tisdag

Sitter och ser tv nu. Ska göra lönerapporten plus lite räkningar.
Fick även sköta lilla Harry idag, super mysigt var det=)
Hunnit med att jobba ikväll också.
Så det har varit en helt okej dag.
Hoppas bara på att jag ska kunna somna ikväll också.
Allt för mig typ.
Hejdå
/E


ingen vill veta vars du köpt din tröja

Söndag idag och helgen har bara flygit förbi!
Ifredags var jag på stan med mamma och vi bara myste på och sprang i alla affärer. Än av de bättre dagarna på länge! Sen på kvällen var det middag på kågevägen och lite vin. Igår blev det också stan och inhandlade julklappar. Blev även att se hockeyn på Nyckelgatan sen vidare till Klostergatan för middag och agera chaffis.
Nu hade jag tänkt försöka plugga lite, sen till boström för att ha mexicansafton =)
Kanoners kalkoners! Nu blir det att försöka ladda om för en ny vecka och försöka hålla humöret uppe.
För det brukar ju alltid lösa sig till slut!

/Adisooosss
ettemo

onsdag

jahapp, det blev såklart feber igår och hemma från skolan....
Mår iaf bättre idag så det känns skönt!
Ledig torsdag och fredag så det känns super skönt.
Helgen verkar bli en bra helg iaf, blev bjuden av eve på middag på fredag
och lördag hoppas jag att det blir surströmming med familjen plus anton i bergsbyn.

Jag minns förra året, var jag super negg på julen. Vet inte vad det var med mig då.
Men i år blir det att fira julen hemma med dem man håller kära.
Sen att man har börjat få vuxenpoäng har jag insett. Har ju börjat önska mig handdukar,bordsunderlägg,gardiner osv.
Konstigt de kan bli!

adios ett emo

måndag

sitter nu på fotaA
Helt död, förkylning har bara blivit sämre. Men ska kriga mig igenom denna dag.
Sen blir det hem till en annan sjukling.
Lördags var iaf jättetrevligt! Blev spontan station :)
Har inte så mkt mer att säga.
adioos/Ett emo


ett foto från dagens lektion

lördag

håller på att bli sjuk. Men ikväll får inget stoppa mig!
Nu ska jag göra mig klar sen vidare till simpe för avskedsfest =)
ha det bra ikväll!
/Ett emo

Biomys

Ikväll blire att joina Felicia och Sofie på lite biomys! Ska se Harry Potter så vi håller tummarna för att den är bra. Nu är skjutsen här så ska börja dra mig.

Ha en trevlig kväll!

/enbjorn


Då börjas de igen...

Då var plugget här igen. Har försökt sitta hela kvällen med de här, men jag har typ inte kommit nånstans. Riktigt drygt!! Ska ta mig en dusch sen ska jag samla krafter inför morgondagen.
Godnatt!


/enbjorn

Efter tre veckor av tystnad återkommer björnen tillbaka till sitt ide

Då var man tillbaka till Skellefteå efter ca 3 veckor av tystnad. Tiden har bara rusat förbi och visst har snön och kylan kommit till Skeå också. För att göra det lite mysigt i lägenheten ska jag ta och tända lite ljus, göra mig en kopp choklad och krypa ner i soffan och mysa framför tvn! En riktigt myskväll kan man säga :)

/enbjorn


heeej

skit dålig uppdatering som vanligt!
MEN VA
jag har ju haft magförgiftning när jag har varit ledig det är minde niceeeeee
typ haft kryptonit ont i skallen jämt och ständigt i en vecka
men i helgen var det trevligt
fredags kom E&E på middag det blev grekiskpyttipanna
sen utgång, typ calles. Sen blev jag bjuden på fest nästa helg
av simpe (hoppas han håller vad han lovar)
Jens är fredsmäklare när anton försöker spela svartis
lördag blev det bio himlen är oskyldigt blå
igår blev det fika på rosgatan
sen middag på kloster.
Sen vill jag bara säga
till dig jenny
jag saknar min lilla extra mamma =)
Hoppas vi styr både fest och myskväll i källaren när du kommer hem.

