar går jag inte med på. Jag går inte heller med på att jag och Pretty Woman ska färdas i havet bland mördar valar och späckhuggare, utan båt.

Sedan har jag och Stekarn upplevt att en vattentornado som inte alltid behöver vara hotande, speciellt inte om den ser ut som en ljuskrona som är gjord av vatten.

Jag fick iaf avsluta drömmen med att vara tillsammans med vännerna och bara snacka skit innan väckar klockan ringde.

Drömmar kan verkligen säga mer än verkligheten !

/enbjorn

Onsdagarna är bokade!!

Nu har vi bestämt oss för att Alanya-brudarna ska träffas varje onsdag innan vi åker. Denna gång var vi hos Lollo, nästa gång blir det hos någon annan. Hos vem är fortfarande en gåta!

Jag börjar få ångest över resan. Ska försöka koppla bort allt och bara tänka på att de kommer bli skit roligt. Oavsett vad lär de nog bli en kanon resa!!



/enbjorn

Fit for fight!!

Ikväll blire att vara med Alanya-brudarna och kanske planera inför resan. Sedan måste vi nog ta tag i mitt pass och försöka förstå oss på det. Det har uppstått lite problem med det!!


/enbjorn

Stay with me honey, stay with me honey, stay with me..

Jag fick panik imorse...

Utomlandsresan går om exakt 21 dagar och det var nära att jag inte hade något pass att åka med. Om sanningen ska fram är jag fortfarande inte 100% på att jag har det, men det ordnar sig säkert ändå!

Det sägs att jag skulle städa idag, men om jag känner mig själv kommer jag börja men sluta ganska fort. När jag säger att jag ska städa får jag ofta höra "men du gjorde ju det igår" eller "du städar ju hela tiden".

Faktum är att jag inte städar. Tro inte på allt jag säger, kära vänner!

Dags att städa....

/enbjorn

jag älskar dig.



De gör så ont i hjärtat att höra att du inte mår bra. Att höra på din röst att du inte är okej. Jag vet att du lider och de gör ont. Jag finns här för dig jag och jag blir arg på mig själv att jag inte är hos dig nu.
Bästa vän, jag älskar dig.♥


Jag lever jag mår bra, och just nu mår jag som bäst.

Jätte dålig uppdatering så jag tänkte göra de lite snabbt.
 
Fredag: En underbart rolig fest hos fröken norström och jag och lovisa var kung den kvällen.
Lördag: Lämnade sina spår efter fredagen men jag for till linn där vid halv åtta och då fick jag även umgås med den eftertrakade storasyster björnstad som var en riktigt skön tjej! ( hoppas vi ses igen ida)Väl på trästocks så stod vi och diggade lite verran, och sen for linn och ida in på öltältet och jag träffade malin och lovsia och där efter sötapojkar. Klockan 2 hämtade mor och far mig och de bar av till stugan.
Söndag: Får jag träffade de efterlängtade skövde folket och bara mysa med dem.
Måndag: Blev de begravning, men än väldigt fin sådan. Gör ont att se sina nära och kära så ledsna. På kvällen blev de desto roligare med bad och basu hos familjen sundbom.
Tisdag: Idag blev de tecken för hela slanten med skövdeflickorna, och ikväll sitter jag hos uffe med en massa vuxna. Ovanligt att jag alltid är ensamt barn? inte de minsta!

Imorgon kommer även ogge till stugan ska bli kul att få träffa pajken.

Hare / ett emoo

Män som hatar kvinnor är ett avslutat kapitel. Nu är det dags att avverka nästa!

Det finns inte mycket att säga om dagen. For som sagt ner till stan och kollade efter målvaktshandskar, sen har jag bara varit hemma. Mallan kom förbi ikväll så jag kunde se Morden i Midsomer. Jag har fortfarande problem att sitta och se det själv.

Hur gammal är jag egentligen?

Sedan sägs det att Veronica Maggio hade en knut som skulle kunna uppfattas som det motsatta könet och att tre pinglor var med på dessa noter.

Se klippet så kanske ni förstår:

http://www.norran.se/nvtv/?iframeurl=http%3A%2F%2Fnorran.abcdn.net%2FabPlayer2%2Fdefault.html%3Fpath%3Dnorran.abcdn.net%2FTV-ARKIV%2FInslag%2F%26playfile%3D090719_trastock_maggio_750k.flv




Dags att lägga sig ner och mysa med bok.

/enbjorn

Gud som haver barnen kär, hjälp mig att klara av de här!!

Ska snart bli upphämtad av frälsaren, men jag vet inte om jag ska skratta eller gråta? Förhoppningsvis får jag mig ett extra par handskar och kanske några nya pjux. Vi får se vad utbudet ligger på.

Dags att kila!

/enbjorn

Kvällsbesöket har farit hem och jag ska snart ta en tupplur.

