snark

Oj oj oj så trutt jag är... Vet inte hur många gånger jag gäspade under träningen! Nu tänkte jag slå en pling till några nära och kära, sen ska jag försöka mig på att förstå Norska Hollywoodfruar. Stör mig på att det just är norska, och sen saknar jag även Maria Montazami.


Våra stiliga balkavaljer på badsjön


/enbjorn

STYLTBRALLA!! TRÅNGKAKA!!

Då har man tagit sig tillbaka till Skeå och dagen har väl rullat på bra. Nu har klassen iaf börjat tagit tag i studentveckan så lite förberedda är vi iaf. Fortfarande är de vissa punkter vi måste ta tag i, men allt löser sig tillslut! :)



Han är inte dåligt faaast


/enbjorn


jag måste nog vara världens bästa på att vara femte hjulet.

Gårdagen blev verkligen spontant! Började väldigt lugnt på liljevägen. For sedan vidare på OW sen ville vissa leka 20 åringar igen så det blev efterfest på Getberget. När klockan var 03:30 var en viss herre trött och ville sova så vi blev utslängda. Vi andra 20åringar kände att natten kan ju inte vara slut ännu. Tillbaka till Liljevägen för ännu mera efterfest och där vid 07:30 for två krukor i golvet och sen vare gonatt.
Vaknade väl upp att man mådde som man förtjänade,men det var iaf riktigt trevligt igår!
Var en väldigt kort resume om gårdagen.

Adios/ ett emo

Kan inte bli bättre än så här!!

Gårdagen var huuuuuuuuuuuuuuuuuuuur kul som helst! Verkligen en toppen kväll, och nog kände jag mig som en prinsessa. Idag har vi bara slappat hos tette och kvällen är inte riktigt lagd, men jag väntar på att grabbarna ska hämta mig. De va tänkte brännboll men vädret vill inte riktigt... Kan ändå bli en händelserik kväll!

Kan inte bli mkt bättre!!


/enbjorn

Nåja, vad är väl en bal på slottet?

Den kan ju va fruktansvärt långtråkig, dötrist, tråkig och alldeles... alldeles underbar!

Hoppas jag inte ramlar....


/enbjorn


Home sweet home!!

Nu är jag hemma i kära Stensele och har redan hunnit varit på fika hos mormor och morfar. Hon har världen godaste bullar!! Var bara tvungen att få de sagt.

Resten av dagen ska kanske spenderas med Tina, får se vad flickan säger, annars ska jag till frissan kl 15. Med tanke på att de blev en tidig morgon ska jag försöka med en tidig kväll. Får se hur de går!!

Tänker på Prag när jag hör den här låten. It's preeeeetty grood!!


/enbjorn

hej hej hemskt mycket hej

Att jag knappt kommer ihåg lösenordet på bloggen  då äre illa!
Ber ännu en gång om ursäkt för en kassuppdatering. Men har som inte tid, att sitta vid dattan!

Har iaf hängt med syrran ikväll, vi kikade in gamla turkiet bilder från förra gången vi var utomlands tillsammans. Om en vecka och två dagar sticker vi faktiskt. U N D E R B A R T!!!
Imorgon vare tänkt att jag skulle färga håret men allting sket sig så nu får jag vara svarthårig hela sommaren.
(Grattis till alla som ska umgås med mig).........
Nej nu ska jag krypa ner i sängen och försöka göra en tidig kväll. Imorgon har jag sovmorgon till 12:40 och hade tänkt försöka göra någonting vettigt av denna tid.

Sovgott!
/ett emo

PAX BAKSÄTET MED MALIN PÅ SÖNDAG!

"I wanna be naked, and you're wasted"

Taxin är bokad och nu tänkte jag skutta in i duschen och sedan ska jag packa, sen är jag redo för hemfärd. 5.40 går bussen... Ska man vara fin får man lida pin!


/enbjorn

Träning avklarad, nu var det bara packningen och städningen kvar

Träningen gick väl som den gick. Känner att fotboll inte riktigt är min grej just nu, får ta de som de är... Har iaf kommit hem nu och har hela kvällen till att städa och packa. Sen får jag inte glömma bort att göra mitt svenska tal inför måndag. Får se hur de går!!

Dags att återgå till städningen
  


/enbjorn

LINN BJÖRNSTAD

Nu måste du gå och städa!!