Sen har jag inte så mycket mer att säga
än att jag måste nog springa till svenska lektionen nu!
ADIOSSS
/E

can'tplaythecurrenttrack

Dagen har inte varit mycket att hurra för. Ska nu gå och byta om till träningskläder för att gymma lite grann. Det känns skönt att få börja röra på sig igen!

Dags att kila!

/enbjorn

Rocking from side to side



Sitter nu ensam här hemma och låter Gubben i lådan strömma ut ur högtalarna. Har nyss sett Sex and the City 2 och tycker att de var en rätt bra morgon film att se!

Dagen har jag inte planerat så väl än. Ska åtminstone åka på kupan och sen skulle jag vilja åka och träna, men vi får se hur jag planerar upp dagen!

/enbjorn

keep it clean, keep it simple


naturlig make up - skönt och supersnyggt!

Morn världen!! Har ganska nyligen kommit hem från en shopping runda inne på coop (där jag även fick träffa min goda therese) och en frukost bjudning hos mina morföräldrar. Gott var det och nå mycket mer än så kommer nog dagen inte att bjuda på. Återkommer närmare kvällen :)

/enbjorn

Sesam öppna dig!!!!

Happ, då satt man helt plötsligt hemma i snöiga Stensele efter en händelserik dag. Det var ju faktiskt tänkt att jag skulle ha legat hemma i Skellefteå vid de här laget, men med tanke på att tågsdörren inte ville öppna sig så fick de bli ändrade planer. Var nära på att brista ut i gråt där ett tag, men de var så stressigt så jag hade inte tid med de... Men nu är jag hemma iaf och visst är de skönt!! Dock inte lika bra att jag missar skolan imorgon, men vad gör de om 100 år?

Imorgon ska vi gå en kurs i hur man öppnar tågdörrar!!


/enbjorn


Sätta lite färg på tillvaron



De känns att vinter är på sin ingång! Här i Uppsala faller de första snöflingorna till backen och här i lägenheten bakas det goda dumlekakor. Dagen kommer att bjuda på lite kakor och ett glas mjölk till filmen mio min mio, som jag förövrigt aldrig har sett... Skämmes tamme fan!!

Annars ska jag ta och inleda vintern med att investera några nagellack och fräscha upp naglarna lite. Älskar verkligen den guldbruna färgen från Dior, men själv har jag nu investerat ett mer metallic färgat nagellack från Depend "nr 104" som ska få pryda mina naglar ett tag framåt.

/enbjorn


Mot oändligheten och vidare!!!

Kvällen till ära så har jag och Mange lagat mat, sett på youth in revolt och avrundat med pensionärs jävlar! Morgondagen står inte så mycket på schema. Ska åtminstone börja kolla biljetter tillbaka till Skeå.

Var det någon som såg MTV galan då? Själv missade man den totalt! Ryktas om att Eva Longoria klädde sig mycket bättre i ett köttstycke än vad Lady Gaga gjorde.....



Och att hon fick ett generöst uppvaktande av grabbarna!


/enbjorn

Står vid din port, står bara still


Modell: H&M, Väska: Monki, Jacka: Modekungen.se, Skor: Scorette, Handskar: H&M

Sitter här ensam i lägenheten nere i Uppsala och fortsätter att njuta av ledigheten! Idag har det inte blivit mycket gjort. Tagit en promenix med syster, duschat, sett DH och tänkte nu göra ett blogginlägg. Var på stan med syster igår och kikade vad Uppsala stad har att erbjuda - så man vet vad man ska vänta sig om de blir att flytta hit. Nog hade de lite utbud. Hittade mig den där monkiväskan, men den fick icket följa med hem! Jag kände att de fick räcka med väskor nu när jag hittade mig en från H&M häromdagen. Sen vem vet, kanske dyker den upp i något paket runt julafton....?