Även denna kväll blev mycket lyckad, med lite inslag av Bert, Beck och VH1.

Imorgon väntar en städar dag. Kan meddela att det finns endel att göra.

Resten får förbli ett mysterium...
/enbjorn

BILDBOMB!!






















/enbjorn

Men visst äre roligt när vi är kungarna på att uppdatera bloggen.

Helgen kan bara beskrivas som grym. Blev en mycket lyckad dag igår också, med lite shopping på dagen och lite basket och film senare på kvällen.


Vi kan konstatera att jag är sämst på basket och att vissa har tur som får vara efter mig.


Dags att diska och träna.



/enbjorn

Kvällen kan endast beskrivas med ett ord: UNDERBART!!

Kvällen fick fyra tummar upp! Blev en toppen kväll och det kändes underbart. Kunde inte ha blivit bättre när man får lite egen tid med syrran också. Älskare :)

Sedan fick vi höra årets raggnings replik:

Hej! Jag är 29, hur gammal är du?

Med mat i mun fick syrran ta kommandot och svara på frågan åt mig. Trots det så hann jag uppfatta att han gick rakt på sak. Helt rätt!!


/enbjorn

Jag är hungrig jag är trött jag är glad men jävlar nu söker man sällskap.

Hade en kanon kväll igår, mer behöver jag inte säga!
Nu blir de ut och klippa gräsmattan.
hareee / ett slitetemoo
e


Home alone and still smiling!

Fick mitt nattbesök som jag hade väntat mig, men dessvärre blev det inge fika. Jag fick åtminstone se dom saknade jävlarna! :)

Imorgon kommer Ida så det är nog bäst att lägga sig i sängen. Kvällen har iaf fått tummen upp, men förhoppningsvis får morgondagen två tummar!


/enbjorn

Här sitter vi och laddar upp med musik. Vart är grabbarna?

Jag, emoos, Jenus, Lollo och Björnen sitter här och ska snart dra oss vidare till födelsedagsbarnet. Grattis!

Funderar på att cykla ner till statiol för att köpa nå gott så kan det inte vara omöjligt att man får nattbesök ikväll. Dessvärre så kommer jag aldrig att ha orken att göra det. Kan hända att jag gör det till veckan istället.

Vi avslutar med ett: I vattnet finns det ål - Skål! I skogen finns det älg - Svälj!

/enbjorn

Så här blir de när båda flickorna mår bra, och vi trivs och vi lever.

Väldigt dålig uppdatering men så blir de när jag är i renbergs och linn är en stenS.
Men nu är vi båda hemma och vi taggar på en trevlig kväll på torpvägen.
GRATTIS FRIDA!!!

Hareee / ett emoooo


Ångest kan endast botas av en sak: Nya tag!!

Nu har man nästan packat allt och är i stort sätt redo att åka. Dessvärre så åker vi inte förrän kl 8 imorgon så jag kan gå och ta mig en skön godnatts sömn!

Ikväll blev det ett litet inslag av badminton och poker. Jag kan säga att jag ägde i båda (och denna gång gjorde jag faktiskt det)!! Var jävligt tungt att lämna Anna och Tina, men nu har vi sagt att vi ska träffas fler gånger. Ska försöka lura Tina till Ö-vik eller Umeå så man kan ta bussen ner. Får se hur de går ;)

Då vare dags att tacka för mig denna gång, men jag hoppas jag kommer hem snart igen. Ska däremot bli roligt att få träffa vännerna i skelle, trots att man kanske kommer fälla nå tårar innan man åker. Det är iaf inte sista gången jag kommer hem!


/enångestfullbjorn


Uppdateringen är på hög nivå och jag är.... Ja, vad är jag?

Jag kan säga att är less på att jobba nu, men trots det så vill jag inte sluta. Att sluta jobba innebär att jag måste åka tillbaka till Skelle och ärligt talat så vill jag inte det för tillfället. Trots att vännerna och fotbollen lockar så önskar jag att jag hade fått en hel vecka hemma och bara fått ta dagarna som de kommer.


Jag har hört att tid är en dyrbar ägodel och att det är bäst att ta vara på den.


/enbjorn

Hemma på middag och hänger vid datorn!

Nu har jag tagit mig hem och ska alldeles strax äta pannkakor. Ikväll blire att hänga med brudarna och kanske lira nå spel. Blir nog trevligt det! :)

Sen så gick jag lite tidigare ifrån jobbet idag eftersom jag inte vågade stanna där....

Som jag har nämnt tidigare i bloggen så är beslut min värsta ovän och jag vet inte hur jag ska göra på fredag. Min arbetsgivare gav mig ett alternativ och jag tackade ja till det, så därför måste jag jobba över några timmar så jag kan vara ledig på fredag och se hur jag gör.

