jag försöker göra mitt bästa för att göra alla nöjda, frågan om jag gör mig själv nöjd någon gång?

PÅSKLOVPÅSKLOVPÅSKLOVPÅSKLOVPÅSKLOV

Påsklovet har kommit och det känns grymt skönt!! Vitbergsdagen var ändå helt okej, roligt att hänga lite med ettorna. Och vädret kunde man inte klaga det minsta på.
Imorgon bär det av till luleå och sen vidare till stockholm, vars vi ska bo och vad vi ska göra har vi ingen aning om. Det ända vi vet är att flyget går hem på tisdag kväll. Spontat och kanon är väl det ända jag kan säga.
Så jag ska väl försöka sätta mig och leta någon buss, så vi får oss i väg från snöiga skellefteå.

Adiooosss

/ett emo


Historien om flickan som blev utan mat

Det var en gång en liten flicka som skulle åka för att köpa lite mat. Hon anlände till coop, tog sig en korg och började plocka de varor hon var ute efter. När hon väl hittat allt som stod på listan var det dags att bege sig mot kassan. Väl framme hände de något... Ilande ljud i form av pipande började spruta ut ur högtalarna och strax därefter hörde hon att det var dags att utrymma byggnaden för branden som hade brutit ut. Då insåg hon att det var bara att lämna sin lilla varukorg fylld med mat och åka hem.

Snipp snatt snut så var sagan slut


/enbjorn

Hey soul sister!

Måndag är avklarad, nu var tisdagen här! Vi sitter i bunkern och fördriver bilen framtill engelskan börjar. Därför bjuder jag på den nya sommarplågan så jag slipper skriva så mkt mer...

 

 


/enbjorn


i morgon kan jag säga att i morgon har jag påsklov!!

Längdskidorna är packade, maten är packad. Nu inväntar jag bara ida som ska komma och häma mig.
Ha en bra dag allihopa!

Ett emo

Då bar det i väg mot nya så kallade äventyr.


I söndags var det 18 dagar kvar tills jag fyller 18 och fröken björnstad 19

Dåligt uppdatering fortfarande, men sitter ALDRIG vid datron.

Fredag: En väldigt trevlig kväll började hos alex, men for nästan lika fort vidare till steffani och cissi. Där det var ett gäng härliga brudar!

Lördag: Skulle ha blivit en helkväll med gänget, men när inte min mage var på samma humör blev det att bädda ner sig i soffan och ta det lugnt. Det blev inte bättre av att camilla ringer från umeå och man hör melissa sjunga.

Söndag: Blev det enbart en slöar dag, mötte upp erik på stan för lunch och fika.

Idag: Haft en vanlig skoldag, gjort bort första NP i engelska. Ikväll har jag iaf varit med min efterlängtade millis=)
Blev även klart att jag sticker till stockholm på fredag och det känns underbart!!!

Imorgon: Är det friluftsdag för ettorna på vitberget som vi har planerat. Får bara hoppas på bra väder!

Allt för mig, tack och bock!


GRATTIS TILL ELLEN PÅ SMÄLLEN SOM FYLLER 18 ÅR IDAG!
HOPPAS DU HAFT EN BRA FÖDELSDAG, OCH LYCKA TILL MED KÖRKORTET!


Vilken uppdatering...

Helgen har varit riktigt skön, och finbesöket har varit underbart! För att dra helgen lite snabbt så har den bestått av stan, kortspelande, bastu, mariocart och som avslutning blev de Olles.

Ikväll var Malin förbi en sväng så vi tog igen lite efter helgen. Som jag uppfattade de så hade hon också haft en bra helg :)


jag vill vara bruuun igen...


/enbjorn

fredagsmyyysss

Hej hej!!

Idag har jag glömt min mobil på jobbet, glömt min börs i iddes bil. Alltså en bra dag för mig idag.
Annars då, såg en klimat-teater idag som var helt okej! De var iaf roliga, sen är jag ju trögast i världen och inte hänger med. Ikväll var planerna att jag skulle vara med Soffe, men hon svek mig i sista sekund. bajsbläk!
Så ikväll trodde jag att det skulle bli en lika deprimerad kväll som i lördags, men som tur är har jag nyss frågat chans på en tjej och vi ska ses nu. Jag+hon+hennes kompis = SANT!
Skämt och sido, ska bege mig mot sunnanå nu för att hänga med alex och errii! Kanoners kalkoners!

HejDå

/ett emo

Fredagen den 26 var det. Det sägs att det inte ska bringa otur!