/enbjorn

Stan med Frida!

Nyss hemkommen från stan och har kommit hem med en ögonskugga, hårband och en plunta (såg att du hade en lite försent Snoffan!!) + så var jag och bytte väska så nu ska allting vara fixat. Dock så har klänningen fortfarande inte kommit, men enligt vissa uppgifter ska den vara i Storuman imorgon. Spännande!!


Så här ser min plunta ut iaf. Matchar ju klänningen också ;)


/enbjorn


Dessa skeåbor...

Håller på att leta åt mig en plunta till helgen, men har lite problem med att hitta de. När jag frågar Sofie ser hon ut som ett stort frågetecken och jag måste visa bilder på google för att hon ska fatta. Jag frågar Malin, men för henne måste jag beskriva att det är en spritbehållare. En sån som de flesta a-lagare äger!

För ni som inte vet så ser en plunta ut så här

och om de är någon som har en över får den gärna höra av sig!


/enbjorn


De här med att städa, de är inte riktigt min grej.

Härom dagen när jag försökte städa kom jag på ursäkter hela tiden för att slippa göra de. En av ursäkterna var t. ex. för att jag satt och sjöng. Sånna ovärda ursäkter har jag!

Idag, när jag verkligen försöker städa, har jag en massa annat jag också måste göra. Har pratat med tette och fick ett 10 mil långt mail av henne ang. balen och sen ringde jag Lisa fisa också. Nu försöker jag få tag på Maleen, men inte är jag förvånad över att hon inte svarar.

Förhoppningsvis ser du de här och ringer mig!!


/enbjorn

Det här med att se mogen ut och inte

Anonym_tjej_92
ska köpa snus
(behöver inte visa legg)

Anonym_kille_87 kommer efter
ska köpa 3st 2.8 öl
(har du legg säger kassörskan)

Anonym_tjej_92
HAHAHAHHAHAHA

Anonym_kille_87
käften, gå bara gå..........

Jag är inte långsint jag behöver bara få lugna ner känslorna lite

hahaha helt sjuk så länge sen det jag skrev på denna blogg. Men jag har verkligen inte tid att sitta vid datron och bara nörda. Nu kan jag inte skylla på att jag ska ta studenten och balen...... Det får vänta ett år till. Det är bara mycket på andra håll och kanter!
Allafall allting är bra med mig, är väl två ganska tuffa veckor kvar i skolan och det har blivit ganska mycket kvällspluggning som jag nästan aldrig brukar göra. Men det är inte länge kvar nu tills jag sticker med syrran till GREKLAND och det känns underbart!
Idag har vi varit på Dags gård, djuren var mysiga speciellet lammen =)
Nej nu ska jag gå och sova.

/Ett emoo

Du min vän, jag saknar dig♥

Mer eller mindre värt inlägg

Dagen har inte varit så mycket till värde, därför har jag insett att de här kan bli en toppen vecka! Som de ser ut nu iaf så kommer klänningen komma imorgon eller på onsdag, syster har hittat alla smycken så jag slipper lägga ut pengar på de, hemfärd på onsdag eller torsdag, klipptid på torsdag och balen på fredag. Sen får man självklart komma hem och träffa alla nära och kära.

De kan inte bli bättre än så här just nu :)


Sen undrar jag vart emos har tagit vägen. Saknar dig här på bloggen!

/enbjorn

sommarminnen!


/enbjorn

Ibland har man ju bara inte orken...

Måndag är det idag, för er som inte visste det, och jag har inte gjort så mkt av dagen! Skolan har rullat på bra, och nu tänkte jag ägna min lediga tid till att städa. Weey!! Kan iaf meddela att vi vann igår, trots att de gick kässt för min del men det är väl sånt som händer.

Måste-göra-lista:
- Göra stan osäkert
- Städa, städa och städa
- Förbereda svenska tal
- Ta tag i studenten

Sen är de mycke inför sommaren som jag ska fixa, men just nu lägger jag allt fokus på studenten! Den närmar sig med stormsteg.... :)

Få saker man hade när man gick ut nian
Ett mycket bra bevis på hur många som flyttar.


/enbjorn


Det är inte lätt när de är svårt

Jag skrev just ett jätte långt inlägg, sen försvann det... Därför orkar jag inte skriva mer än att jag ha varit på stan med Malin och ska nu försöka göra bort geografin.