/enbjorn


hej hej hej

Fredag den 29 hade vi avskedsfest för Jenny hos Malin. Riktigt trevligt att träffa hela gänget igen. Speciellet simpe och jens för lite sjukt nog har jag inte träffat dom sen vi lämnade Luleås flygplats. En riktigt bra förfest och sen skulle vi vidare till S8. Jag och malin och en av simons vänner kom sist på plats till S8 och kön var det värsta jag sett. Lämnar malin för att försöka smita in på ett annat ställe gick så där. Malin var borta och jag ensam kvar utan batteri på mobilen. Bestämmer mig för att skita i hela grejen att försöka ta mig in på station och går till calles där jag är ända 92: an. Sätter mig vid baren (de brukar ju göra så på film) Köper mig en öl och efter 15 min har tre 30åringar försökt ragga upp mig........ Som tur var kom Anton och Bosse och rädda mig. Fick lite för mycket att det goda, och jag har börjat inse att jag kan dra väldigt många egna slutsatser när jag är full. Satt och sa till en kille "DU ÄR ETT JÄVLA SVIN, PRECIS SOM DIN BROR". När jag inte änns kände killen... Skämshatten på mig dagen efter.

Lördag den 30 blev det parmiddag hos grannarna evelina och erik åt jättegod mat och sen blev det lite vin och ozou. Gammal som jag är styrde jag att vi skulle fara på taste senare på kvällen för att se ett liveband och hänga med 40+. Men när vi kollade på internet hade de ställt in...... Så det blev en sväng på mollys där de var zero med folk...... Men det blev kul ändå!

Sen blev det novemberlov började veckan med att fara med pappa till burträsk för att hälsa på farmor och sen faster. Tisdag och halva dagen onsdag hoppade jag in och jobbade på skekraft. Han även med att jobba lite mer projektarbete med Ellen. Tordag for vi till efterlängtade stockholm och det har varit jätte mysigt att vara där!

Nu sitter jag på FotoA, sen svenska och mentorstid sen slutar jag. Tisdag och onsdag är jag ledigt SKÖNT!!

HEJDÅ!
/ett emo

Halloween hemma i Storuman, men själv är man i huvudstaden och ska fira på annat håll!

Huvudstaden är huvudstaden. Den är alltid densamma! Igår var jag med tjejorna för att käka och se på Due Date. God mat på Vapiano och själv tycker jag att bion också var riktigt rolig! Idag var det snack om att ha en liten roll i Helenius Hörna och fara på Idol på kvällen, men när den speciella scenen blev borttagen och Idol utesluten blir det istället att shoppa ute i Nacka Forum och och sedan utgång ikväll!

Vi hoppas på en lyckad fredag :)

/enbjorn

tröööööööööööööööööööött!!

Gårdagen bjöd på de jag inte hade förväntat mig att de skulle göra, men riktigt trevligt var de!! Dagen har ägnats åt lite shopping och inte så mycket mer. Kommer bli en tidig kväll ikväll...

/enbjorn

18 år

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SYSTER PÅ 18 ÅRS DAGEEEEEN!!!!!

SWEEEEEEEEDEN!!!

Tillsluut är man hemma i ljuva Sverige, men dock inte upp i kära norrland! Just nu befinner jag mig ensam hemma hos min bror och funderar på att möta upp han nere på stan. Får se om pensionär orken stupar in så att de blir en fortsatt hemma kväll. De är frågan de.....

Resan har iaf varit bra! bussresan har gått överföväntan och när vi väl har varit hela klassen har det varit roligt! Nu ska jag stanna här i Sthlm framtill nästa vecka någongång, får se när hemresan blir!

SAKNAR MINA NÄRA OCH KÄRA!!

/enbjorn

RSS 2.0