En nystädad lägenhet ska snart till att få besök. Väntar på att Anna ska ringa och säga att hon är på G! Jag tror att denna helg kommer att bjuda på en massa skratt!!

Planerna för ikv är inte så stora ännu. Det enda som är klart är att vi ska äta och hämta upp Tina på busstationen. Resten är ett mysterium!



My bestfriend and I


/enbjorn

Något jag kan konstatera efter ikväll är att fordonet "bil" inte existerar en sen torsdags kväll.

På väg hem från Andrea såg jag inte till en enda bil på E4:an. Kändes faktiskt lite konstigt när de i vanliga fall brukar vara smockat!

Så nu när jag har konstaterat de kan ni lägga ner era intresse flaggor och göra som jag - gå och sova! För att ni ska få göra en sista ansträngning så åker rumänierna hem imorgon.

Så, nu kan ni få bränna upp flaggorna...

imorgon kommer bl. a. denna goa pingla!


/enbjorn


jag tycker inte om dessa människor som spelar ett fult spel och knivhugger en i ryggen.

Nu har jag just skickat in två svenska arbeten och ögonen är jätte tunga. Skulle egentligen har varit hos jenny ikväll med någa brudar men plugget satt stopp. Nu ska jag lägga mig och sova och imorgon taggar vi fredag, om det finns någon stackare därute som inte ska på station, open, eller hockeyn kan ju gärna få höra av sig! Men jag gissar att någon ska på någin av dessa trevligheter^^........................
Sen kan jag väl meddela att människor kan vara så sjukt fega ibland, så man bara vill spy! Men gör så, kan ju inte mer än annat bli arg sur och besviken.

GOD NATT
Ett emoo

Igår var jag i botten, ända längst ner i botten. Idag har det vänt.

Hej hej!

Händer verkligen ingenting just nu i mitt liv. Skola och jobb typ? Så intressant är mitt liv just nu.
Ska sätta mig och skriva filmkunskapsanalysen medans alla andra ser AIK. Låter ju kanon....

Ett emo


I got to see this...

You can't blame me for calling him handsome

Är det sånna som han man kallar för ögonorgasm?


/enbjorn

Jukkasjärvi... Vilken jävla håla!

Änteligen är man hemma efter en mest uthärdlig resa. Trevligt var det nog, men bussresan var nog ett av de längsta jag någonsin varit med om. Nue ska jag sova i hundratals timmar sen ska jag upp till skolan.


Och nej, jag startade inte datorn endast för att skriva ett blogg inlägg...


/enbjorn

 


Rättelse...

jukkasjärvi...... ishotellet ligger i jukkasjärvi....

/enbjorn

Nue börjar jag bli sjuk igen - tacka vare tv:n

Jag förstår inte... Har varit sjuk as mycke den senaste tiden, vilket känns konstigt med tanke på att jag nästan aldrig är sjuk i vanliga fall. Oerhört drygt måste jag säga, men jag lever iaf så jag ska nog inte klaga!

Imorgon ska vi bege oss till ishotellet i Kiruna, så tajmingen var oerhört dålig. Däremot så ska nog det inte ha blivit nå mkt värre i förkylningen så jag tro de inte ska vara några problem. Roligt kommer de bli iaf!

SPID3b, kan inte bli mkt bättre...


/enbjorn


Pokerkvällen är över, Dags att slänga sig ner i sängen och känna lugnet.

efter att ha hamnat på en fjärdeplats känns sängen oerhört lockande och nue är det dags. Ska bara säga grattis i efterskott till Sofie och Jonas som fyllde hela 19 bast igår. Grattis i efterskott mina darlings! ;)




Godnatt


/enbjorn


jag är inte en sån där person som du kan läsa som en öppen bok.

Jag överlevde lördagen och vid 24:40 fick jag faktiskt sällskap=)
Idag har det blivit en skön och härligt promenad, även varit upp på solbacken ett tag och till sitt hamnad jag i en snögrotta med go fika! En helt klart godkänd söndag!
Nu ska jag försöka sätta mig och göra lite skolarbete för i morgon vankas det prov, däremot har jag sovmorgon imorgon och det känns helt underbart!
Har inte så mycket mer att säga.

hare
Ettemoo

medan emoos grämer sig över en lördagkväll så har vi andra haft roligt på annat håll.

Det började med att jag, maleen och lollo åkte till coop men det slutade med att ingen köpte nå. Sedan bar de iväg till Lollo och sedan vidare till Olles. Slutspurten tog vi inne på frasses och nu sitter jag här.