/enbjorn


Jag har världens finaste vän.

Och jag har saknat dig

/enbjorn

Lördags kvällen är över och imorgon har man andra planer

Kvällen börjar lida mot sitt slut och nog har de varit trevligt. Ska nu bege mig mot sängen och sussa så sött. Match imorgon, bara att börja ladda!!


/enbjorn

Ready to party!!

De va ju tänkt att man skulle gå på stort ikväll, men med tanke på att jag ska hem nästa helg så ska jag spela match imorgon. Typiskt sa stekarn, men ja ä int bitter!! Med lockar i håret och röda läppar är jag iaf redo för kvällens bravader och oavsett så litar jag på att de kommer bli en toppen kväll :)

Kvällens outfit, dock mycket dålig bild

Kvällens pose


/enbjorn

Ina Andrén, tjejen med koll

Jag och Ida sitter i bilen och sjunger till Michael Jacksons "They don't care about us". Ina sitter tyst i baksätet och diggar till musiken. Efter att ha suttit tyst ett tag får hon ur sig "ursäkta, men vad är de här för grupp?"

För de första, Ina: Det är inte en grupp, de är en artist.
För de andra: Det är the king of pop, ingen annan.
Och för de tredje: De är inte lätt när de är svårt ;)


Vadå uppblåst?

Men vi tycker om dig ändå


/enbjorn

Nu är jag less på den här skiten

Har varit en fullproppad dag med match (vinst med 10-0!!!), glass på Ainas tsm med Ida och Ina, sen blev de stan. Började titta lite på smycken inför balen, men de är ju fortfarande svårt att köpa nå när man inte ens vet vilken klänning de blir att ha. Som tur är så får jag ju låna Linas klänning, och den är verkligen underbart fin, men samtidigt skulle jag verkligen vilja ha min rosa klänning!! Jaja, allting löser sig...

Fina brudar på fjolårets bal

Skulle vara himla kul om du kom på vårat efter-insläpp!! :)


Nu ska jag skicka ännu ett hatmail.

/enbjorn

Den här Anna Stenvall....

Hon är så jobbig ibland när hon ringer och stör när jag lyssnar på goa Melissa Horn låtar. Nu var jag snäll som svarade och låter hon nu få avnjuta Donkeyboy. Skulle uppskatta ett "Linn, du är bäst!!"

Medan hon sjunger så fint i mina öron tänkte jag uppdatera lite här på bloggen. Har ju som sagt lirat volleyboll ikväll och de gick väl som de gick. Vi gammtanter vann då sista matchen som var den viktigaste. De blev kanske lite försent för småbrudarna?

Nej, nu är låten slut lilla vän. Dags att sova


/enbjorn

Nu är de mycket att tänka på

Dagen har spenderats ute i det vackra vädret, men trots det så har jag typ inte fått nå färg. Lite besviken faktiskt...

Ikväll däremot så kommer jag inleda första serven i volleyboll för iår och jag taggar redan till tusen! Kommer även bjudas på lite grillning och goa skratt.

De gillas starkt :)


Och som rubriken säger så är de ganska mkt att tänka på nu. Imorgon kommer dagen ocskå att vara fullspäckad och på söndag tänkte jag ägna dagen åt att städa, slutföra geografin och börja med lite förberedelser inför balen. Det börjar ju närma sig nu och jag har inte fått någon klänning än. Känner irritationen börja komma...

Sen så har vi ju inte fixat nå inför studenten än, men om jag ska vara ärlig så är jag inte förvånad över de. Det är SPID3b i ett nötskal!

Men jag håller mig till mitt nya motto:
Allting löser sig

Ante och jag från fjolårets bal


/enbjorn

Godmorgon världen!!

Efter att väckarklockan ringde hasade jag mig upp för att jobba på geografin. Tänkte jag skulle göra de så fort som möjligt så jag kan ägna lite tid ute i solen också. Nu har jag kommit nog långt på geografin så nu hade jag tänkt löpa ut i solen och bara stumma där.

Tackar inte nej till en dag i solen


/enbjorn


Snabb sammanfattning av dagen:

- Skola
- Stan
- Skola
- Glass
- Stan
- Sola
- Sola
- Sola
- Plugga
- Träna
- Pratat med Emma
- Träffat Maleeen
- Pratat med Anna
- Godnatt


/enbjorn

Ibland undrar man ju...