Min arbetskamrat bestämde sig iaf för att stanna till fyra och jobba fredag så jag får alltså jobba helt ensam några timmar efter han har farit. De sug...

Vi kan konstatera att jag har sett för mkt skräckfilmer...


/enbjorn

Hemma på lunch och hänger vid datorn!

Nu så har sista veckan av jobb börjat, men vad som är annorlunda nu än tidigare är att jag har bytt arbetspartner. Ida höll inte måttet så jag slängde ut henne och sa åt hennes pojkvän att jobba istället. Så nu äre jag och Mange som putsar fönster, spelar kort och biljard. Han är bättre i allt så jag börjar sakna Ida....

Idag kommer Jannike hem ifrån huvudstaden så vi ska nog se till att få träffas iveckan. Jag saknar bruden min :)

Kul är de då?



Inte kul... Inte kuuul...

/enbjorn

De finns inte ord hur man ska beskriva denna tripp men helsike vad vi har tjafsat.

Men se vem som sitter vid lilla datorn om inte emma? Jajjemen, nu är jag hemma efter en kväll i simpes stuga.  De har skrattas,de har bråkats,de har badats och de har varit helt underbart! Tack för en trevlig kväll!
Nu får jag se om david kommer och plockar upp mig så här mitt i natten eller om de blir att sova i stan. De återstår att se.
Hoppas brudarna också har haft en trevlig kväll, synd att jag inte kunde vara med =( (camilla dödar dig om du super bort min mobil.)
Hare/ ett emooo


ett kissavbrott är aldrig fel =D

pengarna bara flög iväg, men roligt har vi haft iallfall och jag kan inte mer än bara le=)

underbar dag i happis!
Nu drar jag till stugan och vilar upp mig i typ en vecka, mobilen är med så de är bara att höra av sig=)!

hare/ett emooo






du bullen du kan äta din köttbulle som smakar gräs puss!

Myspys hos familjen Björnstad, men Johan är på efterfest i Gunnarn. Vad är detta?

Kvällen började med en gomiddag och fortsatte inne i Johans rum med lite Buzz, som jag förövrigt kissade på Ida! Sedan fortsatte det med en poker runda som faktiskt var ganska jämn, men jag kände att jag hade turen med mig. Efter att ha chicat och vunnit med exakt 50 poäng protesterar Ida och säger att man ska gå ut med 52. För att få fortsätta spela en sista gång går jag med på erbjudandet och tänker att jag ändå kommer att vinna.


Vad går då snett?

Jo, både pappa och Ida kan vinna om dom tar en chicago och mamma kan endast ta ikapp om hon får in en fyrtal.

Nå, vem kammar då hem vinsten?

Tro det eller ej, men mamma sitter med par i 7:or och efter första bytet slår hon tillbaka med fyrtal. Det är ju klart man blir förbannad!

Vi la ner spelet eftersom ingen orkade fortsätta och spela så vi sa väl att jag vann trots allt. Men nog var det komiskt alltid :)

Nu ska vi se sommarkrysset och äta jordebär (som betyder jordgubbar emoos) med grädde. Kan även hända att det blir en Buzz mot Ida och Mange. Får se om turen fortfarande håller i sig!

Förövrigt så var bröllopet jätte fint idag och bror våran skulle man kunna kalla för bestman, och som nu är på efterfest i Gunnarn. Synd att inte hela familjen kunde vara samlade ikväll!

Här skulle man kunna tro att inlägget var slut och det äre faktiskt också. Ville bara kommentera att det blev ett längre inlägg än vad jag hade tänkt mig.
Ni får helt enkelt leva med det :)







/enbjorn


Skall inte klaga

Gårdagen var riktigt mysig. Jag, Anna och "födelsedagsbarnet" Tina for till Kita's och käkade. Efter det for vi till Billan och tänkte hyra film. Det hade ju kommit upp förslag om att se skräckfilm, men jag försökte protestera. Det gick ju inte som tänkt så de blev en rysare och en komedi.

Sedan for vi hem till Tina och götta oss med godis, tårta, pajer, kakor och ett gott sällskap, och sen skulle vi ju självklart se rysaren. Om jag ska vara ärlig så låg jag mest bara och sov, men jag var ändå skit rädd.

Som jag brukar säga: Jag kan sova, men jag kan fan inte leva! Har fått men för livet efter alla skräckfilmer.

Efter filmerna så gick jag och Tina till sängs och pratade till småtimmarna. Vi hade endel att ta igen!!

Dagen ska till att bjuda på bröllop och sen blir det att vara hemma och mysa med familjen. Sedan ska jag slå en pling till alla i Skeå och kolla hur dom har det ikväll. :)

/enbjorn

Med föräldrar på topp och en underbar familj som just for hem så tackar jag för mig och hoppar i säng.