Har varit en trevlig kväll, men dock har jag varit så sjuuuukt trött så nue ska jag gå och lägga mig till kojjs för att få några timmars sömn.

Godnatt mina vänner

Från olles i somras


/enbjorn


jag ångrar mig,tycker inte alls om lördagar, den här lördagen har varit jätte tråkig.

Jag har lovat mig själv att jag ska göra klart en av alla skriv uppgifter ikväll, men just nu har jag hamnat i "skrivkramp" som duktiga författare brukar säga. Jag har haft en jätte tråkig lördagskväll (hör hur synd det är om mig). Just nu sitter jag och dricker ett glas jucie, och vill typ gå och lägga mig men jag har ju lovat mig själv att skriva klart den där förbannade satans skriv uppgiften. Kan väl även meddela att jag sett lite av blondinbellas och tyras talkshow, bara pinsamt om ni frågar mig. Kankse ännu mer pinsamt för mig för att jag erkänner att har sett det? Nej nu är det mycket tjoller prat, som det oftast blir när jag är trött och mina hjärnceller slutat fungerar. Frågan är om jag någonsin kommer att vara smart? Jag tror inte det.

Det är lördag, faktikst riktigt bra lördag, jag tycket om lördag

Fortfaranade hemsk dålig uppdatering från min del, men som sagt har som inte tid att sitta vid datron.
Igår var det fredag=HELG!! Riktigt skönt, däremot att jag somnar klockan 21:40 är mindre roligt...
Aja, idag har jag varit i ersmark och kollat på sängar, sen har jag sett reprisen av "så ska det låta". Ikväll bjöd mamma på middag och det blev plankstek som var riktigt gott!! Sen blev det lite planering inför 18års dagen=)
Ikväll blir jag tydligen sittande med läxböckerna, verkar som alla är upptagna.
Så kan det vara=)

Adioss!
Ett emo

många händelser på en och samma gång, men discot då?

Efter en enda gissning (om man nu kan kalla det en gissning när man inte fick något alternativ, haha) på förra inlägget så kan jag säga att vår lilla road-trip gick mot Piteå. Tanken var att vi skulle kolla balklänningar, men jag kan säga att det gick helt åt skogen. Dock så blev det ändå en förbannat rolig vistelse med Idahoe!

Tagga inför match nue

Just de ja, vi var på "disco" igår. Visade sig att de var roligare än vad jag hade trott

/enbjorn


vart är vi på väg?

10p: Känd svensk artist uppträdde just i denna stad klädd i svart adidas-dress
8p: Vägen tar oss någonstans mellan Skellefteåkraft och coop
6p: Här arrangeras varje år en stor fotbollscup
4p: Namnet har viktiga ingredienser som 3,14 , varm dryck och älv
2p: Här är palten en populär maträtt

Nå, vart är jag och Ida på väg?

/enbjorn

jag ger nog upp

Jag går och rotar i kylen, frysen och skafferiet på jakt efter något gott att äta, det låter typ som om jag är gravid? Men tack och lov är inte det fallet, ett beronde ska försöka botas men det går så där. Ställer mig frågan hela tiden nu om det verkligen är värt det? för så mycket skit som jag stoppat i mig idag och om jag ska fortsätta så, så kommer jag rulla fram om några dagar.

Adiooss
/ett emo


jag vet inte vad det är, men jag kan inte sluta tänka, jag kan inte sluta försöka förstå. Det ända jag kommer fram till är att det är mitt fel

Just nu vill jag bara lägga mig under täcket och sova,sova och sova.
Men nej, som ni har märkt så har jag inte suttit någonting vid datron i veckan. Otroligt dålig uppdatering av mig, men i veckan har jag varit tvungen att priotera och då har inte datron varit nummer ett.
Nu ska jag försöka sätta mig och plugga nka-prov imorgon. Två dagar har man alltså haft på sig att plugga...
Nej ingen rast ingen ro!!

Adiooss

snart smäll jag utå

alla dessa svordomar som har brutit ut här i lägenheten ikväll skulle kunna göra sig en egen ordbok. Jag håll på att smäll utå på detta förbannade internet. snart tar jag med mig datorn ut till snön så man slipp detta elände...

man ska tamme fan inte ha sig en dator

don't mess with me


/enbjorn

Onsdag kväll

Onsdag har snart passerat och nu funderar jag på att ta mig en varm och skön dusch, sedan sängen. Skulle vara mysigt att lägga sig ner med ngn bra bok och lite lugnande musik i bakgrunden.

hur som helst så är det skönt att få känna lugnet, bara för en kväll...