Syster ringer. Jag svarar. Hon frågar vad jag gör. Jag svarar. Hon frågar om jag ska söka till Paradise Hotel. Jag svarar. Hon lägger på...


Ja varför inte? Jag skulle smälta in preeetty good


/enbjorn

"fast jag inte sett dig på så länge tänker jag ibland på dig"

klockan visar 00:10 och vid det här laget brukar jag sova som en liten unge. Men inte ikväll, massa skolarbeten som jag skjutit upp och ska nu försöka sätta mig ner och försöka få någonting gjort. Massa koffin och kronis som hoppas vi att det löser sig.  BRA JOBBAT EMMA!! ÄLSKAR NÄR DU SKJUTER UPP SAKER TILL SISTA SEKUND...
Ska lyssna på millans spelningslista som är perfekt isåna här lägen, lite deppmusik men även peppmusik..
aja det är väl dags att bita i det sura äpplet och börja...........

hade
/ett emoo

hej min bästa vän, jag behöver en kram av dig just nu och några kloka ord. Häxan i huset tar livet av mig.


"Du är den som ska stötta mig och ge mig kloka ord när jag behöver dem.
Du ska se när jag är ledsen och behöver stöd och hjälp.
Jag är less på att du klagar och ger mig mer dåligt samvete än vad jag redan har.
Jag vill lyckas i dina ögon, men just nu känns det som jag bara gör dig besviken.
Förlåt, men min ork har tagit  slut, jag orkar inte bråka längre."

Trutt var ordet...

Är sliten efter en dag fylld med sol, inlines och träning! Har varit en riktigt mysig kväll och de hoppas vi kommer fortsätta när skolan tar slut och sommarlovet är här. Det är helt sjukt att vi tar "studenten" snart... helt sjukt!!


nu är de faktiskt sängen


/enbjorn

SPOTIFY

Änteligen fungerar spotify igen. Har klättrat på väggarna när teknologin inte har fungerat som de ska, men nu har snillet fixat!! Dags att byta om till träning, sen blir de en sväng på inlines tsm med morön :)


/enbjorn

tisdag onsdag

Igår var det en bra dag, fick bortgjort en massa ärenden. Typ som att fixa vuxenbankomatkort, telia max25jobba,göra gomiddag osv! Tisdag var alltså en bra dag. Lite skola=bra dag!
Idag är det onsdag och två lektioner utgick för lärarna var hemma och rättade MatteNP. GREAT! Har sett det den senaste avsnittet av oth när jag kommit hem, försökt sova men gick inge vidare. Är sjukt trött...
Blir middag hos ante och mathilda och sen vidare på leos!

/ett emo


"Alla barnen hörde brandlarmet och sprang ut, förutom plugghästen Linn - hon trodde de ringde in"

Skapligt less må jag säga. DH har då förgyllt min kväll, men än är inte kvällen slut. Ska lägga mig till sängs och läsa lite till på NK:n, sen får det vara upp till bevis imorgon!


Roligare inlägg än så här blir de inte,
Kanske på tiden att korka upp en vinare igen?


/enbjorn

Melissa Horn, we like!

De ryktas om att en viss Melissa Horn kommer att våldgästa trästocksfestivalen

Det gillas starkt!! :)


/enbjorn

The night is still young

Har ganska nyligen kommit in från bakgården och solen. De är så underbart skönt ute, men dock så är de plugget som ska förstöra känslan..

Kvällen kommer att spenderas åt plugg och med tanke på vädret kändes en sväng på inlines riktigt lockande, men jag får se om jag hinner. Dags att återgå till plugg iaf!


/enbjorn

It feels good to be back

Första dagen i skolan på evigheter känns de som och de har väl rullat på bra. FG på morgon, som är så förbannat tråkigt... Men som tur var så fick vi komplittera de med att sista lektionen blev inställd. Då bar de iväg hem ist och ut i solen med plugget hack i häl. Känns riktigt drygt att ta med sig skolan hem, men de är väl sånna smällar man får ta...

De är tur man har Melissa Horn i dessa tider!

?


/enbjorn

hatar allt som har med skola att göra

Jätte dålig uppdatering från min sida igen, men har som inte suttit vid datorn någonting.