Haft en otroligt lugn men skön kväll med familjen lindström. Jag och camilla har hunnit snacka igenom allt vi har missat och de var en hel del. Har även lånat ut min guldiga mobil till camilla, de kommer väl sluta med som alla andra hennes mobiler att hon tappar dem i havet,kastar ut den genom balkongen eller tappar den i handfatet. (lägg fram de i rätt läge när du ska meddela att du även har haft sönder min mobil,de kan annars de ett tredje världskrig.)
Nu har jag nyss pratat med jenny och ingen verkar riktigt ha koll på läget till imorgon. Men som sagt vi tar dagen som den kommer. Inte så mycker mer att säga än att de blir nog kass uppdatering imorgon, för jag har ingeaning om jag sover hemma eller om jag hamnar någon annanstans. De blir nog bra hur som helst!
Sussa sött!

hareee / ett emoo

stress

"Klassfest nu på lördag! Vi skippar lokal och satsar på något mysigt ställe med strand och grillring. Sedan sätter vi upp tält som vi kan vara i om vi vill. Frågan är bara vars det passar bäst att vara och hur många som har 4mans tält eller större? :)"

Sååå jävla kung, bara synd att man missa det. Men för att inte missa middagen ikväll är det nog bäst att kila nu.



/enbjorn


pengarna rullar in som de ska nu, jag har gjort klart sommarjobbet och de är nu jag kan säga att nu kan jag njuta av ett sommarlov.

hahahha att ingen har klagat på mig? Att skriva skolan istället för jobbet är inte okej.
Men desto mer okej är de att jag har SOMMARLOV!!! Jajjamen, sista dagen är nu bortgjord och nu kan jag njuta av ett sommarlov. Fick cykla hem i spöregn men lika glad var jag för de. Kan däremot sjänka lite sympati för mina postvänner jenny och simpe. Ikväll kommer familjen lindström på middag, de bästa främmande man kan ha. Sen blir de nog bara mys med camilla. Har som inte träffat bruden på ett bra tag. Som de verkar nu drar vi till happis imorgon och sen på kvällen drar vi vidare till simpes stuga. Kan nog bli en tokbra dag, och de ryktas om de ska bli helt okej väder också! Frågan är bara varför linn ska vara hemma i stenS när vi drar till happis, dålig planering av dig linn?
Nej livet leker just nu för jag har inget att klaga på.

haree/ ett sommarlovsemooo

You are my heaven on earth...

Dagen har varit seg och jag vet inte vart man ska börja.

Kan väl börja berätta att de blev en lunch på hotellet idag. Mums... Sen så har jag och syster bara varit hemma ikväll och sett oth. Hade som tänkt vara med brudarna men då jobbade vissa så de blev inte av. Riktigt trist faktiskt eftersom de kommer bli tajt framöver att få träffa dom. Vi får se hur det utlöser sig.

Påtal om "utlöser" så tror jag det är ett av svenskans bästa och roligaste ord. Jag upptäckte det för någon dag sen och kom och tänka på det nu. Det går att änvända till nästan varenda mening och det låter så roligt när man säger det.

Som jag sa... Dagen har varit riktigt seg!

Vi låter låten få tala för sig själv.


/enbjorn

de spöregnar, de är inte sommar längre. Men de är nu jag kan säga att snart har jag sommarlov.

Skolan gick hyfsat bra idag, fick till och med ansvaret att jobba själv pga att annika skulle på sjukhuset. Ikväll har vi varit och käkat hos anders och boel de bjöds på grillat, mycket gott! Imorgon är de min sista arbetsdag på skellefteå kraft och de känns UNERBART!!!
Linn förästen så saknar jag dig i massor =(
Har inte så mycket mer att säga än att jag hoppas på happis på lördag.

haree / ett emooo


Ibland får man inte alltid som man önskat sig.

LisaE rignde för ett tag sen och frågade om jag skulle vara med på lagfesten som är på lördag kväll, efter våran hemvändar match.

Dessvärre så kan jag inte och insåg att jag missar en match och tre partaj.

Förfest: Match och sedan lagfest
Fest: Klassfest
Efterfest: Med gänget, som även skulle sova tillsammans.

Det hade varit perfekt, men som pappar brukar säga:

Du kan inte alltid vara med på alla tillställningar, trots att du vill det!


Tråkigt, men sant. Jag får njuta av tiden här hemma istället :)

/enbjorn

2 dagar kvar, sen hoppas vi på lagfest och happis!