/enbjorn

en verklig godnatt?

sängen kallar, men ändå måste jag skriva på denna PA-rapport och plugga till prov imorgon. Jag vet inte om det är dålig planering, men vad ska man göra när skolan ändå är överallt?

Time to leave...

Sköööönt


/enbjorn

Godnatt


/enbjorn

Svenska hollywoodfruar


I like ♥


/enbjorn

Aj aj = ont, jätte ont - dvs. spring jätte snabbt hem.

 

Rubriken kanske inte gör någon som helst koppling för vissa.

Det måste helt enkelt upplevas!

dags att stumma mot morön,






från gårdagens bravader


/enbjorn

hej hej gubbar fula gubbar

en flaska
en dosa
ett melodifestival
två så kallade cowboys
en stad
ett tjejbråk
ett sáknad av två brudar
en så kallad konstig kväll som jag inte ville uppleva igen
ADIOS


Glädjehopp, -skutt, -dyk, -bakåtvolt, -framåtvolt, -etc.

Idag fick jag reda på att den sista medlemen (förutom emoos då) i gänget har tagit körkortet. Den lilla filuren är inte mindre än Malin "Maleeen" Holmström och jag tror vi alla hurra av glädje!!

 Ett stooooort grattis till dig min kära vän ♥ Nu blire till att fira!!!
 
Jag förväntar mig raggen när jag kommer tillbaka ;) haha


Efter att ha kommit hem efter ännu en skidtur så såg jag att trailern på eclipse har tagit form. Ska även sätta mig in i boken, men de tänkte jag ta tag i efter högskoleprovet. Ser iaf framemot både filmen och boken :)

/enbjorn


Fredag var dagen och vad rör sig i mina tankar?

Idag fyller två kära vänner år.

Först och främst fyller Ida år, som förövrigt är nere i Sthlm tsm med b-rudarna. Jag kan inte annat än gissa att de blir en storslagen kväll! Grattis vännen

 


Sedan ska jag även passa på att gratta Morgis som också fyller 19 (glömde säga att Ida blir 19) och jag hoppas att även han får en fantastisk födelsedag! Grattis grabben

 



Vad rör sig i mina tankar då?

 

De är bara ett huller och buller just nu. Idag, fredag, är det inte bara några vänners födelsedag utan det är även den dag då man börjar inse att sista dagen på lovet är imorgon, sen är lovet i stort sätt över. Sportlovet är den veckan då man brukar göra saker. Jag må säga att jag har gjort en hel del, men trots det känns det som att jag inte har åstadkommit så mycket.


Jag vet inte, men ibland är det bara så att tiden inte räcker till...


/enbjorn


God morgon

Man vaknar mer ett leende på läpparna för man vaknar inte av väckarn utan man vaknar av att det är så ljust i rummet.
I onsdags var jag med efterlängtade greklandsbudarna, blev lite snack om grekland. Men sen blev det en hel del annat snack också=)
Igår blev det en hel dag med pappa, vi var ute och övningskörde och det gick sämst. Det blev lunch på sibylla. Sen tog vi en promenix till Skekraft för jag skulle lämna in mitt CV för sommarjobb. Sen fortsatte vi vidare till stigs för fika med åke och larsa. Sen gick vi hem, vilade lite fixade ännu mer papper för mitt nya jobba, och på kvällen kom mina kusiner med föräldrar.
Idag for familjen lindström och jonsson till kåbdalis, och mina planer är att fara med jenny och jens till erikslid för att åka pulka och grilla korv. Kan nog inte bli annat än bra=)

Nu ska jag ta och klä mig och försöka få någonting i magen!

Adiosss

/ett emo


mer eller mindre fullspäckad dag. Lady Gaga, de är frågan?

Det har verkligen varit en fullspäckad dag! De började med en simtur kl 8 tsm med mamsen och sedan såg vi film. Efter det blev jag tillfrågad om att följa med och käka en lunchbuffé tsm med Jannike. Därefter blev de en sväng på akkan, där vi träffade på grabbarna grus och där hängde vi tills det var dags för en bowlingrunda. Turen var väl inte min bästa vän, men roligt var det! Sedan bar de iväg för att mäta mått till balklänningen och avslutade dagen med en skidtur.

Kvällen kommer att bjuda på skran- och tefatåkning så om de är ngn som är sugen är de bara att höra utå sig!