TORSDAGKVÄLL
var nästan alla klassbrudar hos msh där det blev historier,spökhisorier, en massa skitsnack och onyttigheter.

FREDAG
Gick på stan en sväng träffade min efterlängtade Frida och vi kollade balklänningar åt henne. Sen fick jag även min födelsdagspresent av henne som jag blev jätte glad över. På kvällen for jag och såg första halvlek renbergs-klutmark sen for jag vidare på bowlingkompaniet och bowlade med ellen,erik och agge där jag kan meddela att jag var kass. Vidare till boviken för att kolla in ellens stuga och sen skjutsade hon mig till nyckelgatan och sen tog jag en skön promenad hem.

LÖRDAG
Tog det bara lugnt på dagen, såg morönsdamer fast bara 20min in på slutet. På kvällen bar det av till ida där det var förfest med några tjejer från klassen vidare till atorp och bröderna marklund. Sen for jag,ida och ellen till olles där det var helt okej. Slutade med att jag gick själv till subway där jag klagade för jenny hur mycket jag hade skavsår av hennes finfina skor. 

SÖNDAG
Gjorde inte så mycket for och kollade på mobiler, sen på kvällen for familjen plus maja och ellen till guldvallen för att se några klaissar rulla boll.

MÅNDAG
Gått i skola, alla har farit hem för vi slutade 1300 själv har jag kvar en lektion som börjar 1410 (synd om mig men är man ett cpbarn så är man) Hatar för tillfälligt skolan, vill inte vara i skolan hatar skolan. Vill jobba och tjäna pengar sånt tycker jag mer om. För pengar är är en bristvara för mig just nu.
aja nu ska jag sluta vara negg hejdå


Hem ljuva hem!!

Skönt att vara hemma nu efter några underbara dagar i Prag! Har haft det huuur underbart som helst tillsammans med familjen, men det ska bli skönt att få komma till Skeå igen. Igår var de fest hos tette så man for dit en sväng, men sen slet jag och salo raggen och efter att alla hade dragit hos tette for vi tillbaka och satt igång en rulle. Mycket trevlig kväll!

Dagen kommer nog spenderas på sidan av fotbollsplanen, om inte grabbarna G har nå annat för sig. Vi får se! Nu ska jag ringa Anna :)


/enbjorn

onsdag och helg underbart

Onsdag avklarad och nu är jag ledig torsdag och fredag och det känns super skönt!
Blir plugg och jobba imorgon middag ute i kågnäsudden sen blir det nog mys med tjejerna i klassen.
Nu ska jag ta mig ett glas gott och sen kankse olles men vi får se.

adiooss
/ett emo

gammal bild långt bak i tideen





"du läser mig som en öppen bok, och det skrämmer mig lite"


måndag

Hej!

Dagen har varit en lärorik dag men även skit kul! Skönt att slippa skolan för endag.
Ikväll har jag hängt hos syrran och vi har väl båda pratat av oss lite. Såna här kvällar är så världefulla! Tydligen är det bara 23 dagar kvar till grekland också. Helt sjukt!
Imorgon står genrep för NP i matte på schemat alltså en sovmorgon. Fast ska försöka utnjutta tiden så gott som möjligt. Nu ska jag lägga mig i sängen och slå på senaste oth avsnittet.

Adios/ ett emo





"Du brukar vara den där personen som
jag just nu skulle ha ringt och sprungit över till för att få en tröstande famn.
Du brukade vara den där människan som sa de hoppfyllda orden.
Men du finns kvar men ingen som jag skulle ringa nu."

Hej då Sverige!!!

Nu ligger vi i systers lägenhet och ska snart börja förbereda oss för utlandet! Shit, de låter så varmt när man säger så men man få inte låta de lura. Om man säger så här, hoppas vi får tur med vädret...

Dags att äta frukost!

/enbjorn


Vuoggatjolme och andra trevligheter

"Borta bra men hemma bäst"
Det är ju så man brukar säga och kunde väl inte mer än instämma när bussen anlände tordagkväll på skolan.
Vet inte hur jag ska beskriva hur Vuoggatjolmen har varit. Det var ett rent helvette att bestiga björntoppen och även ett helvette på vägen ner. Men kan väl inte vara mer än nöjd nu så här i efterhand men tror inget jag skulle göra igen. Bott i världens lyxstuga med världens goaste människor! Sen har vi haft jätte bra väder så man har fått sig lite färg i facet!