Igår fick jag inte göra min städning i fred utan mimmi och soffe kom på besök. Gud vad jag saknar dem kände jag igår!  Sen gick vi på sibylla för att hälsa på iddeluuu. Idag gick jobbet ganska trögt men nu är de bara två dagar kvar!!!!!!
Efter jobbet gjorde jag ett sista ryck med städning och ta bort disk osv. Sen råkade jag somna två timmar på soffan och blir väckt av att mamma kommer och skriker och tror att jag ska vara överlycklig av att de är hemma. Tills visdel är jag de, men när jag har tagit min eftermiddagslur kan jag vara riktigt sur. Ikväll kanske jag far förbi stackas ungen på bockholmsvägen. Kul att hon retar mig för att jag inte vågar sova själv, och ställer inte upp att sova hos mig pga att jag jobbar (?) Så nu får du stå ditt kast, och sova själv i ditt stora spökhus!!!!! hahahah skojas bara=)
Sen har jag en dröm att få fara och se PINK! Frågan är ju när hon kommer till sverige? Är de någon som vet?
Har suttit och nött henne hela dagen, och hon är verkligen underbar!
Nu ska jag ut och gå.

hareee / ett emo

Blev visst  slagsmål igår mellan jag och soffe....


Jag säger bara en sak...


/enbjorn

Den ena är fantasifull, den andra är rastlös. Båda har humor!!

Det är bara jag och syrran hemma. Har nyss kommit hem från jobbet...

Det börjar med att hon tar ett extra varv runt kvarteret för att hälsa på 5-åringarna som inte hälsade tillbaka tidigare när vi körde förbi. Likt förbannat hälsar dom inte, men några andra som gör det är deras föräldrar... Kanske uppkom någon tanke om "perversa jävlar", vem vet?

När vi är hemma paxar jag datorn och strax efter jag har gått in på min mail ringer det någon från dolt nummer och viskar "bög" i luren... Med mobilen i högsa hugg klampar jag in i brorsans rum där syrran står och tittar upp i taket med händerna i fickan.

Busted!!

Strax efteråt ringer det igen. Dolt nummer.

Jag: Bögen här!!
Dolt nummer: (babbel)
Jag: Va?
Dolt nummer: you're gonna die to night.
Jag: Va?!

Klick!!

Ida: Linn, någon knackade på och sa att någon skulle döda dig!!

Nu är frågan, hur gamla är vi egentligen?
/enbjorn

en lista med sen, men jag är redan sen med min städning och allt annat helvette jag har att göra.

nu har jag lovat mig själv att diska undan,städa undan, ta tag i mitt rum och kankse om jag är världens duktigaste även rensa ut kläder (så camilla jag kanske kommer med ett lass då). Sen ska jag bänka mig ner och se allsång på skansen, ryktas om att de är ugglas x2.

Sen
mina älskade klassisar saknar jag! Vars håller ni hus?
Sen blir de happis till helgen eller?
Sen fick jag en kallelse till tandläkaren idag, känns som de kommer bli endel klagomål?
Sen fortsätta mina föräldar med vänner på en fortsatt resa till sundsvall och lyxa på att bo på hotell?
Sen är de bara 3 dagar kvar sen har jag ett underbart sommarlov framför mig?
Sen skulle de inte vara fel med lite sol?

/ett emooo

Ett samtal kan ibland inte leda till mycket!!

Ikväll är vi bortbjudna på middag hos mormor och morfar, så jag ringer för att ta reda på vilken tid vi ska anlända.

Jag: Hej morfar!
Morfar: Nämen hej Ida!
Jag: Det är Linn...

Det börjar ju bra iaf....

Morfar: Haha! Jaha, ni har så lika röst så jag hör inte skillnaden.
Jag: Haha ja, det är inte lätt alla gånger. Vilket tid ska vi komma till ni?
Morfar: Jamen har familjen kommit hem?
Jag: Jo, mamma är hemma och pappa är påväg hem. Ska vi komma vid fem?
Morfar: Jaha, men då äre ju vi som är sena. Men kom när ni vill!

Jaha, och när är det....?

Jag: Okej, men då ses vi sen. Hejdå!!

Mamma: När ska vi komma?
Jag: När vi ville.
Mamma: Jaha, och när är det?

Tystnad...

Jag: Vi far fem!!!


"Stjärnan i dramat"
/enbjorn

på brist att ha något att göra, därför blir de en mini bildbomb.


hej kära vänner, nu ska jag lillbengan berätta en sak för er. jag är jävligt trött.

Dålig uppdatering  från min sida, men de händer inte så mycket i mitt liv just nu. Jag jobbar och då blir jag väldigt isolerad. Har gått och haft ont i magen hela dagen och får knappt i mig någon mat. Ringde faster för att inte oroa mamma och pappa på deras lilla resa. Hon gissade på att de kunde vara en magkatarr.(vet att ni girls har en annan teori). Tack för att ni bryr er=)
Sen var de även malin och elenas sista dag idag på skekraft. De var inte alls lika roligt...
Ikväll blir de nog bara att mysa ner sig framför allsång på skansen, någon som vill göra sällskap får gärna höra av sig.
Nej nu blir de städning och sussa.

haree / ett emo.