Sedan är de frågan om de blire Lady Gaga i maj... Hmm... 

Jerre som är ute i snön och plumsar


/enbjorn

det är onsdag, det är sportlov och man tar verkligen dagen som den kommer, och jag skulle inte kunna älska det mer

Igår blev det en efterlängtad och heldag på stan med millan. Men när kontot visade 29 kr efter några timmar gick jag gråtandes hem. Medans millan får leva på vatten för hon köpte för små jeans får jag leva på vatten för jag är pank.
Sen igår skrev jag på en massa papper på mitt nya jobb, fick nycklar i handen och var nöjd. Inte jätte bra betalt men skönt med en lite extra slant=)
Min frukost idag blev yogart,kött och bea-sås.
Får se vad som händer ikväll. Kankse vi ska dra ihop något gänget?
Nu ska jag iaf slå på musik i lägenheten och dunka sen tänkte jag försöka ta och diska men jag hittar inte diskmedlet?!?  Sen blir det nog mysfika med pappsen=)

Adiooosss
/ett emoo


Felicia är boven i dramat...

Idag/ikväll åker mina b-rudar till a la Sthlma! Dock så har min plan (att gifta mig rik) inte gått i uppfyllelse än så jag hade inte pengarna för att åka med. Jag hoppas ni får en underbar vistelse där nere i gangster-hålan och att jag får höra alla skvaller sen! Tänker på er


Men jag må säga att I'm mad... Really mad!

Är de så här de kommer gå till där nere?


/enbjorn

Tisdag var här och vad bjuder denna dag på?

Andra dagen på lovet och de jag ha åstadkommit idag är en promenad med Nikita och diskat. Ska snart ta och hoppa in i duschen och göra mig redo för en tur på bowlingbanan. Kommer bli trevligt :)


/enbjorn

Första dagen på lovet

Måndag, vilket innebär första dagen på sportlovet. Dagen har ägnats åt mormor och morfar och inte mkt mer. Kvällen är fortfarande ett mysterium, men jag må säga att jag är riktigt sugen på att se Svenska Hollywoodfruar. Får se vad Tette säger om saken ;)

Sedan vill jag gratta en av mina bästa vännen på födelsedagen! Hon fyller 19 år och de återstår bara ett år kvar till systemet har öppet hus ;) haha

GRATTIS VÄNNEN


Jag minns, minns du?


/enbjorn

måndag, det är lov och det känns underbart sköönt

Verkar som båda jag och linn har haft en tung helg.
Igår avverkade jag två filmer bröllopsfotografen och i taket lyser stjärnorna.
Skönt med att börja lovet med att inte sova bort hela dagen.
Nu ska pappa hämta upp mig sen drar vi till burträsk och hälsar på farmor och det kankse blir lunch på världshuset? Sen ikväll förstörs hela min kväll för jag ska inbefinna mig på körskolan....
Adiooossssssss

/ett emooo

Vad botar en baksmälla?

Man vakna och så var denna dag förstörd...


What happens in Lycksele
stays in Lycksele!


/enbjorn


DAGEN EFTER

Det är väl så här man ska må efter en kanon kväll. Har väl ungefär legat hela dagen och halv sovit och tyckt synd om mig själv. Cola och dosan har varit mina bästa vänner i dag.
Har iaf varit duktig nu och hjälp mamma med maten för ikväll kommer familjen lindström två på middag. Blir nog kanon!

Adiosss
ett emo


fredag

Ikväll verkar det som vi slår klackarna i taket och kör ba!!!
Ikväll ska frida firas och de ska det göras rejält.
Fredag och sportlov det kunde inte ha kommit lämpligare!

För ikväll är kvällen när benen verkligen inte ska fungera.

Jag kallar mig själv för PackarN^

Packningen är klar och jag lyckas varje gång. Jag förstår inte hur folk klarar av att veta i förväg vad dom kommer använda sig av av deras packning. Det är för mig helt omöjligt!!

Squash b-rudarna!

Imorgon hemfärd, WEEEY!!


/enbjorn


Packa, packa, packa

HEPP HEPP HEPP!!

Kommer förhoppningsvis få träffa dig i dimman på lördag!


/enbjorn

Dagens planering

  • Göra klart PA-rapporten
  • Plugga inför prov imorgon
  • Städa
  • Packa
  • DUSCHA!!
  • Plugga lite mer
  • Handla
  • Plugga lite ytterligare
  • Sussa

Rolig tooorsdag

nu vill jag bara hem...