Ifredags blev det den vanliga fredagstacos och sen blev det simme och sen blev det en impuls på calles och olles.
Igår blev det grillat hos Anders för att fira hans födelsedag. Alla satt och drack rödvin till maten förutom jag som drack "tjollerdricka" som dom så fint kallade det. Sen blev det även där impuls på station och måste nog erkänna att det var nog bästa gången på station!! 18 suger på station (bara så alla vet)
Ikväll har jag käkat grillat, skrivit tidsrapport, jobbat och nu ska jag sätta mig och plugga.

Nu har ni fått en liten snabb uppdatering!
ADIOS!
/ett emo


beslut är inte min bästa vän

Idag är de lördag och som de ser ut nu kommer den ägnas åt att tvätta, packa och städa. Kvällen är fortfarande lite ur balans. Med tanke på att grannen ska ha "fest" tänkte jag slagga hemma hos Eve, men samtidigt hade jag lite andra planer jag skulle vilja hinna med... Som sagt, beslut är inte min bästa vän!

Dags att börja tvätta och packa

Brudarna på Valborgs.


/enbjorn

Hade inte förväntat mig en sådan kväll

De blev lite fartfylldare kväll än väntat. Efter att fått hämtning bar de iväg på nån förfest som spenderades tsm med Morön gänget. Trevligt värre!! Sen tänkte vi bege oss till Wille, men de gick inte som planerat så då begav vi oss till Statiol och sen hem till mig med lite fika i bakfickan. Ska väl inte klaga trots allt...


Nu är de sängen, UNDERBART


/enbjorn

MALIN HOLMSTRÖM


NU ÄR DET PÅ TIDEN ATT LÄRA DIG HUR MAN SVARAR I EN MOBILTELEFON...


/enbjorn

Här är uppdateringen uppe på topp och min dator går så seeeeeeeegt

Nu när datorn ännu är i rullning (åtminstone för stunden) tänkte jag passa på med att göra ett inlägg här på bloggen. Dagarna har passerat på bra, trots att datorn har varit nedlagd för tillfället. Kan förövrigt meddela att det blev en pokerkväll igår, där jag gick på stor förlusten. Tror jag vann en enda gång, och det var tillräckligt för att åka ut först. Sånt man får leva med...

Annars är det väldigt lite skvaller. Ikväll är Mollys öppet men min ekonomi är inte på topp så jag tror jag skippar de. Därför är planerna fortfarande öppet för förslag, men dock så är mina vänner antingen i Italien, Stockholm eller så ska dom ut på Mollys, så vi får se vad kvällen blir av.

Det blev ett lite halvlångt inlägg, men de får ni leva med :)

Därför bju ja på en eller två bilder nue...


STOCKHOLM




ITALIEN


/enbjorn 


Hej hej hallå!

Nu har man äntligen fått sig en dator att sitta vid (eller ja... åtminstone för stunden). Har engelska nu och ska snart äta lunch. Sen blir det nog till att åka hem för att packa och städa. Ska kanske åka hem imorgon för att sen på söndag åka ner till Uppsala och sedan vidare till PRAG! De ser jag framemot :)

Sen så hoppas jag på att få balklänningen innan jag åker tillbaka till Skeå! Hoppas, hoppas, hoppas....

Vi ser när jag uppdaterar nästa gång. Hade bra framtills dess :)

/enbjorn


hej då

Nu ska jag käka lunch med far min sen beger jag mig iväg till skolan och cirka 12:00 rullar bussen!
Halsjuk och otränad gör att jag blir lite negg men jag hoppas det vänder=)
Ha det bra allihopa, jag kommer hem torsdag kväll!

/Ettt emooo

gissar på att det blir en ny sån här bild i veckan


döda mig, skjut mig eller något

Idag mår man som man förtjänar.
Igår höll jag verkligen mitt löfte och körde all in.
Station var väl okej, men det var typ för mycket folk så man kunde knappt röra sig.
Idag  steg jag upp 17;30 ur sängen och jag vill typ dö eller ta mitt liv eller något.
Försökt äta bakispizza men den var inte änns god.
Nej nu ska jag typ gå och lägga någon pizza och sovaaa
ciaoooo
/E

RSS 2.0