Helgens bravader har satt sina spår...

Som sagt, varför ska man gå och bli sjuk nu när man är hemma för att tjäna in storkovan och vara med vännerna? Det är ju klart man blir förbannad...

Förkylningen har än så länge bara kommit sig upp till halsen, men som nästan ingen vethatar jag verkligen att ha ont i halsen, speciellt efter någon sjukdom jag fick för några år sedan. Så om jag känner mig rätt kommer jag vakna gråtandes inatt för att jag har så ont i halsen. Förhoppningsvis vaknar Nikita av mitt gnäll och gör mig sällskap, trots att det lär bli jag som kommrt att få ligga och klia henne.

Jobbdag imorgon och en planerad badminton match mellan systrarna "Sjuklingarna" och grabbarna "Vi-tror-vi-är-bäst-i-allting" (vilket i dom flesta fallen iofs är), men som de ser ut nu lär den bli flyttad.

Det är inte helt omöjligt att det blir en hemmakväll imorgon också...

/entröttbjorn

Mångra frågor utan svar...

Vem är egentligen Olof Mellberg? En mytoman eller en skojare? Och varför har vi klassfest i Skellefteå när jag är hemma i Storuman?

Nej, förresten.... Svara inte på den!!

Varför ska man gå och bli sjuk nu när man är hemma och ska vara med kompisarna? Vart tar alla mina pengar vägen? Varför är jag redan less på regnvädret? Och vad ska jag roa mig med när jag är hemma?
 

Det enda jag har svar på är att livet är en fest...


SKÅL!!
/enbjorn

för att göra allt för att slippa undan min underbara städning.

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan: jadaaaa
Titta på dig själv i spegeln: jaa
Gnälla: älskar de
Skrika: joodåå
Sova: jajjmen
Ha ångest: jaoooo
Skada dig själv med flit: nix
Ta mediciner du inte borde ta: nepp
Vilja dö: njaa tror jag väl inte?
Drömma mardrömmar: jo tyvärr..
Drömma sexdrömmar: hahahah
Ta droger: aldrig gjort
Försöka vara annorlunda: de är jag redan...
Klä dig i svart: sitter i hel svart nu..
Gå till kyrkan: nepp,men borde göra
Gå i skolan: jopp
Röka: nej, rökning dödar
Ljuga: ibland ja..
Hata folk: jo ibland
Lita på folk: försöker så gott som möjligt.

VEM:
Saknar du:
linn
Vill du döda: våran granne
Rörde dig sist: malin typ?
Vill du slå: en jobbig jävel.
Kysste dig sist: hemlis
Vill du kittla: msh har en tedens att bli riktigt arg.
Kramade du sist: erik
Vill du prata med: camm3
Skrek du på sist: nickeee
Vill du vara som: alice
Sårade dig sist: hemlis
Vill du bli galet full med: the brids
Gjorde dig riktigt glad senast: iddeluu
Fick du sms från senast: rickeee
Ringde dig senast: far min
Är snyggast på jorden: hmm, svårt..

HAR DU:
För många vänner:
nej
Förföljelsemani: vaa?
Tvångstankar: nej de räcker med att camilla har..
Någon annan psykisk sjukdom: nej
Någon fysisk sjukdom: nej
Någon skada: beror på hur man ser de.
Färgat håret: blondaslingor
Brutit några ben: Nej nej
Några piercings: 3 i öronen
Egen dator:  nej, men ska införskaffas.
Bra självförtroende: nej
Kysst någon: jodå
Sagt jag älskar dig till någon idag: nix
Bjudit ut någon: nej
Varit kär: jo
Dumpat någon: jo
Stulit någonting: typ en godis?
Lämnat landet: jaraaa
Tuttat eld på nått: nej
Gjort något olagligt: beror på olagligt?


HUR:
Går du: folk brukar säga att jag vickar på rumpan?
Svarar du i telefonen: hej de är emma
Fördriver du tiden: dator
Mycket pengar har du: för lite
Tjänar du pengar: jobbar just nu
Ofta diskar du: för sällan enligt mina päron
Ofta städar du: för sällan
Många stör du dig på: för många.
Ofta träffar du din familj: ofta

TROR DU:

Att du kommer bli något: kan väl alltid hoppas
På gud: njaaa
På rymdvarelser: nej
Att folk tycker om dig: de får vi hoppas...
På ett liv efter detta: absolut
Att fiskar kan tänka: jaadaaa
Att du kommer leva länge: vi får väl se, när de är min tur.

/ett emoo


pigg och glad men saknar min älskade cola. Nej borde he mig ut i kall luften och springa.