/enbjorn


torsdaaaag

Hur skönt är det inte att börja 14:20 och sluta en timma senare? Jo underbart skönt.
Pappa hämtade mig vid 10 och då for vi mot boliden hållet. Vi passade även på att fara till stickans jobb och sen blev det lunch i boliden. Nu sitter jag i soffan och degar. Vet ni idag ska jag på anställningsintervju. Jag är typ nervös? Det gäller väl bara att vara sig själv.
Sen leos igår var riktigt ballt!! Önskar bara att man var 5 igen och kunde utnjutta leos till max.
Nej nu ska jag ta en powernap och sen dra mig mot skolan och sen stan.

Adiosss=)

/ett emo


hahaha fan så små vi såg ut


kom och tänka på en sak...

jag har redan börjat komma på vad jag kommer glömma under lovet...

borsta tänderna

/enbjorn


Dagen är snart slut och sjukligen har blivit allt bättre. Det känns bra!

Annars har läxa varit ett stort dilemma här nere i grottan. Och påtal om grotta så har jag verkligen varit en liten grottmänniska dessa dagar. Jag kan meddela att snö stormen där ute har täppt igen mina fönster så det känns verkligen som att jag befinner mig i en lite snögrotta.

sedan är jag jätte hungrig och skulle behöva äta något, men om jag äter nu har jag inge kvar till frukosten. Får verkligen ett smakprov på hur grottmänniskorna levde förr...

Will you meet me halfway?


/enbjorn

PArapport

Nu vill jag bara hem, hem, hem! Är så less på alla arbeten och prov som ska göras. Det är så tröttsamt...

/enbjorn


skola,stan,äta,greys och leooossss

Skolan suger. sportlov om två dagar. En lektion imorgon. Kanske dags att ta tag i körkortet?
Ikväll ska jag iaf på LEOOOSSSS och få vara barn igen!!
Har inge mer roligt att säga.
Adiosss


Tur att någon mår bra iaf ;)

Just nu...

... skulle jag bara vilja lägga mig ner i soffan med en mysig film och avnjuta lite glass.

Äh, vad svamlar jag om? dags att sätta in sig i plugget igen...


/enbjorn


adios

Idag har frida kastat nycklar rakt i mitt ansikte.
Mimmi har petat mig i ögat så jag började gråta.
Ungefär tacken för man var tillbaka i skolan.
Idag fick jag sluta jätte tidigt.
For och såg MJ konserten som var ritkigt bra!
Nu ska jag fortsätta se Greys.
Ikväll blir det se hockey
Adios

Solaa, grekisk sallad, mat, bad, dricka gott och leva underbart

5 maj befinner jag mig här
 
3 km från denna brud


21 augusti befinner jag mig här

Med dessa människor


-

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
när som åren växt till år
Och vad livet vill oss lära
är att framtiden är vår

Lalala…

När som klockorna har stannat
och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får min minnas
alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge

Ja all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

tagen från majas blogg=)

Berätta sju sanningar om dig själv:
- Jag kan bli sjukt tävlingsinriktad, måste alltid vara på samma lag som min kära vän Camilla. Brukar annars bli att vi slår ihjäl varandra.
- Jag har sett alla oth avsnitt.
- Kan ibland ha ganska svårt att stå på mig.
- Är världs sämst på att plugga.
- Älskar Tomas Ledin.
- Har världens minsta naglar, fula är dom också.
- Hatar ballonger.
sex sanningar om hur du var som liten:
- Jag såg ut som en pojke.
- Fet.
- "lillgammal".
- mammas flicka
- Älskade Jan johanssen låt "se på mig"

tre sanningar om mitt familjeliv:
- Är ensamt barn.
- Vi älskar att resa.
- Har alltid drömt om att ha en stora syster

tre sanningar om mitt vänskapsliv:
- Jag har världens finaste vänner.
- Jag har en bästa kompis som heter Camilla Lindström som jag har känt i 12 år.
- Jag har haft vänner som har stuckit mig i ryggen.

två sanningar om min personlighet:
- Jag är väldigt omtänksam.
- Jag kan vara svår att lära känna från en början.

/Ett emoooo



kanske var dags igen...

helgen är över och de blev en riktigt mysig helg :) Dock så gick jag på en sjukling ruta... igen... så nu ska jag slänga mig ner i soffan med en varm kopp honungste, läxa och små titt på tvn.

Visst är måndagar toppen?

HAHAHAHAA jag döööör


/enbjorn


RSS 2.0