Söndagen gick som bara förbi, for förbi familjen lindström ett tag sen jobbade jag på dameras match. Sen hade jag inte fått i mig något mat i magen på hela dagen så då for jag och käkade hos idde och pratade lite strunt. Skönt att se dig igen bruden=).
Idag gick jobbet bara fint fint! För en gångskull var jag även pigg och glad! Nu sitter jag här hemma och ska mysa ner mig i sängen och se så som i himmeln. Har ingenaning varför den går nu, men inte blir jag ledsen för det.
Hareee /ett emoo

Dålig uppdatering av helgen kan bara innebära en sak: händelserik helg!!

Nog var den händelserik alltid, men kanske inte den bästa jag har varit med om. Det var roligt att få ha med sig familjen dit och som jag uppfattar det hade dom en kanon helg.

Fredagen var jag mest med familjen. Hände inte så mkt, men jag kan då åtminstone säga att Tomas Ledin var KUNG!!

Lördagen hade en kungligt bra förfest, med bastu och bad, och efterfest, men efter att ha gått in på området så sjönk stämningen lite. Kändes som alla var överallt och ingenstans, och jag orkade inte att stå i kö inpå Wallmans i en timma för att träffa syskona, så ist ringde jag Malin och Jenny. Vi tre, samt Emoos, Simme och Jerreperre, for hem till mig och lirade tv-spel. Tro det eller ej, men det gick faktiskt grymt bra för mig. Vi ser väl om dom vågar erkänna det sen ;)

Nu ska jag äta mat, se på morden i midsomer, och om vädret håller i sig hade jag tänkt ta mig en löprunda. Hade inte suttit helt fel faktiskt :)

/enbjorn

ibland blir de aldrig som man tänkt sig. Förlåt för jag inte varit och hälsat på dig, men fegheten tog vid. Jag hoppas du mår bättre där du är nu.

Igår drog både jag och erik strejk mot allt som kallades stadsfestival. Vi två tiden mötte vi upp emmy och tog ett fika och bara pratade. Sen drog jag och erik hem till mig och vi båda somnade på varsin soffa.  Sen var vi båda för lata för att ta tag i maglagningen så då fick de bli max. Sen hämtade vi den underbara röda faran. Nästa stopp blev då hemmakväll och vi hyrde offside. När erik hade farit hem så for jag en snabbis till linn där även gänget var. Linn var klockren. Jens satt med en rosa blomma i håret, simon satt och skrattade, malin satt och klagade på att hon skulle upp sju nästan dag och jenny styrde bildvisning från fredagen. Sen bar de hemåt för att sova så sött och nu har mamma och pappa just farit. Någon som är sugen nattsällsakp får gärna höra av sig. För sova själv är ingen jag själv tycker om att göra.
Nu ska jag ta mig mat i magen.

hareee /ett emooo
 

snart tystnar musiken.

Tomas Ledin är guden.
Allt annat kan vi låta osagt.

/Ett självklart emo.


Här önskar vi er alla en riktigt bra kväll!

Nu sitter jag med familjen, skålar och taggar med Thomas Ledin låtar. Känner på mig att de kommer bli en riktigt kuuung kväll, så vi får hoppas de håller i sig:)

Jag hoppas ni får en underbar kväll så ses vi antingen under Thomas Ledin, alla öltält eller i dimman. Det återstår att se!!


/enbjorn

du är flickan i reklamen som har tagit charmexamen. För du är så....

Gårdagen i gärdsmark var otroligt mysig. Kycklingarna hade blivit ganska stora så de såg mer ut som örnar (?) Vi var då ute med båten och sen for vi och hälsade på våran gamla lärare christer. Gud vad jag saknar den mannen! Himla roligt var de att ses igen och sen for vi hem till poppe där även erik var. Sen kan jag väl meddela att middagen blev helt misslyckad. Två ungdomamar kan inte änns steka fiskpinnar. Nils kommer inspringade och spottar ut maten "de här fiskpinnarna lever ju för fan fortfarande". Vi fick oss iallfall många goda skratt och en mysig kväll. Tack till nils och danne som skjusade hem mig också.

Jobbet idag gick ganska bra, på eftermiddagen fick även fönsterputsarna storstäda så då fick jag lite sällskap. Nu ska jag snart gå och lägga mig i soffan och sussa lite om jag ska orka hela kvällen och inte vara allt för odräglig så måste jag ha sömn nu. Sen har jag lovat mina arbetsK att tagga upp för kvällen för just nu är jag inte alls taggad. LINN VARFÖR KAN DU INTE VARA MED OSS OCH TAGGA  UPP MIG?!?!?!!?
Sen är de ännu värre att camilla ska inte änns in ikväll, kan vi sluta ha så olika musiksmaker? btw camilla så loggade just våran gamla goda vän ismet in..........................
Alldelens för trött och för opeppad.
nu sover jag.
sen kör vi.

hareee /ette mooo

Nu är det skeå som väntar !!

det blir ett snabbt inlägg, har lite brottom!

Ska käka lunch nu, sen ska jag packa, duscha och börja åka.

Ska hämta upp pappa i lycksele och sen så ringde johan och sa att han ska sova hos mig ändå, så då blir vi verkligen hela familjen som ska bo tillsammans. Blir nog mys :)

/enbjorn


Irritationer ligger och drar!

Tennismatchen slutade bra, men det kunde ha varit bättre. Efter att jag och syrran har lirat en match, som jag förövrigt förlorade, skulle vi bara slå några lätta bollar innan vi gick hem för maten. Det gick bara sämre och sämre för varje boll som jag slog och tillslut blev jag så förbannad att jag lyckades slå mig själv i knäet med tennisracket.

Skills that kills, fast en aning onödigt kanske.

Det är väl många som har hört låten Ayo Technology med Milow:



Men jag kan inte sluta tänka på 50 cent feat. Justin Timberlake som också har gjort den låten, fast några år tidigare:



Jag kan väl ändå säga att båda låtarna är bra!

/enbjorn

2 juli, solen lyser, de är stadsfest och vi kan säga att sommaren är underbar.

och även torsdag är avklarad! Idag mår jag mycket bättre och jag kom hem med ett leende på läpparna.
Idag är de även min fars födelsdag så i morse steg jag upp tidigare än normal bara för att uppvakta han på sängen.
Grattis far! Nu sitter jag och inväntar att poppe ska komma och hämta mig sen drar vi hem till han och lagar mat  med hans bröder och sen har han lovat att vi ska mysa med kycklingarna!  Blir nog supermysigt=)
Sen taggar vi på imorgon, tyvärr så har jag ingenaning om morgondagen.. ska ta och ringa jenny och kolla om hon har några planer.
ha en bra torsdag!
/ett emooo

mina små vänner och jag=)

Livet är fullt med överraskningar!

Sitter nu hemma på lunch och har just ätit pannkakor. Blir nog till att fara snart!

Kvällen kommer att bjuda på ett nytt försök på tennismatchen som jag och syrran avbröt för att vi blev så jävla förbannade. Gick verkligen åt hell!!

Vi konstaterade iaf idag att denna gång skulle vi inte vara så nogranna på serverna, bara vi fick ett hyffsat bra spel. Förhoppningsvis kan vi båda hålla humöret uppe!

Om inte kan vi ju alltid testa hur bra ett tennisracket fungerar att använda som fiskespö...

Jag säger inge mer :)

/enbjorn

Man ska gå rakt på sak: Tråkigt inlägg!!

Det börjar dra ihop sig till Skellefteå Festivalen när det bara är två/en dag kvar! Kommer bli så jävla roligt och jag hoppas verkligen syster ska med. Om inte, så tror jag att helgen kommer nog bli helt okej ändå :)

Nej, imorgon äre jobb som gäller så jag funderar på att gå och lägga mig snart. Det har som börjat gått bättre att sova nu dom senaste dagarna, men så har vi även kommit lite försent så det är nog bäst att ändra på sov timmarna ännu lite mera, trots allt!!

Ska mysa mig ner i kojs nu och läsa "Män som hatar kvinnor" , sen blire den eftertraktade sömnen!

Godnatt
/enbjorn

de rinner svett så mysigt ner för kropp och själ, är de nu vi ska erkänna att jag har feber och ska egentligen inte jobba?

Att komma hem och gråta av trötthet och feber är inte okej efter en dag på jobbet.
Tycker synd om elena och malin som måste stå ut med mig. De jävlarna har även kommit på ett smeknamn till mig "bengt" och för att jag är yngst av våran trio så blir de även "lill-bengan". De värsta av allt är att de har en sång och dans till mitt "nya" namn.
Jag sovde iallfall hela eftermiddagen, sen kämpande jag mig upp i sängen för att fara på nordanå och se teater med mamma,camilla och kicki. Teatern var helt okej men jag och camilla som inte är så kulturella av oss förstod som inte allt. Men mysigt var de.

Nu ska jag ta och sussaaa!
och vet ni de är bara två dagar kvar tills familjen björnstad kommer på besök i skellefteå!!!

hareee / ett febrigtemooooo


Ny dag - nya möjligheter!

Det är ju alltid trevligt när folk skriver några kommentarer lite då och då, men de var väl kanske lite för mkt begärt på det sista inlägget som blev. Det blev en hel dialog mellan Stieg Larsson och nykomlingen Olof Mellberg. Kanske kommer en diskussions del om hur ordet "bög" uppkom i nästa bilaga?

Och Anna, om du vill ha ännu en förlust så självklart kan vi ta en till match.
Just bring it on!!



Tuffa dagar kan endast tacklas med nya krafter!

/enbjorn


RSS 2.0